Gratis Buitenseks Seksverhalen!

Seks in de Mac

donderdag 2 augustus 2012 - 5848 x gelezen
We kwamen daar begin van de avond aan. We gingen naar een strandtentje waar we ons helemaal klem hebben gezopen. Toen we rond 2uur net ons laatste drankje deden voelde ik opeens ze hand op me been. hij kneep er zacht in en ging met ze hand steeds verder naar boven. Hij raakte me kutje aan die gelijk nat werd. Dit had ik nooit gedaan dacht ik bij mezelf. Hij vroeg of ik een stukje wou lopen. We betaalden en liepen naar buiten. Toen we buiten waren zag ik dat het bijna uitgestorven was. Mooi dacht ik.
Lees verder...

De geile camping

maandag 20 februari 2012 - 11826 x gelezen
Ik ging naar het afgelegen strandde die bij de camping hoorde maar na verhalen bijna niemand meer kwam. Dat leek mij dus een spannende reden om daar lekker topless te zonnen. Eenmaal aangekomen bij het strandje was er inderdaad niemand te bekenen hooguit een paar eenden maar daar had ik toch geen last van. Ik legde mij handdoek lekker neer een ging liggen. Na 15 minuten had ik het toch wel erg wam gekregen en besloot om mijn topje uit te doen. Ik dacht tijdens het zonnnen aan die spannende seks die ik laatst had gehad. Ik werd er zelfs een beetje geil van. Ik kende lekker mijn borsten en ondertussen bewerkte ik met mijn andere hand lekker mijn kutje. Ik was zo bezig met mezelf te verwennen dat ik helemaal niet doorhad dat mijn buurjongen ook naar het strandje was gekomen. Opeens hoorde ik mijn naam roepen 'Sarah? Ben jij dat wat die jij hier helemaal alleen zo geil te doen?' Ik deed mijn ogen open en zag dat het mijn buurjongen was.
Lees verder...

De parkeerplaats

zondag 2 oktober 2011 - 17655 x gelezen
Ze masseren mijn borsten en knijpen in mijn tepeltjes. Dan doe ik mijn jasje dicht en zeg zachtjes:"zo is het wel weer genoeg, heren" en ik loop zo naar buiten. Op naar het volgende benzinestation. Ik parkeer nu op het parkeerterrein achter het pompstation en loop langs de vrachtwagens naar het bezinestations. Ik ben nu echt zo geil als boter. Ik pak een bakje koffie en ga bij een tafeltje staan waar ook twee mannen staan. Ze zijn allebei eind 20, begin 30, grof gebouwd en zeer geïnteresseerd in mij. Ik drink rustig mijn koffie en vraag dan aan ze: "Zouden jullie misschien met mij mee willen lopen, ik sta ver weg in het donker geparkeerd", De mannen kijken me aan en zeggen dat ze dat natuurlijk willen doen. We lopen met z'n drieën naar mijn auto. Ik ga met mijn rug tegen mijn auto staan en kijk ze aan.
Lees verder...

Twee spannende dagen aan zee

woensdag 17 augustus 2011 - 14565 x gelezen
Het werd nu wel serieus... Van opwinding bonsde en bonkte haar hart... Ze had net gedoucht. Van spanning had ze geen hap door haar keel gekregen...
Lees verder...

Een ontmoeting

maandag 12 juli 2010 - 15432 x gelezen
Na perioden van slapen en waken, drinken en lezen, genieten en leeg zijn, verwonderen en bewonderen, kwam de tijd dat de zon lager aan de hemel stond en de kleuren om mij heen warmer en zachter werden. Mijn huid, mooi bruin van een dag aan het strand, kreeg door de kleur van het zonlicht een nog warmere, vollere tint. Ik had op mijn ontbijt na niets gegeten maar was niet hongerig. Als gevolg daarvan was mijn buikje mooi plat en mocht ik trots zijn op mijn lijfje. Ondanks dat het zeewater nog te koud zou zijn in deze tijd van het jaar, liep ik richting de branding om over het water te kunnen staren. Langs het water lopen vaak geklede mensen die noodgedwongen of doelbewust over het naaktstrand wandelen. Ik time het altijd zo, dat ik niet te dichtbij deze geciviliseerde geklede medemens kom. Dat lijkt me prettiger voor hen, maar ook ik hoef me dan minder opgelaten te voelen. Toch, misschien omdat zij een meisje alleen was, had ik in mijn timing niet echt rekening gehouden met haar - of juist wel. In ieder geval kwam ik bijna in botsing met een erg leuk meisje dat zich heel a-zomers gekleed had.
Lees verder...

Wilde dansnacht

maandag 8 februari 2010 - 11090 x gelezen
Plotseling sprong ze van hem af en liep terug naar de danszaal. Gek van verlangen liep hij achter haar aan. Terug op de dansvloer dansten ze sensueel in elkaars armen rond. Plotseling fluisterde ze in zijn oor “zullen we naar buiten gaan?” hij knikte met een geile grijns op zijn gezicht, als reactie op haar ondeugende, sexy glimlach. Ze pakte zijn hand and en liep richting uitgang. Eenmaal buiten gingen ze op een beschutte plaats staan en begonnen ze opnieuw te zoenen. Zij pakte hem meteen in zijn kruis en begon zijn toch al harde pik langzaam te masseren en te strelen. Zijn handen begon haar tieten te masseren en haar shirtje uit te trekken. Opeens ging haar shirtje over haar hoofd en floepten haar tieten eruit. Ze drukte haar tieten nog harder tegen zijn borst aan.
Lees verder...

Is dat nou mijn tante

woensdag 2 december 2009 - 14441 x gelezen
Ik leg het kleedje uit. We horen het andere stel nog kreunen. Ik vraag of we niet verder weg moeten gaan. Nee zegt ze dat is toch extra spannend. Ik trek haar top uit en zie haar grote tepels. Helaas heeft ze enkele jaren geleden een borstvergroting gedaan. Deze is anders wel goed gelukt. En ik neem er vol gebruik van. Ik lik en zoen haar grote tepels. En glei langzaam naar beneden en doe haar rokje omhoog.
Lees verder...

Betrapt door oude man

donderdag 5 november 2009 - 13166 x gelezen
Ik ging op mijn knieen zitten en tegen hem aan. ik zocht naar zijn lul. Ik pakte hem beet en begon te masseren. "Lekker sletje ben je hoor!"Grijnsde hij. Hij zoog aan mijn tieten. zijn lul werd aardig stijf en hij duwde me achterover. "Zal ik hem eens in de gleufje stoppen?"Grijnsde hij. "Oh, ja oude man!"Grapte ik. Zonder pardon schoof zijn behaarde, stijve penis in me. Zacht en voorzichtig bewoog hij heen weer.
Lees verder...

Seks met de buurvrouw

woensdag 9 september 2009 - 24987 x gelezen
Ik zoog aan haar tepels en zij bewoog zich geil naar mij slip, die ondertussen strak stond. Ze wreef over de bobbel en ik voelde dat mijn lul op knappen stond. Ik klapte mijn benen dicht en genoot. toen liet ik mijn benen weer wijd liggen. Ze trok mijn slip naar beneden en deed hem uit. Ze zei geil: 'Wat is ie strak!' Ik knikte en genoot van haar gestreel. Toen likte ze met een lange haal over mijn lul en stak hem in haar mond. Ze stootte met haar hoofd heen en weer en zoog heel hard. Ik kreunde zacht. OMdat ik nogal sterk ben, pakte ik haar bij haar onderrug en zette haar met haar strakke string boven mijn hoofd.
Lees verder...

Domination day

maandag 27 juli 2009 - 12067 x gelezen
Jens laat me toch wel lekker afzien met zijn geile opdrachtjes, dacht Mieke bij zich zelf. Alleen jammer voor hem dat hij alles zo moet missen, maar voor Mieke was het wel genieten. Ze vond het wel een heel leuk idee van Jens om zo opdrachtjes te geven, zou ze de volgende keer ook doen. Zo kan je eigenlijk optimaal genieten van de 24 uur dat je de andere mocht domineren. Zo nam Mieke de volgende opdracht. Het was de 11-de opdracht reeks en dit wilde zeggen dat Mieke reeds over de helft was van de opdrachten. Mocht ook wel wat het was intussen reeds kwart voor vier geworden. Jens kwam op vrijdag omstreeks 18 uur thuis van zijn werk, dus moest ze nog heel wat opdrachten uitvoeren in de resterende twee uur. Hopelijk kwam ze wel klaar met alles. Mieke opende snel de enveloppe en las de volgende opdracht.
Lees verder...

Shit

woensdag 7 januari 2009 - 10727 x gelezen
hier ligt een dekzeil want staande vind ik maar niks,komen ze nog een meter of 3 dichterbij hij laat zijn spijkerbroek zakken komt me daar een leuter tevoorschijn zoiets had Gre nog nooit gezien laat staan in haar kut gehad,maar de schilder had haar ondertussen al op haar rug gelegt op het dekzijl,die kanm er nooit in zegt Gre,nou de sperma druipt nog uit je kut dus nat is ie al trouwens je bent zo geil als een bos uien,nou de benen even goed omwijd dan schuif ik mijn snikkel er kalmaan in,maar Gre werd een beetje benauwd nee ik wil niet dat is dan jammer want mijn knop zit er al voor langzaam aan duwt hij hem naar binnen maar omdat Gre tegenwerkte had ze er geen erg in dat er steeds meer ruimte in haar kut kwam en opeens gaf de schilder een forse duw en hij zat er tot het eind in hij bleef even stil liggen en bewoog zijn snikkel een beetje in Gre dr haar..........
Lees verder...

De eerste keer van Anja

dinsdag 25 november 2008 - 14250 x gelezen
Ik voelde al gauw een warme hand in mijn spijkerbroek zakken, waar deze al gauw mijn penis vond die in een opzwelling reageerde. Met een fiere beweging werd hij uit zijn benarde positie bevrijd, waarna mijn vriendin starte met pijpen. ........
Lees verder...

Nieuwe ervaring tijdens vakantie

woensdag 16 juli 2008 - 13657 x gelezen
Ik vingerde haar en zei zo, ze hijgde en zei ja zo. Ik keek haar aan en zei, dat vond je zo te voelen we lekker. Ze hijgde en zei, ja wist dat jij de hele tijd zat te kijken en niks zei en je had een grote grijns op je gezicht. Ik duwde er twee vingers in en zei zo te voelen vond jij het ook wel leuk. Kim hijgde en zei ja ik vond het mega spannend. Ik lag naast haar en zei, tja was er niemand op strand geweest dan wilde je wel verder gaan. Kim hijgde en zei, ja vind het wel spannend, jij kijkt en hij speelt met me. Ik lachte en zei alleen spelen of ook lekker los gaan. Ze keek me geil aan en zei, lekker los gaan zijn stijve lul in me voelen. Waarom weet ik niet maar ik vond het wel een geil iets.
Lees verder...

Groepsex met negers

zaterdag 28 juni 2008 - 20170 x gelezen
Ik deed dat en ik genoot ervan. Toen ze alle 4 een lekkere harde hadden moest ik me omdraaien zodat ze me eens lekker in mijn kont konden nemen. Om de beurt neukte ze mijn kontje en in het begin deed het wat pijn maar daarna was het zalig. Ondertussen was er een meisje binnen gekomen die alles filmde zonder dat ik het wist. ......
Lees verder...

Hun vertrouwen geschonden of niet?

vrijdag 27 juni 2008 - 8926 x gelezen
Ik begaf mij naar de tuin, waar de zon en de zwembaden mij al opwachtte, alleen ik niet op hem, buiten de zon. Ik zocht naar een witte strandstoel, duwde hem in lig positie, ging erop liggen en sloot mijn ogen. Ik voelde de hevige zonnestralen op mijn lichaam, en vooral mijn gezicht, schijnen. In plaats van wat zwart zag ik wat lichtere vlekken tussendoor in mijn gesloten ogen, dat was altijd een goed teken voor mij, want dat betekende dat de zon nog altijd aan het schijnen was. Alleen… een halfuurtje (of meer) zag ik meer zwart, voelde geen zonnestralen meer, voelde… schaduw. Schaduw? Schuddend met mijn hoofd dat schaduw absoluut niet kon, opende ik mijn ogen. Er stond wel degelijk schaduw voor mij, alleen door een persoon. En wat voor één! Mijn ogen werden groter. Een naakte, jonge vrouw –ik schatte haar rond de twintig- keek mij ondeugend aan. Voordat ik kon vragen hoe ze hier kwam, ging ze op mijn schoot zitten en streek over de plaats waar mijn kruis zich bevond.
Lees verder...

Op wandelvakantie met Dorien

maandag 9 juni 2008 - 15277 x gelezen
Sprakeloos stond ik naar het tafereel te kijken. Toen ze uitgeplast was stond ze weer op en deed ze haar broekje weer aan. "Nou wil ik natuurlijk ook naar jou kijken". Ik opende mijn gulp en mijn lul die al aardig stijf geworden was sprong naar buiten. "Ai, zo kun je niet plassen natuurlijk" zei ze, terwijl ze op me afliep. Ze kwam naar me toe en begon me te zoenen. Ondertussen begon ze me lekker af te trekken. Ik kon het niet laten en legde een hand op haar billen, terwijl ik met de andere haar broekje in ging. Ik begon haar lekker te vingeren en ik zag dat ze al behoorlijk opgewonden begon te raken. "First things first" zei ze.
Lees verder...

Het krakermeisje

donderdag 22 mei 2008 - 10586 x gelezen
"Neuk me, geile neukbeer. Deze slet wil je lul diep in haar voelen." schreeuwde ze me toe. Eerst wreef ik plagend met mijn lul over haar schaamlippen totdat ik haar penetreerde. "Ik wil je ballen tegen mijn schaamlippen voelen klootzak." Dit was voor mij het teken om haar hard te neuken. "Oooh ja , zo ja. Heerlijk." Na een minuut of 10 haar geneukt te hebben schreeuwde ze "Ik ga komen , ik ga komen". Toen begon ze hevig te schokken en ik voelde haar sappen mijn lul omringen.
Lees verder...

Vreemde blowjob in het park

vrijdag 18 april 2008 - 9182 x gelezen
Ze vlijde zich tegen Gerard aan e trok hem stevig tegen zich aan. Wonderlijk genoeg voelde haar lichaam lekker warm. Hij wist niet wat dit was, maar het begon steeds leuker te worden. Hij liet de vrouw maar eventjes haar gang gaan. Ze tuitte haar lippen en gaf Gerard een lekkere zoen op zijn lippen. Gerard opende zijn mond om haar lekkere natte en warme tong naar binnen uit te nodigen. Ze liet haar tong dan ook lekker naar binnen glijden en likte de zijne op de meest sensuele manier die je maar zou kunnen indenken. Hij was heerlijk met die slet aan het tongen en ze legde ondertussen haar hand op zijn kruis. Hij wist niet wat hem overkwam. Het leek wel alsof hij een heerlijke droom aan het beleven was.
Lees verder...

Neuken in een kledingzaak

donderdag 8 november 2007 - 26693 x gelezen
Zijn lichaam was niet meer zo strak maar zijn lul zag er imposant uit. Hij had zijn ballen ook geschoren maar bovenop zijn lul stond nog een toefje haar. Op zijn borstkast zag ik wat grijs haar maar zijn billen waren mooi glad. We gingen op bed liggen en hij begon me weer lekker te pijpen. Hij manoeuvreerde zich zo dan zijn eikel voor mijn gezicht bungelde. Plots duwde hij zich naar voren en zijn lul kwam tegen mijn lippen. Ik proefde wat zoutig voorvocht en raakte hierdoor nog meer opgewonden. Ik werd zo geil dat ik mijn mond opende en liet hem zijn gang gaan. Ik voelde zijn vlezige staaf en pijpte hem zo goed mogelijk. Ik had nog nooit zoiets geils meegemaakt.
Lees verder...

Onder dwang

maandag 20 november 2006 - 58866 x gelezen
Het meisje gilde het uit, maar geluid werd afgestompt door de doek. Razendsnel trok Theo de erg korte rok van Gina haar lijf en haar slipje ging naar beneden. Het meisje moest huilen van angst. Ze had Theo niet herkent, want hij had een masker op gedaan. Dat maakte alles nog enger dan het al was. Ze voelde nu hoe een enorm dikke lul met veel geweld diep in haar kutje geduwd werd en dat deed enorm veel zeer. Theo neukte haar helemaal kapot. Hij draaide haar nu op haar buik en begon zijn lul diep in haar kont te boren. Het meisje krijste het uit maar was helemaal lam van angst. Ze kon zich niet bedenken de doek uit haar mond te trekken.
Lees verder...

Pornolink sekscontact

vrijdag 17 november 2006 - 13067 x gelezen
Ze boog onderdanig naar voren en zonder aarzeling stak hij zijn harde pik diep in haar niet droge kut. Ze slaakte een gilletje van pijn, maar al gauw begon ze te wennen aan het gevaarte wat haar kut van binnen overhoop haalde. Het sap droop nu uit haar kut, langs zijn lul en het kietelde zijn ballen. Ze had haar kut geschoren en dus voelde ze op één of andere manier een stuk jonger dan ze was. Ze was 23, dat wist hij van het internet, maar nu leek ze wel 17 of 18 jaar oud. Ze genoot van alle aandacht die de pik haar gaf en streelde zijn ballen om zijn zaad te stimuleren. Hij trok zijn pik echter weer uit haar kut en beval haar te gaan liggen op haar rug. Hij drukte zijn pik tussen haar tieten, terwijl zij ze samenperste. Hij neukte haar tussen die lekkere borsten en ook meteen in haar lieftallige mondje. Hij zei niet dat hij ging klaarkomen en spoot zijn volle lading recht in haar gezicht.
Lees verder...

Geile meid van de supermarkt

dinsdag 14 november 2006 - 35599 x gelezen
Agnes kreeg een kleur van opwinding en keek naar Eriks’ broek en zag een minstens even zo grote bobbel. Als hij niet groter was, althans. ‘Laat maar zien wat jullie voor mij hebben dan.’ De beide heren lieten er geen gras over groeien. Erik haalde zijn harde paal tevoorschijn en kort daarna stond ze eraan te trekken, terwijl Herman haar uit haar broek hielp. “Spreid je bene, meid”, zei Herman en zodra haar benen wijd waren gleed hij ertussen en schoof hij haar slipje opzij. Eerst langzaam, maar daarna vrij snel begon hij haar als geoefend beffer haar kutje te bevredigen. Nu ging hij achter haar staan en gebood haar voorover te bukken, haar mondje nu op perfecte pijphoogte voor Erik. Deze drukte zijn warme lul tot ver achter in haar keel, hetgeen haar deed kokhalzen. Erik duwde zijn lul iets minder ver in haar strotje, zodat ze nu plezierig pijpen kon.
Lees verder...

Seks op de boot

zaterdag 11 november 2006 - 21010 x gelezen
Ze gromde en kreunde. Ik deed automatisch mee. Het wond mij enorm op allemaal. Ik trok mijn lul terug uit haar kutje en liet haar op haar knietjes voor mij zitten ,waarna ik haar weer penetreerde. Heerlijk voelde dit. Nu ging ik harder neuken. Ondertussen stimuleerde ik haar klitje, zodat mijn vrouw alleen maar hoefde te genieten van mijn pik in haar kletsnatte kut. Mijn ballen kletsten tegen haar lichaam en haar billen schokten bij iedere stoot. Ik kneep en masseerde haar billen. Trok ze een beetje van elkaar af, sloeg ze, alles waar ze zo van wist te genieten.
Lees verder...

Topmodel Marjan neukt man in de kroeg

donderdag 9 november 2006 - 15446 x gelezen
Marjan was topmodel en had op vele plekken al seks gehad, maar nog nooit op het herentoilet van een kroeg. De man tilde Marjan nu op en drukte haar tegen de wc deur aan. Zijn harde lul duwde hij behendig tussen haar schaamlippen en haar kutje sloot naadloos aan om zijn lul. Het was haast alsof zijn pik gemaakt was om alleen het kutje van Marjan te neuken. Ze had nog nooit zo’n lekkere pik in haar jonge kutje gehad. Ze was grote pikken gewend. Echt pikken die haar haast uit gingen scheuren, zo groot en dik waren ze. Maar de pik van deze man was gewoonweg geweldig! Hij was perfect op maat en Marjan kon alles voelen. Bij iedere beweging voelde het alsof ze al klaar ging komen, zó intens was het. Marjan sloeg haar lange benen om de middel van haar sekspartner en kon zo meer genieten van de intensiteit van zijn perfecte lul in haar extreem hete kutje.
Lees verder...

Ik werd geil wakker

zaterdag 28 oktober 2006 - 14461 x gelezen
Die middag ging ik boodschappen doen en zag ik een roodharige schoonheid naar mij lonken. Ik keek eerst een beetje om mij heen en dacht dat ze naar een ander aan het kijken was maar aan het groeien van mijn pik kon ik merken dat ze mij bedoelde. Ze gebaarde mij haar te volgen naar de kassa. Ze betaalde en zo onopvallend mogelijk stond ik achter haar en duwde ik mijn pik speels tegen haar kontje aan. We liepen naar haar auto en ze had getint glas. Je kon naar buiten kijken, maar niet naar binnen. We gingen in de auto zitten en de roodharige slet pijpte mijn pik tot een ontzettend geweldig hoogtepunt. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Wat een geluk op één dag zeg! ..
Lees verder...

Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerel

dinsdag 26 september 2006 - 37585 x gelezen
Zijn pik was een beetje nat geworden van het voorzaad wat er stiekem uit was gekropen bij de geur van Melissa haar rijpe kut. Melissa wist precies hoe het nu zou gaan en inderdaad, zo ging het ook. De jonge Gerard wilde gepijpt worden. Melissa deed dat bijna nog liever dan geneukt worden. Ze kon wel uren achter elkaar pijpen als het moest en dat had ze zelfs al eens gedaan. Ze was toen weliswaar 10 jaar jonger, maar de wil en passie waren allebei nog volop aanwezig om het in ieder geval te proberen. Nu was het doel om geneukt te worden. Ze zoog de harde paal van Gerard naar binnen en pijpte hem enkele minuten, totdat hij bijna klaar ging komen. Daarna hield ze op en liet ze het zaad weer afzakken. Dit herhaalde ze een keer of 4, 5 en daarna ging ze op haar rug liggen en spreidde ze haar welgevormde benen, die de tand des tijds ook goed hadden doorstaan.
Lees verder...

Ted neukt mooie blondine als gigolo

zondag 17 september 2006 - 12457 x gelezen
Zijn eerste klant was meteen een goeie. Het was een rijke vrouw die hem lekker buiten wilde verwennen. Ze had hem uitgelegd hoe bij haar te komen en ook hoe laat. Om klokslag 15.00 uur was hij bij haar en daar stond ze hem op te wachten, 400 euro in haar hand, het afgesproken bedrag. Ted keek haar aan en was erg tevreden met wat hij zag. Hij zag geen trouwring, dat luchtte toch wel wat op. De vrouw zelf was blond, droeg een roze bikini en had een fikse bos hout voor de deur. Daar zou hij zijn lekkere pik wel tussen willen leggen. Ze gingen naar de achtertuin, die overladen werd door zon.
Lees verder...

lekker kontje bruut verkracht

vrijdag 8 september 2006 - 35842 x gelezen
Wanda hoopte dat hij haar door liet pijpen tot hij zijn zaad in haar mondje had gespoten maar helaas. Hij trok haar hoofd met evenveel geweld van zijn lul af als dat hij het ar naartoe had getrokken. Hij dwong haar om op haar knieën te gaan zitten. Ongemakkelijk manoeuvreerde ze zich op haar knieën op het bankje. Ze had een stringetje aan en dat maakte de man nog veel geiler. “Wat heb jij een heerlijk strak kontje om te zien zeg! En wat een nauw kutje. Ik wil wel eens kijken wat ik lekkerder vind. In je kont of in je kut. Hij maakte zijn vingers nat door zijn hand in de stromende regen te houden en wreef daarmee haar poepgaatje in. Wanda kneep haar ogen stijf dicht toen ze iets naar binnen voelde glijden.
Lees verder...

Sexchat

maandag 4 september 2006 - 10222 x gelezen
‘Ik ben Chantal. Wat wil je gaan doen John? Wil je webcammen of… Wil je bij mij langskomen?’ John nam net een slokje van zijn koffie en stikte er bijna in. “Langskomen” typte hij meteen. Chantal gaf hem niet haar eigen adres, maar een parkeerplaats, ergens langs de snelweg. Als John daar langs zou komen, moest hij op zoek gaan naar een oranje caravan. Daar zat ze. John vond dit allemaal erg bizar, maar hij was zo geil geworden door deze prachtige Chantal, dat hij zichzelf geen enkele keuze liet. Hij ging er heen. ..
Lees verder...

Jenna neukt met haar hond in het park

donderdag 24 augustus 2006 - 37338 x gelezen
De lange, ietwat ruwe tong van de hond wreef over de geschoren kut van Jenna en ze voelde hoe het dier als het ware zijn weg naar binnen zocht. De lange tong likte over haar klitje en had haar schaamlippen gigantisch nat gemaakt. Nu was dus haar hele kutje nat. Jenna aaide de kop van de hond, terwijl het mooie en oh zo geile dier lekker door bleef likken aan de duidelijk lekker smakende kut van zijn baasje. De hond likte nu continue langs haar klitje en het duurde niet lang of Jenna kwam schokkend klaar. Maar ze wilde meer. Ze wilde de lange lul van het dier in haar natte kutje voelen. Ze wilde ervaren hoe het was als een hond haar neukte. Hoe hij haar zijn wil op zou dringen als een echt beest..
Lees verder...

Joyce neukt Ricardo aan azuurblauw zwembad

maandag 14 augustus 2006 - 10418 x gelezen
Nu trok Ricardo zijn kleren uit en naast het zwembad dook hij bovenop geile strakke Joyce, die hem echter tegenhield. ‘Ik wil je afzuigen,’ was het enige wat ze zei. Ze nam zijn harde pik in haar mond en zoog onder een felle zon zijn pik nog harder dan hij al was. Ricardo moest haar tegenhouden want anders spoot hij zijn warme zaad al diep in haar keel. Dat zou natuurlijk heerlijk zijn, maar hij wilde ook nog neuken. Hij stond op, trok Joyce omhoog en tilde haar op. Joyce sloeg haar benen om Ricardo heen en deze schoof zijn behoorlijk dikke pik in haar natte kutje, wat als vacuüm gezogen om zijn lul ging zitten. Ze bewoog haar kontje heen en weer, terwijl Ricardo haar op en neer liet gaan. Joyce voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder aantikken wat haar elke keer een diepe tinteling gaf in haar buik. Ze was echt helemaal wild aan het worden.
Lees verder...

Geile treinreis naar italie

vrijdag 4 augustus 2006 - 15432 x gelezen
We vroegen of we mee mochten ontbijten. Dat mocht. Toen hebben we gevraagd in welk coupe ze zat en hoe oud ze was. Ze zat in een coupe 3 wagons verder van ons en ze was 15 (mooi zo!). Wij hebben ook verteld hoe oud we waren enz. We spraken voor die avond af. Wij zouden naar haar coupe gaan. En toen gebeurde het...
Lees verder...

Schoolvriendinnen beffen in het park

dinsdag 1 augustus 2006 - 24326 x gelezen
Nu pakte Emma uit haar eigen rugzak een voorbinddildo en deed deze om. Terwijl Helen nog lekker op haar rug lag na te genieten, voelde ze de voorbinddildo tegen haar kutje aan drukken. Ze spreidde haar benen en ontving het lekkere apparaat in haar nog kletsnatte kut. Met forse lange halen neukte Emma haar nieuwe liefde vol overgave. Helen genoot er intens van, maar wilde nu ook wel even haar liefje verwennen. Dus wisselden ze van positie en deed Helen de voorbinddildo om en begon ze haar Emma te neuken, tot ze schokkend klaarkwam.....
Lees verder...

Heerlijke neuk herinneringen aan Barcelona

zaterdag 29 juli 2006 - 11478 x gelezen
Ik kon haar poesje waar ik stond ruiken en ik kon bijna niet wachten om bij haar neer te knielen en mijn tong in haar kleine grotje te werken, daar waar haar vingers nu zaten. Maar zo te zien wilde ze het alleen doen, tenminste, tot zover. Haar ogen bleven op me gericht. Haar andere hand verliet haar borsten en voegde zich bij de andere bij haar poesje. Ze bevochtigde haar vingers met haar sappen, gleed toen langzaam tussen haar bilspleet en stak een vinger in haar anus. Nu begon ze serieus te kronkelen, terwijl ze zich naar een orgasme werkte. Mijn pik was nu zo hard, dat hij bijna uit mijn broek barstte. Uiteindelijk begon ze te hijgen en slaakte gilletjes, terwijl haar lichaam schokte door haar orgasme, haar ogen diep in die van mij. Toen ze bijkwam, lachtte ze en gebaarde me bij haar te komen. Ik liep naar voren en stond voor haar.
Lees verder...

Aangespoelde man neukt wilde geile vrouw

zaterdag 22 juli 2006 - 15048 x gelezen
De man likte aan haar anus en wisselde het af door af en toe zijn vinger in en uit haar kontje te laten glijden. De wilde vrouw zoog ondertussen zijn pik tot achterin haar keel. De man voelde haar lippen tegen zijn ballen aandrukken en hoorde de vrouw een beetje kokhalzen terwijl ze hem aan het deepthroaten was. De tong van de man boorde diep in het kontje van de vrouw. Nu stapte de vrouw van zijn gezicht en ging ze meet haar rug naar de man zijn gezicht toe, op zijn lul zitten. Ze bereed zijn lul hard en de man zag hoe de dikke maar ferme billen van de wilde vrouw op zijn bekken neerkwamen bij iedere geile beweging die ze van boven naar beneden maakte. Hij pakte haar billen vast en kneed deze lekker stevig. Hij trok ze uit elkaar, zodat hij goed kon zien hoe zijn harde lul in haar natte en warme kutje verdween. De schaamlippen van de vrouw bewogen gracieus mee bij iedere beweging en af en toe kneep ze haar kutspieren aan, zodat de man er extra veel van voelde. Ze wist verdomd goed hoe ze een man verwennen moest.
Lees verder...

Biseksueel bruut verkracht door mannen

woensdag 19 juli 2006 - 43354 x gelezen
Onwillekeurig werd ik toch geil, en mijn lul begon een beetje op te zwellen. Hulpje stond nu vlak voor me, en drukte zijn ontblootte eikel tegen mijn anus. Opvallend zachtjes begon hij de druk op te voeren. Hoewel mijn anus door de oefeningen met de dildo's wel wat gewend was, deed het wel wat pijn. Hulpje begon nog harder te duwen, en plotseling schoof zijn pik enkele centimeters mijn anus in. Ik slaakte een kreet van pijn. Om mijn kontgaatje wat te laten wennen bleef Hulpje enige tijd in deze positie staan. De pijn maakte langzaam plaats voor een gevoel van warme geilheid. Toen begon hij zijn pik zachtjes heen en weer te bewegen. Ondanks de netelige situatie waarin ik me bevond, kon ik een paar kreunen van genot niet binnen houden.
Lees verder...

Geile Babette neukt met drie man

zaterdag 15 juli 2006 - 18548 x gelezen
De andere fan drukte zijn lul tussen haar prachtige dijen en zag zijn lul diep in haar kut verdwijnen. Hij keek naar zijn lul die in en uit haar kut bewoog en daarna naar haar gezicht, waarop hij kon zien dat ze genoot. Het was gewoon werkelijk fantastisch om te zien hoe zijn pik ervoor zorgde dat zijn favoriete zangeres genoot van seks. Dat was iets waar je als fan inderdaad alleen maar van kon dromen. Nu pompte hij zijn harde lul diep in haar kut, tot aan zijn ballen zat hij erin. Ondertussen zoog Babette aan zowel de pik van de andere fan als aan de pik van haar manager. Als ze aan de ene pik zoog, trok ze aan de andere. Nu nam ze zoveel mogelijk van beide pikken tegelijk in haar mond. “Babette, ik wil je lekker neuken.” Babette liet de pik van de andere fan los.
Lees verder...

Jolanda neukt baas in het bos voor werk

woensdag 12 juli 2006 - 13489 x gelezen
Jolanda viste daar in de buitenlucht haar ex-baas zijn lul uit zijn broek en begon het lekkere ding zachtjes te masseren totdat hij stijf was, terwijl haar mooie groene ogen hem strak en geil aan bleven kijken. Nu trok ze haar broek uit en mocht haar ex-baas met haar kutje gaan spelen. Zijn lange vingers speelden met de schaamlippen en streelden haar gevoelige klitje. Haar kutje werd natter en natter en terwijl zijn vingers tussen haar schaamlippen doorgleden, slaakte Jolanda een gilletje toen een van de vingers in haar kut verdween. Ze trok sneller aan zijn pik, die als maar harder werd en nu zoog ze zijn eikel naar binnen. Zachtjes zoog ze aan de top en likte haar natte tong langs het randje van zijn eikel. Jolanda liet hem los, stond op en liet zich zakken over de harde lul van haar ex-baas. Ze voelde hoe hij haar perfect opvulde en terwijl ze langzaam op en neer begon te rijden, voelde ze hoe ze klaar ging komen. Ze kon er helemaal niets aan doen, ze was gewoon zó enorm geil!..
Lees verder...

Hollywood ster Richard neukt bij zwembad

vrijdag 30 juni 2006 - 8541 x gelezen
Nu moest de Chinese slet op haar knietjes gaan zitten. Ze voelde de enorme pik van Richard in haar kutje glijden. Maar dat duurde niet lang. Nu drukte hij zijn pik tegen haar anus aan en drukte hij hem voorzichtig naar binnen. Ze was gewend om anale seks te hebben, want het was ??n van haar favoriete seksuele handelingen. Richard neukte haar harder dan hij ooit een kont geneukt had en hij hield net op tijd op, voordat hij ging spuiten moest ze hem namelijk weer pijpen. Ze proefde haar eigen kut en kont aan zijn pik en dat was een lekkere sensatie. De pik van Richard stond op knappen en met een geweldige kreun spoot hij zijn warme zaad achterin haar lekkere mondje, ver in haar keel. Ze bleef zijn pik nog lekker afzuigen, want hij bleef keihard. De pik van Richard moest nog meer gaan spuiten.
Lees verder...

Mamma zuigt zaad uit paard zijn pik

donderdag 29 juni 2006 - 48673 x gelezen
Joris verhoogde zijn aftrek tempo een beetje, toen hij merkte dat de mamma van Lisa klaarkwam door het vingeren van haar kutje en door het zuigen aan die harde pik van dat geweldig mooie en geile paard waar ze onder zat. Ze trok nu met twee handen hard aan de pik, terwijl er een klodder spuug aan de paard zijn lul bleef hangen. Het beest begon een beetje te steigeren en het leek erop dat hij de mamma van Lisa wilde gaan bestijgen. Met sussende woorden kalmeerde de botergeile mamma het paard en deze bleef nu stil staan, maar ze moest wel opschieten, anders zou het paard haar overmeesteren en zo?n pik in haar kut zou ze nooit overleven gaan. Het paard begon meer lawaai te maken en het leek een te gaan hinniken. Dat deed het ook. Snel begon de geheel naakte mamma van Lisa aan de harde pik van het paard te trekken en ze hield zijn pik boven haar tieten. Het paard maakte een hoop kabaal en spoot zijn enorme hoeveelheid paardenzaad over haar mooie tieten heen. Op datzelfde moment bereikte Joris achter de paal waar hij stond ook zijn hoogtepunt..
Lees verder...

Tienermeisje krijgt straf op de boerderij

maandag 26 juni 2006 - 31395 x gelezen
Ze schrok toen hij een met een vinger naar binnenging, maar de schrik ging snel over in genot. Ze voelde hoe hij op springen stond en hoe nat zij zelf geworden was. Bijna smekend keek hij haar aan. Glimlachend ging ze staan en leidde hem zachtjes bij haar naar binnen. Hij begon te stoten. Eerst voorzichtig, dan ruwer, wilder, sneller. Ze hijgden, kreunden en gilden van genot. Oh, wat voelde het goede. Hij draait haar om, ze staat nu met haar gezicht naar de muur. Ze doet een been omhoog en zet die op een hooibaal neer, zodat hij er makkelijker in kan en steunt met haar armen op een grote balk.
Lees verder...

Ik en mijn vrouw neuken jongen in het bos

zaterdag 24 juni 2006 - 43659 x gelezen
Ik knikte met mijn hoofd dat hij dichterbij kon komen wat hij dan ook deed terwijl ik door bleef gaan om mijn vrouwtje te vingeren. Nog steeds niets zeggend trok ook hij zijn broek uit en een ferme jongens lul sprong te voorschijn. "Houdt je ogen dicht dat maakt het spannender" zei ik tegen haar terwijl ik mij terug trok. De knul zat als een bezetene aan zijn lul te trekken maar ik gunde hem wel een pleziertje. Nu heeft mijn vrouwtje in het verleden wel eens meer bewezen dat zij, mits zij de man leuk vindt, niet vies van een andere man is. De knul ging nu op mijn plaats staan zodanig dat zijn lul voor haar mond lag. "Pijp maar weer" zei ik. Ze stak haar hand uit om te voelen waar mijn lul was maar ik zei "nee dat niet alleen je mond ge-bruiken". "O.k.
Lees verder...

Geile meisjes aan het liften

vrijdag 16 juni 2006 - 15026 x gelezen
Al spoedig bevredigde dit eenzijdige spel me niet meer en ik duwde de meisjes weg. "Kom, we gaan naar achteren, daar hebben we meer ruimte om te spelen." Ze volgden gehoorzaam en achterin de wagen legde ik een paar zakken op de vloer. "Joke, spijkerbroek uit!" beval ik. "Nee!" "Verdomme, ik zal je niet verkrachten. Kijk nu eens naar mijn jongeheer, is hij niet heerlijk lang en dik?" Ik liet mijn broeken zakken en toonde de volle lengte. "Wat een machtige lul" zei Nelly. Meteen trok ze haar spijkerbroek en slip uit en ging op de zakken zitten. "Je mag me naaien, maar je moet me eerst wat opwarmen." "Hoe wil je het hebben, liefje?" "Likken," zei ze schor, "Heerlijk likken, en ik wil dat fijne ding van jou zuigen.
Lees verder...

Tieners neuken op vakantie

dinsdag 6 juni 2006 - 21149 x gelezen
dus ze legde mij ineens neer op het luchtbed en deed kuste me..na weer even gezoend te hebben ging ook zij met haar gezicht naar beneden en likte over m'n borst en beet ook bij mij zachtjes in m'n tepels.wat een heerlijk gevoel was dat!Ze zoende verder naar beneden en was al op de hoogte van m'n buik met haar handen begon ze al aan m'n riem te pulken. ze deed hem open en ze maakte de knopen van m'n spijkerbroek open.Ik had de hele nacht al een stijve maar het leek dat hij op dit moment het hardst was. ze trok langzaam m'n broek uit en gooide hem opzij.ze begon m'n penis te masseren over m'n boxershort heen. langzaam trok ze m'n boxershort uit en sloot haar hand om m'n penis.heel langzaam ging ze op en neer en ik dacht dat ik gek werd.
Lees verder...

Getrouwde vrouwen zijn geile sletjes

zondag 4 juni 2006 - 16713 x gelezen
Ik hield even op met zuigen en trekken aan de lekker zoet smakende pik en deed mijn kleren allemaal uit. Hiervoor moest ik wel even de auto uit, maar er was niemand in de buurt die mij zien kon, dus maakte het mij allemaal niet zo heel erg veel uit. Ik had alles uit, gooide de hoop kleren achterin en klom nu weer naar binnen, waarna ik de pik weer in mijn mond nam. ?Ik wil je neuken.? Dat was duidelijke taal van mijn lekkere held. Mijn kutje was nat en klaar voor het moment van de waarheid. Ik klom bij hem op schoot en richtte zijn harde pik tussen mijn benen en mijn schaamlippen gingen een beetje uit elkaar. De enorme eikel drukte met veel kracht tegen mijn kutje aan en ik kneep mijn ogen dicht, haast een beetje bang op wat komen ging. Heel voorzichtig en erg langzaam liet ik mij zakken over de enorme eikel. Met een soort ploppend gevoel schoot de eikel naar binnen.
Lees verder...

Trio in de duinen

zondag 28 mei 2006 - 28535 x gelezen
Jezus wat lekker, maarschoot er door mijn hoofd ik wordt gepijpt door een man.... Alle remmen waren bij mij allang los, dit kon mij niet meer schelen, sterker nog, ik vond het heerlijk. Inge bleef op haar hurken naast mij zitten, zichzelf nu zachtjes vingerend, genietend van dit geile schouwspel van haar vriend met mijn lul in zijn mond. ....
Lees verder...

Verkracht in het bos

woensdag 17 mei 2006 - 26228 x gelezen
Hij had een stijve pik gekregen en die moest vrij gelaten worden. Zijn harde pik moest glimmen in de zon door het vocht uit haar dampende kut. Onmiddellijk trok hij zijn broek uit en daar stond zijn wapen, zijn harde pik. Hij glom nog niet, dus drukte hij hem zonder pardon in het een beetje natte kutje van het meisje. Nou ja,. Meisje, ze was zeker 21, 22 jaar oud. Maar hijzelf was 35, dus technisch gezien vond hij dat hij haar een meisje noemen mocht. Zijn harde leuter ramde diep in haar nauwe kutje en het gevoel was overheerlijk. Hij zag nu dat het meisje helemaal klaarwakker was geworden en ook zag hij, hoe ze met grote ogen naar hem lag te kijken, te bang om te schreeuwen. Hij genoot hier erg van.
Lees verder...

Strandtrio

zaterdag 13 mei 2006 - 13132 x gelezen
?Kom je met ons meedoen, Sonja?? vroeg Petra haar, terwijl ze Peter zijn harde snikkel tussen haar lippen liet glijden. Gefascineerd door het pijptalent wat Petra bezat, kon Sonja alleen maar ja knikken en ze daalde af van de duin waar ze opstond. Ze kwam in eerste instantie een beetje onwennig naast het stel liggen, maar toen Peter zijn hand op haar kutje had gelegd en deze heerlijk begon te strelen, viel alle schroom van haar af. Ze stond nog ??nmaal op om zich te ontdoen van haar strakke badpak en daarna dook ze op haar prooi. Ze sabbelde met veel lust samen met Petra aan de harde staaf van Peter, die kreunde van plezier. Genot uitte hij grommend. Terwijl Peter nu aan de kut van Sonja begon te knabbelen, vingerde deze op haar beurt de kletsnatte kut van Petra. Ze vond het heerlijk om dat soppende geluid te ervaren, terwijl haar lange lenige vingers diep in de voor haar tot kort onbekende kut van deze mooie vrouw boorden. ..
Lees verder...

Blind daten

vrijdag 12 mei 2006 - 7707 x gelezen
Sommige mannen bleven staan kijken en liepen lachend door. Tot er eentje bleef staan en gewoon naast ze kwam zitten en zijn pik uit zijn broek haalde en die lekker begon te bespelen als zijn favoriete instrument. Zijn pik bleek enorm groot te zijn en terwijl Johanna Hans bereed, pakte ze de vreemde pik vast en trok ze hem af voor de man. Plagerig likte ze wat aan zijn glimmende eikel en dan gromde de man wat. Een andere vrouw kwam er bij staan en nam het van Johanna over. Het tweetal leek elkaar niet eens te kennen maar gingen gewoon lekker met elkaar aan de slag. Op den duur zaten er dus twee stellen simultaan te neuken in amazone stand....
Lees verder...

Avondje bioscoop

maandag 1 mei 2006 - 9823 x gelezen
Het was 12 uur. Joop besloot om maar te vertrekken, anders kwam hij misschien te laat. Hij kwam 5 minuten voor sluitingstijd aan en iedereen was al weg uit de bioscoop en het licht was uit! ''Shit. Nu ben ik te laat.'' Zei Joop hardop.''Nu kan ik dat geile meisje wel vergeten. Weer geen seks. Had ik me nu maar afgetrokken!'' Hij rammelde nog een keer aan de deur, maar tevergeefs. Plotseling hoorde hij een stem achter zich. 'Nou, dat aftrekken kan ik ook wel voor je doen, hoor.
Lees verder...

Geile verkoopster

maandag 1 mei 2006 - 10725 x gelezen
Ze ging hem voor en toonde hem een selectie broeken die hij wel mooi vond. Na een half uurtje had hij vier broeken om te passen en liet Esther hem zien waar dat kon. Johan trok het gordijntje van het pashokje dicht en wilde zijn broek losmaken, toen het gordijn weer open ging. "Zal ik je even..helpen?" Haar hese stem wond Johan op. Esther trok het gordijn achter haar haar dicht en greep Johan om zijn middel. Ze begon hem langzaam te zoenen. eerst onzeker en bang om betrapt te worden, opende Johan zijn mond en liet Esthers? tong naar binnen. Ze smaakte naar chocolade.
Lees verder...

De ANWB

maandag 1 mei 2006 - 9343 x gelezen
?Wat is het probleem, mevrouwtje??, vroeg hij haar op vrolijke toon. ?Mijn motor begon raar te tikken en ineens deed hij het niet meer.? Daar had ie natuurlijk niet zo veel aan, dacht ze bij zichzelf. ?Maakt U de motorkap even los? Dan zal ik wel even kijken. Zo gezegd, zo gedaan. De man was zo een tien minuten bezig met kloppen en rammelen maar schoot weinig op. Ondertussen begon het harder te regenen. De man klopte weer op het raam en wilde Charlotte uitleggen wat er mankeerde, maar ze gaf aan dat hij maar even aan de andere kant moest komen, zodat hij in de auto kon zitten in dit rotweer. ?Dank U wel, mevrouw. Dit is de eerste keer dat iemand zo aardig is.
Lees verder...

Anna haar eerste keer

zondag 30 april 2006 - 14750 x gelezen
Wat een heerlijk vullend gevoel was ze nu aan het ervaren. Een heerlijk warm kloppend stuk vlees stak nu in haar lichaam en het vulde haar helemaal op. Langzaam bewoog Anna nu op en neer. Ze wilde van iedere subtiele klopping die ze binnenin zou voelen genieten en dus bewoog ze zo rustig mogelijk en nam ze iedere stoot in haar gedachten op. Haar eerste keer neuken was echt fantastisch. Nu al. Hoewel ze zichzelf in principe al had ontmaagd was dit pas haar echte ontmaagding. Zo voelde het ook. ?Oh, schat, wat past je kutje perfect om mijn lul heen? fluisterde Frans geil in haar oor. Zelfs zijn zachte stem deed haar lichaam van binnen trillen.
Lees verder...

Buitenseks

zondag 30 april 2006 - 15332 x gelezen
Eenmaal bij het bos aangekomen zocht het tweetal een rustig plekje op. Maar het was wel een plek waar mensen voorbij konden komen. Rita hoopte stiekem dat ze betrapt zouden worden, dat leek haar ontzettend geil. Ze liet de man zijn broek weer zakken en weer ging ze op haar hurken zitten en nu zoog ze de nog steeds keiharde pik naar binnen. Ze zoog er hard aan en voelde hoe de man samen met zijn pik intens genoot van dit spelletje. Een twintigtal meters verderop kwam een jong stel aanlopen. Nieuwsgierig bleef het paar staan kijken naar het tafereel wat zich afspeelde in dat prachtige natuurgebied. Rita kon ze precies zien en zag hoe het stel dichterbij kwam na een tijdje te hebben overlegd. De twee vreemdelingen begonnen ook met elkaar te vrijen. Naast hen stond een bankje.
Lees verder...

Verdwaald in het bos

zondag 30 april 2006 - 9183 x gelezen
Ik begon haar kutje meer en meer te kussen. Nu trok ik haar zachte en oh zo vochtige lipjes uit elkaar en liet mijn wijsvinger spelenderwijs de ingang tot haar genotsgrotje vinden. Ik duwde mijn vinger langzaam naar binnen en Evelien liet een zachte kreun aan haar mond ontschieten. Heerlijk en vol passie roerde ik mijn vinger rond in haar openstaande kutje en ik steunde mijn wijsvinger, door af en toe met mijn tong haar gezwollen klitje te likken. Super geil was ze op dit moment, ik kon het proeven. Ik hield op met likken en stond op, mijn vinger nog roerend en draaiend in haar zachte, natte kut. Heerlijk likte ik nu haar hard geworden tepels en zelf bewoog ze haar inmiddels warme handen naar mijn lul, die ze geoefend begon te masseren. ?Oh, Bas, wat maak je me heet. Ik ben toch z? geil nu.?Hijgend liet ze zich zakken, waardoor mijn vinger vanzelf uit haar kutje gleed.
Lees verder...

Dorpscafe

zondag 30 april 2006 - 9400 x gelezen
En helemaal nu niet. Ze keek recht tegen een gespierde God aan. Zijn donkere ogen deden haar hart oplichten en haar kut nog natter worden dan voorheen. ? Ik.. Ik ben op zoek naar een..man.? kwam er enigszins hakkelig uit haar anders zo zelfverzekerde keeltje. ?Ik heb al over je gehoord.
Lees verder...

Stranddromen

zondag 30 april 2006 - 10297 x gelezen
Nog een beetje in Dromenland verkerend, opende peter zijn blauwe ogen en krabde hij even aan zijn heupen en voelde niets, waar hij een zwembroek had moeten voelen. En vlak na die bewustwording, schoot er vanuit zijn eikel een geweldige sensatie door zijn stijve lul naar zijn maagstreek. Peter tilde zijn hoofd op en zag de prachtige slagersvrouw aan zijn lul sabbelen en zuigen. Even hield ze op. ' je bent wakker.. Goeiemorgen, Peter' zei ze en slokte zijn keiharde lul weer op met haar gulzige lippen, terwijl haar tong langs zijn lul kietelde. " Wat.. wat doe je met me? ik dacht dat je mij niet mocht? Ik weet niet eens hoe je heet!" Ze speelde met zijn ballen en kuste zijn eikel.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting
Linkvrienden: