Gratis Groepsex Seksverhalen!

Mijn eerste kwartet

zaterdag 3 maart 2012 - 8156 x gelezen
Haar vriend had zijn pik dicht bij mijn gezicht. Toen vervolgens Sabrina knikte en zei ''Het is goed'', begon ik hem te pijpen terwijl Sabrina mij heerlijk vingerde. Mijn vriend kletste inmiddels hard tegen de kont van Sabrina en ik was inmidels zo nat als een spons. Al snel was duidelijk waar dat tasje voor was... Er zat een voorbind-dildo in!....
Lees verder...

Avontuur met I en P

zondag 26 februari 2012 - 6979 x gelezen
Het publiek ging na de voorstelling weg, en P en ik gingen nogmaals naar de kelder. "ik moet afsluiten" zei I. "Tenzij jullie hier nog een beetje willen tv kijken natuurlijk". Er stond in de kelder een tv en een soort bed bank, dus wij gingen akkoord. P en I zagen er super uit, ze hadden een strak hemptje aan, waardoor hun borsten goed naar voren kwamen. Verder hadden ze een skinny broek aan van bège stof. Ik vond het bloedgeil, en gelukkig was het donker, anders was mijn stijve lul goed te zien. Toen het plotseling donker was, voelde ik Opeens een hand op mijn schouder. Ook voelde ik zachte lippen langzaam van mijn wang richting mijn mond gaan. Ik was er vrij zeker van dat het P was.
Lees verder...

Eerste keer groepseks

vrijdag 24 februari 2012 - 8226 x gelezen
Lenie bracht me naar een kleedruimte verderop in het kleine complex en liet me daar achter. Ik kleedde me uit en trok een van de badjassen aan die daar klaarlag. Ik liep een deur door waar ‘lounge’ boven stond en ging aan een bar zitten. In de ruimte stond een grote bank waar twee vrouwen naakt tegen elkaar aan lagen, ze streelden elkaars borsten en fluisterden tegen elkaar. Hun badjassen lagen op de grond. Ik keek en voelde mijn pik al hard worden. IK wachtte ruim 20 minuten en vroeg me af waar Evelien was. Net op het moment dat ik op wilde staan kwam ze de ruimte binnenlopen, gekleed in een zelfde badjas als ik kwam ze op me af. Ze kuste me op mijn lippen en duwde daarna haar tong naar binnen, op zoek naar mijn tong. Mijn pik werd slap en ik voelde me opeens ontzettend onzeker… ik proefde sperma op haar warme lippen en realiseerde me opeens dat MIJN Evelien zojuist waarschijnlijk een man gepijpt heeft en dat hij misschien wel klaar is gekomen in haar mond!! Ik dacht meteen aan de ruim 10 jaar oudere Richard die mij met zijn doordringende blik had aangekeken.
Lees verder...

Lekker geneukt door drie mannen

vrijdag 30 december 2011 - 10621 x gelezen
Gelijk als ik de telefoon weg stop zie ik een kanten paarse blouse, helemaal wat ik zocht. oop snel naar binnen , koop het en trek het blouse aan. Aaaaaii nu nog schoenen en ik val al erg op in de straten. Ik verder op zoek en stuur een sms , dat ik nog schoenen zoek en dat dan de opdracht geslaagd is. Krijg ik sms terug dat het een eerste deel van de opdracht is hahahahaha. Koop een paar paarse schoenen met uiteraard hoge hakken, ook deze doe ik gelijk aan en ben ik klaar met mijn eerst opdracht maar ik ben zooooo geil dat ik de eerste beste man wel zou willen nemen. Even sturen dat ik mijn inkopen gedaan heb. Een antwoord volgt snel. OHHHHHH wij zijn erg geil nu maar de volgende opdracht is dat je naar een terrasje gaat en daar lekker een wijntje gaat drinken. Houd je benen iets uit elkaar en let op de reactie van mannen.
Lees verder...

Mama

maandag 26 december 2011 - 12549 x gelezen
Na een 3 tal maanden dat ik aan de pil zat en dankzij haar ook nooit kon vergeten aangezien zij me elke morgen er aan herinnerde kwam mijn vader op een avond dronken thuis. Ik en mijn zus waren al zo een dik uur thuis en wat kastje aan het staren terwijl mama in de keuken stond te koken, en ik kende het tafereel wel, wij werden dan uit de keuken verbannen en noch ik noch mijn zus hadden ooit zin of nieuwsgierigheid gehad om zo eens in de keuken te gaan piepen...Wel hoorde we steeds hun gekreun wat ons uiteraard al wel genoeg vertelde. En deze avond was niet anders dan anders. We hoorde zoenen, en kreunen en steunen maar wij bleven rustig voor de tv zitten maar ditmaal hoorde we na een klein half uurtje geen geroep van dek de tafel maar ditmaal kwam mijn vader met zijn broek nog half open uit de keuken. Hij bekeek me nogal raar vond ik maar uiteraard zei ik niets, dina eigenlijk word jij stilaan een vrouw echt wel ik denk dat jij later een hele knappe vrouw word lispelde hij omfloerst duidelijk dronken dus zoals hij meestal wel was. Vanavond gaan we uit, mama ik en jawel JIJ je mag met ons mee. Ik begreep het niet goed en keek hem wat bevreemd aan waarschijnlijk té raar want hij gaf me plots een klap in mijn gezicht heb je me niet gehoord vooruit naar boven doe je zwart rokje aan je rood topje en die lange zwarte laarzen van mama je mag ze van haar wel lenen en ze zal ook iets anders klaarleggen op bed.
Lees verder...

Groepsseks in de sauna

maandag 19 december 2011 - 9609 x gelezen
De twee andere mannen stonden erbij te kijken en trokken zich af toen John schokkend over het kale poesje van Anne spoot, hij kreunde en liet de laatste druppels over de tong van de andere vrouw vallen. Ze begin te likken en vingerde Anne tot een hoogtepunt. Ze keek naar Lotte toen ze klaarkwam en met een rood gezicht mompelde ze.. “je weet niet wat je mist”.. Ik beviel een van de andere mannen om de donkerblonde vrouw te vingeren.. Hij ging achter haar staan en deed wat hem gezegd werd. Toen ik zei dat ik wilde dat hij een vinger in haar kont stak twijfelde hij even.
Lees verder...

Bedrijfs uitje

maandag 14 maart 2011 - 20134 x gelezen
we waren erg verrast door deze brief. we gingen snel naar de badkamer om onze nieuwe kleding te bekijken, op alle badjassen stond een naam. toen iedereen de goede badjas had gevonden zijn we weer terug gegaan naar de kamer, daar keken we in de badjassen naar onze kleding, bij de meiden was het een sexy pakje, bij mij was het een latex onderbroekje. toen we ons hadden omgekleed en op het bad waren gaan zitten werd er op de deur geklopt, en er werd gezegd dat we naar de eetzaal moesten gaan. we gingen met z'n alle naar de eetzaal waar de rest van de groep al zat, die ook in sexy pakjes, sommige zelfs half naakt. toen werd het eten opgdiend het was heerlijk. na het eten gingen alle groepjes terug naar hun kamer, het wat tijd om naar bed te gaan. toen we terug op de kamer kwamen waren al onze spullen weg. we besloten te gaan slapen, dat kan natuurlijk niet in de kleding die we overdag ook moesten dragen dus deden we die kleren uit, we waren toen allemaal naakt. ik mocht als heer in het midden van het bed liggen, de meiden ernaast.
Lees verder...

Sex les

woensdag 9 juni 2010 - 18882 x gelezen
“Maak me eerst maar weer eens stijf”, zei ik. Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en ze viel aan op mijn pik. Ze slikte eerst de druppel voorvocht weg en begon toen te zuigen op m’n eikel terwijl haar hangen m’n ballen zachtjes kneedden. Binnen no time was m’n lul weer keihard en liet ze hem vrij ver in haar mond glijden. Ze deed het net als in de pornofilms met veel speeksel en slijm en dat droop van m’n pik op haar lekkere tieten. Dit was zo geil dat ik het niet lang ging volhouden. Ik trok m’n pik uit haar zuigende mond, tilde haar lekker tieten op en smeerde haar kwijl over die heerlijke prammen. Zo wat een geweldig geil gezicht zeg. Tonny liet er steeds weer wat spuug bij kwijlen. En ik neukte af en toe tussen haar tieten.
Lees verder...

Theresa 4

dinsdag 9 februari 2010 - 10546 x gelezen
Om tien uur ging bij de buurman de bel. Lachend stond Henk voor de deur. “Ha, buurman. Ik kreeg gisteren een vreemde brief. Of ik me hier…” Ja, lachte buurman Frits terug. “Ik heb ook zoiets gehad. Kom binnen”. De brieven werden met elkaar vergeleken. Alleen de laatste zin was anders. “Ik heb zo’n vermoeden.
Lees verder...

Wat te doen op 2de kerstdag 2009

maandag 28 december 2009 - 9385 x gelezen
Meteen komen er al een paar mannen naast de auto staan en zien ons al lekker rotzooien. Ze maakt mijn broek los en trekt hem helemaal naar beneden, mijn stijve pik springt eruit en is al lekker vochtig. Ze gaat op haar knieen op de stoel zitten met haar kontje naar het raam en neemt langzaam mijn kloppende harde pik in haar mond, jezus wat is dit een geil sletje. Ik zie uit mijn oog hoeken dat er alsmaar meer mannen om de auto komen staan. Sommige staan meteen al met hun pik uit de broek zichzelf af te rukken. Terwijl mijn vriendin me aan het pijpen is kijkt ze geil die mannen aan. Maar omdat het bloedheet word in de auto doe ik het raam aan haar kant open. Ze zit nog steeds op haar knieen met haar kontje omhoog en ik zie dat er al wat handen naar binnen komen. Ze schrikt van die koude handen maar die slet van mij doet meteen haar kontje meer naar het raam. En ze voelt meteen een paar vingers naar haar kutje gaan, ze begint meteen te kreunen en wil meer.
Lees verder...

Het Voetbal

donderdag 3 december 2009 - 23552 x gelezen
“Wel eens zoveel blote mannen bij elkaar gezien?”, vraagt er één. Ik zeg niets en laat ze in de waan. Als de man met zijn grote vlezige pik zich heeft afgedroogd, komt hij uitdagend bij me staan en drukt zijn lul tegen mijn been. Rick lijkt het allemaal erg leuk te vinden. Zelf kijk ik nog eens naar de jongens en moet zeggen dat ze er niet verkeerd uitzien. Het verbaast me dat niemand zich nog heeft aangekleed en er ook geen enkele aanstalten toe maakt. Dat heeft vast iets met mijn aanwezigheid te maken, denk ik zomaar. Een ander komt ook vlak bij me staan en neemt me van top tot teen op. “Lekkere kontje Rick. Voelt hij net zo lekker als dat hij er uit ziet?”.
Lees verder...

Vakantie in Tsjechie

donderdag 19 november 2009 - 10422 x gelezen
Als hij klaar is, rent hij snel weg. Ik draai me om en zucht een paar keer diep door. Doe mijn broek aan en ga naar het huisje. In geuren en kleuren vertel ik mijn vriendin wat me overkomen is. Ook zij schijnt wel eens over zoiets gedroomd te hebben. “Zo ben je dan toch nog aan je trekken gekomen”, zegt ze lachend. ’s Avonds ga ik even lekker onder de douche. Tegelijk kleden we ons aan en bekijken elkaars lingerie. We besluiten ons sexy te kleden en gaan voor één van de laatste keren naar het café. Als we het eten besteld hebben en aan het bier zitten, zie ik opeens de man van vanmiddag het café binnen komen.
Lees verder...

Haar ultieme wens naar een Negergangbang DEEL 2

donderdag 10 september 2009 - 11841 x gelezen
John vertelt dat hij heeft ingeschreven voor een privé gangbang deze avond in de ROOMS OF RED BUL Club en dat voor 5 personen: Mary, Eric, Irène, Gerard en zichzelf. Het is omstreeks 23 uur dat ze daar toekomen enn worden onmiddelijk nar de vestiaire geleid waar ze hun kleren en spullen in een kast kunnen opbergen en worden aan de bar verwacht in hun naakie. Daar staan vier naakte dametjes op een soort verhoog een show op te voeren. Het 1ste dametje met grote borsten wel een DD, staat met gespreidse benen en houdt 2 brandende sigaretten tussen haar kutlipjes. Het is of ze de sigaretten rookt, de rook inhaleert en dan uit haar kutje perst. Voor dergelijk iets moet ze wel heel geoefende kutspieren hebben. Nummer 2 is bezig haar kutje te neuken met de ziel van een wijnfles terwijlze met een bierflesje haar konte bewerkt tot ze aan een orgasme komt. N ummer 3 een rosharige deerne heeft 2 tepelpiercing waar aan een vastgemaakt kettingetje gewichten van elk 50 gram hangen die de tepels enorm uitrekken. Ook zij staat in spreidstand en aan elk kutlipje zit evenseens een piercing hier hangt aan iedere lip een gewihct van 100 gram die ervoor zorgen dat de kutlippen uitgerekt worden tot enorme hangende lappen. Ze staat voorover gebogen en laat de gewichten aan de tepels en de lipjes slingerende en draaiende bewegingen maken.
Lees verder...

Haar ultieme wens naar een negergangbang

vrijdag 14 augustus 2009 - 12176 x gelezen
"Z´on knots kan er bij haar niet in" zegt Gerard en Irène kijkt angstig: "Hiermee zal jij mijn kutje openschuren" uit ze. Geen angst lacht John: "daarom ben ik altijd op zoek naar oudere dames met veel ervaring. Bij jongere deernen die mijn lul zien is het al meteen voorbij en haken af. Alleen Ouder dames willen met mij neuken. Onlangs nog ontmoette ik een dametje 49 jaar met 3 kinderen. Die kinderhoofdjes zijn er door gepasseerd zei ze zodus kan die lul er ook in passen. Dus lieve Irène met wat rekwerk zal het ook bij jou lukken" Hij drupt nog wat olie in haar kutje en duwt 2 vingers naar binnen om alle wanden goet in te smeren, dan komt er een 3de en een 4de vinger bij. De vingers draaien in alle richtingen en pompen heen en weer, dan komt de duim erbij. Irène sprekdt maximaal haar benen zodat John meer ruimt krijgt, dan voelt ze haar kutlipes uit elkaar drukken en met een forse duw gaat de volle hand tot aan de pols in het kutje. Hij laat Irène wat op haar positieven komen om dan met de vingers de wand van het kutje af te tasten op zoek naar het G-spotje en als hij hierop druk uitoefent begint uit haar kut een stroom geil te spuiten, het is precies af dat ze plast.
Lees verder...

Het Nichtje deel 5

woensdag 15 juli 2009 - 6921 x gelezen
“En was jij er bij dat mijn vader op het toneel kwam?” “Jij wilt weten of ik jouw vader geneukt heb.” “Eigenlijk wel.” “En als jij dat weet, wat dan?” Marjan kijkt Lisa recht aan. “Tja, weet ik eigenlijk niet.” “Maar om je gerust te stellen: ik heb niet met je vader geneukt. Het was voor jouw moeder te serieus met hem. Sterker nog: je moeder waarschuwde mij. ‘Als je hem neukt,’ zei ze, ‘dan ruk ik je kop eraf!’ Je begrijpt dat dat niet echt een uitnodiging was. Kort daarna ontmoette ik Luuk, trouwens. Toen heb ik tegen je moeder hetzelfde gezegd.
Lees verder...

Het Nichtje deel 4

dinsdag 14 juli 2009 - 5458 x gelezen
“Weet je?” zegt ze, “dit weekend heb ik iets ontdekt, dat goud waard is. En ik neem het mijn ouders kwalijk dat ze me dit nooit eerder hebben laten zien. Maar neuken, klaarkomen, pijpen, het is allemaal zo lekker!” Terwijl ik met een tiet speel, zeg ik: “Je kan het ze niet kwalijk nemen. Wie gaat z’n dochter nu een demonstratie neuken geven en laat haar volledig mee doen. Zou jij je vader geneukt hebben?” Lisa schudt ‘nee’. “Je hebt gelijk.” antwoordt ze. “Gelukkig heb ik een oom en tante die mij volledig suf neuken. Heb je het altijd al met me willen doen?” “Eerlijk gezegd heb ik er nooit aan gedacht. Totdat vrijdag alle remmen los gingen.
Lees verder...

Het Nichtje deel 3

maandag 13 juli 2009 - 7246 x gelezen
De wandeling is heerlijk. Het weer is prachtig en nadat we boodschappen hebben gedaan, belanden we op een terras. We bestellen: witte wijn voor de meiden, de mannen houden het op bier. Marjan vertelt dat ze opgewonden wordt, wanneer ik een biertje heb gehad. “Die geur is heel erotisch.”, zegt ze. “Nou, dan bestel ik er nog maar een.”, grinnik ik. Het wordt heel gezellig en tegen vijven gaan wij huiswaarts. We trekken een fles wijn open en ik ga vast het eten voorbereiden.
Lees verder...

Het Nichtje deel 2

woensdag 8 juli 2009 - 7541 x gelezen
Door al dat gepraat over seks gisteravond, waren Marjan en ik aardig opgewonden geworden en nadat Peter en Lisa naar bed waren gegaan, lagen wij dan ook in standje 69 elkaar op te geilen; totdat Lisa ineens achter ons stond met een vraag over condooms. Marjan heeft haar toen uitgenodigd Peter te halen en we hebben met z’n vieren het gebruik van condooms behoorlijk geoefend. En Lisa heeft daar duidelijk haar lessen in geleerd, nu ik haar hier zo bezig zie met de komkommer. Ook het pijpen heeft ze aardig in de vingers, hoewel, meer in de mond. Ik voel het in mijn eigen pik, wanneer ik haar zo bezig zie. Inmiddels heeft Marjan nog een komkommer uit de keuken gehaald en zij heeft zich op de grond geposteerd. Wijdbeens ligt ze daar, zichzelf met de komkommer neukend. Aan haar geluiden te horen, is het orgasme in de buurt. Haar memmen lijken groter te worden, de tepels staan hard omhoog. Ze kromt haar rug en vanuit haar keel hoor ik een gegrom, dat kenmerkend is voor haar klaarkomen.
Lees verder...

Mijn mooie aziatische vrouw met brandweermannen

vrijdag 20 maart 2009 - 9697 x gelezen
Nu gingen er opeens in dat kamertje allemaal van die grote handen over lichaam heen, over haar rug zo naar haar ronde billen. Dan een paar handen naar borsten en naar haar tepels, ze streelde en streelde mijn liefje, ze pakte zo 2 man vast en ging met haar handen naar hun kruis en wreef zo over de nu opgezette grote geile lullen heen, de brandweermannen trokken zo hun overals bij hun kruis open en haalde alle 4 hun enorme glijpalen eruit, het waren echt enorme palen, ze begon want dat kan en is ze heel erg goed in aan die palen te trekken en jawel te zoenen met deze mannen, tjesus daar is ze echt goed in... ze ging op haar hurken zitten en had haar broek uit getrokken, ze zat daar en je zag zo haar openstaande kut die droop van geiligheid, 1 voor 1 pijpte ze deze mannen en ze hoorde beetje bij beetje het gekreun van deze mannen opkomen, daar werd ze enorm geil van en zoog steeds harder aan die enorme palen, ballen werden meegenomen en je hoorde zo haar gesmak en gelik, ze keek ook alle mannen aan met een twinkel in haar ogen, jaaa dan is ze op haar lekkerst. Ik haar man vind haar de mooiste vrouw van de wereld en vele mannen zouden dit niet toelaten, reden is omdat ze ook zo mooi is en ja ze is toch zeker te weten en beetje een fladderaar, ik vind als je zo een mooie vrouw hebt is ze niet jou bezit en vind ik als er een kans bestaat in je leven op seksgebied moet je het gewoon doen, niet teveel bij nadenken.....
Lees verder...

Extreem lekker

zondag 15 maart 2009 - 23970 x gelezen
Ik werd wakker met een vreselijke smaak in mijn mond en een barstende koppijn. Ik had moeite om me te foccussen en zakte steeds weer weg. Ik werd wakker toen ik mijn naam hoorde...Ik voelde dat ik vastgebonden lag, mijn ogen en mijn mond waren dichtgeplakt. Ik probeerde geluid te maken, te gillen te schreeuwen, maar er kwam geen geluid uit. Ik hoorde lachen, hoe wilder ik tekeer ging hoe harder het lachen werd. Ik was doodsbang voor wat er ging komen. Ik hoorde een deur open en dicht gaan en voelde en hoorde toen een hele poos niets.
Lees verder...

Vakantie in Drenthe

zondag 22 februari 2009 - 8772 x gelezen
wij gaven Kees en zijn vriend een seintje zij kregen geen hoofddoek voor en na mijn seintje stuurde ik de meiden allemaal een kant op en Sjors uiteraard ook,ik gaf de jongens een seintje van ga je gang Kees had al gauw Reina te pakken hij duwde zijn snikkel erin ze was kletsnat maar gaf toch een gilletje Kees had nogal een dikke nou dat Kees hem terug haalde sopte het erover en het werd van dik hout zaagt men planken het was maar goed dat de radio aanstond ondertussen werd Mizelle door Kees zijn vriend gepakt het was een stevige Neger en hij had een behoorlijke jongen Mizelle wou hem in haar kut hebben maar ze moest hem eerst pijpen dat ging heel goed het lijkt wel een exper dacht Roy ondertussen kroop ik naar Suzan toe die was in een hoek gekropen ik pakte haar bij haar heerlijke stevige tieten en schoof mijn snikkel er gelijk in ze spande gelijk haar kutspieren en begon mij te neuken inplaats van andersom maar ik liet haar der gang gaan zo zalig als het was ik kneedde haar tieten en speelde met haar tepels ze begon te kreunen oooooh zalig ga door maar door het knijpen van haar kut begon mijn zaadkoker te borrelen ik stond op het punt klaar te komen en wilde me terugtrekken maar ze klemde me vast en mijn kwak kwam in haar kut zij kwam ook gelijk klaar oooooh zalig mompelde ze,na even bijgekomen te zijn dook ik tussen haar benen en begon haar te beffen ik haalde mijn tong over haar klitje en cirkelde er om heen en weer kwam ze kreunend klaar hierna gaf ze me een lekkere tongzoen en nbeet zachtjes in mijn lip,ondertussen lag Kees nog steeds op Ria te rammen en Ria kwam steeds klaar maar Kees niet naderhand zij hij tegen me ik moet niet zo veel meer drinken hij bleef wel hard maar ik kwam niet klaar,inmiddels had Kees Mizelle weer te pakken en Mizelle voelde dat ze dezelfde lul als de week er voor in haar kut had en begon Henk zachtjes te berijden die liet het een tydje begaan en haalde zijn leuter uit miezelle haar kut en ging in de 69 houding Miezelle hapte hem gelijk naar binnen en Henk begon met zijn tong haar klit te bewerken dat deed hij zo goed sat ze gelijk klaarkwam..........
Lees verder...

Zorgen dat onze relatie weer goed word

donderdag 29 januari 2009 - 9416 x gelezen
Pim kwam er weer bij en trok mijn kutje open en likte weer even en wreef toen met zijn kwijlende eikel langs mijn kut. Het neuken ging beginnen. Zijn eikel gleed heerlijk mijn klets natte kutje in en begon me heerlijk te neuken met die grote lul. Omstebeurt naaide de twee mij heerlijk diep en ik zoog de vrij lul. Mijn borsten werden heerlijk gekneed en mijn tepels heerlijk getrokken. Peter was ook naakt en duwde zijn lul soms ook even i mijn mond zodat ik twee lullen zoog en 1 die mijn naaide. Diverse standjes werd ik genomen en kreeg ik lekker die twee grote lullen in me en kwam een aantal keren klaar. Eindelijk een lul die in mijn kont gleed terwijl ik op mijn knieën zat en Pim zoog. Heerlijk gleed die lul anaal, daar kan ik echt van genieten. Na een paar tellen voelde ik hoe peter wilder werd en hij spoot zijn zaad tegen mijn billen op.
Lees verder...

Mijn bloedmooie indische vrouw geneukt door meerdere mannen

dinsdag 2 december 2008 - 12452 x gelezen
Ze vertelde dat ze wel seks had gehad en stiekem toch nog een leuke afsluiting wilde wat betreft de seks. Ze was ondertussen best wel direct geworden van alle drank en supergeil!!!! De 2 donkere mannen hadden dat al wel door en gingen erop in, ze bleven maar doorvragen en ze zagen aan haar dat ze zeer opgewonden raakte, opeens voelde ze een hand op haar been en een vette rilling liep door haar hele lichaam heen, in haar kutje kwam er een prettige warm gevoel en voelde ze zichzelf als ze op en neer bewoog dat ze aan het soppen was! De andere man zag dat ze meer wilde en plaatste ook zijn hand op haar andere been, nu werd ze gek van opwinding en wilde weten van hun of ze meer wilde weten van haar avontuurtjes in dat land, ze opende iets haar benen en de beide mannen plus handen gingen steeds meer omhoog richting haar natte kale opgezette poes. Haar tepels stonde recht overend en ze rilde! Er waren daar tentjes neergezet en ze zagen steeds mensen in en uit lopen, een beetje verwilderd kwamen de personen steeds uit die tenten lopen, ''wat gebeurt daar eigenlijk?'' zei ze tegen de beide mannen, de mannen keken elkaar aan en zeiden dat ze de daar maar zelf achter moest komen, ze begeleide haar naar 1 van die tenten en zag ze dat er wat stoelen stonden en een ligbank, deze tent was nog leeg, ze begeleide ( nu ) mijn liefje naar de ligbank en gingen naast haar zitten, de en vroeg aan haar of ze achter wilde komen of ze allemaal zo een grote hadden, ze werd een beetje nerveus en glimlachend, giegelend zei ze dat ze dat best weleens wilde zien. Okay zeiden ze alleen als wij onze broek laten zakken willen wij wel zien hoe jij eruit ziet, ze deed haar knoopje open en keek ze allebei aan, ''willen jullie zien hoe mijn kutje eruit ziet?''vroeg ze aan allebei de oosterse personen, en deed haar rits omlaag, je zag zo haar bovenkant van haar slipje tevoorschijn komen, ze ging met haar vingers onder haar kanten slipje en stopte 2 vingers in haar natte, opgezette kale poes, ze haald haar hand uit haar broek en liet de beide mannen aan haar vingers likken. ''Nu zijn jullie aan de beurt'' zei, ze stonden en lieten hun beide broeken zakken, nu rilde ze helemaal en werd ze supergeil, ze zag 2 enorme bobbels in de onderbroeken zitten, ze ging op haar knieeen zitten en trok de beide onderbroeken naar beneden, ze zag toen 2 enorme olifanten slurfen eruit komen, ''En???? Is het waar????''zei 1 van de 2 mannen, ''zijn we allemaal zo groot geschapen''??? Ze wist niet precies hoe groot ze waren maar als je het moet vergelijken met de mannen in nederland of Europa dan scheelt dat zeker de helft! Ze dacht aan een cm of 25 tot 30, en dik man, kan of kon ze dat wel aan???? Nu zat ze op haar knieen en pakte ze de beide lullen vast en trok ze eraan, ze was nu zo geil geworden dat al haar geil eruit liep, de bank waarop ze zat werd er ook nat van, nu ging de ene man met zijn hand naar natte poes om zo haar op te warmen voor het geweld, ze kronkelde ineen en er kwam een diepe, harde kreun uit haar mondje, gelijk daarna nam ze de andere lul in haar mondje en likte die af net zoals een ijsje of lolly zou eten, ze kon zijn pik amper in haar mondje krijgen zo dik en groot was zijn monsterlul. ''You like it'' zei de ander die haar aan het vingeren was, ''you like mine dick''zei de ander en pakte haar hoofd vast en gaf het ritme aan, ze likte ondertussen zijn ba;len mee en je zag zijn zwarte lul helemaal blinken van al haar speeksel, nu werd er in haar tepels geknepen en daar werd ze super heet van, ''aAHHHHH yessssss,''ze gaf het ritme met haar heupen aan, en wilde dat zijn vingers in haar kutje kwamen, hij stopte 2 en toen 3 vingers in haar natte poes, ze hoorde het soppen, nu ging zijn andere hand achterlangs en stopte hij zo weer zijn vingers in haar natte kut, met zijn andere hand speelde hij met haar klitje, ze werd gek en kreunde steeds harder en harder. Nu maakte hij express met al haar geil haar kontgaatje helemaal nat, zodat het later wat makkelijker ging, want deze man was wat van plan met haar. Nu draaide ze zichzelf om en ging de ander eens een flinke pijpbeurt geven, die was nog groter als de ander, ze keek hem aan en likte zo zijn topje en bellen af, nu ging de andere man met zijn handen werken, ja ja dat konden ze wel daar, daar was ze al wel achter gekomen. Nu ging hij achter haar zitten en plaatste zijn top tegen haar natte, opgezette, kale spleet, cm voor cm ging zijn staaf in haar kutje en rustig gaf hij het ritme aan, ze kreunde diep en keek om en zei ''fuck me, fuck mine pussy'' nu nam ze weer zijn lul in haar mondje en begon ze er flink aan te zuigen, veel speeksel en gesmak daarna moest ze zichzelf omdraaien en werd ze nu door een nog grotere olifanten lul genomen, een harde kreun kwam er uit haar mondje die ook weer open stond, stel je eens voor zo een mooie vrouw, mooi opgemaakt, met natte lippen om zo een grote pik heen, en maar zuigen zodat ze niet hoeft te gillen, haar billen borsten op en neer, veel gezweet en een grote pik in haar grotje!..
Lees verder...

Op vakantie deel 2

woensdag 26 november 2008 - 7967 x gelezen
''Kom maar binnen'' zei P tegen de 3 mannen en kleed jezelf meteen uit, zo gezegd zo gedaan! Nu stonden er 3 mannen met enorme palen naar D te kijken, nog steeds had ze haar ogen dicht, ze lag met haar rug op het bed, de zoon ging meteen met zijn hoofd naar haar kutje en begon haar een stevige likbeurt te geven, ze kreunde er nog harder van en pakte zijn hoofd vast om zo het ritme aan te geven. Nu ging zijn vriend op zijn knieen naast haar hoofd zitten en plaatste zo zijn enorme dikke lul van wel 22 cm tegen haar lippen, ze opende haar mond en likte zo zijn topje,ze wilde zijn lul in haar mondje hebben maar dat lukte maar voor de helft, ''ja, jaaa, oooh wat geil, die is fucking groot man'' kreunde ze uit en pakte zo met haar hand zijn lul vast. Nu kwam er aan de andere flank nog een kerel bij en stond ook klaar om eens flink gelikt te worden, ''wow 3 man???? shit'' riep ze en ze keek P aan, die zat op de stoel aan zijn lul te trekken en te genieten van de enorme schouwspel. ''vind je dit geil P???? Vind je het geil om te zien hoe ik geneukt wordt door 3 stevige mannen????'' vroeg ze aan P. P kon alleen maar ja knikken en genoot ervan, de zoon plaatste zijn lul tegen natte poes aan en duwde zijn lul in 1 keer in haar natte kale schacht en neukte mijn liefje. P vond een supergezicht om haar benen wijd uit elkaar te zien tijdens haar neukbeurt en zo iemand anders er boven op te zien liggen, dan het volgende er zaten nog 2 man bij haar gezicht en je zag gewoon dat ze adem tekort kwam, haar tong ging steeds sneller over die eikels, man wat een supergeil gezicht is dit dacht P.....
Lees verder...

Hoe het ons voor de eerste keer in een parenclub verging

donderdag 17 juli 2008 - 12520 x gelezen
Je handen trekken langzaam mijn voorhuid heen en weer terwijl je tong over mijn ballen glijdt. Ik voel je vinger richting mijn anus gaan, en je wrijft er zachtjes overheen. Je lippen lijken overal tegelijk te zijn net als je handen en hoewel ik dacht dat het niet kon word ik nog stijver. Mijn handen woelen door je haren en af en toe pak ik je hoofd stevig vast. Jij kreunt heel zacht en glijdt weer met je mond omhoog om mijn eikel weer tussen je lippen te nemen. Ik zie mijn eikel tussen je lippen in je mond verdwijnen en dat is zo’n geil gezicht. Heerlijk! Jij begint met je hoofd rustig op en neer te bewegen, terwijl je ene hand nog steeds mijn ballen en mijn anus verwent. Ik laat mijn blik heel even van jou afglijden en kijk nog eens de kamer rond wat er allemaal om me heen gebeurt. Wat een opwindend uitzicht, een vrouw die door twee mannen wordt verwend, een man die zich staat af te trekken op hetgeen er allemaal gebeurt en ik die heerlijk afgezogen wordt. Ik merk dat ik op het punt sta klaar te komen wat voor jou kennelijk het teken is om me iets strakker en iets sneller te pijpen, af en toe een liefdesbeetje net onder de rand van mijn eikel rrrr….
Lees verder...

Groepsex met negers

zaterdag 28 juni 2008 - 20170 x gelezen
Ik deed dat en ik genoot ervan. Toen ze alle 4 een lekkere harde hadden moest ik me omdraaien zodat ze me eens lekker in mijn kont konden nemen. Om de beurt neukte ze mijn kontje en in het begin deed het wat pijn maar daarna was het zalig. Ondertussen was er een meisje binnen gekomen die alles filmde zonder dat ik het wist. ......
Lees verder...

Twee vrienden neuken een negerinnenhoer

dinsdag 8 april 2008 - 12154 x gelezen
Hij lag achter haar op de grond en begon haar kutje heerlijk te beffen, terwijl de geile negerin heerlijk aan de dikke lul van Simon aan het zuigen was. Simon kreunde van genot en duwde zijn lul met neukende bewegingen een stukje dieper in haar mondje, waardoor zijn lul ineens in haar keel schoot. Dat was natuurlijk geen ongeluk, de negerinnenhoer deed het bewust. Ondertussen draaide Koos zijn tong een paar geile rondjes in haar kutje, maar al snel draaide Koos zich om en drukte hij zijn pik tegen haar schaamlippen aan. Nu liet de negerin, die op haar hurken zat, haar lichaam langzaam zakken en ze reed op zijn pik, terwijl ze lekker op die heerlijke pik in haar mond aan het zuigen was en er zelfs bijna in stikte, zo geil was ze hem aan het pijpen......
Lees verder...

een geil triootje met de babysitter van 18

maandag 31 maart 2008 - 27194 x gelezen
Hij keek ernaar, telkens als zijn vrouw even omhoog kwam van zijn natte gezicht, doorweekt met het geil van zijn vrouw. Henk Liet het meisje nu op haar knieën zitten en ook zijn vrouw moest in deze positie gaan zitten en hij begon ze allebei zachtjes te neuken, heerlijk met zijn natte lul in en uit die overheerlijke strakke kutjes. Hij zat heerlijk in de kut van zijn vrouw en keek naar het lijf van de babysitter. Hij zag haar kontje en daar zat een heel mooi gaatje bij. Dat gaatje ging hij lekker neuken. Hij trok zich terug uit zijn vrouw en hij begon zijn eikel in de kont van de tiener babysitter te drukken. Hij drukte flink door en hij zat er na een ferme stoot helemaal in. Hij pompte in dat ongelooflijk strakke kontje en de tienermeid kreunde zacht en vol van verlangen...
Lees verder...

Geile huisvrouw neukt met buurmeisje en vriend

zaterdag 3 februari 2007 - 47668 x gelezen
Ze moest toegeven, toen ze de jongen eerst zag, dacht Lisa dat hij stiekem homo was, of in ieder geval een biseksuele jongen. Dat zou natuurlijk ook nog kunnen. In ieder geval wist ze dat hij erg op vrouwen viel. Dat kon ze merken toen de jongen hard begon te stoten. Hij leunde over Lisa heen en beet in haar tepels. Het buurmeisje kwam over het hoofd van de brave huisvrouw heen hangen met haar kutje en Lisa boorde haar soepele tong bij het meisje naar binnen. Zulke geile en intense sex had Lisa in lange tijd niet gehad. Ze proefde het meisjesgeil over haar tong glijden en het maakte haar lippen vochtig. Lisa was botergeil en voelde hoe het tienermeisje klaarkwam op haar likkende en draaiende tong. Dit was echt intens! Zo geil als boter werd Lisa omgedraaid.
Lees verder...

Mijn vriendin is een geile hoer

donderdag 14 december 2006 - 42468 x gelezen
Mijn vrouw was aangenaam verrast door de stevige bouw van zijn penis en ze pakte zijn lul lekker stevig vast en begon er hard aan te zuigen en te trekken. De man was helemaal in de hemel. Hij begon aan de tepels van mijn vrouw te likken en wreef met zijn grote handen over het kutje van mijn vrouw. Even overviel mij het gevoel dat mijn vrouw aan het vreemdgaan was en dat was voor mij erg opwindend. Ik werd ook erg opgewonden van het lichaam van de man en hoewel ik niet op mannen val en dus duidelijk geen homo ben, was zijn lichaam erg mooi om te bekijken. Ik liet mijzelf gewoon gaan en maakte mijn broek los, ging in de stoel tegenover het bed zitten en begon lekker met mijn pik te spelen. Mijn vrouw lag met haar kontje in de lucht en de man kroop achter haar en neukte haar op zijn hondjes. Ik werd bloedgeil en alsof mijn vrouw het aanvoelde, nodigde ze mij uit om voor haar te komen staan. Ik stak mijn pik in haar mond en ze begon wellustig aan mijn harde glimmende pik te zuigen. Terwijl het lichaam van mijn vrouw aan het schudden was door de pik van de man die hard in haar lichaam aan het pompen was, zoog ze aan mijn pik en voelde ik hoe het zaad lekker uit mijn pik gezogen werd.
Lees verder...

Geile meid van de supermarkt

dinsdag 14 november 2006 - 35599 x gelezen
Agnes kreeg een kleur van opwinding en keek naar Eriks’ broek en zag een minstens even zo grote bobbel. Als hij niet groter was, althans. ‘Laat maar zien wat jullie voor mij hebben dan.’ De beide heren lieten er geen gras over groeien. Erik haalde zijn harde paal tevoorschijn en kort daarna stond ze eraan te trekken, terwijl Herman haar uit haar broek hielp. “Spreid je bene, meid”, zei Herman en zodra haar benen wijd waren gleed hij ertussen en schoof hij haar slipje opzij. Eerst langzaam, maar daarna vrij snel begon hij haar als geoefend beffer haar kutje te bevredigen. Nu ging hij achter haar staan en gebood haar voorover te bukken, haar mondje nu op perfecte pijphoogte voor Erik. Deze drukte zijn warme lul tot ver achter in haar keel, hetgeen haar deed kokhalzen. Erik duwde zijn lul iets minder ver in haar strotje, zodat ze nu plezierig pijpen kon.
Lees verder...

super geil trio

donderdag 2 november 2006 - 29067 x gelezen
Zijn harde leuter vulde de negerin helemaal op en zijn ballen sloegen tegen haar kutje, waardoor Alasha gillend klaarkwam. Birgit ging nu op haar knietjes voor Alasha zitten, met haat kut voor Alasha haar mond. Deze begon Birgit tot een gigantisch orgasme te likken. Bob werd erg geil door dit alles en voelde zijn zaad opkomen. Harder begon hij nu de kont voor hem te neuken. Hij voelde dat hij ging klaarkomen en trok zijn lul eruit en de meiden kropen naar Bob toe en trokken en zogen om de beurt aan zijn harde lul, terwijl ze hem met zaadvragende ogen aankeken. Heerlijk kwam Bob klaar, terwijl de meiden bleven likken en zuigen aan zijn bikkelharde staaff. Uitgeput liet Bob zich achterover vallen. De meiden lagen elkaar nog een beetje overal te likken en te zoenen en vingerden elkaar nogmaals tot een hoogtepunt. .
Lees verder...

Ik neuk met mijn oom en tante

dinsdag 24 oktober 2006 - 49922 x gelezen
Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten. Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak. Dat was natuurlijk het voordeel van zo jong zijn nog. Hij drukte zijn pik helemaal zot aan zijn ballen in mijn kutje en nu ging hij het tempo opvoeren. Mijn tante ging met haar kutje voor mijn mond zitten. Mijn oom zag wat ze van plan was en legde mij na nog een aantal harde en snelle stoten op mijn rug en ging mij in die positie verder neuken. Mijn tante ging nu recht op mijn gezicht zitten en mijn tong likte heerlijk langs haar geile klitje. Ik was in extase. Die heerlijk aanvoelende lul van mijn oom in mijn tienerkutje en dat lekker natte geschoren kutje van mijn tante op mijn gezicht, terwijl mijn tong heerlijk erin ging, zorgde ervoor dat ik heerlijk klaarkwam.
Lees verder...

Biseksueel bruut verkracht door mannen

woensdag 19 juli 2006 - 43354 x gelezen
Onwillekeurig werd ik toch geil, en mijn lul begon een beetje op te zwellen. Hulpje stond nu vlak voor me, en drukte zijn ontblootte eikel tegen mijn anus. Opvallend zachtjes begon hij de druk op te voeren. Hoewel mijn anus door de oefeningen met de dildo's wel wat gewend was, deed het wel wat pijn. Hulpje begon nog harder te duwen, en plotseling schoof zijn pik enkele centimeters mijn anus in. Ik slaakte een kreet van pijn. Om mijn kontgaatje wat te laten wennen bleef Hulpje enige tijd in deze positie staan. De pijn maakte langzaam plaats voor een gevoel van warme geilheid. Toen begon hij zijn pik zachtjes heen en weer te bewegen. Ondanks de netelige situatie waarin ik me bevond, kon ik een paar kreunen van genot niet binnen houden.
Lees verder...

Geile Babette neukt met drie man

zaterdag 15 juli 2006 - 18548 x gelezen
De andere fan drukte zijn lul tussen haar prachtige dijen en zag zijn lul diep in haar kut verdwijnen. Hij keek naar zijn lul die in en uit haar kut bewoog en daarna naar haar gezicht, waarop hij kon zien dat ze genoot. Het was gewoon werkelijk fantastisch om te zien hoe zijn pik ervoor zorgde dat zijn favoriete zangeres genoot van seks. Dat was iets waar je als fan inderdaad alleen maar van kon dromen. Nu pompte hij zijn harde lul diep in haar kut, tot aan zijn ballen zat hij erin. Ondertussen zoog Babette aan zowel de pik van de andere fan als aan de pik van haar manager. Als ze aan de ene pik zoog, trok ze aan de andere. Nu nam ze zoveel mogelijk van beide pikken tegelijk in haar mond. “Babette, ik wil je lekker neuken.” Babette liet de pik van de andere fan los.
Lees verder...

Michelle en jongere zusje neuken voor geld

donderdag 13 juli 2006 - 28358 x gelezen
Ondertussen neukte Michelle de ene man en had ze twee andere pikken in haar mond. Maar al gauw klom een van de mannen achter op haar en drukte hij op een of andere manier zijn lul bij haar kut erin, terwijl de nat geworden pik van de andere man nog steeds in haar kutje aan het raggen was. Michelle bleef neuken en gilde het van geilheid uit toen de tweede pik in haar kut verdween. Ze werd helemaal wild. Ze zoog als een bezetene op de pik die ze nog in haar mond had en deze man kwam al gauw klaar. Het ging allemaal best snel, maar toch genoten de mannen er intens van. Ook Michelle en haar zusje genoten met volle teugen van het lekkere neuken met deze vier geile mannen. Ze wilden zichzelf helemaal vol laten spuiten door deze fantastische neukers. Terwijl zusje op haar zij ging liggen, duwde de man zijn pik in haar ronde kontje. Ondertussen tilde hij haar been omhoog, zodat hij extra diep in haar mooie kontje kon komen met zijn harde pik.
Lees verder...

Marieke doet aan groepseks

vrijdag 7 juli 2006 - 15449 x gelezen
Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn lichaam hetgeen mij ook lekker geil maakte. Terwijl we begonnen te zoenen nam ik de lul van Norbert in mijn hand. Hans was ondertussen achter me gaan staan en begon met zijn handen mijn borsten te masseren. Even later draaide ik me om en nam Hans zijn lul in mijn hand. Heel langzaam buklte ik me totdat ik de lul van Hans in mijn mond kon nemen. Ik zag Hans genieten terwijl ik lekker aan het likken was. Ondertussen had ik ook met Tanja, mijn vriendin, afgesproken om ons om 4 uur in de kleedkamer te ontmoeten. Zij wist niets van de beide jongens af. Terwijl ik Hans aan het pijpen was hoorde ik de deur van de kleedkamer open gaan. Ik zak dat Norbert en Hans erg schrokken en beide stonden met hun stijve lul richting Tanja die met verbazing stond te kijken.
Lees verder...

Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken

maandag 3 juli 2006 - 15687 x gelezen
Marjolein wilde nu twee pikken in zich voelen. Dus ging ze bovenop de ene pik zitten, met haar gezicht naar de man toe, terwijl de andere zijn dikke pik in haar anus drukte. Ze voelde hoe de pikken langs elkaar schuurden en door dat gevoel alleen al kwam ze fantastisch klaar. Jessica lag erbij en likte aan Marjolein haar natte kut en zoog aan de ballen van beide mannen, waarna ze af en toe de anus van Marjolein bewerkte met haar tong. Terwijl ze zichzelf klaar vingerde trok de man die Marjolein anaal neukte zijn lul uit haar kont en begon nu Jessica te neuken. Hard te neuken. Hij neukte haar zo snel, dat hij bijna klaarkwam. Gelukkig gaf de andere aan dat hij ook klaar ging komen en beide mannen trokken hun pikken terug...
Lees verder...

De geile sekscommune

woensdag 28 juni 2006 - 17602 x gelezen
Nu gingen we naar de kelder. De begane grond sloegen we over, omdat daar ?gewoon? geneukt werd. In de kelder was SM te zien. Ik zag groepjes mensen vastgebonden liggen op grote ronde wielen, terwijl ze bewerkt werden met zwepen, tepelklemmen, lederen riemen en wat al niet meer. Ik vond dit wel interessant. Ik bekeek een man die aan een kruis stond, als ware hij Jezus. Zijn pik was hard en een vrouw met een masker op liet heet kaarsvet op zijn eikel druppelen. Tot mijn verbazing kwam de man hier van klaar. Ik had in mijn hele leven nog nooit zulke dingen gezien en ik was nu toch wel benieuwd waarom deze mensen van pijn hielden, terwijl liefde en geluk er in mijn ogen altijd los van stonden. Ik wilde hier nog langer blijven staan en dat gebeurde ook, want mijn broek werd door mijn bardame losgemaakt en mijn half stijve pik werd eruit gevist.
Lees verder...

drie mannen verkrachten Gerard

dinsdag 20 juni 2006 - 19280 x gelezen
Nu stapte weg van Gerard zijn mond en voelde hij dat de man zijn lul bij de andere lul in zijn reet wilde drukken. En het lukte hem ook nog. Gerard voelde dat zijn anus een klein beetje uitscheurde maar die pijn was minimaal vergeleken bij die twee pikken die zijn anus in en uit ramden, terwijl ze zachtjes langs elkaar heen schuurden. De man die hem al een tijde aan het neuken was trok zijn pik terug en spoot zijn zaad over de rug van Gerard. Hij voelde het warme, plakkerige zaad op zijn rug zitten en voelde ook hoe alles over zijn rug naar beneden drupte. Gerard huilde wederom en voelde nu de andere man zijn bebloede anus volspuiten. De kerel die voor hem stond spoot zijn zaad diep achter in de keel van Gerard....
Lees verder...

Twee zusjes neuken hun familie

maandag 19 juni 2006 - 65535 x gelezen
Ik trok z'n voorhuid naar achteren en weer naar voren. Ik hoorde dat hij het prettig vond, want hij begon lichtjes te kreunen en te hijgen. Hij stopte met kussen en wreef over m'n poesje. Hij zei dat hij dat mooi vond, en geschoren poesje. Ik vroeg me af vanwaar hij dat allemaal kende, maar waarschijnlijk is dat van foto's op internet en van films die hij met z'n vrienden bekijkt. Hij begon met 2 vingers te vingeren en ik trok hem lekker af. M'n zusje zat nu op het bed haar te vingeren. Hij wou me lekken en wou dat in een 69 doen. Ik vond het wel spannend en besliste het te doen. Hij legde zich op bed en ging ik op hem liggen.
Lees verder...

Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers af

woensdag 7 juni 2006 - 17318 x gelezen
Ik wilde nu eigenlijk gewoon die neger in mijn kutje voelen en ik draaide mijzelf zo, dat ik mijn kont omhoog kon steken, ten hoogte van zijn lul. Behendig schoof ik de string opzij en maakte ik een ?kom hier? beweging met mijn wijsvinger. De neger wist hoe laat het was. Hij drukte zijn pik via de achterkant tegen mijn kutje en liet hem voorzichtig naar binnen verdwijnen. Ik kon hem niet helemaal hebben, hij moest halverwege naar binnen zijn aktie staken, maar het was ver genoeg. Ik was zo enorm opgevuld door die lul, dat ik het gevoel had dat ik zou gaan ontploffen. Ik voelde hoe de neger lekker relaxed in en uit mijn lekkere kutje aan het pompen was. Af en toe versnelde hij zijn tempo even en dan ging hij weer rustig aan. Ik zat op mijn knietjes, twee pikken in mijn mond, eentje in mijn kut en de andere heerlijke pik was ik aan het aftrekken. Deze laatste pik spoot als eerste zijn warme lading over mijn hand en in mijn haren.
Lees verder...

Tienermeisje door veel mannen geneukt en verkracht

vrijdag 26 mei 2006 - 55956 x gelezen
Al vechtende werd ze op het bed gegooid en twee mannen hielden haar handen vast. De uiterst zwaar geschapen kerel trok met veel geweld haar benen uit elkaar en ramde zijn enorme lul diep in haar tienerkutje. Het arme meisje gilde het uit van de pijn en ze had het gevoel dat ze aan het uitscheuren was. De tranen liepen over haar wangen en ze wilde zich losrukken, maar de grip van de andere mannen was gewoon te sterk. Hij begon haar nu keihard te neuken. Harder en harder, terwijl het meisje alleen maar pijn voelde van binnen. Maakte hij nu alles kapot van binnen bij haar? Wat moest ze doen? Ze probeerde nog harder te gillen, maar wat had het voor zin? Iedereen in die zaal was het eens met de verkrachting. Mannen van het productieteam hadden zelfs hun leuters uit de broek gehaald om zichzelf heerlijk te bevredigen. Het meisje had geen medestanders hier. Nu werd ze met veel geweld omgedraaid en trok de spierbundel zijn harde lul uit haar kut en ramde hij hem zonder schroom keihard in haar nauwe poepgaatje.
Lees verder...

De speciale fokkerij van boer Willems

woensdag 10 mei 2006 - 31166 x gelezen
Een meisje met een forse kont en super grote tieten werd bevrijd uit haar ketenen om plaats te nemen in een soort standaard waar ze met riemen vastgezet werd waarna haar kut door twee van de jonge mannen royaal met vaseline werd ingesmeerd. Intussen was de boer bezig om de hengst op te warmen door aan de enorme lul van het dier te trekken. Toen hij de tijd rijp achtte werd het dier half achter en half boven het jonge teefje gemanouvreerd waarna de boer de paardenlul in positie bracht. Beetje bij beetje schoof hij het naar binnen in de kut van het meisje die hard gilde. Meteen kwamen vier van de jongens in actie en omd e beurt schoven zij hun ook geen kleine lullen in de mond van het meisje om haar te beletten te schreeuwen. .....
Lees verder...

Buitenseks

zondag 30 april 2006 - 15332 x gelezen
Eenmaal bij het bos aangekomen zocht het tweetal een rustig plekje op. Maar het was wel een plek waar mensen voorbij konden komen. Rita hoopte stiekem dat ze betrapt zouden worden, dat leek haar ontzettend geil. Ze liet de man zijn broek weer zakken en weer ging ze op haar hurken zitten en nu zoog ze de nog steeds keiharde pik naar binnen. Ze zoog er hard aan en voelde hoe de man samen met zijn pik intens genoot van dit spelletje. Een twintigtal meters verderop kwam een jong stel aanlopen. Nieuwsgierig bleef het paar staan kijken naar het tafereel wat zich afspeelde in dat prachtige natuurgebied. Rita kon ze precies zien en zag hoe het stel dichterbij kwam na een tijdje te hebben overlegd. De twee vreemdelingen begonnen ook met elkaar te vrijen. Naast hen stond een bankje.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting