Gratis Bisexueel Seksverhalen!

Opdrachten voor mijn geile vriend deel2

donderdag 16 augustus 2012 - 18627 x gelezen
Max nam het initiatief: ‘Thomas, we horen dat jij een geile jongen bent met stoere verhalen over anale seks en sperma slikken, en dat komen we graag even controleren’. Alex maakte zijn broek los en trok zijn shirt uit. Hij had een strak lichaam zonder borsthaar en de bobbel van zijn pik was goed te zien onder zijn blauwgroene boxershort. Hij trok zijn broek en boxershort uit en pakte zijn halfharde pik in zijn rechterhand. Thomas wist het even niet meer en keek mij aan. Ik gebaarde hem naar de pik toe en gaf hem toen de opdracht… “Neem die pik in je mond schatje”. Hij liet zich dat geen twee keer zeggen en viel aan op de lul van Alex. Hij likte kort maar nam de eikel al snel helemaal in zijn mond. Max kleedde zich ondertussen uit en zo stonden er drie naakte mannen voor mij in de bungalow. Max ging naast Alex staan en stak zijn harde pik naar voren.
Lees verder...

Mijn eerste keer verkleed als vrouw

maandag 13 augustus 2012 - 12462 x gelezen
We gingen terug naar zijn slaapkamer en hij vroeg aam me of ik op het bed wilde gaan liggen. Ik knikte van ja en ging op mijn rug op het bed liggen. Hij keek naar me en zei: je wind me op, je ziet er mooi uit. Nadat hij me goed bekeken had vroeg hij of hij naast me mocht komen liggen en of hij zich mocht ontkleden. Ik stemde hier mee in. Hij kleedde zich uit en toen hij zijn slip uitdeed schrok ik een beetje van de grote van zijn lul, hij was nog maar half stijf maar had nu al een lengte van ongeveer 17 cm en was erg dik. Hij kwam naast me liggen en begon me over mijn benen te strelen, ik deed mijn benen lichtjes uit elkaar en hij reageerde direct door onder mijn rokje te voelen. Ik kreunde zachtjes en voelde aan zijn pik, deze was ondertussen verder gegroeid en had nu een afmeting van meer dan 20 cm en heerlijk dik. Nadat hij mij een tijdje gestreeld had en ik steeds geiler werd kwam hij met zijn gezicht boven mij en kuste me op de mond, ik deed mij mond open en voelde zijn tong in mijn mond. Nadat we enige tijd gezoend hadden kwam hij overeind en ging naast me zitten, ik zag zijn grote dikke lul recht vooruit staan en voelde eraan, hij kreunde lichtjes.
Lees verder...

In het zwembad op vakantie

maandag 14 mei 2012 - 7711 x gelezen
Hij ging er na een minuut of 5 uit maar met mijn strakke zwemslip wachtte ik wat langer. Een paar minuten later stapte ik ook uit het bubbelbad, uit mijn ooghoeken had ik hem al richting kleedkamer zien gaan. Ik ging er achteraan, en zag hem in het achterste hokje verdwijnen. Daar stapte ik ook naar binnen en we deden de deur op slot en voor ik het wist hing zijn tong in mijn mond! Nou daar ben ik niet vies van (mijn vrouw wel tegenwoordig helaas) dus we tongden stil verder en ondertussen betastten we elkaar over het hele lichaam. Ik liet me dan naar beneden glijden en met mijn hoofd op pik-hoogte trok ik zijn broek naar beneden. Hij stapte er uit en stond naakt voor me, pik recht op mij gericht. Die uitdaging liet ik niet over me heen gaan en ik likte aan zijn half ontblote eikel, pakte dan zijn pik vast en begon te pijpen. Mijn andere hand kneedde zijn ballen en hij genoot duidelijk van mijn gepijp en gelik want na een paar minuten al proefde ik zijn voorvocht, geil als ik ondertussen was ging ik door tot hij even later zijn zaad diep in mijn keel spoot. Voor het eerst in mijn leven slikte ik zaad, anders dan dat van mezelf wat ik wel eens geproefd had. En ik moet toegeven dat het een heerlijk gevoel was om dat warme spul te voelen.
Lees verder...

Zij is anders

zondag 13 mei 2012 - 7678 x gelezen
Woensdagavond gaat mijn telefoon, het nummer ken ik niet maar neem hem wel op. Gelijk hoor ik de stem van Donna, na een gewoon praatje vraagt zij of ik haar het weekend weer wil zien. Gelijk antwoord ik dat ik haar heel graag weer wil zien, met een lichte aarzeling nodigd zij mij uit bij haar thuis. We spreken af dat ik in de middag naar haar toe ga en dat wij dan kunnen zien wat we gaan doen. Ik vraag haar of zij iets bedenkt, en stel voor om uit eten te gaan. Gelijk vertel ik er ook bij dat zij ook iets lekkers klaar mag maken waar ik dan graag bij helpen. Lachend neemt zij afscheid, ik heb weer een goed gevoel en heb het idee dat wij op de goede weg zitten om elkaar helemaal te leren kennen. Tijdens het gesprek heb ik weer dat mysterieuze gevoeld, in haar woorden zit een lichte trilling die ervoor zorgt dat je aan haar lippen blijft hangen. De rest van de week heb ik weinig tijd om aan haar te denken door de drukte op mijn werk, op vrijdag doe ik dingen in huis en zorg ik ervoor dat de koelkast weer gevuld is met het eten voor de komende week. Zaterdagmorgen doe ik de laatste dingen in huis en haal ik mijn laatste boodschappen, net na de middag ga ik naar boven en kleed mezelf uit waarna ik de badkamer in ga.
Lees verder...

Opdrachten voor mijn geile vriend

zaterdag 17 maart 2012 - 9107 x gelezen
Ik ging op hem zitten en drukte mijn natte poesje tegen zijn hard lul aan. Mijn borsten hingen naar voren, tegen zijn borst aan en onze gezichten lagen dus vlak bij elkaar. “Zo, vies mannetje” zei ik. “Nu hebben we het niet over mijn wilde seksfantasieën maar over die van jou…” Hij keek verrast en zei “O, en wat denk jij dan dat dat is?”. “Ik denk niets, ik weet het zeker want ik heb jouw wensen uitgebreid kunnen lezen op jouw laptop lieverd”.. De blik in mijn ogen veranderde en hij werd rood in zijn gezicht.. Ik liet hem even zweten maar stelde hem ook gerust. “Geen probleem schatje maar de volgende keer mag je me gewoon vertellen wat je wil dat ik doe.
Lees verder...

Droomwereld

dinsdag 16 augustus 2011 - 7749 x gelezen
plots kwam hij klaar en spoot zijn hete sperma in mijn mond wat ik gretig door slikte en ik kwam in zijn mond klaar. toen gingen wij naar de douche en bepisten elkaar die heerlijke urine over onze lichamen en in de mond.........
Lees verder...

Beide anaal ontmaagd

vrijdag 6 mei 2011 - 11475 x gelezen
hij maakte mn rits open en zag mn lul in de onderbroek. hij zei: die wil ik zo graag ik mn aars hebben. ik: ben je dan homo ofzo? hij: nee maar wel bi. zoals jij. Dit is altijd al zegmaar een droom van me geweest want hij is echt knap en droeg op dat moment zon geruite blouse (ja ik geil op jongens met blousen) ik werd al wat rustiger en wende aan het idee. hij kwam op me af en begon me te zoenen. ik zoende terug. ik begon langzaam zn blouse open te trekken en likte hier en daar wat totdat ik bij zn onderbroek kwam. ik vroeg: wil je dit echt? hij: ja heel erg graag. ik trok dus zn onderbroek omlaag en daar kwam zn paal van 19cm (mijne is ongeveer 17) ik krabte wat in zn schaamhaar en kneep zachtjes in zn ballen, hij kreunde van genot.
Lees verder...

Buren op visite terwijl ik naakt ben

woensdag 9 februari 2011 - 22450 x gelezen
Hij siddert en zij ziet dat. We lopen wat door de tuin en hij ontspant zich. Gaan jullie eens bij elkaar staan horen we haar zeggen, dan maak ik een foto. Dat doen we en slaan de arm om elkaars schouders. Zij knipt en knipt. Ik streel hem over zijn rug en zijn billen. Allebei onze pikken worden wat stijver. Waar denken jullie aan vraagt zij? Ik zie iets groeien. Ik zeg maar niets, maar ik hoop dat hij die lange pik dadelijk in mijn kontkutje stopt. Voorzichtig handelen.
Lees verder...

Anja doet mee

maandag 31 januari 2011 - 9249 x gelezen
Stef ik lachten beide een beetje en zeiden dat we meestal hier in de woonkamer bezig waren. Anja zei dat we ons niet aan haar hoefde te storen en dat ze weg zou gaan als we dat vroegen of als ze onze bezigheden niet aan kon zien. Omdat Anja bleef zitten gebeurde er niets en er verstreek weer een uur. We dronken nog meer waardoor we allemaal een aangeschoten raakten. Opeens vroeg Anja of we met elkaar wilden gaan vrijen en of zij daar bij mocht blijven omdat het haar toch wel geil leek om eens 2 mannen te zien vrijen Stef en ik keken elkaar aan. Stef zei dat dat goed was maar dat het wel raar zou zijn als Anja dan in haar kleding zou blijven zitten. Ik zette de verwarming 2 graden hoger en ging daarna naast Stef zitten. We bogen naar elkaar toe en begonnen te tongen en te strelen. Anja zat op het puntje van haar stoel en raakte zichtbaar opgewonden. Voor zover mogelijk bleven Stef en ik tongen terwijl we elkaar uit ons shirt hielpen en daarna elkaars broek los maakte.
Lees verder...

Dameskleding

dinsdag 19 oktober 2010 - 7428 x gelezen
Hij vroeg of ik wat wilde drinken, ik stemde hier mee in en toen we op de bank zaten vroeg hij aan mij of ik er wat voor voelde om me eens te verkleden als vrouw. Ik zei hem dat ik het wel spannend vond en hij zei: zoek zelf maar uit wat je aan wilt trekken en als je klaar bent kom je maar naar boven, dan zoeken we een pruik uit en zal ik je opmaken. Hij liet me alleen en ik kleedde me uit. Ik pakte de zwarte leren string, deed mijn lul tussen mijn billen en trok deze aan, ik pakte de zwarte jarretel en kousen en deed deze ook aan. Ik zocht een zwarte beha uit en deed deze ook aan. Ik merkte dat ik geil werd en pakte het minirokje. Ik ging naar boven en toen hij me zag floot hij zachtjes en knikte goedkeurend. Hij zij tegen me dat ik op het bed moest gaan zitten, hijzelf kwam in een stoel voor me zitten en ging me opmaken, toen dat gebeurd was deed hij een lange zwarte pruik bij mij op en vroeg of ik mezelf wilde zien. Ik antwoordde van ja en hij nam me mee naar de naastgelegen slaapkamer waar een schuifdeur was met een grote spiegel. Ik zag mezelf en werd steeds geiler.
Lees verder...

Twee studenten a True Story deel 3

zondag 22 november 2009 - 8262 x gelezen
Ik voelde de spanning in de kamer oplopen. Ik keek naar Sander bij wie de broek van zijn pak aanzienlijk boller stond dan toen hij binnenkwam. Ook mijn eigen was lul tot leven gekomen. Mijn spijkerbroek hield mijn pik gevangen die nu in een rap tempo stijf werd. Ik dacht: ‘What the hell’, stond op, boog mij voorover en kuste Ellen op haar lippen. Zij opende meteen haar mond om mijn tong binnen te laten. Ik gebaarde Sander om dichterbij te komen. Hij wist meteen wat de bedoeling was. Hij sloot aan bij de tongzoen. Het was een heerlijk gevoel om mijn tong te op ontdekkingsreis te laten gaan in de natte, warme monden van Ellen en Sander.
Lees verder...

Mijn eerste Bi ervaring

maandag 19 oktober 2009 - 14167 x gelezen
De jongen vroeg of hij mij mocht neuken in mijn kontkutje. Ik twijfelde, maar zij ja. Oke hij begon mij te tong zoenen en vond het zeer aangenaam. Hij droogde mij af en wilde met mij op een bed gaan liggen, omdat dat makkelijker is, zei hij. Ik was intussen super geil geworden en streelde hem ook over zijn lul die best een grote en mooie omvang had. Op bed liggend vraagt hij mij of ik mijn kontkutje naar voren wil steken.....
Lees verder...

Omas ultieme ervaring

maandag 21 september 2009 - 26054 x gelezen
mijn beha los op de rug. Wat olie op zijn handpalmen en mijn rug wordt intens gemasseerd, ieder wervel wordt behandeld tot tegen mijn stuit. Hij gaat terug naar boven over mijn hals en schouders om zijn vingers naar voor te verplaatsen, Mijn beha is naar onder gevallen en zijn volle handen nemen mijn borsten, hij neemt de tepels tussen vinger en duim, rolt die en trekt er aan. Hij vraagt om naar de slaapkamer te gaan om gemakkelijker te kunnen werken. Op het bed spreidt hij een groot plastiek laken om de lakens niet vettig, te maken en vraagt me om, mijn rok uit te trekken en op min buik te liggen. Intussen heeft hij wierkook en een 10-tal theelichtjes laten branden om de ruimte te reinigen van alle negativiteit. Ik moet op bed liggen op mijn buik. Hij begint opnieuw mijn rug te masseren nu nog intenser en daalt zo af naar onder, de lenden, de heupen de dijen en verder naar beneden de benen en voeten. Zijn handen glijden opnieuw naar boven om dan in één ruk mijn slip over mijn benen en voeten te trekken. Ik lig nu gans naakt.
Lees verder...

Geile bi slaafjes

maandag 20 juli 2009 - 13160 x gelezen
Ik pakte m'n zweepje in m'n rechterhand en zonder verder nog wat te zeggen liet ik de eerste, nog niet al te harde klap, neerkomen op Joris z'n kont. Hij gaf een zachte kik, maar stak z'n kont vervolgens direct weer omhoog in mijn richting. Lisa deed precies hetzelfde na de eerste klap op haar kont. Ik was nu echt heel erg geil en besloot me niet langer meer in te houden, dit was tenslotte wat ze wilden. Ik sloeg in hoog tempo, steeds harder, om en om op hun billen. Uit hun monden kwam een steeds zwaarder gehijg, gevolgd door gesmoorde kreten, en daarna af en toe een verbeten 'au', maar ze bleven hun konten maar aan me aanbieden. Toen ze beiden knalrood waren, hield ik er mee. “Heel goed slaafjes”, zei ik. Er kwam geen reactie, wat me uiteraard irriteerde. Ik pakte het zweepje nogmaals vast en gaf zowel Joris als Lisa een korte maar keiharde afranseling.
Lees verder...

Zeven jaar slechte sex

maandag 25 mei 2009 - 8099 x gelezen
Eerst zijn trui, daarna zijn broek. riem los, knopen los en `plof`, daar lag zijn spijkerbroek op de vloer. Ook ik begon al aardig uit de kleren te gaan, hij rukte ze nog net niet van mijn lichaam af. Jezus wat zag hij er lekker uit. Zijn mooie lichaam, en zijn prachtige ronde kontje in een strakke witte boxer. Ik had mijn zwarte strakke boxer aan. Alleen in ons ondergoed stonden we daar nu. Zijn stijve lul tekende zich duidelijk af in de strakke stof. Die van mij trouwens ook. Ik streelde de stof, en voelde voor het eerst in mijn leven een andere man zijn stijve piemel onder mijn handen.
Lees verder...

Beste vriend

woensdag 20 mei 2009 - 11472 x gelezen
Hij heeft een witte strakke boxer aan, met een bobbel die niets aan de verbeelding over laat. Ondertussen knoop ik zijn overhemd los. Als die uit is begin ik hem weer te zoenen. ``Wat heb je een lekker lijf`` zeg ik. Langzaam wrijf ik met mijn handen over zijn onderrug tot ik onder zijn strakke boxer kom en zijn billen omvat. ``Wat een lekker strak kontje heb je`` kreun ik. Mijn vriend kan niet wachten en begint mijn boxer al naar beneden te trekken. Mijn erectie springt tevoorschijn. Plotseling zoenen wij niet meer maar is zijn mond mijn borst aan het zoenen. Met kleine likjes gaat hij langzaam naar mijn buik terwijl hij mijn billen vastpakt.
Lees verder...

Biseksueel met een verrassende wending

maandag 11 mei 2009 - 9191 x gelezen
Ik vond haar erg aantrekkelijk. Kom eens voor me staan, zei ze plotseling. Ik gehoorzaamde maar wat graag. Ze maakte mijn riem los en daarna knoopte ze mijn broek los. Deze zakte op langs mijn benen omlaag. Ik voelde haar hand over mijn kruis wrijven en ze kneedde mijn piemel door mijn short heen. Die was al halfstijf geworden en door haar gekneed en gewrijf was hij in een mum van tijd stijf. Ze trok met een hand mijn boxershort omlaag en met de andere hand pakte ze mijn harde paal beet en trok er even aan. Haar andere hand verdween onder mijn ballen. Ze begon me heerlijk te melken.
Lees verder...

Bisexueel dankzij mijn oom

maandag 11 mei 2009 - 15041 x gelezen
Er komen veel bi mannen,en hun vrouwen weten van niets he zei hij,ja vertel mij wat zei ik mijn vriendin kwam er achter en zette mij gelijk buiten de deur. Mijn vrouw weet het wel had er wel eerst moeite mee maar nu niet meer geloof ik zei hij. We stonden gelijk onder de douche,je lul ziet er goed uit zei hij,maak je veel blij mee,ik mijzelf ook hoor ze ik. In mijn flat kon ik altijd heerlijk bloot lopen,wat ik ook deed. Toen de bel ging keek ik door het oogje en zag mijn buurman staan,ik deed gewoon bloot open hij had mij toch al bloot gezien ook al was dat op een andere plek. Hij keek gelijk naar mijn lul,wou vragen dat je koffie wou komen drinken vroeg hij,vanavond kan ik niet zei ik mijn vriend en vriendin komen,en die verwelkom je zo,ja hoor we liggen toch zo in bed met zij 3en. Dan veel plezier zei hij daarmee en tikte even tegen mijn lul aan. Nog geen 5 min later waren ze er ook al,het had een reden ze moesten vroeg weer weg,en zij was ongesteld geworden. Maar hij wou toch graag even neuken,en toen hij dat deed pijpte ze mij,we kwamen heerlijk klaar,en dronken nog wat en gingen weg,was nog geen uur later. Vond het jammer dat het zo kort duurde was nog best wel geil,dacht bel aan bij de buren dat ik toch wel wil komen,hij deed gelijk open,ze hadden niet veel tijd zei ik,dus kan wel wat drinken.
Lees verder...

Via de telefoon

vrijdag 20 februari 2009 - 7756 x gelezen
Annemieke voelt de stemming het beste aan. Ze trekt in één beweging haar topje en haar BH uit en zit in haar blote tieten voor me! Kom op, doe maar wat je wil doen, zegt ze. Tanja houdt even op: 'ben je niet alleen Joost'. Nadat ik haar uitgelegd heb hoe de vork in de steel zit wordt ze nog heter dan ze al is. Peter begint mijn pik te masseren, door de stof van mijn broek heen. Annemieke zit recht voor me, met helemaal niets meer aan. Mijn broek knalt bijna uit elkaar en ik ben dan ook blij dat Peter mijn pik bevrijdt. Nooit gedacht dat ik nog eens een andere jongen aan mijn pik zou laten zitten! ...
Lees verder...

Eerste pijp en trekdate

maandag 5 januari 2009 - 10508 x gelezen
Boven in je appartement aangekomen, liep je voor me uit de woonkamer in, deed wat lichtjes aan, zette een muziekje op en zei 'Ga lekker zitten, zet de TV aan, een ander muziekie op, kijk maar' en je ging nog een paar biertjes halen. De muziek was prima, dus zette ik de TV aan, het geluid gemute. Een beetje zappend kom ik een porno kanaal tegen waar net een goeie pijpscene aan de gang is. Mijn ogen blijven er zo een paar seconden op hangen als jij toevallig net weer binnen met 2 biertjes en het valt me direct op dat je je spijkerbroek voor een trainingsbroek hebt omgewisseld. 'Zo, precies op tijd weer terug' zeg je. Verlegen als ik toch nog steeds ben, krijg ik een kop als een boei. 'Haha, geeft niet hoor. Het kanaal staat niet voor niets op nummer 9', zeg je met een knipoog terwijl je links naast me gaat zitten. Terwijl ik, toch best zenuwachtig nu, voorover buk om m’n biertje van de tafel te pakken, voel ik je hand op mijn bovenbeen. Een lichte trilling gaat door me heen.
Lees verder...

In de kroeg met Angela

maandag 16 juni 2008 - 15521 x gelezen
Alleen dat zou het personeel van de kroeg nooit goedgevonden hebben. Ik fluisterde tegen haar dat ik buiten met haar verder wilde zoenen. Toen we buiten waren konden de remmen wat meer los. In een rustig steegje kon ik zonder me gegeneerd te voelen onder haar rokje gaan en aan haar kutje voelen, terwijl ik met de andere hand haar bloesje in ging om haar lekkere tietjes te voelen. Ze was al behoorlijk nat en ik begon haar te vingeren. Terwijl ik zo met haar bezig was kwam er een onbekende jongen ons steegje in. Hij moest plassen. Niet ver bij ons vandaan ontblootte hij zijn lul en begon hij te pissen. In zijn half benevelde toestand had hij ons in eerste instantie niet gezien. Toen hij echter door kreeg wat we aan het doen waren wond hem dit zichtbaar op.
Lees verder...

Mijn zusje doet aan camsex

vrijdag 23 februari 2007 - 45533 x gelezen
Hij neukte mijn geile jonge zusje erg lekker. Zijn dikke pik vulde haar jonge kutje helemaal op en haar lijfje schudde helemaal heen en weer. Hij kneedde haar kleine tietjes en beet hard in haar kleine maar harde tepels, terwijl zijn dikke lul haar kutje bijna uiteen scheurde. Nu draaide hij haar om en drukte hij zijn dikke paal weer in haar kutje. Op zijn hondjes neuken was mijn zusje haar favoriete standje en dat wist de man ook door de vele sexcam sessies die hij met haar had gedeeld. Hij pakte haar bij haar jonge sexy heupen en begon het meisje waar hij mee aan het vreemdgaan was zo hard dat het pijn deed. Maar daar kickte mijn zusje wel op. Ze was erg geil als ze op zijn hondjes geneukt werd. De man was haar hard aan het neuken en gebaarde mij voor mijn zusje te gaan staan met mijn pik uit mijn broek. Die was er uiteraard al uit en was al nat van het vocht door het intense rukken in de stoel waar ik had gezeten.
Lees verder...

Mijn vriendin is een geile hoer

donderdag 14 december 2006 - 42468 x gelezen
Mijn vrouw was aangenaam verrast door de stevige bouw van zijn penis en ze pakte zijn lul lekker stevig vast en begon er hard aan te zuigen en te trekken. De man was helemaal in de hemel. Hij begon aan de tepels van mijn vrouw te likken en wreef met zijn grote handen over het kutje van mijn vrouw. Even overviel mij het gevoel dat mijn vrouw aan het vreemdgaan was en dat was voor mij erg opwindend. Ik werd ook erg opgewonden van het lichaam van de man en hoewel ik niet op mannen val en dus duidelijk geen homo ben, was zijn lichaam erg mooi om te bekijken. Ik liet mijzelf gewoon gaan en maakte mijn broek los, ging in de stoel tegenover het bed zitten en begon lekker met mijn pik te spelen. Mijn vrouw lag met haar kontje in de lucht en de man kroop achter haar en neukte haar op zijn hondjes. Ik werd bloedgeil en alsof mijn vrouw het aanvoelde, nodigde ze mij uit om voor haar te komen staan. Ik stak mijn pik in haar mond en ze begon wellustig aan mijn harde glimmende pik te zuigen. Terwijl het lichaam van mijn vrouw aan het schudden was door de pik van de man die hard in haar lichaam aan het pompen was, zoog ze aan mijn pik en voelde ik hoe het zaad lekker uit mijn pik gezogen werd.
Lees verder...

super geil trio

donderdag 2 november 2006 - 29067 x gelezen
Zijn harde leuter vulde de negerin helemaal op en zijn ballen sloegen tegen haar kutje, waardoor Alasha gillend klaarkwam. Birgit ging nu op haar knietjes voor Alasha zitten, met haat kut voor Alasha haar mond. Deze begon Birgit tot een gigantisch orgasme te likken. Bob werd erg geil door dit alles en voelde zijn zaad opkomen. Harder begon hij nu de kont voor hem te neuken. Hij voelde dat hij ging klaarkomen en trok zijn lul eruit en de meiden kropen naar Bob toe en trokken en zogen om de beurt aan zijn harde lul, terwijl ze hem met zaadvragende ogen aankeken. Heerlijk kwam Bob klaar, terwijl de meiden bleven likken en zuigen aan zijn bikkelharde staaff. Uitgeput liet Bob zich achterover vallen. De meiden lagen elkaar nog een beetje overal te likken en te zoenen en vingerden elkaar nogmaals tot een hoogtepunt. .
Lees verder...

Soms neuk ik mijn homo vriend suf

maandag 30 oktober 2006 - 19632 x gelezen
Mijn homo vriend laat zijn dikke pik even uit mijn kutje glijden en slaat ermee op mijn mooie ronde billen. Mijn kutsappen glinsteren op het vlees en hij tilt mij weer op en laat mijn kut wederom genieten van zijn extreem harde pik, diep in mij penetrerend. Zijn ex mist enorm veel, denk ik bij mijzelf. Wederom tilt hij mij op en nu drukt hij zijn pik tegen mijn anus. Ik laat mij over zijn lul zakken en buig naar voren, zodat hij alles goed kan zien. Toch wil hij even weten hoe het is om een vrouw in haar anus te neuken. Hij wil misschien ook wel even het feit dat hij “gay” is even voor zichzelf duidelijk maken. Hij neukt mijn kont als een wilde idioot en ik voel hoe zijn staaf langs mijn darmen schuurt. Wat een geweldig lekker gevoel geeft mij dit. Ik ben zo geil en opgewonden, het is gewoon niet te geloven.
Lees verder...

Ik neuk met mijn oom en tante

dinsdag 24 oktober 2006 - 49922 x gelezen
Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten. Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak. Dat was natuurlijk het voordeel van zo jong zijn nog. Hij drukte zijn pik helemaal zot aan zijn ballen in mijn kutje en nu ging hij het tempo opvoeren. Mijn tante ging met haar kutje voor mijn mond zitten. Mijn oom zag wat ze van plan was en legde mij na nog een aantal harde en snelle stoten op mijn rug en ging mij in die positie verder neuken. Mijn tante ging nu recht op mijn gezicht zitten en mijn tong likte heerlijk langs haar geile klitje. Ik was in extase. Die heerlijk aanvoelende lul van mijn oom in mijn tienerkutje en dat lekker natte geschoren kutje van mijn tante op mijn gezicht, terwijl mijn tong heerlijk erin ging, zorgde ervoor dat ik heerlijk klaarkwam.
Lees verder...

Ted neukt mooie blondine als gigolo

zondag 17 september 2006 - 12457 x gelezen
Zijn eerste klant was meteen een goeie. Het was een rijke vrouw die hem lekker buiten wilde verwennen. Ze had hem uitgelegd hoe bij haar te komen en ook hoe laat. Om klokslag 15.00 uur was hij bij haar en daar stond ze hem op te wachten, 400 euro in haar hand, het afgesproken bedrag. Ted keek haar aan en was erg tevreden met wat hij zag. Hij zag geen trouwring, dat luchtte toch wel wat op. De vrouw zelf was blond, droeg een roze bikini en had een fikse bos hout voor de deur. Daar zou hij zijn lekkere pik wel tussen willen leggen. Ze gingen naar de achtertuin, die overladen werd door zon.
Lees verder...

vreemdgaan met een geile barman

woensdag 6 september 2006 - 14136 x gelezen
De barman maakte mijn spijkerbroek los en haalde mijn inmiddels natte en keiharde pik tevoorschijn. Hij keek vol bewondering naar mijn lul, die eigenlijk niet super groot was of enorm dik. Maar hij vond hem geweldig en likte zachtjes aan de schacht van mijn hongerige pik. Ik voelde zijn mond langzaam om mijn harde pik heen schuiven en genoot intens van zijn geweldige zuigkracht. Hij zoog mijn pik helemaal naar binnen en maakte soppende geluiden, terwijl mijn pik lekker diep in zijn keel ging en er weer uit kwam, terwijl de barman zijn eigen lul al in zijn hand had. Nu wisselden we om en al gauw zoog ik die dikke eikel tot achterin mijn zo goed als maagdelijke mondje. Ik had nog niet zoveel pikken afgezogen, maar ik had in het verleden al wel gehoord dat ik er erg goed in was. Ik was dus erg druk bezig om de barman ook eens lekker te laten kreunen. Ik speelde met zijn kontgaatje door een vinger zachtjes erin te laten verdwijnen, terwijl ik zachtjes rondjes met die vinger draaide. De barman hield het niet meer en pakte mij vast en zette mij tegen de muur aan.
Lees verder...

Broer neukt zijn zus en haar vriendin

maandag 21 augustus 2006 - 65535 x gelezen
"Jij hebt daar anders ook een aardig ding". "Je mag hem zien", bood ik aan en maakte mijn broek los. "Zullen we een demonstratie geven, Dora?" vroeg Joke lachend. "Terwijl hij zit te kijken?" "Waarom niet", zei ik. Met wild deinende tieten haalde ze haar schouders op. "Ja waarom niet, je hebt me vaak genoeg bevoeld met je hete handjes". Joke wilde weten of het waar was. "Had ik maar zo'n broer", zei ze. Ze gingen weer verder met likken en letten verder niet meer op mij. Wat waren die meiden heet, maar ik werd zelf nog heter toen Joke haar ene been over de leuning van de bank sloeg en mij haar open kut liet zien.
Lees verder...

Geile treinreis naar italie

vrijdag 4 augustus 2006 - 15432 x gelezen
We vroegen of we mee mochten ontbijten. Dat mocht. Toen hebben we gevraagd in welk coupe ze zat en hoe oud ze was. Ze zat in een coupe 3 wagons verder van ons en ze was 15 (mooi zo!). Wij hebben ook verteld hoe oud we waren enz. We spraken voor die avond af. Wij zouden naar haar coupe gaan. En toen gebeurde het...
Lees verder...

Aftrekken op mijn biseksuele moeder

woensdag 2 augustus 2006 - 65535 x gelezen
Ik moest me gewoon trekken en klaarkomen en daar ik wist dat mijn moeder me toch niet zou storen, wilde ik naar mijn kamer lopen. Maar net op tijd zag ik het volgende, wat me nog meer geilplezier zou bezorgen. Vanuit de spiegel zag ik links van het bed een naakte vrouw opdoemen. Ik schrok. Die had dus ook zitten kijken naar mijn moeder. Ze had een grote glimlach op haar mond en kroop langzaam op het bed, haar hoofd en grote puntige borsten op het bed geduwd, haar komt de lucht instekend. Toen ik zag wie het was, schrok ik weer, maar werd hoe geiler en geiler. Het was onze overbuurvrouw, die ook nog maar een jaar of 28 moest zijn. Haar tepels staken ver voor zich uit. Voordat ik wist wat er gebeurde, zag ik haar hoofd diep in mijn moeders kut begraven.
Lees verder...

Schoolvriendinnen beffen in het park

dinsdag 1 augustus 2006 - 24326 x gelezen
Nu pakte Emma uit haar eigen rugzak een voorbinddildo en deed deze om. Terwijl Helen nog lekker op haar rug lag na te genieten, voelde ze de voorbinddildo tegen haar kutje aan drukken. Ze spreidde haar benen en ontving het lekkere apparaat in haar nog kletsnatte kut. Met forse lange halen neukte Emma haar nieuwe liefde vol overgave. Helen genoot er intens van, maar wilde nu ook wel even haar liefje verwennen. Dus wisselden ze van positie en deed Helen de voorbinddildo om en begon ze haar Emma te neuken, tot ze schokkend klaarkwam.....
Lees verder...

Studente Sita leert veel van seks professor

woensdag 26 juli 2006 - 42816 x gelezen
Babet- tes vingers ontsloten haar broek, ze trok die uit zoals Ton het gewend was en lag tenslotte naakt op het bed. "Je bent een mooi blond meisje," zei Babette. "Wil je mij ook zien?" Sita knikte. Babette ritste haar jurk open en trok die over haar hoofd. Ze onthulde een paar kleine borsten en toonde Sita de met donker haar begroeide venusheuvel. "Zal ik bij je blijven slapen?" stelde Babette voor. Weer knikte Sita en meteen daarop gleed Barbette in haar armen. Sita voelde de zachte naaktheid van Babettes lijf. Babettes hand gleed over haar rug, ze betastte Sita's billen en heupen. Haar vingers speelden over de naakte huid van Sita's buik en streelden door het warrige schaamhaar.
Lees verder...

Biseksueel bruut verkracht door mannen

woensdag 19 juli 2006 - 43354 x gelezen
Onwillekeurig werd ik toch geil, en mijn lul begon een beetje op te zwellen. Hulpje stond nu vlak voor me, en drukte zijn ontblootte eikel tegen mijn anus. Opvallend zachtjes begon hij de druk op te voeren. Hoewel mijn anus door de oefeningen met de dildo's wel wat gewend was, deed het wel wat pijn. Hulpje begon nog harder te duwen, en plotseling schoof zijn pik enkele centimeters mijn anus in. Ik slaakte een kreet van pijn. Om mijn kontgaatje wat te laten wennen bleef Hulpje enige tijd in deze positie staan. De pijn maakte langzaam plaats voor een gevoel van warme geilheid. Toen begon hij zijn pik zachtjes heen en weer te bewegen. Ondanks de netelige situatie waarin ik me bevond, kon ik een paar kreunen van genot niet binnen houden.
Lees verder...

Marieke doet aan groepseks

vrijdag 7 juli 2006 - 15449 x gelezen
Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn lichaam hetgeen mij ook lekker geil maakte. Terwijl we begonnen te zoenen nam ik de lul van Norbert in mijn hand. Hans was ondertussen achter me gaan staan en begon met zijn handen mijn borsten te masseren. Even later draaide ik me om en nam Hans zijn lul in mijn hand. Heel langzaam buklte ik me totdat ik de lul van Hans in mijn mond kon nemen. Ik zag Hans genieten terwijl ik lekker aan het likken was. Ondertussen had ik ook met Tanja, mijn vriendin, afgesproken om ons om 4 uur in de kleedkamer te ontmoeten. Zij wist niets van de beide jongens af. Terwijl ik Hans aan het pijpen was hoorde ik de deur van de kleedkamer open gaan. Ik zak dat Norbert en Hans erg schrokken en beide stonden met hun stijve lul richting Tanja die met verbazing stond te kijken.
Lees verder...

Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken

maandag 3 juli 2006 - 15687 x gelezen
Marjolein wilde nu twee pikken in zich voelen. Dus ging ze bovenop de ene pik zitten, met haar gezicht naar de man toe, terwijl de andere zijn dikke pik in haar anus drukte. Ze voelde hoe de pikken langs elkaar schuurden en door dat gevoel alleen al kwam ze fantastisch klaar. Jessica lag erbij en likte aan Marjolein haar natte kut en zoog aan de ballen van beide mannen, waarna ze af en toe de anus van Marjolein bewerkte met haar tong. Terwijl ze zichzelf klaar vingerde trok de man die Marjolein anaal neukte zijn lul uit haar kont en begon nu Jessica te neuken. Hard te neuken. Hij neukte haar zo snel, dat hij bijna klaarkwam. Gelukkig gaf de andere aan dat hij ook klaar ging komen en beide mannen trokken hun pikken terug...
Lees verder...

Ik en mijn vrouw neuken jongen in het bos

zaterdag 24 juni 2006 - 43659 x gelezen
Ik knikte met mijn hoofd dat hij dichterbij kon komen wat hij dan ook deed terwijl ik door bleef gaan om mijn vrouwtje te vingeren. Nog steeds niets zeggend trok ook hij zijn broek uit en een ferme jongens lul sprong te voorschijn. "Houdt je ogen dicht dat maakt het spannender" zei ik tegen haar terwijl ik mij terug trok. De knul zat als een bezetene aan zijn lul te trekken maar ik gunde hem wel een pleziertje. Nu heeft mijn vrouwtje in het verleden wel eens meer bewezen dat zij, mits zij de man leuk vindt, niet vies van een andere man is. De knul ging nu op mijn plaats staan zodanig dat zijn lul voor haar mond lag. "Pijp maar weer" zei ik. Ze stak haar hand uit om te voelen waar mijn lul was maar ik zei "nee dat niet alleen je mond ge-bruiken". "O.k.
Lees verder...

Geil stel gaat seksgrenzen verleggen

woensdag 31 mei 2006 - 34322 x gelezen
En, mijzelf kennende: ongeacht wat werd gevraagd, ik zou het doen, zonder taboe's. Ik heb hem toen ook verteld dat alleen al de gedachte mij enorm opwond en dat ik dan pas bevredigd zou zijn als het zaad uit alle openingen zou stromen. Het leek erop dat mijn droom nu werkelijkheid werd en ik voelde een nieuwe golf van geilheid door mij heen gaan. Aan de opkomende zwelling in Rob's broek zag ik dat mijn aanblik hem niet onberoerd liet. Dat beloofde wat en ik vergat even dat ik dat ik weerloos af moest wachten wat die beide mannen met mij van plan waren. Gelukkig was mijn man in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Rob kneep eens zachtjes in mijn harde tepeltjes, wreef over mijn dijen en trok toen mijn schaamlippen uiteen. "Ik geil wel op dat kale spleetje van je" zei hij "ik denk dat wij het wel fijn zullen hebben, ik ga nu Gerard maar halen, denk eraan dat hij alles nog moet leren". Even later was hij terug met een leuk uitziende jongen, die eerst met open mond naar mijn naakte lichaam staarde en toen, na enig aandringen van mijn man en Rob, zich schichtig begon uit te kleden. Gespannen keek ik toe hoe steeds meer van zijn lichaam zichtbaar werd, totdat hij alleen nog maar een klein broekje droeg met een gigantische zwelling aan de voorkant.
Lees verder...

Trio in de duinen

zondag 28 mei 2006 - 28535 x gelezen
Jezus wat lekker, maarschoot er door mijn hoofd ik wordt gepijpt door een man.... Alle remmen waren bij mij allang los, dit kon mij niet meer schelen, sterker nog, ik vond het heerlijk. Inge bleef op haar hurken naast mij zitten, zichzelf nu zachtjes vingerend, genietend van dit geile schouwspel van haar vriend met mijn lul in zijn mond. ....
Lees verder...

Strandtrio

zaterdag 13 mei 2006 - 13132 x gelezen
?Kom je met ons meedoen, Sonja?? vroeg Petra haar, terwijl ze Peter zijn harde snikkel tussen haar lippen liet glijden. Gefascineerd door het pijptalent wat Petra bezat, kon Sonja alleen maar ja knikken en ze daalde af van de duin waar ze opstond. Ze kwam in eerste instantie een beetje onwennig naast het stel liggen, maar toen Peter zijn hand op haar kutje had gelegd en deze heerlijk begon te strelen, viel alle schroom van haar af. Ze stond nog ??nmaal op om zich te ontdoen van haar strakke badpak en daarna dook ze op haar prooi. Ze sabbelde met veel lust samen met Petra aan de harde staaf van Peter, die kreunde van plezier. Genot uitte hij grommend. Terwijl Peter nu aan de kut van Sonja begon te knabbelen, vingerde deze op haar beurt de kletsnatte kut van Petra. Ze vond het heerlijk om dat soppende geluid te ervaren, terwijl haar lange lenige vingers diep in de voor haar tot kort onbekende kut van deze mooie vrouw boorden. ..
Lees verder...

Josje haar bi gevoelens

zondag 30 april 2006 - 21716 x gelezen
?Je weet nu wel dat ik je wil. Ik hoop dat het van jouw kant hetzelfde is?? Helen stond een beetje nerveus aan haar korte rokje te plukken als een klein meisje wat een snoepje aan haar moeder vraagt. ?Ik wil jou ook heel graag.?Josje wilde het nog binnen houden maar voordat ze het in de gaten had, vlogen de gewenste woorden van haar mond naar de oren en daarna nat geworden kut van Helen. Deze kreeg een kleurtje van opwinding en pakte Josje bij haar hand. ?Hey, kom je met mij mee naar boven?? Josje knikte en volgde als een opgewonden pup haar ?baasje?. Helen had een heerlijk lichaam en bij elke stap die ze zette, bewogen haar brede heupen op een zo sensuele manier, dat Josje alsmaar geiler werd. Het was gewoon een geweldig gevoel wat haar nu begon te overmeesteren. Ze besloot het gewoon maar over zich heen te laten komen en daarna maar te zien wat de gevolgen zouden zijn. Eenmaal boven aangekomen leidde Helen haar de slaapkamer binnen.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting
Linkvrienden: