Gratis Dieren Seksverhalen!

Ik en Waldo de Hond

vrijdag 13 januari 2012 - 21475 x gelezen
ik begon er aan te zitten met mijn handen en tot mijn schrik bleef de lul groeien. ik dacht bij mij zelf van: kan die nog groter??. eenmaal uit gegroeit begon ik zacht de hond te rukken. ik vond het wel geil wat ik deed en net toen ik wou stoppen begon de hond neuk bewegingen maken. ik dacht bij mezelf waarom zijn jongens van mij leeftijd niet zo. ik ben gestopt met de hond rukken en begon met een hand me clitje te masseren. die hond keek me aan en ik wist gelijk wat hij wilde. Ik kleede me helemaal uit en begon op mijn bank te liggen met mijn benen wijd. tot mijn verassing begon waldo eerst mijn kut te likken en dat was zo zalig dat ik in een minuut klaar kwam. Zo zalig was mijn orgasme nooit.
Lees verder...

Helga op de boerderij

zaterdag 24 december 2011 - 20755 x gelezen
Rond haar zeventiende had ze op de boerderij dingen gezien die zij nooit meer was vergeten. De herinnering aan de knecht met zijn dikke en grote paal stond nog steeds vers in haar geheugen, met bewondering en een beetje jaloerse blikken had ze ernaar gekeken. Die bewuste dag op haar zeventiende had haar hele leven veranderd, die dag zou de hengst een merrie gaan dekken. Nog nooit had Helga dit gezien, nu mocht zij er voor de eerste keer bij aanwezig zijn. Zij moest wel op een afstand blijven om de hengst niet teveel af te leiden, toen het zover was en de boer, haar oom, de grote paal van de hengst beet pakte om hem te begeleiden was Helga spontaan klaar gekomen. De grote en dikte van die paarden penis was teveel voor haar geweest, later ging ze iedere keer de stallen in om te zien of de hengst misschien zijn grote pik wilde laten zien. In het begin was dat niet gelukt, maar toen ze een paar vingers in haar slipje liet glijden en daarna onder de neus van de hengst te houden werd hij onrustig. Glimmend wist Helga hoe zij de hengst opgewonden kon krijgen, om zich heen kijkend duwde zij haar hand weer in haar slip. Ondertussen was zij drijfnat geworden, haar hand terug halend en er zelf even aan ruikend duwde ze hem weer onder de neus van het paard. Helga hield de pik van de hengst in de gaten en ineens zag ze hem groeien, toen hij helemaal onder de hengst hing zag ze dat er net als bij een man, druppels op zaten.
Lees verder...

Mijn vriendin en mijn favoriete hengst

vrijdag 4 maart 2011 - 23059 x gelezen
5 minuten later was Esther's kutje kletsnat en begon Khartoem te stijgeren. ik zei toen tegen Esther dat ze moest stoppen met Khartoem te pijpen. dat ze Khartoem moest laten stijgeren en vooruit moest laten lopen, zodat Khartoems voorbenen tegen de achtermuur van de box zouden komen te staan. Esther deed dat. toen stond Khartoem op zijn achterbenen, terwijl zijn voorbenen halverwege de achtermuur stonden. toen zei ik tegen Esther dat ze onder Khartoem moest gaan staan. dat ze Khartoems penis in haar kutje moest steken en dat ze zich door Khartoem moest laten dekken....
Lees verder...

Liefste paardje

dinsdag 14 december 2010 - 26234 x gelezen
Opeens ging de deur van de box open en stond daar een man. Anna schrok helemaal op en kroop snel onder het paard vandaan. "wie bent u?" vroeg ze geschrokken. "Ik ben Klaas, ik had u gebeld. Ik ben van de belasting, weet u nog?" zei de knappe, lange man. Anna bekeek hem van top tot teen terwijl ze terug dacht of hij haar wel had gebeld, en ja, dat had hij gedaan. "Het spijt me zo erg, meneer!" verontschuldigde Anna zich tegenover de man. "Wat u net deed bij uw paard is strafbaar, weet u dat?" zei Klaas met een dreigende stem. Anna knikte beschaamd. "Ik kan het u wel afleren, mevrouw.
Lees verder...

Vakantieoppas

woensdag 27 oktober 2010 - 25114 x gelezen
Opnieuw liep ik naar beneden en weer sprong hij blij tegen me op. Daarna liep ik naar de koelkast en haalde er een pak yoghurt uit. Toen ik mijn T shirt uitdeed en op de grond ging liggen, kroop hij onmiddellijk warm tegen me aan. Benieuwd of hij het lekker vond, liet ik de yoghurt vrijelijk over mijn borsten lopen. Zonder dat ik maar iets hoefde te ondernemen, stond de hond op en begon de yoghurt van mijn lichaam te likken. My god wat voelde dat goed. Mijn tepels schoten als pieken naar de top van de kerstboom, mijn kruis werd zo geil als boter, terwijl mijn hart in mijn keel bonkte. Terwijl ik nog wat uit het pak over mijn tepels liet gaan, kon ik het gevoel om wat yoghurt over mijn kutje te gieten niet meer onderdrukken. De hond likte de yoghurt zo heerlijk van mijn lippen dat ik steeds geiler en geiler werd. Ik draaide me om en ging op mijn buik liggen.
Lees verder...

Deense dog neukt blondje

maandag 2 oktober 2006 - 50039 x gelezen
Dolly kreunde het uit van genot en pijn, terwijl de hond wild stotend haar natte kutje opvulde. Jan ging voor haar staan en schoof zijn lul tussen de lippen van Dolly, die gulzig aan zijn natte eikel begon te zuigen. Haar hoofd ging heen en weer terwijl haar lijf schudde door het wilde stoten van de grote Deense dog achter haar. Haar kutje voelde helemaal opgevuld en leek wel uit te scheuren, zo groot was de lul van de Deense dog. Maar dat mocht zeker de pret niet gaan drukken. Dolly bedacht zich ondertussen iets grappigs. Eigenlijk was ze een beetje aan het vreemdgaan met de hond. Maar ja, haar vriend stond erbij, dus in principe was dat niet het geval. Ze had wel eens voor de webcam met andere mannen zitten geilen, maar of dat nou pers├ę vreemdgaan was. Een beetje met de sexcam spelen kon geen kwaad vond ze zelf.
Lees verder...

Jenna neukt met haar hond in het park

donderdag 24 augustus 2006 - 37348 x gelezen
De lange, ietwat ruwe tong van de hond wreef over de geschoren kut van Jenna en ze voelde hoe het dier als het ware zijn weg naar binnen zocht. De lange tong likte over haar klitje en had haar schaamlippen gigantisch nat gemaakt. Nu was dus haar hele kutje nat. Jenna aaide de kop van de hond, terwijl het mooie en oh zo geile dier lekker door bleef likken aan de duidelijk lekker smakende kut van zijn baasje. De hond likte nu continue langs haar klitje en het duurde niet lang of Jenna kwam schokkend klaar. Maar ze wilde meer. Ze wilde de lange lul van het dier in haar natte kutje voelen. Ze wilde ervaren hoe het was als een hond haar neukte. Hoe hij haar zijn wil op zou dringen als een echt beest..
Lees verder...

Margot betrapt door vriend met twee honden

woensdag 5 juli 2006 - 34105 x gelezen
Ze haalde de hondenpik al spuitend uit haar mond en liet hem in haar gezicht spuiten. Het dunne zaad sprietse met lange slierten in haar gezicht. Ze pakte Beta's lul en begon hem door het zaad in haar gezicht te smeren terwijl de vlokken sperma in haar gezicht vlogen. Margot stak haar tong naar buiten en liet de stralen sperma in haar mond spuiten dat er via haar mondhoeken weer uit kwam druipen. Op dat moment kwam Rene (haar vriend) binnen die twee uur eerder naar huis was gegaan. Hij stond met open mond toe te kijken.... Beta zag het baasje en trok zijn plakkerige pik uit Margot's volgespoten kut en ging vrolijk kwispelend naar Rene toe.
Lees verder...

Blacky de hond neukt zijn bazin

zaterdag 1 juli 2006 - 45623 x gelezen
Blacky was snel en hijgend aan het pompen en Kim voelde het hondenlijf tegen het hare aanrammen. Kim Wist zichzelf even los te wringen van de sterke grip die de hond op haar had en draaide zich om. Ze wilde nu geneukt worden zoals dat hoorde. Op zijn hondjes. Meteen beklom de hond Kim alsof ze zelf ook een hond was en drukte hij heel soepel zijn nog steeds dikke hondenlul in haar gevoelig geneukte kutje. Kim moest weer even snakken naar adem maar was nu sneller gewend aan de grote lul in haar kut. Hans was redelijk geschapen, maar hij kon toch echt niet op tegen de lul van Blacky de hond. Blacky pompte haar weer vol en begon als een idioot te neuken. Blacky begon te piepen en harder te neuken. Kim voelde het al aankomen.
Lees verder...

Mamma zuigt zaad uit paard zijn pik

donderdag 29 juni 2006 - 48696 x gelezen
Joris verhoogde zijn aftrek tempo een beetje, toen hij merkte dat de mamma van Lisa klaarkwam door het vingeren van haar kutje en door het zuigen aan die harde pik van dat geweldig mooie en geile paard waar ze onder zat. Ze trok nu met twee handen hard aan de pik, terwijl er een klodder spuug aan de paard zijn lul bleef hangen. Het beest begon een beetje te steigeren en het leek erop dat hij de mamma van Lisa wilde gaan bestijgen. Met sussende woorden kalmeerde de botergeile mamma het paard en deze bleef nu stil staan, maar ze moest wel opschieten, anders zou het paard haar overmeesteren en zo?n pik in haar kut zou ze nooit overleven gaan. Het paard begon meer lawaai te maken en het leek een te gaan hinniken. Dat deed het ook. Snel begon de geheel naakte mamma van Lisa aan de harde pik van het paard te trekken en ze hield zijn pik boven haar tieten. Het paard maakte een hoop kabaal en spoot zijn enorme hoeveelheid paardenzaad over haar mooie tieten heen. Op datzelfde moment bereikte Joris achter de paal waar hij stond ook zijn hoogtepunt..
Lees verder...

Hond uitlaten

woensdag 10 mei 2006 - 28588 x gelezen
Hij merkt dat er een bobbel begint te ontstaan in zijn sportbroek. Zeker als ze naar hem toe komt met de hond aan de lijn en hij de stevige borsten op en neer ziet wippen in het kleine hemdje. Ellen gaat in het gras zitten en trekt Tommy aan de lijn naar zich toe. Doordat ze haar knie?n optrekt komen haar dijen weer te voorschijn en opnieuw steekt het hondje zijn snuit tussen haar benen en begint te snuffelen, terwijl zijn staartje hard begint te kwispelen. Ook ziet Menno dat de hond een erectie krijgt, het pikkie van het beest heeft een behoorlijke lengte aangenomen. ?Hij schijnt het nogal lekker te vinden?, zegt hij tegen Ellen, terwijl hij naast haar op het gras gaat zitten in kleermakerszit om zijn eigen erectie wat ruimte geven zodat het niet direct zichtbaar is. Het meisje kijkt naar de hond en krijgt weer een hoogrode kleur, maar zegt dat het beestje dat wel vaker doet, maar dat ze nooit iets van een erectie gemerkt had. Zou hij echt klaarkomen, als je er aan komt, zegt Menno plotseling in een overmoedige bui. Ellen kijkt hem verbijsterd aan, maar dan laat ze zich niet kennen en voorzichtig pakt ze de hondenpenis beet en begint die zachtjes te aaien. Het beestje duwt nu zijn kop harder tegen het kruis van Ellen en begint snel te schokken en piepende geluidjes te maken.
Lees verder...

De Deense Dog

woensdag 10 mei 2006 - 35980 x gelezen
ik keek uitgeput onder de hond door en wat schetste mijn verbazing... een lekkere, dikke, volgeladen spermaspuiter! nou, daar had ik wel zin in eigenlijk. ik vroeg me af of dat de hond ook bereidt was om mij eens flink te neuken. ik ging van de bank en ging met mijn knie?n op de grond en de rest van mijn lijf op de bank liggen en wachtte af. en ja, de hond had de boodschap doorgekregen. hij sprong op de bank met zijn voorpoten en begon tegen mij aan te rijden. zijn dikke hondenlul kwam tegen mijn benen en billen aan, en ineens stootte hij zijn lul diep in mijn nog natte kutje. hij begon te rijden en ik raakte in exstase, zo lekker was het.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting