Gratis Familie Seksverhalen!

Mijn moeder

dinsdag 14 augustus 2012 - 65535 x gelezen
Na de koffie ga ik weer naar boven, later op de avond ga ik naar beneden en pak een glas drinken. Voor mama schenk ik ook iets in en wens haar dan een goede nacht omdat ik niet meer naar beneden kom. De spanning is gelukkig uit mijn lichaam verdwenen, naakt schuif ik een uur later onder het dekbed. Een poosje later hoor ik mama naar boven komen, snel leg ik het dekbed een stuk van mij af zodat zij mijn pik net kan zien. Even later gaat de slaapkamer deur open, in het licht op de gang zie ik mama binnen komen. Zij kijkt naar mij en gaat op een stoel zitten, haar ogen bekijken mij helemaal en onder haar blik voel ik dat mijn pik weer langzaam begint te groeien. Mama staat met een lichte kreun op en verlaat de slaapkamer, het duurt niet zo lang voor het licht overal uit gaat. Snel daarna val ik in een heerlijke slaap, er verschijnen verschillende mensen in mijn droom maar iedereen wordt weg gedrukt alsik het gezicht van mama in mijn droom zie. Midden in de nacht wordt ik wakker, ik moet nodig naar het toilet en stap het bed uit. De deur van mijn moedersslaapkamer staat helemaal open, het is de eerste keer dat ik dat zie.
Lees verder...

Verandering

zaterdag 11 augustus 2012 - 30531 x gelezen
Vanaf die tijd ben ik steeds meer gaan proberen om thuis de andere gezinsleden naakt te zien. Ik merkte aan mijn moeder dat zij soms minder aan had als zij naar de badkamer ging. Vroeger droeg zij altijd haar kleren, de tijd na mijn ontdekking droeg zij steeds vaker een ochtendjas als zij op weg was naar de badkamer en terug. Een jaar na mijn ontdekking van de naakte vrouw waren mijn moeder en ik samen thuis, mijn vader was naar vrienden en mijn zus naar haar vriend. Toen ik wilde gaan douche dacht ik aan mijn vriendje waar zij altijd naakt liepen naar en van de badkamer. Ik trok de stoute schoenen aan en liep naakt naar de badkamer, mijn moeder was in haar slaapkamer en ik weet zeker dat zij mij gezien heeft. Mijn pik stond hard vooruit van de opwinding, het afgelopen jaar had ik verschillende seksboekjes gekocht en door gelezen. Toen ik in de badkamer was en onder het stromende water stond kwam mijn moeder binnen om de wasmand te pakken. In mijn verbeelding bleef zij langer in de badkamer als nodig was, na de douche droogde ik mezelf af en verliet even later met opgeheven pik de badkamer. Weer zag ik dat mijn moeder in haar slaapkamer was, ik liep heel langzaam langs en zag dat zij naar mij keek.
Lees verder...

Mijn kleine geile zusje

woensdag 25 juli 2012 - 24574 x gelezen
maar toen hij er goed in zat voelde het goed, de hond ging steeds sneller heen en weer en ik voelde zijn pik in mijn darmen kloppen, hij kwam klaar en plots begon zijn pik te zwellen , ja dat voelde ik goed, het leek net of mijn kont uit elkaar werd getrokken, het deed best pijn, maar dan lekkere pijn, het duurde een tijdje voordat zijn pik weer normaal werd, mijn zus vond het fantasties wat de hond bij mij deed en wilde dat zelf ook wel een keer proberen,de hond zijn pik ging weer uit mijn kont en voelde het zaad langs mijn benen lopen, de hond verspilde het niet en likte mijn kont en benen schoon, en ging in de hoek van de kamer leggen, De volgende dag, mijn zus riep me en de hond riep ze ook bij haar op haar kamer, en we trokken onze kleren uit de hond begon direkt aan mijn ballen te likken en mijn pik stond heel erg stijf en het duurde niet lang of ik kwam klaar en spoot mijn zaad over zijn kop heen, met zijn lange tong probeerde hij het meeste zaad eraf te likken, de rest haalde ik eraf met een papieren zakdoekje, Mijn zusje was er helmaal klaar voor om door de hond te worden geneukt, ze ging op de grond op haar knieen zitten en de hond snufelde aan haar billen en gaf er een grote natte lik op , het duurde niet lang of hij ging over haar heen staan en stak zijn geile pik in haar kutje, de hond begon als een gek te rijen heen en weer, en wat een genot om naar te kijken, mijn zusje kwam klaar , met de bekende kreten van OH JA OH JA OH JA, het duurde niet lang of de hond kwam ook klaar en spoot zijn zaad in haar kutje, en zijn pik zwolde meteen op , en kwam vast te zitten zodat ze geen kant meer op kon..........
Lees verder...

Jakco

zaterdag 12 mei 2012 - 13907 x gelezen
“Jakco mag ik de dokter weer zijn? Ik wil jou onderzoeken net als jaren geleden.” Nu zijn zusje zo in de put zit wil hij haar niet afwijzen, maar hij weet ook dat het heel gevaarlijk kan zijn. Als zij hem weer streelt komt hij vast klaar, is zij daarop voorbereid? Hij kijkt zijn zusje aan en ziet in haar ogen dezelfde glans die zij toen ook had, twijfelend streelt hij door haar haren. “Lieve Petra dat mag jij, maar ik ben geen kleine jongen meer. Ik denk dat je in de badkamer, afgelopen week, wel gezien zult hebben dat ik iets meer heb als toen. Het is nu ook niet zo gemakkelijk om het spelletje te spelen, mama is volgens mij beneden.” “Mama gaat zo weg, die heeft afgesproken met haar vriendin. Waarom denk jij dat ik nu weer wil spelen? Natuurlijk ben je geen kleine jongen meer, maar ik ben ook geen klein meisje meer. Ik ga naar beneden en als mama weg is kom ik weer boven, als jij dan zorgt dat je klaar ligt voor onderzoek. Ik zou het leuk vinden als je op je buik ligt, nergens aan komen en wachten op mij.
Lees verder...

Bad plezier

vrijdag 16 maart 2012 - 15120 x gelezen
Draai je maar om dan doe ik eerst je rug even vroeg ik haar. Opnieuw nam ik een flinke scheut Gel en begon haar rug vanaf de schouders lekker te masseren en zakte langzaam af naar haar billen. Ook deze waren voor een 18 jarige al goed gevormd. natuurlijk besteedde ik extra aandacht aan haar billen en bovenbenen. Mandy moest er zelfs even van rillen en ze draaide zich spontaan om. Nu de voorkant Oom zei ze en keek me ondeugend aan. de volgende lading zeep gooide ik op haar schouders en kleine borstjes en begon gelijk te masseren. zachtjes draaide ik rondjes om haar kleine borstjes. Hoorde ik het goed? Mandy kreunde een beetje en fluisterde Oh Oom wat kan jij mij goed wassen. Terwijl mijn broek op knappen stond masseerde ik haar buikje en ging zo langzaam naar haar kutje.
Lees verder...

Mijn tante Alie

zondag 15 januari 2012 - 20478 x gelezen
“Ronald vond je het mooi wat je zag toen je onder het gordijn doorkeek?” Deze vraag had ik niet verwacht, misschien ook wel maar zeker niet op deze vriendelijke toon. “Ik vond het heel mooi tante.” Lachend streelde zij met haar hand door mijn haren, de sigaret rookte zij in stilte op. Na het laatste stukje uit getrapt te hebben legde zij een hand op mijn bovenbeen en draaide zich iets naar mij toe. “Leg mij eens uit waarom jij zo nieuwsgierig bent naar mij? Wat heb ik dat jou zo aantrekt, want ik voel al heel lang dat jij vaak met andere ogen naar mij kijkt.” “Ik vind u een mooie vrouw, u bent zo anders als die meiden op school. Ik voel mij meer aangetrokken tot u en vrouwen van uw leeftijd dan door die jonge meiden.” “Zou jij met je tante naar bed willen Ronald?” “Dat is mijn grootste droom.” “Wat zou jij er voor over hebben. En niet vragen wat ik zou willen hebben, gewoon zeggen wat jij ervoor over hebt.
Lees verder...

Ik en mijn moeder

dinsdag 3 januari 2012 - 20765 x gelezen
Mijn moeder begon zich zel uit kleden om ook tE gaan zonnen in de tuin. En toen ze helemaal uit gekleed was en lag zag ik dat zei ook nat geworden was van het incidentje. Ik vond het Wel opwindend om te zien en ik liet voorzichtig een vind in mijn kutje gleiden. Ik was zo nat dus dat ging wel. Op een gegeven moment lag ik mij gewoon heerlijk te vingeren en ik lag te kreunen. Mijn moeder ziet dat en begint zelf ook spontaan te vingeren. Ze kwam bij me zitten en we begonnen te tongEn ik ging op de grond liggen en befte haar tot ze het uit gilde van geilheid. Mijn moeder zou het net uitgillen toen plots mijn broertje daar stond. Hij was 15 jaar en heten Patrick. Hij had een beste penis maar nog nooit seks gehad.
Lees verder...

Me nicht ik en haar vriedin

maandag 2 januari 2012 - 14778 x gelezen
Daar werd ik nog opgewonder van. Ik heb een tijdje gewacht tot me nicht klaar was met douche en ik ging de badkamer weer in voor die string. Ik vond hem en begon er weer aan te ruiken en te likken en werd mega geil. Ik begon aan me paal te rukken. Ik kwam bijna klaar toen stond er opeens iemand achter me het was me nicht ze kwam de string halen. Maar daar zat ik aan te ruiken en ik was me ook nog an het rukken ik schaamde me dood. Ze liep naar me toe en zei niks ze gaf me alleen een kusje op me wang. Die waren trouwens rood van de schaamte. Ze nam haar stringetje mee en liep weer naar haar kamer toe. Ik zat bij te komen op de wc van dat avontuur.
Lees verder...

Papa en oom

zaterdag 13 augustus 2011 - 25843 x gelezen
Dan nam mijn vader mij zonder dwang bij de keel keek me in de ogen en zei sylvia mag ik jou neuken? Mag ik jou als jouw vader als eerste neuken? Ik ga jou neuken in je kutje en je oom gerard gaat je neuken in je kontje...Mag dat van jou? Maar ga eerst nog je andere oom bellen en je bompa kunnen die ook meteen meegenieten en je nadien goed doorneuken ben je ineens ingewijd vind je dat goed mijn kleine meid? Ik kon ni anders dan zachtjes neen schudden...snikkend zei ik papa ik zal het nooit nooit nooit meer doen echt ni...Hij lachte en zei inderdaad niet neen Mijn moeder was al aan het telefoneren de KUT Gerard zette mij op zijn schoot met mijn rug naar hem toe en begon mij zo te vingeren mijn vader knielde voor mij en begon mij te likken.
Lees verder...

Vreemd

zaterdag 30 juli 2011 - 17609 x gelezen
“Hoe vind je mijn lichaam jongen? Kan ik er nog mee door of moet ik het bedekt houden?” “U ziet er nog goed uit pa, volgens mij zijn er een hoop vrouwen jaloers op ma. Ik denk dat u nog veel vrouwen kan versieren, en als het zover is hun ook een heerlijke nacht bezorgen.” Na die woorden stap ik de badkamer in en leg mijn was in de wasmand, voor ik alles erin laat vallen zie ik een slipje van mijn moeder liggen. Snel haal ik dat uit de wasmand en druk het onder mijn neus, de heerlijke geur laat mijn opwinding weer stijgen. In de gang klinkt een geluid en snel laat ik het slipje in de wasmand vallen, de deur gaat open en mijn moeder komt de mand ophalen. Ze kijkt mij glimlachend aan en geeft mij een klap op mijn kont. Dan loopt ze met de wasmand naar beneden, ik blijf even verbaasd staan en ga dan terug naar mijn slaapkamer. De computer is helemaal opgestart, ik meld me aan en bekijk mijn mails. Daarna open ik een favoriete site, hier hebben de oudere vrouwen seks met jonge jongens. Een link laat je bij een site komen waar moeders met hun zonen seks hebben, er staan verschillende verhalen die ik allelmaal al verschillende malen heb gelezen.
Lees verder...

vader Jerry en dochter Anneth

maandag 25 juli 2011 - 18945 x gelezen
Ik had inmiddels alweer een stijve pik gekregen en stopte hem er weer in samen met de chocolade mijn pik kwam zodoende ook onder te zitten, Anneth nu moet jij even likken bij papa, er zit allemaal chocopoep aan mijn pik, lekker gulzig nam Anneth hem in haar mond en likte hem schoon waarop ik haar anus leegzoog en het was niet alleen chocolade maar ook darmsap ik vond dat helemaal niet erg. Zo Anneth laat me nu ook dan even naar je kutje kijken hoe klein en krap die dan in werkelijkheid is , ze ging met haar bene wijd voor mij staan waardoor haar kutje open ging staan , ik gaf er een kusje op en stak mijn tong naar binnen, en begon haar met mijn tong te neuken naar binnen naar buiten totdat ze klaar kwam en niet zomaar ze spoot een flinke lading urine in mijn mond , ik slikte alles door en bleef doorgaan met zuigen aan haar schaamlippen, Anneth kon niet meer stoppen en kwam nogmaals heftig klaar.........
Lees verder...

Lekker weekend

woensdag 13 juli 2011 - 13724 x gelezen
Ze zei ik ook, ik zei okee dan kunnen we het nu wel doen pa&ma zijn toch niet thuis! Ze zei ja! Ik zei mag ik je uit kleden en me zus ja natuurlijk! Mijn zusje is 18 en ik ben 19! Mijn zusjes heeft hele dikke tieten en bleek heel jong kutje! Zodoende had ik haar uit gekleed en zei mij! Ze begon me te rukken ik vond het zalig, een paar minuten later zat ik mijn zusje te vingeren ze begon super hard te kreunen! Ik vond het zo super leuk!! Daarna begon ze me kei en kei hard te pijpen!..........
Lees verder...

Betrapt door schoonmoeder

dinsdag 31 mei 2011 - 22650 x gelezen
We keken elkaar aan en schaamde me rot, maar we zeiden niets. Ik stopte mijn harde lul snel weer in mijn broek en wilde deze weer dicht doen, tot plots mijn schoonmoeder zei: ,,Laat mij eens kijken wat je daar probeert weg te stoppen." Van verbazing wist ik niet wat ik moest doen, en haalde me harde lul weer tevoorschijn. Ik zat in de bureaustoel en mijn schoonmoeder kwam naar mij toe gelopen, ze ging op haar knieen zitten en pakte mijn harde lul vast en zonder wat te zeggen naam ze mijn harde lul in dr mond. Ik kon niets anders doen dan genieten want wat kon ze heerlijk pijpen, dit zal waarschijnlijk met haar ervaring te maken hebben. Ik werd alsmaar geiler en liet me zelf ook gaan, streelde door haar haren. Ik trok haar omhoog en begon met mijn schoonmoeder te zoenen. Me handen gleden onder haar truitje naar dr heerlijke tieten. Ik begon deze zachtjes te masseren en voelde de harde tepels tegen mijn handpalmen aandrukken. Haar truitje ging uit en maakte de BH los, ik zag 2 heerlijke volle borsten, ik zakte een beetje door mijn knieen en ging langzaam met mijn tong over en rond haar tepels.
Lees verder...

Stoeien met mams

vrijdag 28 januari 2011 - 32125 x gelezen
Evelien stond op, haar memmen bewogen op en neer in haar nachtjapon. Ik keek nog even naar de strakke poep van mams toen ze de keuken verliet. Mams bleef zeker een halfuur weg, ik had mijn broodje al op, en om de één of andere reden groeide mijn leuter in mijn broek... Toen ik besloot van tafel te gaan, stapte ik terug mijn kamer in, en legde ik mezelf op mijn bed, boven de lakens. In de hoop dat de druk in mijn broek zou minderen, maar dat gebeurde niet. Ik had juist mijn laptop aangezet, toen een zekere 'SexyDoll' contact met me maakte op facebook. We praatten wat door, en uiteindelijk kwamen we bij de delicatere onderwerpen, net zoals alle pubers. Zo vertelde ik haar over mijn stijf pikkie.
Lees verder...

Seksueel met me moeder

woensdag 5 januari 2011 - 26926 x gelezen
Ze zegt: Jonge we moeten het even over gister hebben. Ik vind het prima dat je op die site's zit, maar doe dat dan als je op jezelf woont. En tijdens het gesprek. wreef mn moeder met haar hand over de dekens heen *tevens ook over me been*. Ik werd er een beetje opgewonden van en me moeder maar doorpraten. En opeens vroeg ze: Maar jonge heb je eigenlijk al wel seks gehad? Ik zei uit schaamte nee moeder. Maar me moeder ging steeds hoger over me dekens te vrijfen. Ik zei mam wil je nu niet weggaan!? ze zei: nee jongen. Ik voel namelijk dat je piemel stijf word. Ik zei eventjes niets meer.
Lees verder...

De site

maandag 13 december 2010 - 18701 x gelezen
“Hallo, schatje hoe is het? Gaat het op school?” “Het gaat erg goed mama, op school ook ik heb weer een negen gehaald voor economie vandaag. Nog een paar weken en dan begint het eindexamen, ik denk dat ik er goed voor sta. Hoe was jou dag? Heb je nog gechat op internet?” “Chatten? Nee jongen ik werk met de computer en voor het plezier heb ik andere dingen. Ben blij dat het goed gaat op school, als je bent geslaagd mag jij een vakantie uitzoeken en mag je zeggen of ik met je mee mag.” “Ja, dat weet ik nog mama, ik wil heel graag dat jij met mij mee gaat op die vakantie. Ik hoop dat we dan samen gaan, ik weet nog niet waarnaar toe. Heb jij geen idee voor mij?” “Ideeën zat jongen maar het is jou reis, wij gaan zeker samen erop uit. maar jij moet vertellen waar we naar toe gaan. Het maakt niet uit waar je naar toe wilt. We bespreken jou plannen en komen dan vanzelf tot een beslissing.
Lees verder...

Seks met de hele familie

maandag 29 november 2010 - 21679 x gelezen
Mijn broertje wilde weleens mijn vagina likken dus ik liet hem zijn gang gaan. Tegelijke tijd pijpte ik mijn vriend. Toen kwam ook mijn moeder klagen dat we teveel herrie maakte. Mijn vriend zei kom erbij dan neuk ik je. Mijn moeder was verbaast maar kwam wel. Mijn broertje vond het ook wel wat hebben en ging aan haar borsten zitten zij pijpte zijn penis en toen kwam hij alweer klaar. Ik ging erboven op zitten en tongde mijn vriend. Tja en toen kwam ook mijn zus klagen. Zij had ook een vriend megenomen en mijn broertje zei kom erbij en neem je vriendje ook maar mee. Haar vriendje had blijkbaar veel aandacht voor mij en stak gelijk zijn penis in mijn vagina.
Lees verder...

Carola deel 1

donderdag 21 oktober 2010 - 15157 x gelezen
“Vertel nu maar eens wat er de laatste dagen met jou aan de hand is lieverd.” “Ik ben het enige meisje in de klas wat nog maagd is, mijn vriendinnen laten iedere keer merken dat ik nodig eens met een jongen moet uitgaan. De jongens noemen mij een ijsberg en proberen iedere keer allerlei dingen met mij te doen tijdens de sport. Ben ik een ijsberg Papa? Wat bedoelen ze daar mee?” “jij moet doen wat jij wilt dat je doet, als jij geen seks wilt met jongens dan doe je het niet. Je moet nooit iets doen omdat een ander dat wilt. Een ijsberg ben je volgens mij niet, daar wordt mee bedoelt dat jij als meisje niet met jongens wilt. Als een jongen seks met jou wil en jij wijst hem af, en je doet dat een paar maal met andere jongens, dan zeggen de jongens dat je een ijskast bent omdat je niets wilt doen met hun. Ik vind dat je beter een ‘ijskast’ kan zijn dan dat je met iedere jongen uit je klas seks hebt.” “Ik wil van mijn maagdelijkheid af papa, maar ik wil dat iemand speciaal dat doet.” Kees kijkt haar aan en voelt de hand van Carola over zijn kruis wrijven, de opwinding in zijn lichaam neemt steeds meer toe.
Lees verder...

Schoonmoeder

woensdag 1 september 2010 - 25272 x gelezen
Ik liep de badkamer in en zach me schoonmoeder ik liep alleen in me onderbroek ik schaamde me niet voor hun. Zij blijkbaar ook niet voor mij ze zij me gewoon goeiemorgen lekker geslapen en ze vroeg of ik ook kwam douche. Blijkbaar zag ze me lul groeien ze zeepde zich in, lekker strelend over haar tieten en daarna kutje. Ze vroeg of ik wilde helen en liep naar me toe en trok me onderbroek van mn reet. Ze zij: blijf zo staan. En ze kwam 1 minuut later terug met een dildo. Ze legde hem neer, ging liggen en ging haar zelf hard vingere. Na een tijd kwam ze omhoog en zoog aan mn lul, die stond echt op knappen. Na een tijdje spoot ik recht in haar mond. Ze vond het lekker en ik moest de dildo in haar kutje brengen.
Lees verder...

Ontmaagd in de duinen

woensdag 11 augustus 2010 - 24454 x gelezen
Maar ik wist dat opa achter me liep. Ik ging weer zitten en opa pakte mijn armen. "ik wil jou ook ontmaagden." Zei hij prompt. Ik wist niet wat ik hoorde! maar ik was jong en heel naief. "Ik zal voorzichtig doen, maar ik wil het." Zei hij nog eens. Zonder wachten duwde hij me achterover. zijn hand verdween in mijn korte broekje en ik voelde zijn vingers aan mijn kutje. ik stribbelde behoorlijk tegen maar mijn broekje was uitgegaan en ik voelde opwinding omhoog komen.
Lees verder...

Jane gaat vreemd

donderdag 8 juli 2010 - 12737 x gelezen
Een paar dagen later ben ik samen met Anne druk met een meidengroep en zie dat hij binnen is gekomen en rustig op afstand naar ons kijkt. Ik loop naar hem toe. Mijn tepels staan als hard gespannen vooruit hij lacht me toe. Leuk om jullie beiden aan het werk te zien. Anne heeft een strakke broek en topje aan waar haar lichaam goed in uit komt. Ik draag een blouse en langere rok als gewoonlijk, maar draag ik mijn haar nu voor de verandering los op mijn schouders. Hij kijkt me aan en zegt je weet nu wat je uit moet doen als je bij mij in de buurt bent. Ik loop weg naar de toilet en doe mijn slip uit, ik vraag me af waarom ik het zo lekker vind opdrachten van hem te krijgen. Als ik terug kom stop ik die zichtbaar voor hem in de tas. Terwijl hij intensief Anne zit te bestuderen glimlacht die naar mij.
Lees verder...

Schoonmoeder geneukt

donderdag 29 april 2010 - 22362 x gelezen
Ik begon met haar nek en schouders te masseren. Haar blouse zat in de weg en deze mocht uit. Mijn handen gleden steeds wat verder richting haar borsten, ze vond het prima. Plagerig gleed mijn vinger een beetje onder haar bh. Gaandeweg duwde ik met mijn duimen de schouderbandjes van haar bh opzij, totdat deze van haar schouders vielen. Ik gleed weer naar haar borsten en kon er nu beter bij. Speels raakte ik los lichtjes haar tepels, steeds iets meer totdat ik alleen nog maar bezig was met haar tepels. Ik kuste in haar nek en daalde langzaam af richting haar tepels. Ze genoot ervan. Toen ging ik voor haar staan, pakte haar hand en begeleide die richting mijn pik.
Lees verder...

Mijn schoonzusje ontmaagd

dinsdag 27 april 2010 - 23923 x gelezen
Op een avond was haar zus bij ons. Ik had net gedoucht en kwam met alleen een badjas aan naar beneden, mijn vriendin was ‘toevallig’ net boven, waardoor ik samen met haar zus was. Ik vertelde haar zus wat ik had gehoord en zei dat ze een keer mocht lenen. Ik nam haar mee naar de logeerkamer en vroeg of ik haar stap voor stap wat mocht leren. Ze begon langzaam mijn penis te strelen, gaf een kusje een likje en uiteindelijk had ze hem in haar mond. Ik vond het erg spannend en merkte dat als ze langer zou doorgaan ik al klaarkwam. Ik zei dat ik nu haar wat zou laten voelen. Ik begon met mijn handen van haar borsten naar haar schaamstreek te gaan. Daarna volgt mijn tong dezelfde route. Ze vindt het lekker en ontspant steeds meer.
Lees verder...

Moeder brengt wasmand

maandag 26 april 2010 - 24611 x gelezen
"Als je niemand hierover verteld zal ik je eens leren hoe het moet. Zijn lul begon hard te worden. Nadat hij ja knikte zette ik mij op mijn knieën en ben langzaam met men tong rond zijn eikel te bewegen. Ik hoorde hem steeds harder kreunen. Dan ging ik steeds dieper rond zijn paal met men lippen te Bewegen. Ik voelde dat een zaadlozing niet veraf meer zou zijn. Zijn lul trilde steeds harder."Mama.. ik ga komen.
Lees verder...

De familie reunie

vrijdag 12 februari 2010 - 16291 x gelezen
Haar oudoom begon opnieuw in haar kut te pompen en kwam ook klaar. Als een gebruikte pop lag Stella op de bosgrond. Haar vader neukte haar kutje vol en haar oom schold haar uit voor slet en hoer omdat ze moest pijpen. "Ohh, jaa, mijn vieze hoer! Lekkere slet!"Begon haar vader. Stella liet het over zich heen komen en kreunde er op los. Toen voelde ze een derde lul op haar buik. Het was haar opa! Hij duwde haar vader aan de kant en drukte zijn paal naar binnen. Snel begon ze haar vader te pijpen en haar oudoom neukte haar anaal. Bijde gaatjes werden volgespoten met heet zaad. Stella kon het niet op.
Lees verder...

Hij kwam de keuken in

donderdag 11 februari 2010 - 21030 x gelezen
Hij liep snel het huis binnen, roepend dat hij eerst even naar het toilet ging. Toen hij op de wc zich eigen zat af te rukken op de beelden die hij net had gezien, hoorde hij haar binnen komen en op de bank gaan zitten met de tv aan. Hij kwam, wachtte tot zijn erectie was gezakt, en ging naar de woonkamer toe. Ze zat inderdaad op de bank, alleen niet op de manier die hij had verwacht. Ze had een badjas aan, en ze zat met benen wijd op de bank. Hij ging naast haar zitten en ze zette de film terug aan. Het was een horrorfilm. Hij was verbaasd, want Chantal haatte horrorfilms. Na een paar enge stukje kroop ze tegen hem aan en borg zich weg achter zijn schouders als er iets engs gebeurde. Hierdoor kon hij eens goed in haar decolleté kijken.
Lees verder...

Het Riddertoernooi deel 2

donderdag 14 januari 2010 - 7776 x gelezen
Of hij het verstond weet ik niet, maar ik voelde zijn staaf mijn hol in gaan. Twee speren in me deed me zinderen van genot. Verrukkelijk duwde hij zijn knots mijn kontgat in en uit. De ridder onder mij, duwde mijn lichaam met het zijne op. Zodoende voelde ik goed hoe beide pikken mijn holtes vulde. Verderop hoorde ik de dame die met de minstreel begonnen was, gillend klaarkomen. Ook bij mij nam de stroomde tot een wellustig hoogtepunt hand over hand toe. Plots voelde ik de eikel van de Duiste ridder hard in mijn aars kloppen en spoot hij mijn kontgat vol met zaad. De ridder onder mij, leek de Duitser te willen opvolgen. Hij ging onder mij vandaan, en naaide zijn speer van achteren stevig in me vast.
Lees verder...

Schoonzus

dinsdag 8 december 2009 - 26380 x gelezen
Na een klein uurtje te hebben gebabbeld maakte ze aanstalten om naar huis te gaan,haar man wist dat ze naar een vriendin was die haar verjaardag vierde,maar Hilda wou ook even bij mij langs. Ze stond op en liep al pratend naar de hal om te vertrekken,in de hal spraken we nog eventjes en ze gaf me toen een kus als afscheid,ze zou de deur open doen maar vertelde al lachend dat het eigenlijk 3 kussen moesten zijn....die kreeg ik dus ook,2 op mn wang en de 3e vol op de mond.....
Lees verder...

Verkracht door haar opa

maandag 7 december 2009 - 29484 x gelezen
"Je ziet er zo geil uit!"Kreunde hij. "Nee!"Huilde ze. Hij bond haar armen vast aan de bank en schoof haar rokje omhoog tot haar middel. Ze schopte met haar benen. hij spreidde ze en bond ze ook vast. Hij scheurde het slipje kapot. Hij deed haar topje uit. "Lekkere tieten!"Zei hij. Hij deed een zakdoek in haar mond zodat ze niet kon gillen. Wel snikte ze.
Lees verder...

Tante Janet

woensdag 11 november 2009 - 18066 x gelezen
Het ging niet zo goed met mijn studie. Janet was vaak thuis en daardoor kon ik me vaak niet goed concentreren. Gewoon het idee dat ze in hetzelfde huis was vond ik al mega-opwindend. Op een middag, toen ze nog niet thuis was, was de aandrang zo groot dat ik naar de waslijn ben gegaan. Daar hingen wat slipjes van haar. Klein maar wel breed voor haar brede heupen. Ik heb daar toen een slip van de waslijn gehaald en meegenomen naar mijn slaapkamer. Nu ik wat ouder ben vind ik het hilarisch, maar in die tijd kon ik wel uren met die slip spelen, en dan dacht ik aan haar, en dan stelde ik me voor hoe het zou zijn als ik die slip bij haar uit zou doen. Ik heb me er vaak bij afgetrokken. Die slip heb ik weken in mijn bezit gehad, maar daar kwam abrupt een einde aan.
Lees verder...

Opa neukte me

maandag 2 november 2009 - 21103 x gelezen
"Je mag kreunen en gillen van genot. Niemand heeft er last van!"Riep hij. Hij pakte mijn hand en legde hem op zijn lul. "Duw hem maar zachtjes naar binnen!"Zei hij. Ik deed met tegenzin wat hij vroeg. Maar ik stopte. "Als je het niet doet, doe ik het!" Ik stond op en rende naar de keuken. Hij kwam achter me aan. "Kreng!"Riep hij. Hij pakte me stevig vast en sleurde me naar de bank.
Lees verder...

zomer 2009

vrijdag 28 augustus 2009 - 15878 x gelezen
Je bent een mooie meid dus ik kijk uit naar dat moment. als ik er aan denk groeit er al wat bij mij. Mijn mam is erbij dus zo erg zal het niet worden denk ik. laten we eerst eens even stoppen en wat drinken en pissen. Plassen bedoel je zegt ze. Zo kun je het ook noemen. je mam wil graag zo drinken bij mij. Hoe bedoel je vraagt ze. Ze drinkt zo uit mijn lul vind ze heerlijk. We stoppen op een stille plek.
Lees verder...

Turkse Hulya genomen door gedetineerde vader

woensdag 19 augustus 2009 - 14150 x gelezen
Die avond ging Hulya douchen, en Mustafa kon het niet laten haar te begluren. Toen ze zich uitkleedde, raakte Mustafa zo opgewonden dat hij het bijna niet meer kon houden. Hij liep naar haar kamer en rook eens even aan haar slipje. Hij volgde haar en zag dat de deur van de badkamer niet op slot zat. Hij kwam op het plan om tegelijkertijd te gaan douchen. Hij pakte zijn handdoek en liep in zijn boxershort de douche binnen, waar zijn dochter stond. Ze schrok even toen hij binnenkwam, Mustafa deed de deur op slot. Hulya merkte dat ze bekeken werd door haar vader sinds die met verlof was. Misschien kleedde ze zich wel te modern bedacht ze zich, maar ze is oud genoeg om dat zelf te bepalen vond ze. Na het eten voelde ze even dat hij met zijn hand over haar buik wreef, wat ze een beetje vreemd vond.
Lees verder...

Ik en mijn zus alleen thuis

zaterdag 15 augustus 2009 - 28263 x gelezen
Veerle had Chinees gehaald. Het smaakte goed en we dronken er een wijntje bij. En nog één. Hoewel we allebei goed wisten wat onze ouders over alchohol hadden gezegd, raakte we toch lichtjes aangeschoten. Na een tijdje over de meest uiteenlopende dingen te hebben gepraat, merkte ze opeens op: "Enne, waarom zat jij de hele tijd naar mijn kont te kijken, daar bij het zwembad? Ik had je wel door, en volgens mij werd je er nog geil van ook!" Ik werd rood. "Nou? Werd je er geil van of niet?" Ik knikte verlegen. Ze glimlachte. "Ik heb je wel door hoor." En ze knipoogde. Dit onderwerp kwam niet meer terzake en we praatte alleen nog maar over school, vrienden en sport.
Lees verder...

Op haar wenken bediend

vrijdag 17 juli 2009 - 14631 x gelezen
“Au”, riep Bregje eerst, maar haar gezicht van pijn ging steeds meer over in dat van genot. Ze begon te kreunen en reip: “Ga door, ohhhhh ik kom!!!!!!!!, ga door spuit m’n kutje vol!!!!”. En gillend kwam ze klaar. Ik zou gezworen hebben dat de hele buurt het zou horen. Ik spoot met kracht mijn sperma in haar kutje. Toen gingen we samen douchen, en hebben we het nog even herhaald.....
Lees verder...

Zoon maakt moeder zwanger

maandag 29 juni 2009 - 48919 x gelezen
Hij deed zijn slipje uit en legde hem op de andere was. Hij ging de badkamer in en ik ging aan zijn nog warme slipje ruiken. Later heb ik aan hem verteld wat ik met zijn slipjes deed. "Als jij daar opgewonden van raakt, vind ik het goed" zei hij. Toen deed hij zijn pyjama en slipje uit. "Kijk mam, vers van de pers, heb je wat te ruiken, zei hij vrolijk. Een tijdje later zaten we samen tv te kijken en toen vroeg hij of ik echt op hem kikte. Ik zei niets, maar hij had het dus wel in de gaten. Het was ene tijdje stil en toen vroeg hij of ik seks met hem wilde. Als jij het wilt, zei ik.
Lees verder...

Het nichtje

woensdag 17 juni 2009 - 16950 x gelezen
Marjan knipoogt naar mij. Ze heeft blijkbaar een geil plannetje bedacht, dat zie ik aan haar geile ogen. Terwijl Lisa Peter gaat halen, streelt Marjan met een vinger haar kut. “We laten haar eens even wat zien.”, zegt ze. Ze weegt haar tieten in haar handen en pakt mijn pik. Nog even snel doet ze mijn lul in haar mond en met haar andere hand vingert ze haar kut. Lisa en Peter komen schuchter binnen, maar Marjan wenkt ze. “Kom hier en kijk”, zegt ze, “Eerst moet je zorgen dat de lul goed hard is, anders verlies je dat ding direct.” Ze neemt mijn pik in haar hand en begint tergend langzaam met haar tong rondjes te draaien over de eikel.
Lees verder...

Mijn geile dochter van 18

vrijdag 29 mei 2009 - 32493 x gelezen
In een week dat Michelle school vakantie had moest mijn vrouw plotseling de hele week werken, ik was twee dagen vrij, daar baalde we wel van maar het was niet anders. De eerste dag ging mijn vrouw naar haar werk we hadden samen ontbeten en ik wilde onder de douche gaan. Michelle sliep nog (dacht ik ) toen ik onze slaapkamer binnen kwam om mijn ondergoed te pakken zag ik in een flits dat het kastje niet goed dicht zat waar de vibrators in liggen, ik maakte hem open en zag dat ze alle twee er niet lagen, dan moet Michelle ze net gepakt hebben want het kastje zat dicht toen ik naar beneden ging. MM nou laat haar maar plezier hebben dacht ik nog, ik liep naar de douche en toen ik langs Michelle haar slaapkamer liep hoorde ik het bekende gebrom van de vibrator, dat wond me toch best wel op. Maar goed snel douchen maar. Ik deed de douche aan en ging er lekker onder, bij de gedachte dat Michelle nu lekker aan het spelen was kreeg ik toch een heel geil gevoel over me. Opeens ging de douche deur open en kwam Michelle binnen lopen in haar nachthemdje wat net over haar billen reikte, ik kon me niet snel genoeg omdraaien waardoor zij mij half stijve lul zag. Ze kleurde en ik zag dat haar tepels heel hard waren. Pappa voeg ze..
Lees verder...

Mijn zus en ik

maandag 9 maart 2009 - 23545 x gelezen
Toen de film afgelopen was besloot ik te gaan douchen. Ik had haar die dag goed bestudeerd om mijzelf 's avonds even lekker te verwennen. Helaas hield ik het niet tot bedtijd uit en begon mijzelf onder de douche te bevredigen. Het was een riskante poging omdat er geen slot op onze badkamer zat. Toen ik mijn ogen gesloten had en naar mijn orgasme toewerkte kwam opeens mijn zus binnen om wat te vragen, maar ze kwam niet verder dan 'Weet jij of...'. Ze stond verbaasd van mijn lul naar mijn gezicht en terug te kijken. Ik kon aan haar zien dat ze zich vooral verbaasde over de afmeting van mijn geslachtsdeel die al een behoorlijke afmeting had voor een jongen van mijn leeftijd.
Lees verder...

Op reis met schoonvader

zondag 25 januari 2009 - 22970 x gelezen
Na enkele dagen cultuur opsnuiven lassen we een rustdagje in. Enkel zon, zee en strand! Het is opnieuw een heel erg zonnige dag. Aangekomen op het strand besluit de tante onder de palmbomen te gaan liggen, ik besluit me dichter bij het water te leggen, zodat ik af en toe een frisse duik kan nemen. " Ik ga ook eerst proberen om in de zon te liggen, maar als het te warm wordt kom ik ook onder de palmbomen liggen", zegt Frank. "Geen probleem hoor" zegt de tante. Frank volgt me naar een rustig plekje op het strand. Na enkele minuten zijn we geinstalleerd en begin ik met het insmeren van m'n hele lijf. " Tante Rita heeft blijkbaar weinig vrees", zegt Frank. Ik draai me om en zie dat ze monokini ligt! Ze is helemaal geen mager poppetje, maar daar trekt ze zich niks van aan. Ik lach even en ga op m'n handdoek liggen.
Lees verder...

Mijn Tante en Ik

donderdag 15 januari 2009 - 22351 x gelezen
Ik wou zo graag met haar neuken dus ik zette maar een stap, ik ging rustig over haar buik strelen en speelde met haar navel piercing. Ik hoorde een heel stiekem gekreun en wist dat zei dit ook lekker vind. Ik ging telkens wat lager en ik kwam aan bij de rand van haar string. Ze tilde haar been een beetje op zodat ik er makkelijk bij kon. Toen wist ik dat ik beet had. Ik ging zonder pardon met m'n hand over haar string heen en voelde haar klets natte poesje!. ik streelde een beetje en deed haar bh uit. Er werd nog steeds niets gezegt, ze kreunde alleen een beetje. Ik liet een vinger in haar kutje glijden en vingerde haar. Toen het gekreun wat wilder werd deed ik haar string uit en ging met me hoofd tussen haar benen.
Lees verder...

Mama en de zonnebank

woensdag 10 december 2008 - 23703 x gelezen
Ik werd zo rood als een tomaat. Ze zei troost je ik geil ook op jou hoor en ze kuste me zacht. De week ging voorby maar er gebeurde niks. Zaterdag ging ik terug kijken nu was niet in slaap maar ze vond het niet erg. Ze had het zelfs graag zei ze. Maar als ik mocht kijken zij ook vond ze. Dus ik moest me uitkleden. Ze genoot er echt van toen ze m'n lul zag zag ik haar ogen fonkelen. Ik heb goed vlees geschapen zei ze. Maar dat goed vlees moet ook getest worden dus ze maseerde mijn lul en ik haar tieten ik stond zo geil en wou zo graag haar kut zien dat ik geleidelijk aan naar haar poes ging ze had er niks op tegen.
Lees verder...

Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt

zondag 24 december 2006 - 65535 x gelezen
Ik ging achter haar zitten en drukte mijn enorme pik tegen haar schaamlipjes aan en vervolgde mijn weg naar binnen. Mijn pik kon niet helemaal naar binnen maar toch deed ik een poging. Toen haar kleine lijfje begon te kronkelen van ongemak wist ik precies hoe diep ik kon gaan stoten. Ik drukte mijn pik half naar binnen en trok dan terug. Daarna voelde ik het tempo lekker op. Ik voelde hoe nauw ze was en merkte ook dat ze geen maagd meer was. Ze had dus sowieso al een keertje liggen neuken met een jongen, waarschijnlijk die homo vriend van haar. In ieder geval voerde ik dus mijn tempo op en genoot ik van het jonge vlees op haar billen wat heen en weer aan het schudden was bij iedere stoot. Ook genoot ik van haar ranke kleine lijfje wat helemaal vol overgave genoot van haar broers’harde stotende dikke pik..
Lees verder...

Oma verdient geld met seks

vrijdag 15 december 2006 - 39089 x gelezen
In sommige gevallen trok een jongeman zijn pik snel weer uit haar kut en duwde hij hem in haar uitnodigende kontgaatje, wat hen dat stiekem riep. Die dikke lul van zo’n jongen verdween dan tot aan de ballen in haar overrijpe kontje en oma schreeuwde het dan uit van een beetje pijn, maar vooral van plezier. Ze genoot van anaal en terwijl ze dan met haar tieten speelde, wreef zo’n jonge halfgod met zijn handen over haar gevoelige oude klitje. Oma kwam dan na enkele minuten heerlijk klaar en haar schorre en door leeftijd gebroken stem probeerde dan te gillen, maar vaak kwam het er dan als zijnde hijgen uit. Vervolgens ging oma op haar rug liggen en liet ze zich heerlijk op zijn Russisch tussen haar volle, hangende en gerimpelde borsten neuken. Dan spoten de jongemannen hun zaad over haar lijf en ving ze soms wat straaltjes op met haar tong of in haar open mond. ....
Lees verder...

Tiener Maartje verkracht door haar zwager

dinsdag 7 november 2006 - 65535 x gelezen
Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin. Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen. De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden. Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. ‘Dit doet even pijn. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt. En je weet dat ik het meen.’ Maartje werd omgedraaid en ze zag hoe haar zwager op zijn hand spuugde en voelde hoe hij dit op haar anus ging uitsmeren. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen.
Lees verder...

Tom en zijn zusje

vrijdag 27 oktober 2006 - 48297 x gelezen
Langzaam sloten de lippen van zijn zusje zich om zijn natte eikel en hij voelde hoe ze langzaam haar hoofd van achter naar voor en weer terug begon te bewegen, met af en toe zuigkracht toepassend. “hmmmm” klonk het uit het geile tienermondje en Tom pakte haar hoofdje vast en begon haar in haar mond te neuken. Hij begon al gewoon klaar te komen! Hij voelde zijn zaad opkomen en hij wilde neuken, dat bleef in zijn hoofd spoken. Hij trok het hoofd van zijn zusje terug en beval haar op te staan. Een beetje verward kwam ze overeind en schrok ze, toen ze zag wat Tom van plan was. Hij gooide haar op de bank en trok haar benen wijd, voelde hoe nat ze was en kort daarop drukte hij zijn keiharde lul diep in haar kutje. ....
Lees verder...

Ik neuk met mijn oom en tante

dinsdag 24 oktober 2006 - 49922 x gelezen
Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten. Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak. Dat was natuurlijk het voordeel van zo jong zijn nog. Hij drukte zijn pik helemaal zot aan zijn ballen in mijn kutje en nu ging hij het tempo opvoeren. Mijn tante ging met haar kutje voor mijn mond zitten. Mijn oom zag wat ze van plan was en legde mij na nog een aantal harde en snelle stoten op mijn rug en ging mij in die positie verder neuken. Mijn tante ging nu recht op mijn gezicht zitten en mijn tong likte heerlijk langs haar geile klitje. Ik was in extase. Die heerlijk aanvoelende lul van mijn oom in mijn tienerkutje en dat lekker natte geschoren kutje van mijn tante op mijn gezicht, terwijl mijn tong heerlijk erin ging, zorgde ervoor dat ik heerlijk klaarkwam.
Lees verder...

Dahlia neukt met haar oudere broer

zaterdag 14 oktober 2006 - 60235 x gelezen
Dahlia lag nu eindelijk met haar broer te neuken. Haar droom was werkelijkheid geworden. ‘Ga eens opstaan.’ Dahlia deed wat haar broer vroeg en ging staan. ‘Kom nu op mijn pik zitten. Laat je langzaam over mijn lul zakken en beweeg je dan op en neer. Dahlia liet zich over zijn pik zakken en voelde dat hij heel diep in haar kutje zat. Het was een sensationeel gevoel. ‘Oh mijn lieve broertje, ik ben zo geil op je. Ik wil je zaad in mij hebben.
Lees verder...

Broer neukt zijn zus en haar vriendin

maandag 21 augustus 2006 - 65535 x gelezen
"Jij hebt daar anders ook een aardig ding". "Je mag hem zien", bood ik aan en maakte mijn broek los. "Zullen we een demonstratie geven, Dora?" vroeg Joke lachend. "Terwijl hij zit te kijken?" "Waarom niet", zei ik. Met wild deinende tieten haalde ze haar schouders op. "Ja waarom niet, je hebt me vaak genoeg bevoeld met je hete handjes". Joke wilde weten of het waar was. "Had ik maar zo'n broer", zei ze. Ze gingen weer verder met likken en letten verder niet meer op mij. Wat waren die meiden heet, maar ik werd zelf nog heter toen Joke haar ene been over de leuning van de bank sloeg en mij haar open kut liet zien.
Lees verder...

iris neukt met haar schoonouders

vrijdag 18 augustus 2006 - 65535 x gelezen
Hoe voelt mijn vaders piemel voelt ie lekker was de vraag van Moniek. Voel zelf maar zei ik. Mijn schoonvader knikte dat het goed was. Moniek ging op haar hurken voor haar vader zitten en pakte met twee handen de piemel van haar vader vast. Dit is echt kicken giechelde ze. Zou jij ook niet is wat uittrekken riep ik naar mijn schoonmoeder toe. Al snel zat mijn schoonvader met zijn blote piemel tussen 3 naakte vrouwen. Mijn schoonmoeder had nog een goed figuur voor leeftijd. Met zijn drieën begonnen we roepen dat pa ook alles uit moest en hij kon niet anders dat het maar te doen. Tja dit kon vroeger niet zei ik lachend toen ik mijn schoon vader en moeder naakt zag zitten maar doen jullie het nog wel als vroeger in het donker erop en eraf.
Lees verder...

Aftrekken op mijn biseksuele moeder

woensdag 2 augustus 2006 - 65535 x gelezen
Ik moest me gewoon trekken en klaarkomen en daar ik wist dat mijn moeder me toch niet zou storen, wilde ik naar mijn kamer lopen. Maar net op tijd zag ik het volgende, wat me nog meer geilplezier zou bezorgen. Vanuit de spiegel zag ik links van het bed een naakte vrouw opdoemen. Ik schrok. Die had dus ook zitten kijken naar mijn moeder. Ze had een grote glimlach op haar mond en kroop langzaam op het bed, haar hoofd en grote puntige borsten op het bed geduwd, haar komt de lucht instekend. Toen ik zag wie het was, schrok ik weer, maar werd hoe geiler en geiler. Het was onze overbuurvrouw, die ook nog maar een jaar of 28 moest zijn. Haar tepels staken ver voor zich uit. Voordat ik wist wat er gebeurde, zag ik haar hoofd diep in mijn moeders kut begraven.
Lees verder...

Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder

dinsdag 25 juli 2006 - 46997 x gelezen
Sjonnie zag zijn schoonmoeder weer knielen en nu liet hij zijn paal in haar mond verdwijnen. Ze zoog zijn pik heerlijk af en Sjonnie gaf haar complimenten op haar getrainde zuigtechnieken. ‘Van wie dank je dat Rianne het geleerd heeft?’ Sjonnie kon niet geloven wat hij zo even had gehoord. Zijn schoonmoeder had dus Rianne, zijn vrouw, leren pijpen? Zijn gedachten wilden afdwalen, maar daar was geen tijd voor, want er zat een schoonmoeder aan zijn pik te zuigen en te trekken. Ze gooide sjonnie nu achterover op het kleed op de vloer. Daar, op de tijgerprint, smeekte ze om zijn harde paal tussen haar mooie benen. Ze lag op haar zij en tilde haar been op. Sjonnie schoof zijn pik zonder enige moeite diep in haar kut. Zijn schoonmoeder zelf was dan met de vut, maar haar kut zeker nog niet! Heerlijk lag Sjonnie haar natte kutje vol te pompen. Nu wisselden ze van standjes en zijn schoonmoeder bleek nog voldoende variatie in huis te hebben om een jonge vent als sjonnie te kunnen verwennen.
Lees verder...

Michelle en jongere zusje neuken voor geld

donderdag 13 juli 2006 - 28358 x gelezen
Ondertussen neukte Michelle de ene man en had ze twee andere pikken in haar mond. Maar al gauw klom een van de mannen achter op haar en drukte hij op een of andere manier zijn lul bij haar kut erin, terwijl de nat geworden pik van de andere man nog steeds in haar kutje aan het raggen was. Michelle bleef neuken en gilde het van geilheid uit toen de tweede pik in haar kut verdween. Ze werd helemaal wild. Ze zoog als een bezetene op de pik die ze nog in haar mond had en deze man kwam al gauw klaar. Het ging allemaal best snel, maar toch genoten de mannen er intens van. Ook Michelle en haar zusje genoten met volle teugen van het lekkere neuken met deze vier geile mannen. Ze wilden zichzelf helemaal vol laten spuiten door deze fantastische neukers. Terwijl zusje op haar zij ging liggen, duwde de man zijn pik in haar ronde kontje. Ondertussen tilde hij haar been omhoog, zodat hij extra diep in haar mooie kontje kon komen met zijn harde pik.
Lees verder...

Ik neuk mijn moeder

zondag 9 juli 2006 - 65535 x gelezen
Ze begon te kreunen, en ze wreef over haar clit terwijl ik eerst heel rustig haar neukte. Ze kwam al heel snel klaar, en haar kut werd alsmaar vochtiger. Ooh, wat was ze geil. Ze duwde me van haar af en duwde mij op de grond. Ik trok mijn tshirt ook uit, terwijl zij haar kleding ook uit trok. Wat had ze toch een lekker lichaam Ze boog voorover en begon aan mijn lul te zuigen. Mmmmm, ma, wat kan je dat lekker. Ze zoog aan mijn harde lul, en ze likt mijn ballen. Ze stopte en ging boven mijn lul hangen, ze zakte naar beneden en gleed zo met haar natte kut over mijn harde lul. Ze begon eerst zachtjes op en neer te rijden, en ging steeds sneller.
Lees verder...

Twee zusjes neuken hun familie

maandag 19 juni 2006 - 65535 x gelezen
Ik trok z'n voorhuid naar achteren en weer naar voren. Ik hoorde dat hij het prettig vond, want hij begon lichtjes te kreunen en te hijgen. Hij stopte met kussen en wreef over m'n poesje. Hij zei dat hij dat mooi vond, en geschoren poesje. Ik vroeg me af vanwaar hij dat allemaal kende, maar waarschijnlijk is dat van foto's op internet en van films die hij met z'n vrienden bekijkt. Hij begon met 2 vingers te vingeren en ik trok hem lekker af. M'n zusje zat nu op het bed haar te vingeren. Hij wou me lekken en wou dat in een 69 doen. Ik vond het wel spannend en besliste het te doen. Hij legde zich op bed en ging ik op hem liggen.
Lees verder...

Ik neuk mijn geile schoonzus

zondag 11 juni 2006 - 39781 x gelezen
eerst piste ik over haar kale kutje en daarna in haar mond, ze dronk het op en smakte met haar tong en zei da's lekker zeg, en nou moet je me likken.Ik likte haar kutje terwijl ze nog in de badkuip lag en wreef zo af en toe wat pis over haar kutje en over haar borsten, niet veel later kwam ze gillend klaar. Ze ging op haar knie?n zitten en ik stootte mijn pik in een haal in haar natte kutje.Terwijl ik haar zo neukte wreef ze telkens wat pis over zichzelf heen en wreef ook tussen door mijn gezicht hiermee in.Ik werd bloedje geil en zei dat ik ging komen, ze schoof naar voren en ik moest in haar mond komen zei ze. Ze wilde mijn sperma proeven, na een paar klinke rukken spoot ik vol kracht tot achter in haar keel en ze slikte alles met smaak door.....
Lees verder...

Joost neukt zijn demente oma

zondag 28 mei 2006 - 50559 x gelezen
Zijn eigen vader lag dus zijn oma te neuken. Zijn eigen vader neukte zijn eigen moeder! Vandaar dat hij dus telkens alleen langs wilde komen. Nou, misschien dat Joost wel eens een keertje samen met zijn pappa oma mocht neuken, misschien dat zijn vader ook wel zin had om eens flink en lekker anaal gepakt te worden door zijn lieve zoon. Maar goed, eerst even zijn oma volspuiten. Joost draaide zijn oma op haar rug met haar benen wijd. Hij drukte zijn lul weer in haar oude lijf en bedacht zich. Hij wilde haar anaal. Hij duwde zijn jonge 24 jarige eikel diep in de kont van zijn oma, die helemaal geen geluid maakte, het leek zelfs of ze lag te slapen! Joost moest een beetje lachen om de situatie. Zijn oma lag gestrekt op haar bed, in een bejaardenhuis en haar kleinzoon lag haar kont te neuken, mischien zelfs wel te verkrachten. Oh Jezus, daar werd Joost pas ?cht geil van.
Lees verder...

Tweelingzusjes verwennen elkaar

maandag 8 mei 2006 - 21568 x gelezen
Zachtjes schoven ze de uiteinden bij elkaar naar binnen, terwijl het kutsap een beetje begon te vloeien. Stiekem dachten ze na hoe ze met hun pappa zouden liggen te neuken. Zijn keiharde lul zou lekker in hun tienerkutjes passen. Wat zou hun pappa ze lekker volspuiten en hoe heerlijk zou zijn volle zaad wel niet smaken. Daarna zouden ze het zaad met elkaar wisselen, van mond naar mond. Alleen al bij deze gedachte kwamen de zusjes n?t niet gillend klaar. De dildo glibberde spontaan uit hun kletsnatte kutjes....
Lees verder...

Tom zijn stiefmoeder

maandag 1 mei 2006 - 40839 x gelezen
'Geef nu maar toe, Tom. je wilt me. Je wilt dat ik mijn kontje naar je toe ga draaien en mijn slipje uittrek, mij vervolgens voorover buig, zodat jij die lekkere harde lul van je naar binnen kan schuiven.' Tom was er nu van overtuigd dat zijn stiefmoeder gedachten kon lezen. Of was het de geilheid die uit zijn hele lichaam straalde als een soort van warmtebron. 'Juli. Ik weet niet wat je denkt, maar?' zijn woorden vielen in een diepe put waar geen klanken meer hoorbaar waren, toen Tom zag, hoe Juli haar ochtendjas uit had getrokken en niets anders meer droeg dan een klein, haast niet zichtbaar slipje. En snel was dat ook het geval, want Juli trok haar slipje uit en smeet deze richting Tom, die na dit lekkere uitzicht met een enorme stijve lul rechtop in bed zat. 'Tom..
Lees verder...

Opgesloten en misbruikt

zondag 30 april 2006 - 31431 x gelezen
? Hij deed zijn masker af en tot haar grote schrik was het haar broer! De andere mannen deden mee en nu was de schol compleet. De andere vier waren haar vader, haar oom en een neefje van haar, met zijn grote neus. Lisa wist niet waarom ze dit deden, maar kon alles niet behappen en moest weer kotsen. Nu ving haar broer het op en smeerde zijn eigen gezicht helemaal onder en haar vader likte een stukje met brokken van zijn wang.?Je hebt ons al die jaren op lopen geilen en nu is het onze tijd voor wraak.? Ze was geschokt door de woorden van haar broer, maar kon niets zeggen. Haar oom pakte een van de zwepen en begon haar borsten te bewerken. De rode striemen waren eerst licht, maar al gauw gutste het bloed eruit. Lisa huilde en gilde van de intense pijn, terwijl haar neefje achter haar was gaan staan en drie vingers diep in haar kont drukte. ?Maak haar los? beval haar vader en zodra de kettingen los waren, forceerden ze haar om te bukken.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting
Linkvrienden: