Gratis Extreem Seksverhalen!

Overspel Lust en Wraak 1

vrijdag 17 augustus 2012 - 47463 x gelezen
Uiteindelijk hebben nog even boven gezetten, maar op het moment dat ik en een vriendin(die ik had meegenomen) naar beneden gingen, volgde de rest. Ik zat op zijn schoot, gezellig te kletsen en te zoenen tussendooor. Toen me tante iedereen naar boven stuurde en ons zag zitten, glimlachte ze en liep naar boven, dus wij bleven zitten. Deze keer zoende we heftig ik deed ze jas over ze schouders naar beneden en voelde nu eindelijk hoe gespierd die was. Hij tilde me op en zette me op een tree. Hij ging voor me zitten en deed me benen wijd. Ik had een jurkje aan de hij hoefde alleen maar me string opzei te schuiven. Hij speelde eerst met me clit. Ik genoot er enorm van. Daarna likte hij me.
Lees verder...

Hoerenschool 2

vrijdag 10 augustus 2012 - 18203 x gelezen
Het waren er best veel. Ook zag ik jongens ertussen lopen, allemaal stuk voor stuk lekker. Achter Nora aan liep ik de aula binnen. Ik sloot aan in de rij om eten te pakken. Ze hadden van alles van gezond tot vet eten. Ik nam een broodje gezond met water en liep met Nora naar een tafel in de hoek. Ik zag sommige hoeren andere de opdracht geven om op hun handen en knieën te zitten en te eten uit, wat voor er voor mij uitzag als een hondenbak. Nora vertelde gelijk dat dat hoeren waren die SM-slaaf tot hun beschikking hadden. Een SM-slaaf hebben, dat leek mij wel wat. We kamen aan bij de tafel en wat mij meteen opviel was dat er op de stoelen een dildo/vibo was opgemaakt.
Lees verder...

Jouw eerste keer

vrijdag 11 mei 2012 - 6208 x gelezen
Een korte “sta op” is voldoende om je rechtop te laten veren. Je staat voor me, ik zie dat je lippen nat zijn en je ogen laten zien dat je het niet erg vervelend vond. Op mijn opdracht buig voorover en steun op de salon tafel reageer je ook direct. Je spreid je benen en gaat voorover gebogen met je handen gesteund op de salontafel klaar staan, wachtend op wat er komen gaat. Ik ga achter je staan en zonder enige voorbehoud druk ik met mijn eikel achterlangs tegen je kutlipjes. Die zijn zo nat dat ik ineen keer diep door kan stoten, blijkbaar ben je erg geil geworden van het moeten pijpen en in je mond geneukt te worden, want je bent klets nat en ik voel niet alleen dat je nat bent, ik hoor je kutje soppen als ik je met diepe stoten aan het neuken ben. Tijdens het neuken speel ik met je voor overhangende tieten en ik hoef ook niet lang te wachten voor je tepels weer erg hard zijn. Blijkbaar zijn je tepels erg gevoelig, ik neem ze tussen mijn vingers en al neukend begin ik je tepels harder en harder te bewerken. Ik geniet in volle teugen, maar tot mijn schrik voel ik dat je bijna klaar komt, dat is jammer ik had je op deze wijze nog graag iets langer gebruikt. Maar nu al klaar komen wil ik niet.
Lees verder...

Hoerenschool

woensdag 9 mei 2012 - 7884 x gelezen
Toen stond ik op. "Zal ik je ook nog ff verwennen schatje?" vroeg hij me en legde al snel een hand tussen mijn benen. Ik wilde ja zeggen maar mijn moeder was me voor door te zeggen dat we helaas haast hadden en weer weg moesten gaan. Met een treurig gezicht knikte de man, gaf ons elk €50 voor de blowjob en liep weg. Ik stopte het geld tussen me tieten en liep met me ma door. Na een aantal straten door gelopen te hebben stopte mijn moeder bij een bordeel, tenminste zo zag het eruit. Ze opende de deur en liep naar binnen met mij in der kielzog. Er zat een jonge vrouw achter de balie. Ze droeg net als ik weinig kleren en zag er enorm lekker uit. "Kan ik jullie helpen?" vroeg ze ons.
Lees verder...

4 meiden op vakantie

vrijdag 1 juli 2011 - 14485 x gelezen
Sylvia, Ellen en Petra vonden het nu toch wel lang duren. Een van de jongens die getrokken werd, pakte zijn mobieltje en maakte enkele foto's. De meiden merkten de flitsen op en gingen snel naar de rots toe. Toen ze eenmaal de hoek om waren, werden ze tegengehouden en vastgepakt door schimmen. Ze moesten toekijken hoe al die lullen in en uit Kim schoven. De jongen die gepijpt werd haalde zijn lul uit haar mond. Haar mond werd meteen opgevuld door een andere flinke lul. De tranen liepen over haar wangen. De jongen trok zich over haar gezicht af en het sperma droop over haar gezicht en borsten. De jongen die net gekomen was pakte zijn mobiel en belde een aantal keer.
Lees verder...

In een ruk diep in mijn achterwerk

vrijdag 10 juni 2011 - 21056 x gelezen
na deze beurt kwam ik moeizaam van de stepladder en kreeg van hen nog elk een kus op mijn penis en een mep op mijn achter werk met de woorden good boy,zij verdwenen en daar stond ik met half slappe penis opgezwollen door de snoer die er nog rond was ik probeerde om die snoer te ontknopen om mijn penis vrijheid te geven en het kon niet waar zijn maar de moeder kwam de reserve binnen en ik stond daar voor haar ogen open en blood wat was ik geschrokken,zo zo jongeman heeft u problemen met uw jonge heer ik was versteend van vershot,zij kwam dichter bij en zij blijkbaar heeft u reeds uw zaad geschoten kan die van u nog eens hard worden zij knielde spontaan en begon langzaam te rukken en te zuigen,ja spoedig stond mijn heer weer rechtop en stijf gelijk een paal,zij ging gebukt voor mij staan en zij duw die propper maar kompleet in mijn kont en stoot maar goed door,ik ramde haar hard en diep ja 17 cm kreeg ze in haar acterwerk geperst en met harde stoten neukte ik haar goed door,zij spartelde niet tegen zij duwde zelfs naar achter om zeker de ganse penis erin te krijgen en dit zonder enige gekreun ..........
Lees verder...

Meesteres Ro haar eigendom

maandag 24 januari 2011 - 10237 x gelezen
Na een uur moest ik op handen en knieën gaan zitten. "Ik ga even wat eten en drinken halen terwijl jij hier fijn blijft wachten, slaafje van me," sprak ze terwijl ze naar de keuken liep. Ze nam boterhammen mee en een kopje koffie. Ze at een boterham met ham op. "Kom hier," sprak Ze tot mij. Ze nam een hap en kauwde. Uiteindelijk spuugde ze het uit en op de grond. Met Haar voet trapte ze erin en plette het voorgekauwde voedsel nog even goed aan. "Eet slaaf!" zei Meesteres Ro streng. Gehoorzaam boog ik voorover en at de voorgekauwde boterham van de grond en likte het van Haar voet af.
Lees verder...

Liefste paardje

dinsdag 14 december 2010 - 26216 x gelezen
Opeens ging de deur van de box open en stond daar een man. Anna schrok helemaal op en kroop snel onder het paard vandaan. "wie bent u?" vroeg ze geschrokken. "Ik ben Klaas, ik had u gebeld. Ik ben van de belasting, weet u nog?" zei de knappe, lange man. Anna bekeek hem van top tot teen terwijl ze terug dacht of hij haar wel had gebeld, en ja, dat had hij gedaan. "Het spijt me zo erg, meneer!" verontschuldigde Anna zich tegenover de man. "Wat u net deed bij uw paard is strafbaar, weet u dat?" zei Klaas met een dreigende stem. Anna knikte beschaamd. "Ik kan het u wel afleren, mevrouw.
Lees verder...

Partyboy alias handboeien

dinsdag 30 november 2010 - 10595 x gelezen
En ja, hij nam voorzichtig het initiatief. Heel zacht kuste hij mijn lippen, helemaal warm werd ik vanbinnen. Ondertussen betastte hij mijn hele lichaam met zijn handen. Eerst mijn borsten, daar gaf hij niet speciaal veel aandacht aan, omdat hij meer een kontenman was, dat wist ik. Langzaam ging zijn hand naar beneden en ging met zijn hand mijn broek in, waarna hij peilde hoe nat ik was. En nee, dat was niet te onderschatten. Jezus, wat was ik nat. Toen knoopte hij mijn broek open en gleed met zijn vingers van mijn klit naar mijn natte gaatje. Toen haalde hij zin hand weer uit mijn broek en begon mijn kont te masseren. Ik kreunde een beetje, hij ademde zwaar.
Lees verder...

De ervaring

maandag 2 augustus 2010 - 10923 x gelezen
Voor het eerst ben ik vrijdagavond eens vroeg thuis, na mijn spullen opgeruimd te hebben pak ik het boodschappenlijstje. Met de lege spullen loop ik naar de auto en ga mijn boodschappen doen. Later op de avond begin ik alvast met mijn huis, een maal in de week maak ik alles schoon. Normaal gebeurt dat op zaterdag maar deze keer wil zaterdag op tijd bij Christel zijn. Ik ben iemand die nooit te laat ergens is, meestal ben ik eerder op de afspraak. De volgende morgen maak ik de laatste dingen af in huis, dan pak ik een paar kaarten om te zien waar ik precies moet zijn. Tegenwoordig tik je het in op de computer, in die tijd moest je alles opzoeken op de gewone landkaarten. Al snel vind ik de straat van een plattengrond van het dorp waar Christel woont. Het is in de betere omgeving van het dorp, het huis staat langs een weg die net buiten het dorp ligt. Ik bereken ongeveer hoe lang ik erover doe, en leg dan de kaarten opzij.
Lees verder...

Rubbermaid deel 1

dinsdag 6 juli 2010 - 22372 x gelezen
Hierop kreeg ik een kleding voorschrift. 1. Kaal over het gehele lichaam 2. Jou kut gevuld met een eitje 3. Een klemmetje opde kut lippen 4. Geheel in rubber vanuit huis gaan vertrekken ook met kop over kale kop... De volgende kleding is er voor je een catsuit, lange handschoenen, kap, lange laarzen met een hak van 10cm. Dit geheel wordt afgewerkt met een rode lange rubber jas.
Lees verder...

ontmaagd door SM

vrijdag 25 juni 2010 - 14455 x gelezen
Ik liep naar binnen en hoorde de deur dichtvallen. Ik was niet alleen op zolder ik zag Isabelle en nog meer 3 andere dienstmeisjes. De deurging open en er kwam een in het leer gehulde man binnen. Bij zijn binnenkomst knielden de meisjes neer en tegen mij zei hij dus jij ben Denise. Ik keek nog maar eens de ruimte in en begon steeds meer te snappen wat er gebeurde. Er waren allerlei SM attributen aanwezig zelfs dingen die ik nog nooit eerder had gezien. Ik werd door de man die schijnbaar de meester was op een plek gezet en 1 van de dienst meisjes maakte mijn enkels vast aan metalen boeien die aan de grond vast zaten. Ik stond wijdbeens en kon geen kant meer op. Isabelle liet met grote handel een balk met kettingen boven mijn hoofd zakken. Aan het einde van iedere kettingen zat ook weer een soort boei.
Lees verder...

Zomerdag

woensdag 26 mei 2010 - 13999 x gelezen
Ze voelde de warmte van de zon op haar blote huid en merkte dat ze geil geworden was van alleen de gedachte aan wat haar nog te wachten stond. Ze voelde een verlangen om aan zichzelf te zitten,maar het was druk buiten en ze durfde niet goed. En net op dat moment piepte haar mobiel. Een sms van hem: “zit je lekker buiten, sletje? Ik wil dat je NU 10 x je vinger langzaam en diep in je natte kutje duwt. Ik weet dat je nat bent, want ik weet waar je aan denkt!” Ze schrok, hij was aan het werk, hoe kon hij dit weten? Blijkbaar kende hij haar nog beter dan ze dacht. Ze keek om zich heen en langzaam ging haar hand richting haar kutje, voorzichtig 1 vinger langs de rand van haar broekje, ze voelde dat ze nat was en langzaam duwde ze haar vinger in haar natte kut, ze telde in gedachten tot 10 en merkte dat ze verder wilde gaan, toen haar mobiel weer piepte : “Niet meer dan 10 x, geile teef, maak je kut droog en doe je stringetje en je bh uit, de hele middag, wat er ook gebeurd!” Langzaam liet ze haar korte broekje over haar enkels zakken deed haar stringetje uit, gebruikte die om haar natte kutje droog te maken, deed haar korte broek weer aan en probeerde haar ademhaling onder controle te krijgen, daarna deed ze haar bh uit en legde die aan de kant. Toen ze net weer een beetje bekomen was, ging de bel. Haar hart sloeg een slag over en ze vroeg zich af wie er aan de bel zou staan. Ze verwachte niemand. Ze liep naar de deur en keek in het voorbijgaan even in de spiegel.
Lees verder...

Geneukt met een dildo door Dina

woensdag 7 april 2010 - 9158 x gelezen
“Hai Johan” zei ze met die bekende geile licht hese stem van haar. “Ik zie dat je al helemaal klaar voor me bent” plaagde ze en ze keek naar mijn kruis waar overduidelijk een enorm harde erectie was ontstaan tijdens het bewonderen van Dina haar geile lijf. Ik nodige haar uit om naar binnen te komen. “Ik wil nu naar de slaapkamer” zei Dina resoluut. Eenmaal in de slaapkamer aangekomen moest ik me van haar uitkleden en op bed gaan liggen. Ik deed dit en terwijl ik op bed lag deed Dina haar jas uit en zette ze haar tas op mijn buro neer. “Doe je ogen dicht en spreid je benen” zei ze. Ik lag op mijn rug op bed met mijn ogen dicht. Ik hoorde Dina dingen uit haar tas halen en op het buro leggen. Toen hoorde ik haar door de kamer lopen in de richting van het bed.
Lees verder...

lekker hard anaal

dinsdag 9 maart 2010 - 18462 x gelezen
Hij pakte zijn pik vast en terwijl zij haar kontje een beetje omhoog stak, nam hij zijn pik en drukte hij deze tegen haar kontje en liet hem diep naar binnen glijden, waarna hij haar met lange halen begon te neuken, steeds harder. Ze voelde zijn handen nu op haar heupen en hij pompte zijn harde pik diep in haar kont in een weerzinwekkend hoog en geil tempo. Ze hield het niet meer en vingerde haar lekkere kutje. Ze liet haar vingers in een razend tempo over haar klitje glijden tot ze trillend van genot tot een spetterend orgasme kwam, begeleid door een fantastisch gekreun en gemompel. Hierdoor werd zijn orgasme ook opgewekt en terwijl hij haar op haar billen sloeg, die daardoor op een bijzonder fijn ritme begonnen te trillen, spoot hij haar kontje helemaal vol. .....
Lees verder...

Bevredigend sexleven

dinsdag 16 februari 2010 - 8972 x gelezen
Behalve.. ze hoorde zijn stem door de muur. Hij murmelde wat en deed een vrouw na die klaar kwam. Ze begreep niets van zijn taal, maar voelde de energie van zijn woorden en ze begreep wat hij van haar vroeg. Daar was ze wel even stil van, geschokt. Het leek alsof haar lijf bevroor. Het werd nu toch wel een beetje eng? Zou ze? Ze was toch geen del? Met haar hart in haar keel, bracht ze haar vingers onder haar dekens. Ze streek over haar vagina heen en weer, vooral over de bovenkant. Vlugger.
Lees verder...

Omas ultieme ervaring

maandag 21 september 2009 - 26054 x gelezen
mijn beha los op de rug. Wat olie op zijn handpalmen en mijn rug wordt intens gemasseerd, ieder wervel wordt behandeld tot tegen mijn stuit. Hij gaat terug naar boven over mijn hals en schouders om zijn vingers naar voor te verplaatsen, Mijn beha is naar onder gevallen en zijn volle handen nemen mijn borsten, hij neemt de tepels tussen vinger en duim, rolt die en trekt er aan. Hij vraagt om naar de slaapkamer te gaan om gemakkelijker te kunnen werken. Op het bed spreidt hij een groot plastiek laken om de lakens niet vettig, te maken en vraagt me om, mijn rok uit te trekken en op min buik te liggen. Intussen heeft hij wierkook en een 10-tal theelichtjes laten branden om de ruimte te reinigen van alle negativiteit. Ik moet op bed liggen op mijn buik. Hij begint opnieuw mijn rug te masseren nu nog intenser en daalt zo af naar onder, de lenden, de heupen de dijen en verder naar beneden de benen en voeten. Zijn handen glijden opnieuw naar boven om dan in één ruk mijn slip over mijn benen en voeten te trekken. Ik lig nu gans naakt.
Lees verder...

Geile bi slaafjes

maandag 20 juli 2009 - 13160 x gelezen
Ik pakte m'n zweepje in m'n rechterhand en zonder verder nog wat te zeggen liet ik de eerste, nog niet al te harde klap, neerkomen op Joris z'n kont. Hij gaf een zachte kik, maar stak z'n kont vervolgens direct weer omhoog in mijn richting. Lisa deed precies hetzelfde na de eerste klap op haar kont. Ik was nu echt heel erg geil en besloot me niet langer meer in te houden, dit was tenslotte wat ze wilden. Ik sloeg in hoog tempo, steeds harder, om en om op hun billen. Uit hun monden kwam een steeds zwaarder gehijg, gevolgd door gesmoorde kreten, en daarna af en toe een verbeten 'au', maar ze bleven hun konten maar aan me aanbieden. Toen ze beiden knalrood waren, hield ik er mee. “Heel goed slaafjes”, zei ik. Er kwam geen reactie, wat me uiteraard irriteerde. Ik pakte het zweepje nogmaals vast en gaf zowel Joris als Lisa een korte maar keiharde afranseling.
Lees verder...

Mijn nieuwe buurmeisje slavin deel 1

dinsdag 30 juni 2009 - 16796 x gelezen
Kim vertelde mij dat zij zichzelf regelmatig vingerde en dat ze ook wel eens een dildo en een vibrator van haar moeder had geleend. Natuurlijk weet Anne er niks van en ze vroeg mij om dit ook zo te laten. Kim vertelde me ook dat ze sinds kort aan de pil was voor het geval dat ze een keer echt seks zou hebben. Toen deed ze haar webcam aan en vroeg of ik er ook een had. Ik had er wel eentje maar nog niet aangesloten sinds ik verhuisd ben. Ik zag haar zitten in een leuk strak topje waar haar heerlijke borsten goed in uit kwamen. Kim wist niet dat ik op dat moment met een stijve lul in mijn handen zat en me lekker aftrok. Ze werd door haar moeder geroepen dat ze gingen eten en vroeg of ik vanavond weer op msn was. Ik vertelde haar dat ik mijn computer aan zou laten staan en ging zelf ook wat eten. Kim vergat echter haar webcam uit te doen en op een gegeven moment zag ik dat ze haar kamer weer in kwam.
Lees verder...

Pure Lust

donderdag 22 januari 2009 - 10785 x gelezen
Hij stond op het punt om klaar te komen, toen de vrouw zei:"Nu is het mijn beurt" Ze duwde hem diep in het matras. Hij kon geen kant meer op en keek in de donkere ogen van de vrouw. Haar gezicht veranderde. Haar ogen werden donkerder. Zwart, glanzend en dieper dan de oceaan. Hij voelde hoe hij opgezogen werd door deze duisternis. De vrouw lachtte en begon wild op hem te wippen. Yannick voelde elke cel in zijn lichaam. Alles was seks. Zijn gedachten, zijn lichaam, zijn geest.
Lees verder...

Mijn subs dochter

zaterdag 9 augustus 2008 - 28175 x gelezen
Ze verteld hoe ze het heeft gevonden om de foto van dochter schoon te likken, was geil om te doen maar voelde erg dubbel hoor. “Toen ik haar van de week zag voelde ik me eigenlijk best wel schuldig”. Ik druk met meer gewicht op haar uiers . Ze kreunt van de geile pijn. Ik realiseer me, dat ik er achter ben gekomen ben, dat ze bij haar dochter op bezoek is geweest en geen afspraak voor een sauna bezoek heeft gemaakt. Ik duw haar weg zeg haal de lat hoer. Ze staat op en komt even later terug met een lat, van een meter lang. Ze knielt en beid hem me aan. “Waarom krijg ik straf meester” vraagt ze me. “Ga liggen voor je straf”.
Lees verder...

Op wandelvakantie met Dorien

maandag 9 juni 2008 - 15277 x gelezen
Sprakeloos stond ik naar het tafereel te kijken. Toen ze uitgeplast was stond ze weer op en deed ze haar broekje weer aan. "Nou wil ik natuurlijk ook naar jou kijken". Ik opende mijn gulp en mijn lul die al aardig stijf geworden was sprong naar buiten. "Ai, zo kun je niet plassen natuurlijk" zei ze, terwijl ze op me afliep. Ze kwam naar me toe en begon me te zoenen. Ondertussen begon ze me lekker af te trekken. Ik kon het niet laten en legde een hand op haar billen, terwijl ik met de andere haar broekje in ging. Ik begon haar lekker te vingeren en ik zag dat ze al behoorlijk opgewonden begon te raken. "First things first" zei ze.
Lees verder...

Mijn liefde voor bont

dinsdag 20 mei 2008 - 9378 x gelezen
Op een gegeven ogenblik vroeg ze : "Nu je hier toch bent, zou je wat voor me willen doen?? De vrouw waarvoor ik oppas heeft me gevraagd of ik bij haar op de slaapkamer haar video even goed wil instellen op de tv, maar ik ben niet zo technisch. Zou je me willen helpen? " "Tuurlijk, voor zo'n mooie meid wel" zei ik waarna ze begon te blozen. "Ik moet eerst nog wat opruimen, ik roep je wel als je kan komen." Na een poosje riep ze dat ik kon komen en dus ging ik de trap op en deed de deur van de slaapkamer open. Toen zag ik haar daar liggen op het tweepersoonsbed. Helemaal naakt met de jas die ze eerder droeg in de hand. Voor het bed stond een stoel. " Ga maar zitten en geniet van de show schatje." zei ze terwijl ze een blik zette alsof ze me wel op kon vreten. Ik ging op de stoel zitten en haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken.
Lees verder...

Tim verkracht een zielige jongen

maandag 4 februari 2008 - 24954 x gelezen
Tim stak zijn lul in de openstaande mond van de jongen en deze zoog hard aan de met bloed besmeurde pik van Tim. Hij likte als het ware het bloed wat uit zijn reet stroomde zelf op en Tim voelde dat hij klaar ging komen. Hij spoot zijn zaad achterin de keel van de gedwongen zuigende jongen. Toen zijn pik leeg was, trok hij hem terug en meteen daarna ging de jongen over zijn nek. Een combinatie van kots, spuug en sperma kwam op de grond terecht en Tim vond het werkelijk walgelijk om te zien, maar kreeg er ook weer een kick van. Eindelijk had die klootzak zijn verdiende loon gekregen. Tim trok zijn broek weer omhoog en sloeg de jongen keihard met zijn vuist in zijn gezicht. ...
Lees verder...

Hoer heftig misbruikt uit wraak

maandag 22 oktober 2007 - 24818 x gelezen
De hoer reageerde geschrokken. Ze had dit al eens eerder gezien. Mannen die wraak nemen op hun ex vrouw door middel van een hoer te misbruiken. ‘Alsjeblieft, ik ben ans niet. Mijn naam is..’ Nu sloeg Henk haar in haar gezicht. ‘Bekouden en ontvangen, teef.’ Hij begon haar nu nóg harder in haar aars te neuken. Een klein straaltje bloed droop langs zijn lul uit haar kont.
Lees verder...

Oma verdient geld met seks

vrijdag 15 december 2006 - 39089 x gelezen
In sommige gevallen trok een jongeman zijn pik snel weer uit haar kut en duwde hij hem in haar uitnodigende kontgaatje, wat hen dat stiekem riep. Die dikke lul van zo’n jongen verdween dan tot aan de ballen in haar overrijpe kontje en oma schreeuwde het dan uit van een beetje pijn, maar vooral van plezier. Ze genoot van anaal en terwijl ze dan met haar tieten speelde, wreef zo’n jonge halfgod met zijn handen over haar gevoelige oude klitje. Oma kwam dan na enkele minuten heerlijk klaar en haar schorre en door leeftijd gebroken stem probeerde dan te gillen, maar vaak kwam het er dan als zijnde hijgen uit. Vervolgens ging oma op haar rug liggen en liet ze zich heerlijk op zijn Russisch tussen haar volle, hangende en gerimpelde borsten neuken. Dan spoten de jongemannen hun zaad over haar lijf en ving ze soms wat straaltjes op met haar tong of in haar open mond. ....
Lees verder...

Onder dwang

maandag 20 november 2006 - 58866 x gelezen
Het meisje gilde het uit, maar geluid werd afgestompt door de doek. Razendsnel trok Theo de erg korte rok van Gina haar lijf en haar slipje ging naar beneden. Het meisje moest huilen van angst. Ze had Theo niet herkent, want hij had een masker op gedaan. Dat maakte alles nog enger dan het al was. Ze voelde nu hoe een enorm dikke lul met veel geweld diep in haar kutje geduwd werd en dat deed enorm veel zeer. Theo neukte haar helemaal kapot. Hij draaide haar nu op haar buik en begon zijn lul diep in haar kont te boren. Het meisje krijste het uit maar was helemaal lam van angst. Ze kon zich niet bedenken de doek uit haar mond te trekken.
Lees verder...

Tiener Maartje verkracht door haar zwager

dinsdag 7 november 2006 - 65535 x gelezen
Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin. Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen. De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden. Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. ‘Dit doet even pijn. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt. En je weet dat ik het meen.’ Maartje werd omgedraaid en ze zag hoe haar zwager op zijn hand spuugde en voelde hoe hij dit op haar anus ging uitsmeren. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen.
Lees verder...

Lekker neuken met harige kut

zondag 29 oktober 2006 - 17795 x gelezen
Al gauw waren beiden spiernaakt en Frits kon nu echt genieten van wat voor hem paradijs was. Een prachtige harige kut. En niet zomaar harig, nee, haar onderbuik was ook helemaal begroeid. De meeste mannen zouden haast over hun nek gaan van dit aanzicht maar Frits dook er onmiddellijk in. Daar lagen ze op elkaar. Danielle zoog de keiharde lul van Frits met volle teugen naar binnen en maakte hierbij slurpende geluiden. Ook Frits liet er geen gras over groeien. Hij beet zich vast in het vele schaamhaar wat de kut zo behaard maakte en likte langs de harige schaamlippen, liet zijn soepele tong ertussen glijden en knabbelde op haar klitje. Al gauw was het tweetal toe aan een spetterend hoogtepunt..
Lees verder...

Ik neuk met mijn oom en tante

dinsdag 24 oktober 2006 - 49922 x gelezen
Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten. Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak. Dat was natuurlijk het voordeel van zo jong zijn nog. Hij drukte zijn pik helemaal zot aan zijn ballen in mijn kutje en nu ging hij het tempo opvoeren. Mijn tante ging met haar kutje voor mijn mond zitten. Mijn oom zag wat ze van plan was en legde mij na nog een aantal harde en snelle stoten op mijn rug en ging mij in die positie verder neuken. Mijn tante ging nu recht op mijn gezicht zitten en mijn tong likte heerlijk langs haar geile klitje. Ik was in extase. Die heerlijk aanvoelende lul van mijn oom in mijn tienerkutje en dat lekker natte geschoren kutje van mijn tante op mijn gezicht, terwijl mijn tong heerlijk erin ging, zorgde ervoor dat ik heerlijk klaarkwam.
Lees verder...

Deense dog neukt blondje

maandag 2 oktober 2006 - 50015 x gelezen
Dolly kreunde het uit van genot en pijn, terwijl de hond wild stotend haar natte kutje opvulde. Jan ging voor haar staan en schoof zijn lul tussen de lippen van Dolly, die gulzig aan zijn natte eikel begon te zuigen. Haar hoofd ging heen en weer terwijl haar lijf schudde door het wilde stoten van de grote Deense dog achter haar. Haar kutje voelde helemaal opgevuld en leek wel uit te scheuren, zo groot was de lul van de Deense dog. Maar dat mocht zeker de pret niet gaan drukken. Dolly bedacht zich ondertussen iets grappigs. Eigenlijk was ze een beetje aan het vreemdgaan met de hond. Maar ja, haar vriend stond erbij, dus in principe was dat niet het geval. Ze had wel eens voor de webcam met andere mannen zitten geilen, maar of dat nou persé vreemdgaan was. Een beetje met de sexcam spelen kon geen kwaad vond ze zelf.
Lees verder...

Mijn vriendin probeert SM

donderdag 10 augustus 2006 - 19795 x gelezen
Na dit onderzoek werden de ritsen weer gesloten en moest ze van de onderzoektafel af komen. Zij moest nu recht tegenover mij gaan staan met ongeveer een 50 cm. Tussenruimte, de meesteres kwam naast ons staan en voelde afwisselend in ons kruis of alles nog netjes op zijn plaats zat. Voorts ging zij met haar handen naar boven en kneep venijnig in mijn tepels wat verrekte zeer deed, vervolgens haalde zij de borsten van mijn vriendin uit het latex pakje en kneep ook bij haar in de tepels ik kon merken dat dit bij mijn vriendin een pijnlijke uitwerking had. De meesteres haalde 2 stel tepelklemmen en plaatste deze op mijn en op de tepels van Linda. Ik stond dus nog steeds vast met mijn armen boven mijn hoofd aan de muur, mijn vriendin moest nu op haar knieën voor mij gaan zitten, zo zij de meesteres wij zullen hem wat meer bewegingsvrijheid geven, daarmee doelde zij op mijn lul die behoorlijk in de knel zat. Ze gaf mijn vriendin opdracht om langzaam heel langzaam de ritsluiting vanaf onder mijn ballen los te maken en elk deel wat vrij kwam met haar tong af te likken. Zij begon langzaam aan de ritsluiting te trekken en mijn ballen schoten naar buiten zij wilde verder gaan maar de meesteres verbood dat eerst moest zij mijn ballen goed likken voordat zij verder mocht gaan. Dit was een heerlijk gevoel maar wat minder prettig was dat de meesteres aan mijn tepelklemmen begon te trekken. Je komt hier niet voor genot maar voor pijn, zij ze! Nu mocht mijn vriendin de rits verder openen en met een sprong kwam mijn lul naar buiten, eerst even de voorhuid naar achteren trekken en dan weer likken, zij deed dit heerlijk en ik kreunde van genot totdat er wild in mijn ballen geknepen werd.
Lees verder...

Biseksueel bruut verkracht door mannen

woensdag 19 juli 2006 - 43354 x gelezen
Onwillekeurig werd ik toch geil, en mijn lul begon een beetje op te zwellen. Hulpje stond nu vlak voor me, en drukte zijn ontblootte eikel tegen mijn anus. Opvallend zachtjes begon hij de druk op te voeren. Hoewel mijn anus door de oefeningen met de dildo's wel wat gewend was, deed het wel wat pijn. Hulpje begon nog harder te duwen, en plotseling schoof zijn pik enkele centimeters mijn anus in. Ik slaakte een kreet van pijn. Om mijn kontgaatje wat te laten wennen bleef Hulpje enige tijd in deze positie staan. De pijn maakte langzaam plaats voor een gevoel van warme geilheid. Toen begon hij zijn pik zachtjes heen en weer te bewegen. Ondanks de netelige situatie waarin ik me bevond, kon ik een paar kreunen van genot niet binnen houden.
Lees verder...

Margot betrapt door vriend met twee honden

woensdag 5 juli 2006 - 34087 x gelezen
Ze haalde de hondenpik al spuitend uit haar mond en liet hem in haar gezicht spuiten. Het dunne zaad sprietse met lange slierten in haar gezicht. Ze pakte Beta's lul en begon hem door het zaad in haar gezicht te smeren terwijl de vlokken sperma in haar gezicht vlogen. Margot stak haar tong naar buiten en liet de stralen sperma in haar mond spuiten dat er via haar mondhoeken weer uit kwam druipen. Op dat moment kwam Rene (haar vriend) binnen die twee uur eerder naar huis was gegaan. Hij stond met open mond toe te kijken.... Beta zag het baasje en trok zijn plakkerige pik uit Margot's volgespoten kut en ging vrolijk kwispelend naar Rene toe.
Lees verder...

Blacky de hond neukt zijn bazin

zaterdag 1 juli 2006 - 45607 x gelezen
Blacky was snel en hijgend aan het pompen en Kim voelde het hondenlijf tegen het hare aanrammen. Kim Wist zichzelf even los te wringen van de sterke grip die de hond op haar had en draaide zich om. Ze wilde nu geneukt worden zoals dat hoorde. Op zijn hondjes. Meteen beklom de hond Kim alsof ze zelf ook een hond was en drukte hij heel soepel zijn nog steeds dikke hondenlul in haar gevoelig geneukte kutje. Kim moest weer even snakken naar adem maar was nu sneller gewend aan de grote lul in haar kut. Hans was redelijk geschapen, maar hij kon toch echt niet op tegen de lul van Blacky de hond. Blacky pompte haar weer vol en begon als een idioot te neuken. Blacky begon te piepen en harder te neuken. Kim voelde het al aankomen.
Lees verder...

Mamma zuigt zaad uit paard zijn pik

donderdag 29 juni 2006 - 48673 x gelezen
Joris verhoogde zijn aftrek tempo een beetje, toen hij merkte dat de mamma van Lisa klaarkwam door het vingeren van haar kutje en door het zuigen aan die harde pik van dat geweldig mooie en geile paard waar ze onder zat. Ze trok nu met twee handen hard aan de pik, terwijl er een klodder spuug aan de paard zijn lul bleef hangen. Het beest begon een beetje te steigeren en het leek erop dat hij de mamma van Lisa wilde gaan bestijgen. Met sussende woorden kalmeerde de botergeile mamma het paard en deze bleef nu stil staan, maar ze moest wel opschieten, anders zou het paard haar overmeesteren en zo?n pik in haar kut zou ze nooit overleven gaan. Het paard begon meer lawaai te maken en het leek een te gaan hinniken. Dat deed het ook. Snel begon de geheel naakte mamma van Lisa aan de harde pik van het paard te trekken en ze hield zijn pik boven haar tieten. Het paard maakte een hoop kabaal en spoot zijn enorme hoeveelheid paardenzaad over haar mooie tieten heen. Op datzelfde moment bereikte Joris achter de paal waar hij stond ook zijn hoogtepunt..
Lees verder...

De geile sekscommune

woensdag 28 juni 2006 - 17602 x gelezen
Nu gingen we naar de kelder. De begane grond sloegen we over, omdat daar ?gewoon? geneukt werd. In de kelder was SM te zien. Ik zag groepjes mensen vastgebonden liggen op grote ronde wielen, terwijl ze bewerkt werden met zwepen, tepelklemmen, lederen riemen en wat al niet meer. Ik vond dit wel interessant. Ik bekeek een man die aan een kruis stond, als ware hij Jezus. Zijn pik was hard en een vrouw met een masker op liet heet kaarsvet op zijn eikel druppelen. Tot mijn verbazing kwam de man hier van klaar. Ik had in mijn hele leven nog nooit zulke dingen gezien en ik was nu toch wel benieuwd waarom deze mensen van pijn hielden, terwijl liefde en geluk er in mijn ogen altijd los van stonden. Ik wilde hier nog langer blijven staan en dat gebeurde ook, want mijn broek werd door mijn bardame losgemaakt en mijn half stijve pik werd eruit gevist.
Lees verder...

Tienermeisje vastgebonden

dinsdag 27 juni 2006 - 43990 x gelezen
Daar lag ik dan, vastgebonden en wel. Ik hoorde Frank de trap aflopen en toen de voordeur dichtslaan. Ik luisterde naar de andere geluiden in het huis, er woonden daar namelijk nog meer jongens, had Frank zijn eigen deur afgesloten, volgens mij niet. Die keer kwam hij na een minuut of dertig weer thuis en hij bevrijdde mij uit mijn gevangenschap, hij zoende me en daarna moest ik naar huis want mijn moeder wachtte met het eten op mij. De tweede keer dat het gebeurde duurde het heel lang voor Frank terugkwam en ik was in slaap gevallen. Toen ik nog slaapdronken mijn ogen opende zag ik Frank naast het bed staan, hij had zijn geval uit zijn broek hangen en hij bevredigde zichzelf terwijl hij naar mij stond te kijken. Toen hij zag dat ik wakker was en naar hem keek draaide hij me om op mijn buik, schoof mijn rok omhoog tot over mijn billen en kwam klaar op mij. Met een papieren doekje veegde hij mijn blote benen schoon en maakte me los. Nu lig ik hier weer, in Frank zijn bed, mijn mond heeft hij ook dichtgeplakt. Ah, ik hoor hem de trap weer opkomen.
Lees verder...

Ik en mijn vrouw neuken jongen in het bos

zaterdag 24 juni 2006 - 43659 x gelezen
Ik knikte met mijn hoofd dat hij dichterbij kon komen wat hij dan ook deed terwijl ik door bleef gaan om mijn vrouwtje te vingeren. Nog steeds niets zeggend trok ook hij zijn broek uit en een ferme jongens lul sprong te voorschijn. "Houdt je ogen dicht dat maakt het spannender" zei ik tegen haar terwijl ik mij terug trok. De knul zat als een bezetene aan zijn lul te trekken maar ik gunde hem wel een pleziertje. Nu heeft mijn vrouwtje in het verleden wel eens meer bewezen dat zij, mits zij de man leuk vindt, niet vies van een andere man is. De knul ging nu op mijn plaats staan zodanig dat zijn lul voor haar mond lag. "Pijp maar weer" zei ik. Ze stak haar hand uit om te voelen waar mijn lul was maar ik zei "nee dat niet alleen je mond ge-bruiken". "O.k.
Lees verder...

drie mannen verkrachten Gerard

dinsdag 20 juni 2006 - 19280 x gelezen
Nu stapte weg van Gerard zijn mond en voelde hij dat de man zijn lul bij de andere lul in zijn reet wilde drukken. En het lukte hem ook nog. Gerard voelde dat zijn anus een klein beetje uitscheurde maar die pijn was minimaal vergeleken bij die twee pikken die zijn anus in en uit ramden, terwijl ze zachtjes langs elkaar heen schuurden. De man die hem al een tijde aan het neuken was trok zijn pik terug en spoot zijn zaad over de rug van Gerard. Hij voelde het warme, plakkerige zaad op zijn rug zitten en voelde ook hoe alles over zijn rug naar beneden drupte. Gerard huilde wederom en voelde nu de andere man zijn bebloede anus volspuiten. De kerel die voor hem stond spoot zijn zaad diep achter in de keel van Gerard....
Lees verder...

Twee zusjes neuken hun familie

maandag 19 juni 2006 - 65535 x gelezen
Ik trok z'n voorhuid naar achteren en weer naar voren. Ik hoorde dat hij het prettig vond, want hij begon lichtjes te kreunen en te hijgen. Hij stopte met kussen en wreef over m'n poesje. Hij zei dat hij dat mooi vond, en geschoren poesje. Ik vroeg me af vanwaar hij dat allemaal kende, maar waarschijnlijk is dat van foto's op internet en van films die hij met z'n vrienden bekijkt. Hij begon met 2 vingers te vingeren en ik trok hem lekker af. M'n zusje zat nu op het bed haar te vingeren. Hij wou me lekken en wou dat in een 69 doen. Ik vond het wel spannend en besliste het te doen. Hij legde zich op bed en ging ik op hem liggen.
Lees verder...

zijn vrouw is een extreme hoer

maandag 12 juni 2006 - 14792 x gelezen
Ze gingen in standje 69 liggen, nadat ze de overgebleven kost over haar klitje had uitgesmeerd. Ze zogen en likten elkaar tot een hoogtepunt maar waren nu nog niet tevreden. Nu moesten ze nog even flink pijn gaan lijden. Ze gingen naast elkaar zitten en spiegelden elkaar. Zij kneep heel hard in zijn zak en dreef haar nagels tot diep erin. Hij trok aan haar schaamlippen en ook hij dreef zijn lange nagels in haar lippen. Ze sloegen elkaar recht in het gezicht. Eerst met de platte hand, daarna zelfs met de vuist. Zij had hem een bloedneus geslagen en nam meteen zijn neus in haar mond en zoog al het bloed eruit. Een beetje snot kwam mee uit zijn neus en ze kauwde op de harde stukjes.
Lees verder...

Ik neuk mijn geile schoonzus

zondag 11 juni 2006 - 39781 x gelezen
eerst piste ik over haar kale kutje en daarna in haar mond, ze dronk het op en smakte met haar tong en zei da's lekker zeg, en nou moet je me likken.Ik likte haar kutje terwijl ze nog in de badkuip lag en wreef zo af en toe wat pis over haar kutje en over haar borsten, niet veel later kwam ze gillend klaar. Ze ging op haar knie?n zitten en ik stootte mijn pik in een haal in haar natte kutje.Terwijl ik haar zo neukte wreef ze telkens wat pis over zichzelf heen en wreef ook tussen door mijn gezicht hiermee in.Ik werd bloedje geil en zei dat ik ging komen, ze schoof naar voren en ik moest in haar mond komen zei ze. Ze wilde mijn sperma proeven, na een paar klinke rukken spoot ik vol kracht tot achter in haar keel en ze slikte alles met smaak door.....
Lees verder...

Geil stel gaat seksgrenzen verleggen

woensdag 31 mei 2006 - 34322 x gelezen
En, mijzelf kennende: ongeacht wat werd gevraagd, ik zou het doen, zonder taboe's. Ik heb hem toen ook verteld dat alleen al de gedachte mij enorm opwond en dat ik dan pas bevredigd zou zijn als het zaad uit alle openingen zou stromen. Het leek erop dat mijn droom nu werkelijkheid werd en ik voelde een nieuwe golf van geilheid door mij heen gaan. Aan de opkomende zwelling in Rob's broek zag ik dat mijn aanblik hem niet onberoerd liet. Dat beloofde wat en ik vergat even dat ik dat ik weerloos af moest wachten wat die beide mannen met mij van plan waren. Gelukkig was mijn man in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Rob kneep eens zachtjes in mijn harde tepeltjes, wreef over mijn dijen en trok toen mijn schaamlippen uiteen. "Ik geil wel op dat kale spleetje van je" zei hij "ik denk dat wij het wel fijn zullen hebben, ik ga nu Gerard maar halen, denk eraan dat hij alles nog moet leren". Even later was hij terug met een leuk uitziende jongen, die eerst met open mond naar mijn naakte lichaam staarde en toen, na enig aandringen van mijn man en Rob, zich schichtig begon uit te kleden. Gespannen keek ik toe hoe steeds meer van zijn lichaam zichtbaar werd, totdat hij alleen nog maar een klein broekje droeg met een gigantische zwelling aan de voorkant.
Lees verder...

Joost neukt zijn demente oma

zondag 28 mei 2006 - 50559 x gelezen
Zijn eigen vader lag dus zijn oma te neuken. Zijn eigen vader neukte zijn eigen moeder! Vandaar dat hij dus telkens alleen langs wilde komen. Nou, misschien dat Joost wel eens een keertje samen met zijn pappa oma mocht neuken, misschien dat zijn vader ook wel zin had om eens flink en lekker anaal gepakt te worden door zijn lieve zoon. Maar goed, eerst even zijn oma volspuiten. Joost draaide zijn oma op haar rug met haar benen wijd. Hij drukte zijn lul weer in haar oude lijf en bedacht zich. Hij wilde haar anaal. Hij duwde zijn jonge 24 jarige eikel diep in de kont van zijn oma, die helemaal geen geluid maakte, het leek zelfs of ze lag te slapen! Joost moest een beetje lachen om de situatie. Zijn oma lag gestrekt op haar bed, in een bejaardenhuis en haar kleinzoon lag haar kont te neuken, mischien zelfs wel te verkrachten. Oh Jezus, daar werd Joost pas ?cht geil van.
Lees verder...

Tienermeisje door veel mannen geneukt en verkracht

vrijdag 26 mei 2006 - 55956 x gelezen
Al vechtende werd ze op het bed gegooid en twee mannen hielden haar handen vast. De uiterst zwaar geschapen kerel trok met veel geweld haar benen uit elkaar en ramde zijn enorme lul diep in haar tienerkutje. Het arme meisje gilde het uit van de pijn en ze had het gevoel dat ze aan het uitscheuren was. De tranen liepen over haar wangen en ze wilde zich losrukken, maar de grip van de andere mannen was gewoon te sterk. Hij begon haar nu keihard te neuken. Harder en harder, terwijl het meisje alleen maar pijn voelde van binnen. Maakte hij nu alles kapot van binnen bij haar? Wat moest ze doen? Ze probeerde nog harder te gillen, maar wat had het voor zin? Iedereen in die zaal was het eens met de verkrachting. Mannen van het productieteam hadden zelfs hun leuters uit de broek gehaald om zichzelf heerlijk te bevredigen. Het meisje had geen medestanders hier. Nu werd ze met veel geweld omgedraaid en trok de spierbundel zijn harde lul uit haar kut en ramde hij hem zonder schroom keihard in haar nauwe poepgaatje.
Lees verder...

Vriendinnen hebben sex met elkaar

dinsdag 23 mei 2006 - 35662 x gelezen
Nu de meisjes weer uit het water kwamen ging ze op haar buik liggen om niet te laten zien hoe opgewonden ze was. Misschien kwam het door de koude ondergrond dat haar gevoelens snel bekoelde of misschien was het wel dat ze zich schaamde voor haar gevoelens. Ze ging nu weer gewoon zitten en stelde aan Melissa en Betsy voor te gaan eten. Ze stemden hier mee in, maar Melissa wilde zich eerst nog invetten, omdat ze met haar blanke huid snel verbrandde. Ik pakte de zonnebrand terwijl Betsy begon met de broodjes te maken. Melissa ging eerst met haar rug toe voor me staan en ik begon haar in te vetten. Toen haar rug gedaan was vroeg ik of ik haar voorkant ook nog moest doen. Melissa keek me eerst vreemd aan en zei toen: "ok?". Ze ging nu op haar handdoek liggen terwijl ik op mijn knieen naast haar kwam zitten. Ik begon met haar benen en wist eigenlijk niet waar dit allemaal naar toe ging leiden.
Lees verder...

Joop verkracht de babysitter

maandag 15 mei 2006 - 45402 x gelezen
Het meisje voelde de harde pik achterin haar keel glijden en ze kon niets anders dan zuigen en slikken, anders was ze aan het stikken. Joop deed behendig een schoen en een sok uit en toen hij zijn lul uit het meisje haar mond liet verdwijnen, drukte hij de sok in haar mond en deed de riem om haar hoofd heen. Het meisje was helemaal van de kaart, toen haar rokje van haar kont werd gerukt en haar slipje in drie stukken gescheurd een hoek in verdween. Joop drukte twee vingers in de kut van het meisje die al gauw nat werd, zonder dat ze daar daadwerkelijk de behoefte toe had. Joop wist genoeg en drukte zijn lul diep en hard in de kut van het meisje. De oppas gilde, maar door de sok heen kon niemand wat horen. Joop grijnsde. Hij zat lekker strak in dat jonge kutje. Als hij geweten had dat een jong kutje z? goed zou voelen, dan had hij haar veel eerder geneukt. .
Lees verder...

Opgesloten en misbruikt

zondag 30 april 2006 - 31431 x gelezen
? Hij deed zijn masker af en tot haar grote schrik was het haar broer! De andere mannen deden mee en nu was de schol compleet. De andere vier waren haar vader, haar oom en een neefje van haar, met zijn grote neus. Lisa wist niet waarom ze dit deden, maar kon alles niet behappen en moest weer kotsen. Nu ving haar broer het op en smeerde zijn eigen gezicht helemaal onder en haar vader likte een stukje met brokken van zijn wang.?Je hebt ons al die jaren op lopen geilen en nu is het onze tijd voor wraak.? Ze was geschokt door de woorden van haar broer, maar kon niets zeggen. Haar oom pakte een van de zwepen en begon haar borsten te bewerken. De rode striemen waren eerst licht, maar al gauw gutste het bloed eruit. Lisa huilde en gilde van de intense pijn, terwijl haar neefje achter haar was gaan staan en drie vingers diep in haar kont drukte. ?Maak haar los? beval haar vader en zodra de kettingen los waren, forceerden ze haar om te bukken.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting