Gratis Hetero Seksverhalen!

Seks in de stal

woensdag 8 augustus 2012 - 7945 x gelezen
Toen ik doorliep voelde ik dat ik knalrood werd. In gedachten verzonken zadelde ik af en kwam erachter dat iedereen al weg was. Ik liep even naar de achterste stallen, omdat ik dacht dat ik iets hoorde. Ineens hoorde ik voetstappen achter me en draaide me om. En daar stond hij opeens. Ik slikte en voelde me weer warm worden. Ik stond tegen een stal aan waar je geen zicht hebt op de gang en je dus niet wordt gezien. Hij kwam voor me staan en keek me met dezelfde, intense, bijna geile blik aan. Ik slikte weer en voelde de spanning tussen ons. Uit het niets haalde die zijn handen uit z’n zakken en legde ze voorzichtig om mijn middel.
Lees verder...

Sex op vakantie

zondag 29 juli 2012 - 6032 x gelezen
Eenmaal aangekomen was ik super zenuwachtig. Wat haalde ik in me hoofd om met zomaar iemand af te spreken in een land die je niet ken. We kwamen ’s avonds aan dus gingen we gelijk naar het huisje wat we hadden geboekt. Ik vertelde het diezelfde avond nog tegen me vriendinnen, die eigenlijk enorm moesten lachen, wat ik allemaal niet voor sex deed. Die avond hebben we nog wat gedronken ik onze jacuzzi en de volgende dag wouden we contact opnemen. De volgende dag was ik helemaal opgewekt. Ik was klaar voor de sex en zijn heerlijk gespierde lichaam tegen de mijne. Hij verhuurde al een jaar waterscooters, wat erg goed liep had hij mij vertelt. Me vriendinnen waren nu wel erg benieuwd. We huurde een auto en gingen naar hem toe.
Lees verder...

Opnieuw ontmoet

dinsdag 24 juli 2012 - 4085 x gelezen
Na veel twijfelen en over en weer mailen hakte ik de knoop door en ging bij hem langs. Ik ging met het idee om hem te leren kennen en meer niet, al snel lag ik naakt op een matras en was hij bezig met mij te masseren. Hij zat tussen mijn benen en al hij omhoog ging met zijn handen voelde ik zijn dikke pik tegen mijn billen tikken. De opwinding groeide heel snel, toen hij vroeg of ik mij wilde omdraaien lag mijn pik hard op mijn buik. Hij ging verder met de voorkant en al snel voelde ik mijn harde paal in zijn mond verdwijnen. Doordat ik al een hele tijd geen seks meer had gehad duurde het niet lang voor ik ontzettend lekker klaar kwam. Zonder problemen slikte hij mijn zaad door en kwam glimlachend omhoog en vroeg of het lekker was. Ik kon niet anders dat dat bevestigen, hij ging weer door met mij masseren. Toen hij iets ging verzitten zag ik zijn grote, lekkende paal. Ik wilde dat ding in mijn mond, met mijn hand pakte ik zijn paal beet en trok hem zachtjes naar mijn mond.
Lees verder...

Uitzicht

dinsdag 8 mei 2012 - 5552 x gelezen
Na de koffie ga ik weer verder in de tuin, om elf uur stop ik ermee en rijd ik naar het tuincentrum. Met wat nieuwe plantjes kom ik een uur later weer thuis, ik neem eerst een paar boterhammen en ga daarna de tuin weer in. Overal om mij heen is het stil, het is vakantie voor de scholen en verschillende mensen uit de buurt zijn erop uit getrokken voor een korte vakantie. Na een poosje hoor ik een geluid van een opengaande deur, stiekem hoop ik dat het de buurvrouw is. Het blijft verder stil en als ik weer omhoog kom zie ik bij de buurvrouw niets in de tuin, teleurgesteld ga ik verder met de tuin. Heel even hoopte ik dat er iets zou gebeuren maar dat is ijdele hoop geweest. Glimlachend plaats ik de laatste nieuwe plantjes in de grond en maak de aarde met de hark netjes glad. Met een tevreden gevoel bekijk ik de tuin, nu rest er nog een andere stevige klus. De tegels van het terras moet ik schoon maken, door de natuur zijn deze allemaal groen uitgeslagen. Volgende week zal ik een hogedrukreiniger mee nemen om deze tegels schoon te maken.
Lees verder...

Seks met de lerares

vrijdag 27 april 2012 - 7456 x gelezen
In de kamer pak ik mijn laptop en open een paar pagina’s, de opwinding in mijn lichaam verdwijnt niet en mijn pik blijft hard tegen de binnenzijde van mijn spijkerbroek aan staan. De druk en opwinding beginnen pijn te doen, als ik met mijn hand over mijn broek wrijf voel ik een heerlijk gevoel door mijn ballen trekken. Iedere keer als ik bijna klaar kom als ik mezelf aftrek, krijg ik dit gevoel. Snel haal ik mijn hand weg en richt mijn aandacht op de laptop, na een poosje is het gevoel een stukje minder geworden. Opgelucht sta ik op en schenk nog een glas water voor mezelf in, terug in de kamer kijk ik richting de buurvrouw en zie dat zij bezig is met het ophangen van haar was. Iedere keer als zij zich bukt en achter de lage schutting verdwijnt om iets uit de wasmand te pakken, kijkt zij naar mijn raam. De stukken die aan de waslijn hangen zijn handdoeken en kledingstukken, genietend bekijk ik alles en zie dan dat zij een paar slipjes aan de lijn hangt. Het zijn geen grote broekjes, ik denk dat deze slipjes haar mooie billen maar net kunnen bedekken. De opwinding groeit weer met snelle sprongen in mijn buik, mijn hand laat ik naar beneden glijden en trek de rits van mijn broek open. De knoop maak ik los en als de buurvrouw zich weer bukt en naar mij kijkt, glijd mijn hand mijn slip in.
Lees verder...

Einde van de werkdag

zondag 4 maart 2012 - 6669 x gelezen
Na die keer is het nog een paar maal gebeurd, als zij echt zin heeft merk ik dat aan haar kleding. Wij hebben afgesproken dat mochten wij zin hebben dat wij ons dan gewoon lekker opwindend zouden kleden. Mijn ex woont net als ik alleen, zij heeft regelmatig een vriend over de vloer maar kan nog steeds niet aan een andere man wennen. Iedere keer stuurt zij die man weer weg en verteld dan dat die ook weer niet aan mij kan tippen. Lachend ontvang ik die lofbetuigingen altijd, ik heb in de jaren dat de relatie is geëindigd geen vrouw meer gehad. Het afgelopen jaar had ik de kans om twee maal met een dame mee te gaan maar heb dat niet gedaan. Ik weet niet wat mij tegenhoud, het is zeker niet dat ik altijd denk aan mijn ex. Misschien is het toch meer de reden dat ik bang ben dat die vrouwen met teveel verschillende mannen iets hebben gehad. Glimlachend rijd ik naar huis, ik woon tegenwoordig in een nieuw appartementencomplex, er zijn verschillende grote appartementen. Ik heb een appartement met drie slaapkamers, een zeer ruime woonkamer met open keuken.
Lees verder...

Ik en mijn buurvrouw

dinsdag 21 februari 2012 - 7217 x gelezen
Ik had niet de goede bril op, dus die moest ik thuis even ophalen. Binnen 10 minuten was ik alweer terug. Ondertussen had mijn buurvrouw zich verkleed en droeg nu een ruimvallende lange rok, maar gelukkig wel met hetzelfde shirt. Op de bank kwam ze naast me zitten en samen keken we hoe de bediening van haar camera was. Doordat ze wat klein was zakte ze op de bank telkens een beetje onderuit. Die rok zat haar duidelijk in de weg en kroop ook al een beetje omhoog. Onze hoofden zaten dicht bij elkaar naar dat kleine fotoscherm te kijken. Ik werd dat getob zat, pakte haar beet en trok haar op mijn schoot. “Dan zal ik ook maar die rok wat opsjorren,” lachte ze en zo zat ze, in een lekker wit broekje, op mijn schoot. Om haar op mijn schoot te houden pakte ik haar vast bij haar borsten.
Lees verder...

Waar slaap ik

maandag 16 januari 2012 - 12201 x gelezen
Ze brabbelde wat onverstaanbare woorden. Even dacht ik het woord Hans te horen. Toen voelde ik dat ze een arm om me heen sloeg. “Kom..… , kom…”. Ik wist me geen raad. Wat moest ik nu. Al helemaal niet toen ze haar billen opwipte en zichzelf van haar slipje ontdeed. Opnieuw sloeg ze haar arm om me heen en trok me naar zich toe.
Lees verder...

De erotische date

dinsdag 1 november 2011 - 13513 x gelezen
Lotte en Roy liggen nu samen op bed. Roy's penis is inmiddels slap geworden. Ze praten nog wat na. Roy glijdt met zijn hand over Lotte's buik naar haar vagina en begint haar te vingeren. Als ze weer lekker nat is fluister ie in haar oor, zullen we..? Lotte zegt ja Roy staat op en loopt naar de la om een condoom te pakken. Hij pakt een condoom en doet hem om. Lotte ligt op haar rug op bed met haar benen iets uit elkaar. "Wat zie je er lekker uit" zegt Roy.
Lees verder...

Een regenachtige dag

dinsdag 1 november 2011 - 12970 x gelezen
Kom binnen zei ze met een zwoele geile stem. Dit heb ik speciaal voor jou aangedaan. Op dat momnt wist ik niets meer te zeggen. We gingen in de zetel zitten naast elkaar. Ik heb nog geen kus gekregen zei ze, dus wou ik haar een kus geven op haar wang. Op dat moment draaide ze haar hoofd en ik kuste haar op de mond. Ze stak haar tong uit en draaide ze in mijn mond. Met haar handen begon ze over men lichaam te strelen waarbij men jonge heer al snel wakker werd. Ze nam mijn hand en legde het op haar borst. Ik begon haar borsten te masseren en te strelen.
Lees verder...

Een middagje nablijven

donderdag 27 oktober 2011 - 12898 x gelezen
Als reactie daarop trok ik haar shirt uit en zag ik haar volle borsten netjes in een sexy bh zitten. Ze begon over m’n boxer te strelen en fluisterde in me oor dat ze wel van een flinke pik hield. Haar vriend, waar ze enorm veel van hield, stelde hierin een beetje teleur, waardoor ze wel eens toe was aan echte seks. Ik maakte haar broek los en trok deze uit. Eenmaal in haar sexy lingerie zei ze dat ik haar nu mocht presenteren wat ik haar al lange tijd wilde presenteren. Ik trok m’n boxer uit en m’n paal stak zo’n 22 centimeter uit. Ze zoende me en speelde nog eventjes met mijn kloppende pik. Al snel zakte ze naar beneden, trok m’n voorhuid naar achteren en nam m’n eikel tussen haar lippen. De rest van m’n neukstaaf begon ze af te trekken en langzaam aan nam ze hem dieper en dieper in haar mond. Ik begon zachtjes te kreunen van genot en het klonk steeds harder.
Lees verder...

Vreemde pijpbeurt

vrijdag 30 september 2011 - 11957 x gelezen
Ik ga zitten en zij staat voor me in haar witte badjas.Ze haalt haar telefoon uit haar badjas en legt die op de tafel. Ze kijkt me aan als ze haar badjas los maakt en op de grond laat vallen. Ze zegt:" zeg alsjeblieft niets, ik weet ook niet wat er gaat gebeuren" Ze loopt naar me toe en gaat tussen mijn benen op haar knieën zitten. Haar kleine blanke handen glijden over de binnenkant van mijn dijen. Opeens draait ze zich om en pakt haar telefoon. Haar linkerhand glijd nu over mijn ballen en lul. De telefoon gaat over, ik hoor een mannenstem. Ze zegt: "schat, ik ben op zijn kamer..
Lees verder...

Sauna

woensdag 17 augustus 2011 - 13127 x gelezen
Ik sta op! Genoeg geplaagd en krijg het zo warm dat ik snak naar een plons ijskoud water. Jij blijft nog even zitten... Als je erectie is gezakt loop je turkse sauna uit en ziet mij onder de emmer staan. Je hebt nu zicht op mijn lichaam net op het moment dat ik de emmer met ijskoud water over mij heen gooi. Jij neemt een dompelbad.. je moet nu echt afkoelen. Als we beide gekoeld zijn besluiten we in de bar een verse jus te gaan halen.
Lees verder...

Geile bovenbuurvrouw

dinsdag 7 juni 2011 - 12316 x gelezen
We zitten lekker te praten en lachen over van alles en de drankjes blijven lekker doorvloeien. Annelies is een topvrouw, ze is knap, heeft een goede babbel en is ook nog eens heel grappig. Ik neem haar, naarmate de drank vloeit, steeds geiler in mij op. Gelukkig merk ik aan haar ook dat haar ogen geiler staan. Ze komt dichter en we kijken elkaar aan, onze lippen raken elkaar en we verwikkelen ons in een geile tongzoen. Na minuten lang, maar voor gevoel wel een uur lang, worden we geiler en geiler. We kunnen niet van elkaar af blijven, ik pak haar stevig in mijn armen vast en blijf haar zoenen. We betasten elkaar overal waar we maar kunnen, ik trek haar blouse uit en zij bijna tegelijk mijn shirt. Ik zie een erg mooie en stijlvolle bh, en pak door de bh haar borsten vast. Ik heb mijn lippen van de hare af gehaald en zoen nu haar nek terwijl ik haar borsten blijf kneden.
Lees verder...

Buurvrouw

vrijdag 24 december 2010 - 17543 x gelezen
Ik liep na een soort sprintje zo rustig mogelijk naar de voordeur. Ik deed de deur dicht van de gang en ik zag vol verbazing dat het de buurrouw was. Ik deed de deur open en ik zag haar met een leeg pak staan en ze vroeg zo beleefd mogelijk: Mag ik wat melk van jullie lenen? Want ik heb het echt nodig maar ik ben het vergeten te halen bij de C1000, dom van mij hè! Ik zei: Ja kom binnen en ze kwam binnen en ik zei tegen haar: Je had net aangebeld toen ik onder de douche stond. Dat zie ik zei ze, bijtend op haar onderlip, ik zei: daar is de keuken ik loop wel even met jou mee. Dat zou fijn zijn zei ze. Ik reikte voor de melk die voor mij doen aardig hoog stond, ik voelde op het moment dat ik de melkpak bijna had adat mijn handdoek afgleed en voor mijn gevoel had de buurvrouw het ook door. Ik probeerde nog steeds de melk te pakken en de buurvrouw zei opeens: Hier ik hou je handdoek vast. Ik zie verbaasd: Oké?. Maar op het moment dat ze het vastpakte nam ze de handdoek af in plaats van vast te houden! Ik zei een beetje geschrokken : Wat doe je nou?! De buurvrouw antwoorden daar op door mij om te draaien. En dat zij op de knielen viel en ze begon me aftetrekken en tijdens dat zei ze: Ik heb hier over gefantaseerd , over jou penis in mijn vagina.
Lees verder...

Brief aan mijn vriendin

woensdag 1 december 2010 - 8614 x gelezen
Een enorm gevoel van genot en opwinding gaat door je heen als Michel ineens met een ferme stoot in je binnendringt, mijn god, wat is dat zalig, die lange lul van hem zit nu diep in je kutje en je kijkt me aan met smekende ogen van machteloze overgave en je voelt die lul langzaam en diep in en uit schuiven, en in, en uit, en in, en uit en helemaal in........ Ik kan me niet meer inhouden en steek mijn stijve in je mond terwijl jij daar met Michel ligt te neuken, zie je het voor je, jij op Michel en ik sta daar voor je met mijn stijve, zuig er maar lekker op terwijl je geneukt wordt door een ander. Je voelt die twee stijve lullen die je gebruiken in en uit je gaan, je proeft mijn voorzaad terwijl je Michel z'n lul in je tekeer voelt gaan, je bent niet meer te houden en je staat op ontploffen maar juist op dat moment haalt Michel zijn penis uit je kutje en vraagt, ' ,Mag ik nu in je mondje?' Je gaat voor Michel op je knieën zitten en ik zie je denken, ik zal eens laten zien hoe goed ik kan pijpen! Je likt langs zijn lange paal met je sappige tongetje en je gaat zo een paar keer op en neer van de onderkant van zijn pik tot aan z'n eikel,' neem 'm in je mond' smeekt Michel van opwinding, je laat hem nog heel even wachten, maar dan neem je zachtjes z'n eikel in je mondje en schuift zachtjes met je mondje heen en weer, en heen en weer, ik zie Michel z'n grote pik in en uit je mondje schuiven, dit moet het geilste zijn wat ik ooit heb of zal zien en mijn pik klopt van opwinding en genot en glimt van het voorzaad.
Lees verder...

Anita

woensdag 17 november 2010 - 9078 x gelezen
Als geen ander weet ik het inmiddels. Het liefst laat hij zijn harde lid tussen twee, met panty’s bedekte, vrouwenbenen verdwijnen. Om dan hard en lang zijn ballen tegen ronde, schuddende billen te slaan, die nog versierd zijn door een slipje. Zijn handen daarbij stevig vastgeklemd om de taille, om zich in alle vrijheid ongedwongen te binden aan het berokte vrouwenlichaam. Met volle teugen genietend van het landschap onder hem. Vol van vervoering verheft hij het neuken dan tot een ware kunst. Harder, wilder, heftiger. Alles krijgt dan een andere dimensie. Als hij mijn rug met mijn lange haar bedekt, de bovenbenen stevig beet pakt en ze naar zich toe haalt, weet ik dat hij elk moment bij me in zal gaan. Omkijkend zie ik zijn bewondering.
Lees verder...

Ontmoeting in Albert Hein

vrijdag 5 november 2010 - 10481 x gelezen
Tijdens het eten praatten we gezellig over van alles en nog wat. Tot mijn verrassing, vroeg ze na het eten of ik haar appartement wilde zien. Uiteraard was er van mijn kant geen enkel bezwaar. Gaandeweg dacht ik dat de avond zou verzanden in slechts een geanimeerde ontmoeting. Het tegendeel bleek al snel waar te zijn. Tegen half elf stond ik op. Op het moment dat ik wilde aangeven naar huis te gaan, voelde ik de adem van haar lichaam tegen het mijne. Terwijl ik in haar sprekende bruine ogen keek, legde ze haar armen over mijn schouders. Mijn handen bracht ik tot rust om haar slanke middel en trok haar goddelijke lijf iets naar me toe. Toen ik haar lichaam voelde reageren, schoof ik subtiel met mijn handen over haar prachtig gevormde kont.
Lees verder...

De kapster deel 2

maandag 1 november 2010 - 9622 x gelezen
Toen ze klaar waren en af moesten rekenen, kwam er één brutaal tegen haar aan staan. “Zeg schat, weet je vriendje wel dat je hier alleen in de winkel staat?”. Ze keek de man recht in de ogen aan De ander kwam ook iets naar voren. “Of heb je geen vriendje?. Want dan…” “Dan wat…”, antwoordde ze vriendelijk. Op het moment dat de ander z’n hand op haar middel wilde leggen, ging de winkeldeur open. Degene die binnenkwam moet de situatie snel en goed hebben ingeschat. “Heren, wilt u zo vriendelijk zijn mevrouw met rust te laten. Ze doet haar werk en niets anders”. Uiteraard herkende ze de binnenkomer onmiddellijk.
Lees verder...

De laatste avond op de camping

dinsdag 26 oktober 2010 - 10758 x gelezen
De jongen moest nog een paar weken op het ziekenhuis blijven. Misschien kon hij eerder met speciaal transport terug naar Nederland om daar verder op te knappen. Erik zei dat ik lekker naar cocos rook. Ik vertelde hem dat ik net terug was van het zwembad. Samen besloten we om naar het team te gaan om hen te vertellen hoe het allemaal was verlopen in het ziekenhuis. Iedereen was even stil, maar al gauw werd er besloten om toch te gaan barbecueën. Er kwam bier en sterke drank op de tafel. Het werd een erg gezellige avond. Natuurlijk werd er af en toe over het ongeluk gesproken en de been breuk, maar ook werden er veel herinneringen van afgelopen zomer boven tafel gehaald. Naarmate de avond vorderde vloeide de drank rijkelijk.
Lees verder...

De Kapster deel 1

vrijdag 22 oktober 2010 - 9236 x gelezen
Als ik terug loop naar mijn auto en wil instappen, valt mijn oog op een uithangbord van een kapperswinkeltje in één van de zijstraten. Zou het al open zijn? Kijkend op mijn horloge, leg ik de gekochte artikelen op de voorbank van de auto en loop erheen. Als ik mijn hand op de klink van de voordeur leg, blijkt deze moeiteloos open te gaan en steek mijn hoofd om de hoek. Niemand te zien. Wel valt me onmiddellijk de leuke nostalgische sfeer op in de ruimte. Een enorm verschil met de kille, steriele zaak van thuis. Ik laat me in een stoel zakken en kijk geïnteresseerd naar het antieke interieur. “Is daar iemand?”. Automatisch kijk ik die kant op waar het geluid vandaan komt. Een deur gaat open en met gefronste wenkbrauwen kijk ik naar de gestalte in de deuropening.
Lees verder...

Mijn avontuur met de vriend van mijn zus deel 1

woensdag 11 augustus 2010 - 16546 x gelezen
Ik lach naar hem als hij weer naar buiten komt. Hij ziet er echt goed uit vandaag. Wat een lekkere kop heeft hij ook, met zijn kort geschoren haren. Het glas water zet hij op de houten tafel voor mij neer. Ik pak het glas en neem een paar slokken water terwijl ik een sms’je van mijn moeder krijg. Ik lees het bericht en vertel hem dat mijn moeder zojuist liet weten dat zij en de kinderen pas over een half uur thuis zullen zijn. Tegelijkertijd krijgt hij ook een sms’je van zijn vriendin met dezelfde boodschap. We lachen erom. Ze hebben geen idee dat we hier samen zitten. Ondertussen voel ik de opwinding door mijn lijf gieren en mijn vagina gloeit van binnen.
Lees verder...

Fantasie van mijn vrouw

maandag 2 augustus 2010 - 10880 x gelezen
“Wat zou ik je hier graag eens in willen verwennen schatje.” Even komt er geen geluid over haar lippen, meestal als ik het zeg krijg ik gelijk een afwijzing. Nu hoor ik even niets, allen haar ademhaling en het zachte kreunen. “Als ik jou eerst mag nemen dan mag jij mij nemen lieverd.” Ik weet even niet wat ik hoor maar zonder erover na te denken antwoord ik gelijk. “Jij mag alles schatje dat weet je, als jij mij wilt nemen dan mag dat. En als er dan als beloning op staat dat ik daarna jou billen mag hebben dan mag jij mij nemen.” Ze draait zich op haar rug en kijkt mij geheimzinnig aan, in haar ogen is een schittering te zien. Ik krijg een kus van haar en voel dan haar nagels over mijn buik glijden. “Weet wat je zegt lieverd, ik doe het echt.
Lees verder...

lekker hard anaal

dinsdag 9 maart 2010 - 18462 x gelezen
Hij pakte zijn pik vast en terwijl zij haar kontje een beetje omhoog stak, nam hij zijn pik en drukte hij deze tegen haar kontje en liet hem diep naar binnen glijden, waarna hij haar met lange halen begon te neuken, steeds harder. Ze voelde zijn handen nu op haar heupen en hij pompte zijn harde pik diep in haar kont in een weerzinwekkend hoog en geil tempo. Ze hield het niet meer en vingerde haar lekkere kutje. Ze liet haar vingers in een razend tempo over haar klitje glijden tot ze trillend van genot tot een spetterend orgasme kwam, begeleid door een fantastisch gekreun en gemompel. Hierdoor werd zijn orgasme ook opgewekt en terwijl hij haar op haar billen sloeg, die daardoor op een bijzonder fijn ritme begonnen te trillen, spoot hij haar kontje helemaal vol. .....
Lees verder...

Geboeid

dinsdag 2 maart 2010 - 9472 x gelezen
Tijdens het eten werd ik langzaamaan een beetje gek van verlangen naar de mooie jongen die naast mij zat. Voordat we naar beneden waren gegaan had hij nog snel handboeien onder mijn kussen gelegd en ik was benieuwd wat voor spannende dingen hij van plan was. Omdat we het na het eten niet konden maken om meteen weer terug te gaan naar boven, bleven we nog zitten en keken we wat tv met mijn ouders. Omdat ik tegen hem aan zat kon ik voelen dat hij nog steeds net zo geil was als ik. Toen ik mijn ouders vertelde dat ik heel erg moe was omdat ik het hele weekend niet veel had geslapen, zeiden mijn ouders dat we best mochten gaan slapen omdat ze zich voor konden stellen dat ik erg moe was. Dit lieten wij ons geen twee keer zeggen! We poetsten snel onze tanden, ik deed daar wat langer over dan mijn vriend, dus hij ging alvast naar boven. Toen ik even later ook boven kwam, lag hij al naakt in mijn bed. Ik kleedde me snel uit en toen ik naast hem kwam liggen merkte ik dat hij niet van zichzelf af kon blijven. Ik wilde hem graag pijpen omdat hij dat altijd zo lekker vind. Dit vond hij goed, maar alleen als hij tegelijkertijd mijn kutje mocht likken.
Lees verder...

Mijn verhaal

maandag 22 februari 2010 - 9345 x gelezen
Ik twijfelde. Hij vroeg me toch echt uit. Een schreeuw, en de beveiliging stond binnen om hem weg te sleuren. Aan de andere kant, hij was niet lelijk. Best aantrekkelijk zelfs. “ehh, oké dan maar?” gaf ik toe. Hij zuchtte opgelucht en pakte me voorzichtig vast. Hij draaide me om en legde me op mijn rug op het bed. Hij kwam bovenop mij liggen, en plaatste aarzelend en voorzichtig een kus op mijn lippen. Twijfelend kuste ik terug.
Lees verder...

Het nachtelijk duister

zaterdag 13 februari 2010 - 6843 x gelezen
We zijn een stel die vaak met elkaar neuken, soms met een ander erbij, maar meestal met z’n tweeën en in het volle licht. Nu had ik de geile zin om de droom te koesteren en de duisternis te laten voor wat het was. Zo probeerde ik Kees weer voor mijn geest te halen. ‘Geil varken’, zei ik en sabbelde opgewonden over zijn kaalgeschoren ballen. Van achteren voelde ik onderwijl de handen van mijn man op mijn billen rusten en zijn hoofd diep tegen mijn kont drukken. Licht stak ik mijn kont omhoog. Ontzettend geil likte hij mijn hele doos schoon. Ik kreunde, terwijl zijn neus bijna in mijn kontgat verdween. Ondertussen droomde ik dat Kees me wijdbeens befte. Ik kriebelde door zijn leuke haar en keek in zijn ogen.
Lees verder...

Hij kwam de werkplaats binnen

woensdag 10 februari 2010 - 7316 x gelezen
De volgende dag besloot ze om het te vragen aan hem. “en, heb jij iemand om mee uit te gaan?” hij was verrast om die vraag. Ze praatte niet zoveel. “enkel mijn vrienden” antwoordde hij. “en ik ga al niet ze vaak uit.” “Echt waar? Geen vriendin of zo?” vroeg ze voorzichtig verder. “Nee, ik heb al heel lang geen lief gehad.” Hij had wel enkele onenightstands gehad, maar nooit echt een langdurige relatie. Het stemmetje in haar hoofd jubelde al. ‘hij is single, hij is single, hij is single!’ Die avond in de kleedkamer kwam ze achter hem de kleedkamer in.
Lees verder...

Theresa deel 2

woensdag 27 januari 2010 - 6816 x gelezen
Wat onzeker schudde ik wat met mijn onderbeen heen en weer en glimlachte. Toen ik me licht voorover boog om mijn koffiekopje te pakken, zag ik hoe hij met zijn ogen zijn pik al bij me naar binnen schoof. Het beeld van mijn korte rok en de netkousen daaronder, wond hem zichtbaar op. Ik vond dat ik iets moest en opperde een cliché. “Fantaseer je wel over vreemde vrouwen”. Hij lachte. “Welke man niet”, antwoordde hij. “Soms fantaseren Theresa en ik bewust een soort rol”. “Vind je dat echt opwindend?”. “Soms wel”, antwoordde hij, “jij niet dan?”.
Lees verder...

Theresa

maandag 18 januari 2010 - 9223 x gelezen
Onverwacht hoorde ik beneden de voordeur opengaan. Ik schrok. Mijn vriendin was vroeger thuis dan gebruikelijk. Plots was alles anders. “Henk, waar ben je?”. Snel schoot ik in mijn broek en zette de verrekijker naast het nachtkastje. “Boven”, riep ik met bonzend hart. Ze was altijd zeer opmerkzaam. Wat moest ik? Onmiddellijk hoorde ik haar de trap op komen. Snel liep ik naar de wastafel.
Lees verder...

Het Wesselius College

maandag 11 januari 2010 - 19395 x gelezen
Toen ik ’s middags naar weer een ander lokaal liep, stond opeens Klaas voor de klasse-ingang. Door het glas van de deur zag ik de anderen rustig in de banken zitten. Ik realiseerde me dat deze jongen wel eens meer macht zou kunnen hebben dan dat ik tot nu toe kon vermoeden. Hem mijdend, liep ik naar de deur en pakte de klink beet. Ongegeneerd drukte hij zijn lichaam tegen de mijne. “Klaas jongen, wil je zo vriendelijk zijn me er door te laten, ik moet les geven”. “Dat van vanochtend pik ik niet”. Vals keek hij me aan. Ik haalde mijn hand van de klink en ging recht voor hem staan. “Luister Klaas, wat je privé doet interesseert me niet, maar in de klas verwacht ik respect en laat ik niet met me sollen”.
Lees verder...

De afspraak

dinsdag 29 december 2009 - 21800 x gelezen
Ik geef hem een diplomatiek antwoord. “Maar u bent toch een aantrekkelijke, charmante vrouw”. Dat hoor ik wel vaker, maar wat kan je ermee. De meeste mannen die in me geïnteresseerd zijn, zijn allemaal nog ouder en in de kringen van de jonge mannen beweeg ik me niet. Hoe kan ik deze man duidelijk maken, dat een oudere, charmante, maar alleenstaande vrouw, ook wel eens behoefte heeft aan een potje lekkere, stevige sex. De laatste jaren is het slechts een prettige, maar weemoedige herinnering. Al pratend over één van de meest basale en belangrijkste dingen in het leven, besluit ik het initiatief naar me toe te trekken. Gezellig ga ik naast hem zitten op de bank. Geraffineerd sla ik mijn benen over elkaar. Mijn rokje schuift daardoor iets op, waardoor mijn bovenbenen meer zichtbaar worden.
Lees verder...

Nostalgie

zondag 27 december 2009 - 11252 x gelezen
Gespannen wachtte ik op de roerselen van het dier. Onverwacht liep hij statig op de houten hut af. Als een idioot draaide ik aan de telering om het beest scherp te krijgen. Tot mijn verbijstering echter, kwam het dier te dichtbij. Balend zag ik hem vlak voor het kijkgat langs lopen. In zijn parmantige gang, leek hij me plagerig aan te kijken. Zo van; lekker gefopt. Hopende op zijn terugkeer, keek ik verwachtingsvol de richting op waar hij in het riet verdween. Mijn hoop werd echter volledig de grond in geboord, toen ik het zuigende geluid van voetstappen in de modder hoorde. Een volgende vogelaar was in aantocht.
Lees verder...

Een stap verder

dinsdag 22 december 2009 - 7768 x gelezen
Ik zat nu op een ander bed met ander rokje aan en topje en geen string. Mijn handen met een zijden doek aan het bed vast en een zijde blinddoek voor. Ik zat wat wijdsbeen en hoorde het klikken van het foto toestel. Ik weet niet waarom maar van deze manier van foto's maken werd ik toch wel erg geil. Ik kreeg het gevoel dat Hans mijn kutje van dichtbij aan het vast leggen was. Mijn benen gingen nog wijder en hij vroeg of hij er een dildo tegen aan mocht leggen. Ik twijfelde wat maar knikte toch ja. Ik voelde een koude dildo tegen mijn kutje en hoorde de camera weer klikken. Ik werd los gemaakt en blinddoek af. Ik trok een catsuite aan met een open kruis.
Lees verder...

Het riddertoernooi DEEL 1

vrijdag 4 december 2009 - 12945 x gelezen
“Dank je”, zei hij oprecht, “ik geloof zowaar dat het geholpen heeft”. “Maken jullie daar dan geen afspraken over”, vroeg ik even mijn rol vergetend. “Met dit soort dingen niet”, zei me aankijkend. “Heeft de naamloze ridder soms nog meer hulp nodig”, zei ik weer terug in mijn rol, “bij de voorbereiding van de kampioenskrijg?”. “Deze ridder heet Johan”. “Ah”, antwoordde ik scherp, “de rode ridder”. Hij lachte. Liet mijn arm in de zijne glijden en hij geleidde mij naar de tent. Binnen keek ik hem aan. “En waarmee kan ik je helpen.
Lees verder...

De Stagiaire

dinsdag 1 december 2009 - 25777 x gelezen
Zo knipt zij, kijk ik en praten wij en tijdje door. Ondertussen gaat ze voor me staan om mijn haarlengte te bekijken. “Aan de voorkant moet nog behoorlijk wat af”. Dan gebeurt er iets wat ik nooit had verwacht. Ze slaat haar rechterbeen over mij heen, schuift haar rok iets op en gaat op mijn schoot zitten. “Zo kan ik er beter bij”. Ik heb in mijn leven al heel wat kappers versleten, die echter nooit op mijn schoot hoefde te zitten om er bij te kunnen. Maar goed, er zijn minder plezierige dingen. Rustig gaat ze verder met knippen. Mijn hoofd hangt dicht tegen haar borsten aan en mijn ogen rusten op haar zwarte kousen.
Lees verder...

Mijn ex collega

zaterdag 21 november 2009 - 15942 x gelezen
Mijn vriend lacht. “Het is maar hoe je het bekijkt”. “Wil je wat drinken?”. Hij knikt en ik loop naar de keuken. “Nou”, hoor ik hem zeggen, “Ik zou wel weten hoe ik het zou moeten bekijken”. Ze lachen allebei en praten wat. Als ik terug kom is het mijn vriend die het initiatief neemt. Als ik het drinken neerzet, pakt hij me opeens vast. “Dit is mijn lekkere wijf. En een borsten man”.
Lees verder...

Werkervaring van een vriend

maandag 16 november 2009 - 5619 x gelezen
Ze staat op, loopt naar haar hotelkamer en gebaard me te volgen. Achter haar aanlopend, kijk ik naar haar heerlijke figuur. Door haar slanke middel, valt haar rok heerlijk over haar kont heen. Nog geen één keer heb ik haar slecht gekleed gezien. De gedachte haar stevig te naaien, vergroot de bobbel in mijn broek. In de kamer aangekomen duiken we allebei op het zachte bed. Voor dat ik er erg in heb ligt ze boven op me. Haar leuke ogen en lach, brengen me er toe haar zwoel op de mond te zoenen. Onze tongen smelten ineen. Ik masseer mijn handen door haar half lange haar en voel ondertussen de hare over mijn broek schuiven.
Lees verder...

Onderrokjesavond

donderdag 16 juli 2009 - 13372 x gelezen
Midden in de kamer stonden we te schuifelen op langzame muziek. Ik nog met Henk en Ans nog met Rob. Wij stonden met onze rug tegen onze partner aan die zo onze hele voorkant konden bewerken en dat deden ze ook ik voelde handen van me borsten naar me natte kutje gaan en visa versa. Ik had mijn hand naar achteren tussen ons in gedaan en bewerkte zo harde kloppende lul. Ik trok er zacht aan knede en streelde hem. Het werd tijd dat we gingen ruilen en ik stapte op Ans af en presenteerde haar Henk. Rob nam ik mee naar de bank en liet hem staan. Ik kwam tegen hem aan staan en dit wat hij zo lekker vind. Ik pakte de onderkant van me onderrokje en tilde het om zijn schuin omhoog staande lul en begon hem af te trekken een geil gezicht om telkens zijn paarse eikel onder het kant vandaan te zien komen en dan er weer in te verdwijnen. Rob kreunde en ademde zwaar.
Lees verder...

Gek op onderjurkjes

woensdag 24 juni 2009 - 13575 x gelezen
Ik stond nu voor hem en knoopte de rest van me jurk los, dit is hem helemaal voel maar.Zijn handen gleden over de zachte stof, via me heupen naar boven. Mijn borsten lagen nu in zijn handpalmen en hij knede naar het midden toe, me tepels werden hard en schuurde tegen de kanten cubs aan. Hij nam ze met kant en al tussen zijn duim en wijsvinger er rolde er een beetje mee. Ik keek naar beneden en keek naar zijn kruis dat reageerde ,in zijn broek zat een flinke bult. Ik trok hem uit de stoel en ging er zelf in zitten, langzam trok ik de rits van zijn gulp naar benden en maakte ook de knoop los. Ik streelde de schagt van zijn lul en voelde de hardheid ervan. Even later trok ik het elastiek van zijn slip naar beneden en liet zijn lul recht vooruitstaan. Ik maakte me lippen nat en keek hem aan. Ik drukte nu zijn stijve lul tegen zijn buik en begon aan zijn ballen te likken en heel zacht te zuigen.
Lees verder...

Duizelingwekkend avontuurtje

donderdag 21 mei 2009 - 9385 x gelezen
Omdat ik een makkelijk rokje aanhad getrokken, gleed mijn hand naar mijn inmiddels vochtig geworden kutje en ik begon mezelf te verwennen met mijn ogendicht. Plotseling voelde ik vreemde handen mijn borsten kneden en voelde ik hoe er een hand naar mijn lipjes ging. Ik was betrapt door het jonge stel. Ik durfde absoluut mijn ogen niet open te doen. Ik werd op de grond neergelegd en voelde een warme dikke pik mijn mond in gaan, gelijk begon ik deze vreemde pik te pijpen. Een warme,lange en dikke ontzettende lekkere pik. Ik wou meer dacht ik en tegelijkertijd kreeg ik van het meisje een tong naar binnen gedrukt. Ze begon mij te verwennen. Toen ik bijna klaar kwam waren de vreemde tong, pik en handen ineens weg. Ik raakte lichtelijk in paniek.
Lees verder...

Vakantiedate

zaterdag 25 april 2009 - 8741 x gelezen
Mijn handen hadden inmmiddels de weg gevonden naar haar heerlijke Cup-D borsten, waarvan de tepels inmiddels lekker omhoogstonden. Deze verlangde ook naar een beurt. Marieke had als onderkleding een flexibele zwarte bodystocking aan. Ze gebaarde me haar bodystocking van onderen open te maken. Ik maakte de drukknopen in het kruisje van de bodystocking los, waarna ik direct haar schaamlippen en vagina voelde. Ze had geen onderbroekje aan!! Haar vrouwelijkheid was door alle opwinding al kletsnat geworden. Dit maakte me geil, aangezien ik al één jaar geen sex (anders dan met mezelf) met een vrouw had gehad. Ik wreef zachtjes met mijn vingers over haar schaamlippen, waarna mijn vingers gemakkelijk de kletsnatte vagina in gleden. Marieke kreunde zacht, en pijpte mij rustig door. Wat mij en haar erg ophitste.
Lees verder...

In de sexbioscoop

zaterdag 14 maart 2009 - 10227 x gelezen
Zij bekeek hem goed en bewoog hem op en neer. In enkele ferme rukken stond de pik helemaal strak. Ze keek nog eens, knielde, opende haar mond en slikte hem zacht naar binnen. Zij zoog en speelde met haar tong rond de eikel. Hij kermde zachtjes: “wat lekker doe je dat!” Ondertussen streelde ik haar rug en ging langs haar bilnaad. Haar vriend duwde haar tegen zich aan en zijn pik schoot diep in haar mond. Zijn hand bereikte haar sterretje tussen haar billen en hij stak traag zijn vinger er in. Zachtjes mompelde zij: “dat kan toch niet?” Toen duwde hij haar weg, terwijl hij zijn hand terug trok. Hij legde haar op haar rug en duwde haar benen om hoog en wijd, zodat wij haar kutje goed konden zien. Met twee vingers spreidde hij haar lippen open.
Lees verder...

Blinde mannetje

zaterdag 31 januari 2009 - 7631 x gelezen
kom je deze kant nog op neem dan een paar flessen mee,afijn wij verder tenen en kaarten word er geklopt en daar is Henk met de drank,jonge wat een stuk zeg Henk kreeg er een kleur van kom op neem ook een neut zeggen de meiden nou Henk sputterde niet tegen,doe ook een spelletje mee dat kan niet met zijn vijven dan word het strippoker zeggen de meiden,ik zeg Henk neem gauw een paar extra borrels want je ligt een stuk op achter,na nog een paar hapjes en wat drank genomen te hebben vroegen we aan de meiden willen jullie echt strippoker spelen maar dan moet de kleding wel uit,worden jullie benauwd dat jullie eerder bloot staan dan ons akkoord Henk jij doet ook mee altijd zei Henk. Daar begon het feest omdat het nogal warm was hadden we niet veel kleren aan dus het werd direct spannend,Rina was het eerst de klos haar blouse moest uit eronder had ze niets maar dat wisten wij al ze had een paar beste memmem om rauw in te bijten het 2de slachtoffer was ik ook mijn T shirt uit daarna Mizelle haar Blouse weer een paar machtige tieten Henk had het niet meer hij kreeg er een rooie kop of van de drank dat weet ik niet,toen was Henk aan de beurt ook zijn T shirt uit,hij had een prachtig bruin gespierd lichaam de meiden probeerden te fluiten maar er kwam geen geluid uit hun mond (drank) daarna Mizelle haar short moest uit ze zat nu in haar slip overigens mocht het geen naam hebben het was meer een natte veter op zijn kant,nu was Sjors aan de beurt die trok zijn short uit dan heeft ie meer ruimte laat zien zeggen de meiden,doorgaan dan lukt het jullie misschien op een gegeven moment zaten we allemaal in ons slip,dus de eerste de beste zonder slip moest een rondje om de tafel lopen en dan weer gaan zitten Sjors was de eerste die een rondje moest lopen toen hij langs de meiden liep probeerden ze zijn snikkel te grijpen dan vond Sjors prima ik zeg nee want hier zitten nog meer kaarters nu was Rina de klos en om kort tegaan Mizelle volgde en daarna Pedro bleef alleen Henk nog over zeggen de meiden uit die broek je hebt vast gemeen gespeelt dat niet zegt Henk maar ik heb gewonnen wat staat daar tegenover blindemannetje spelen zeggen de meiden met dubbele tong,.........
Lees verder...

Konijn halen

zaterdag 17 januari 2009 - 7409 x gelezen
en je begrijpt op een gegeven moment lagen we te scharrelen en lachen en geile moppen vertellen na nog een borrel en wat hapjes zat Mizelle weer bij Sjors op schoot,ik had ze al wat zien smoezen maar wist niet hoe of wat,op een gegeven moment gaat Rina naar de WC komt ze terug ik heb mijn slip uit want hij was erg nat,zeg ik neem er straks maar een van Mizelle,komt Rina weer op mijn schoot zitten en ik stop gelijk een vinger in haar kut en begin met haar klitje te spelen onderwijl hou ik het andere stel in de gaten want ik vond het vreemd dat Mizelle steeds even aan haar borrel nipte dat deed ze normaal nooit toen ze weer naar voren ging keek ik opzij haar mini rok zat wat omhoog en toen zag ik dat Sjors zijn lul in Mizelle haar kut had,ik werd zo geil als boter dat had ik niet verwacht,ik zeg ik laat Rina even onze nieuwe computer zien gaan jullie mee ,nee wij blijven hier wel zitten,zegt Rina wat moet ik met die computer toen we naar boven gingen ik zeg even rustig blijven dan kijken we meteen wat ze doen,hoe zo zegt Rina zeg ik niet kwaad worden maar Sjors zijn lul zat in Mizelle haar kut,wat een klootzak zegt Rina dat ik gister per ongeluk zei dat ik geen slip aanhad kregen we nog woorden,ik zeg kom we gaan even stiekem kijken wat ze nu aan het doen zijn nou ze lagen standje 69 op de grond en ze gingen te keer alsof ze het nog nooit hadden gedaan,wij naar boven en lekker op bed leggen te raggen we waren allebei als boter nadat we die twee hadden zien leggen te vozen,ik begon eerst Rina haar klitje te bespelen met mijn tong en ik zeg klitje maar het was net een klein lulletje en ik maar zuigen op een gegeven moment komt ze klaar en spuit zo haar klit leeg in mijn mond ik er meteen op gekropen en aan het rampetampen binnen een paar minuten schoot ik mijn kwakkie in Rina haar kut wij ons weer een beetje aangekleed en naar beneden,de geilaards..........
Lees verder...

Op vakantie Deel 3

maandag 1 december 2008 - 9666 x gelezen
Een gezellig uurtje later vond ze het genoeg en stelde voor om boven nog wat verder te gaan drinken, ze stemde allemaal in en vertrokken naar boven om gezellig door te gaan, ze kwamen in hun kamer aan en maakte ze zichzelf gemakkelijk, D had de fles Rose nog vast en klom zo op het bed, haar kontje naar P en naar die 2 gasten toe ze klom een beetje stuntelig op het bed, nu zag je zonder dat ze het door had wel haar natte opgezette kale poes en haar kontgaatje zitten, ze draaide zichzelf om en ging in een kleermakerzit op het bed zitten, een beetje voorovergebogen zag je zo haar BH zitten, nog steeds mooi opgemaakt maakte ze het gezellig, haar handen voor haar kruis en steeds knipoogde ze naar mij, ik voelde de spanning opkomen, haar rokje had ze een beetje opgetrokken, ze pakte weer de fles Rose en nam een flinke slok, nu waren haar handen verwijderd en zag ik zo haar openstaande natte kale poes zitten, en ik niet alleen zag ik wel, die ogen werden steeds groter en nu zag ik al dat het geen kleine jongens waren, ze hadden een pantallon aan en dan kan je dat niet verstoppen! Het was gezellig en de gesprekjes gingen steeds meer de juiste kant op, heel impulsief vroeg ze aan 1 van de mannen of het klopte dat negers altijd een grote lul hadden, dit vroeg ze zonder blikken of blozen, en moesten er wel om lachen, ''see and find out''zeiden allebei de mannen in koor, ze stonden op en deden hun gulp open, je zag bij haar de spanning opkomen, het was net een bom, ze rilde ervan en beet op haar lip, ze verplaatste zichzelf naar voren naar de rand van het bed, de 2 negers liepen nu ook naar het bed toe, ze vroeg ondeugend of ze de 2 enorme staven eruit mocht halen, en stemde allebei toe. Ze stak allebei haar hand ( jes ) in de beide broeken en haalde zo de enorme lullen uit de broeken. P zag aan haar gezicht dat ze wel heel erg enorm waren haar ogen werden groter en groter. ''shiiitttt'' zei ze, ''kan ik dat wel aan P?????'' P lachte en zei''see and find out''hij haalde zijn lul uit zijn broek en begon eraan te trekken, nu waren haar handen om de beide ( paarden ) lullen heen en trok ze er voorzichtig aan, ze werden steeds groter en groter, volgens P waren ze wel 30 cm groot, de precieze afmeting weet ik niet maar het zal wel in de buurt zijn. Kortom 2 zwarte pikken, enorme ballen, en 2 dikke lullen, haar bloesje werd voorzichtig uitgetrokken door de beide mannen terwijl ze aan die enorme lullen aan het trekken was, af en toe likte ze teasend de toppen van de beide lullen. Nu was ze halfnaakt en zag je zo haar borsten plus vooruitstekende tepels, dan bijna 4 handen om en op haar borsten strelend op en neer, af en toe want dat vond ze altijd geil knepen ze in haar tepels, toen ze dat deden kwam er een diepe kreun ze gromde bijna zo geil werd ze ervan!!! Toen ging ze op haar knieen zitten, ze trok haar rokje uit en zag P haar openstaande, natte, kale vagina! Nu werd haar kutje bewerkt en voorzichtig ging de ene vinger in rondjes tegen haar klit, ze bewoog in 1 keer fel haar heupen en nam ze de helft van 1 gasten zijn paardenlul in haar ( nu kleine ) mondje, haar speeksel liep gewoon uit d'r mondje en je hoorde haar smakken, nu ging zijn vinger in haar kutje en toen 2, hij ging steeds sneller en harder in haar kutje tekeer, ''óoooooh, dit is lekker''kreunde ze uit, nu ging die andere die nu een pijpbeurt kreeg met zijn andere hand naar haar billen, toen werd ze wild, ze likte om en om de ballen, en nam zo om en om de beide staven in haar mondje, ze keek af en toe naar haar liefje en zei dat hij nu echt alleen maar mocht kijken. P vond dat een goed idee en liet haar d'r gang gaan. Je zag zo die beide staven glimmen van haar speeksel,'' ja als je geneukt gaat worden door zulke paardenlullen dan moet je ze wel insmeren he'' zei ze tegen P Hij moest lachen en zei dat ze daar wel ervaring mee had, ze knipoogde en ging fel door, ze dacht aan wat hij zei en werd daar nog geiler van, want ja hij had daar wel gelijk in. Tijdens en voordat ze een relatie hadden had ze ook weleens zo een grote lul moeten slikken en die leken er wel op, P vind dat ook een lekkere geschiedenis en wordt daar meestal ook supergeil van. Toen ze eenmaal goed was opgewarmd ging de ene man achter haar zitten en plaatste zo zijn enorme staaf tegen haar grotje aan, haar schaamlippen moesten er echt aan geloven, hij drukte voorzichtig zijn lul naar binnen, ze stak haar kontje ietsjes omhoog om zo haar natte, kale, opgezwolle kut te openen voor zijn staaf, een diepe kreun kwam er uit haar keel hij ging nu rustig op en neer en je zag dat zijn lul niet helemaal erin paste, nu drukte zei aan en je zag haar billen steeds meer op en neer gaan, ze keek naar P en ook nu weer naar de spiegel, want ja volgens haar zat er echt wel iemand te kijken ( zie het eerste deel van dit lange verhaal ), nu draaide ze zichzelf om en wilde de grootstestaaf in haar voelen, ze ging zo met haar kontje richting P zitten zodat hij alles goed kon zien.
Lees verder...

Het zusje van mijn vriendin

vrijdag 21 november 2008 - 23190 x gelezen
Het was zomer van 2003 en we gingen naar een plas in het Noorden van het land. Eers Eerst zou ik met Debby alleen gaan, maar op het laatste moment ging Monique ook mee. Het was een zeer warme dag en we lagen nog geen half uur (we waren vroeg) of Debby werd gebeld door haar werk. Ze hadden een zieke en vroegen of ze kon invallen. Debby vond haar werk leuk, en ze had net een hele leuke collega leren kennen waar ze zeer vriendschappelijk mee omging. Ze vroeg aan mij of ik het erg zou vinden of ze zou gaan werken. Ik liet dat volledig in haar handen. Als je wilt werken, moet je lekker gaan werken zei ik. En jullie dan!? Was haar reactie. Naja, ik blijf sowieso toch wel liggen, zei ik tegen haar.
Lees verder...

Even op visite

woensdag 19 november 2008 - 8367 x gelezen
Opeens legde ze een hand op mijn knie en begon rustig over me been te wrijven . Ook ik legde me hand op haar mooie gladde been en begon ook rustig te wrijven . na ongeveer 5 minuten te hebben gestreelt moest ze even naar haar slaapkamer toe om iets te pakken . Toen ze weg was had ik het gevoel dat ik geil werd en begon te denken hoe ik haar zover kan krijgen om met haar te zoenen . Ik was nog druk aan het nadenken toen ze me opeens riep om te helpen . Ik liep rustig naar de overhal en zag haar boven aan de trap staan .....
Lees verder...

Gewoon lekker neuken

vrijdag 18 juli 2008 - 18785 x gelezen
Ik hoor hem steeds harder kreunen, Ohh ja ga door, neem mijn paal dieper in je mondje; slik hem helemaal in; asjeblieft…. Plotseling pakt hij me beet, legt me op bed en gaat met zijn tong richting mijn kletsnatte poesje. Zal ik je kutje lekker klaar beffen? Ooo jaaaa lik me klaar geile vent, kreun ik uit. Hij likt mijn kutje steeds maar weer en raakt eerst heel voorzichtig maar dan steeds steviger mijn klitje tijdens de likbeurt. Aaahh, hij weet precies wat een vrouw nodig heeft en het duurt niet lang tot ik schokkend klaarkom op zijn tong. Hij likt me nog langer en hééél zachtjes door tot ik hem smeek om mij de hele nacht te neuken. Henry pakt mijn benen en legt ze op zijn schouders, streelt mijn kutje met zijn duim, houdt vervolgens mijn lipjes open zodat mijn kutje als een soort uitnodiging voor hem geopend wordt. Henry wacht nu niet langer en duwt zijn keiharde pik diep in mijn grotje. Owhhh wat is dit lekker, hij heeft zo”n grote pik, dat hij de diepste plekjes raakt en hij heeft een techniek dat hij steeds met de rand van zijn eikel mijn klitje raakt, voordat hij weer naar binnen glijdt. Eerst neukt hij me in een langzaam tempo, ik begin steeds harder te kreunen van genot en hij stoot steeds in een snel tempo zijn harde paal diep en hard mijn kutje in.
Lees verder...

Touched by an angel

donderdag 10 juli 2008 - 7160 x gelezen
“Waar moet dit?” Vraagt ze. “Zet maar op het fornuis dat ruim ik zo wel op.” Zeg ik. Het afwassen vordert gestaag en Laura lijkt er plezier in te hebben. Ik heb het idee dat ze tijdens het achterlangs lopen om de vaat op het fornuis te zetten naar mijn billen zit te kijken. Bij de laatste paar keer schuurt ze achter mij langs. Ik probeer mijn aandacht af te leiden om niet opgewonden te raken. “Wil je nog wat televisie kijken?” Vraag ik als het afwassen gedaan is. “Dat is goed.” Zegt ze.
Lees verder...

Met mijn bazin

zaterdag 28 juni 2008 - 11507 x gelezen
Ik schuif mijn boxer tot op mijn knieën en duw haar tegen de muur. Ze zet een voet op het bureau en ik schuif langzaam mijn lul naar binnen. God wat is ze nat. Ik begin haar langzaam te neuken en ik geef steeds hardere stoten. Na wat geneuk haal ik mijn lul uit haar kut en doe snel haar slipje uit, meteen schuif ik mijn boxer ook helemaal af. Ze schuift wat spullen van het bureau af en gaat er er met haar benen wijd op liggen. Ze verwacht dat ik haar weer ga neuken, maar ik wil haar eens lekker beffen. Ik begin met wat te klieren door aan de binnenkant van haar been wat te bijten en te likken. Ik begin ineens haar klit te likken en haar rug staat helemaal krom van genot. .
Lees verder...

Ontmoeting onder de douche

donderdag 12 juni 2008 - 10863 x gelezen
Carola kwam over mijn rechter dijbeen heen zitten en al gauw was ze met haar hete spleetje over mijn gespierde dij aan het schuren. Intussen pakte ze mijn pik tussen haar handen en begon ze met haar duim rondjes over mijn eikel te draaien. Ik pakte de sproeier van de douche en zette de douche vol open. Ik richtte de straal op haar op en neer gaande klitje. Carola's gezicht was helemaal rood aangelopen van opwinding. Ze begon met haar lichaam te schokken. "Ooh, ja dat doe je goed. Zo geil ben ik nog nooit geweest. Ooh, ja, ik kom klaar". Ze schreeuwde het uit terwijl ze klaarkwam.
Lees verder...

Dannys wiskunde bijlesvriendinnetje

donderdag 5 juni 2008 - 15591 x gelezen
Hij kneep er zachtjes in, terwijl Sanne al pijpend begon te hijgen. Danny begon van genot te kreunen, toe Sanne aan zijn balletjes zoog. "Ohh Danny, je bent zooo lekker.." hijgde Sanne. "Danny bef me!!!" beval ze hem. Ze ging op zijn bed liggen, en duwde zijn hoofd tussen haar benen. Vol genot begon Danny eerst zachtjes in de buurt van haar clitoris te likken. Toen was hij bij haar clitoris en likte steeds harder, tot bij haar klitje. Ze begon keihard te hijgen en te kreunen op dit moment.
Lees verder...

Nablijven bij juf Anne

zaterdag 24 mei 2008 - 20389 x gelezen
Anne wenkte Rik om bij haar te komen en ging zo op het bureau liggen dat haar kut bij de zijkant lag en zij op haar rug. Ondertussen kwam Rik zich al aftrekkende naar Anne toegelopen. "Oei wat heb jij toch een lekkere grote lul. Zo groot is die van m'n man niet. Rik z'n vriendin was een week op vakantie en Rik had haar beloofd niet klaar te komen totdat zij weer terug was. Hierdoor had het zaad zich opgebouwd in Rik zijn ballen. "Eh Rik, met anderhalf uur komt mijn man me ophalen. Dus neuk me , geile neukbeer." riep Anne tegen Rik. Rik plaatste zijn eikel plagend tegen de schaamlippen van Anne.
Lees verder...

Het krakermeisje

donderdag 22 mei 2008 - 10586 x gelezen
"Neuk me, geile neukbeer. Deze slet wil je lul diep in haar voelen." schreeuwde ze me toe. Eerst wreef ik plagend met mijn lul over haar schaamlippen totdat ik haar penetreerde. "Ik wil je ballen tegen mijn schaamlippen voelen klootzak." Dit was voor mij het teken om haar hard te neuken. "Oooh ja , zo ja. Heerlijk." Na een minuut of 10 haar geneukt te hebben schreeuwde ze "Ik ga komen , ik ga komen". Toen begon ze hevig te schokken en ik voelde haar sappen mijn lul omringen.
Lees verder...

Mijn liefde voor bont

dinsdag 20 mei 2008 - 9378 x gelezen
Op een gegeven ogenblik vroeg ze : "Nu je hier toch bent, zou je wat voor me willen doen?? De vrouw waarvoor ik oppas heeft me gevraagd of ik bij haar op de slaapkamer haar video even goed wil instellen op de tv, maar ik ben niet zo technisch. Zou je me willen helpen? " "Tuurlijk, voor zo'n mooie meid wel" zei ik waarna ze begon te blozen. "Ik moet eerst nog wat opruimen, ik roep je wel als je kan komen." Na een poosje riep ze dat ik kon komen en dus ging ik de trap op en deed de deur van de slaapkamer open. Toen zag ik haar daar liggen op het tweepersoonsbed. Helemaal naakt met de jas die ze eerder droeg in de hand. Voor het bed stond een stoel. " Ga maar zitten en geniet van de show schatje." zei ze terwijl ze een blik zette alsof ze me wel op kon vreten. Ik ging op de stoel zitten en haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken.
Lees verder...

Donkere Caroline

zondag 13 april 2008 - 11737 x gelezen
Hard rijdend op mijn gezicht likte ik er weer gulzig op los. Caroline werd natter en natter. Bij haar volgende orgasme kwam ze spuitend klaar. Ik zag er uit alsof ik onder de douche was geweest. Caroline liet zich vallen en pakte de lege champagne fles. Met die fles begon ze zich druk te vingeren. Mijn pik stond echt op springen....
Lees verder...

Neuken voor de huur

zaterdag 5 april 2008 - 12141 x gelezen
Hij mocht tenslotte alles met mij doen wat hij maar wilde en dat ging hij dus ook zeker doen, dat merkte ik nu al. Hij ging op één knie op de bank leunen en trok mijn hoofd aan mijn blonde haren naar zich toe en drukte zijn eikel in mijn openstaande mond. Ik voelde hoe hij mij achterin mijn keel begon te neuken en ik stikte bijna in zijn kloppende eikel. Maar al gauw was ik gewend aan het gevoel en terwijl het spuug uit mijn mond liep en mijn mascara doorliep, bleef ik heerlijk pijpen en zuigen aan die overheerlijke, kloppende pik. Ondertussen speelde ik met zijn ballen en hij met mijn tieten. Hij draaide plagerig aan mijn tepels die natuurlijk heerlijk hard aan het worden waren, gestimuleerd ook door die pik in mijn keel. Nu trok hij mij weer omhoog aan mijn haren en gooide hij mij op mijn buik op de bank en voelde ik zijn dikke pik tussen mijn schaamlippen. Hij begon mij keihard te neuken, mijn hele lichaam begon wild heen en weer te schudden en van genot kwam ik gillend klaar. Zijn ballen sloegen tegen mijn lichaam aan. Hij pakte mijn handen vast en trok deze naar achteren, zodat ik in een onmogelijke positie hing en hij daardoor dieper in mijn geile jonge lijf kon komen.
Lees verder...

Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamper

donderdag 3 april 2008 - 13592 x gelezen
Om de beurt zogen zowel Daisy als Tamara aan zijn lul, de één nog lekkerder dan de ander. Heerlijk waren ze zijn pik aan het verwennen met hun jonge en gulzige mondjes en het was een genot om te voelen zo vond Sven. Maar hij was daar niet alleen in, ook de meiden Daisy en Tamara vonden het heerlijk. Ze zogen hun wangen hol en lieten zijn lul diep in hun keeltjes glijden. Nu ging Daisy op haar rug liggen en spreidde ze haar benen. Ze legde haar onderlijf tegen de bank aan en zo stak haar kutje in de lucht. Sven klom met zijn gespierde lijf op de bank en wist zo zijn lul in haar kaalgeschoren en ontzettend strakke kutje te drukken. Haar strakke schaamlippen waren helemaal om zijn lul heen gesloten en dat lekkere kutje brandde van verlangen naar zijn zaad. Sven begon lekker langzaam in haar kutje te beuken en begon al snel zijn tempo op te voeren, waardoor hij ook harder neukte. Hij liet haar hele lijf schudden door al dat neukgeweld.
Lees verder...

Neuken in een kledingzaak

donderdag 8 november 2007 - 26693 x gelezen
Zijn lichaam was niet meer zo strak maar zijn lul zag er imposant uit. Hij had zijn ballen ook geschoren maar bovenop zijn lul stond nog een toefje haar. Op zijn borstkast zag ik wat grijs haar maar zijn billen waren mooi glad. We gingen op bed liggen en hij begon me weer lekker te pijpen. Hij manoeuvreerde zich zo dan zijn eikel voor mijn gezicht bungelde. Plots duwde hij zich naar voren en zijn lul kwam tegen mijn lippen. Ik proefde wat zoutig voorvocht en raakte hierdoor nog meer opgewonden. Ik werd zo geil dat ik mijn mond opende en liet hem zijn gang gaan. Ik voelde zijn vlezige staaf en pijpte hem zo goed mogelijk. Ik had nog nooit zoiets geils meegemaakt.
Lees verder...

Hoer heftig misbruikt uit wraak

maandag 22 oktober 2007 - 24818 x gelezen
De hoer reageerde geschrokken. Ze had dit al eens eerder gezien. Mannen die wraak nemen op hun ex vrouw door middel van een hoer te misbruiken. ‘Alsjeblieft, ik ben ans niet. Mijn naam is..’ Nu sloeg Henk haar in haar gezicht. ‘Bekouden en ontvangen, teef.’ Hij begon haar nu nóg harder in haar aars te neuken. Een klein straaltje bloed droop langs zijn lul uit haar kont.
Lees verder...

Els hard geneukt door de buurman

maandag 24 september 2007 - 42415 x gelezen
Haar mooie borsten dansten op het neukgeweld. De buurman trok zijn lul terug en trok zich langzaam af. ‘Ga op je knietjes zitten slet en zuig die dikke lul van me helemaal achterin je geile keeltje.’ Els ging gedwee op haar knieën zitten en zoog zijn eikel naar binnen. Ze likte zachtjes aan de rand van zijn eikel, waarna ze zijn lul stevig vastpakte en haar hoofd snel hard heen en weer begon te bewegen. Ze zoog keihard aan zijn harde paal en het gevaarte drukte tegen de achterkant van haar keel aan. Ze maakte kokhalzende geluiden en haalde af en toe zijn lul uit haar mond om even adem te halen, terwijl ze ondertussen hard bleef trekken aan die geile pik van de oudere buurman....
Lees verder...

Vroeger op school

zondag 16 september 2007 - 26330 x gelezen
Neuken hebben we toen nooit gedaan. Nooit. Geen van ons beiden. Maar de laatste keer dat ik een jongen aftrok, kort voor het eindexamen, besloot ik om ook eens een beetje te zuigen. Gewoon om te proberen, om te proeven. Helena deed het toch ook, en ze vond het toch lekker? Ik ging op mijn knieën voor de eerste jongen van die dag, wiens pik al stijf vooruit wees. Voorzichtig nam ik hem in mijn mond, tussen mijn lippen. Maar ik moet iets fout gedaan hebben want hij verslapte meteen. De jongen keek verstoord en daarna boos.Vloekend duwde hij me eerst achteruit en pakte toen mijn rechterhand hard beet en drukte hem om zijn lul.
Lees verder...

Mijn zusje doet aan camsex

vrijdag 23 februari 2007 - 45533 x gelezen
Hij neukte mijn geile jonge zusje erg lekker. Zijn dikke pik vulde haar jonge kutje helemaal op en haar lijfje schudde helemaal heen en weer. Hij kneedde haar kleine tietjes en beet hard in haar kleine maar harde tepels, terwijl zijn dikke lul haar kutje bijna uiteen scheurde. Nu draaide hij haar om en drukte hij zijn dikke paal weer in haar kutje. Op zijn hondjes neuken was mijn zusje haar favoriete standje en dat wist de man ook door de vele sexcam sessies die hij met haar had gedeeld. Hij pakte haar bij haar jonge sexy heupen en begon het meisje waar hij mee aan het vreemdgaan was zo hard dat het pijn deed. Maar daar kickte mijn zusje wel op. Ze was erg geil als ze op zijn hondjes geneukt werd. De man was haar hard aan het neuken en gebaarde mij voor mijn zusje te gaan staan met mijn pik uit mijn broek. Die was er uiteraard al uit en was al nat van het vocht door het intense rukken in de stoel waar ik had gezeten.
Lees verder...

Vreemdgaan met de stagiaire

dinsdag 13 februari 2007 - 42976 x gelezen
Het kutje van de jonge stagiaire voelde aan als het kutje van een tiener, zo lekker zacht en strak, zo beeldde hij het zich in. Hij liet haar nu op handen en knieën zitten en neukte haar nu hard op zijn hondjes. De jonge meid genoot van dit soort sex. Lekker hard genomen worden. Telkens als ze thuis kwam voelde ze zich meer en meer als een doorsnee huisvrouw, maar door even flink genomen te worden was dit gevoel voorgoed voorbij. Ze wist dat haar minnaar aan het vreemdgaan was, maar dat kon haar geen reet interesseren. Het enige wat haar nu nog kon schelen was dat ze hard genomen werd door een heerlijk harde paal. En hij was ook behoorlijk groot, ze kon hem maar net hebben. Ze draaide zich om en keek haar minnaar strak aan. “neuk me in m’n kontje schatje” hijgde ze zacht.
Lees verder...

Lekker jong tienermeisje geneukt door vriendje

zaterdag 10 februari 2007 - 52161 x gelezen
De jongen trok de billen van het tienermeisje uit elkaar en drukte zijn gezwollen eikel tegen haar kontgaatje aan. Ze wist wat er nu komen ging en kneep haar ogen dicht. Met veel kracht duwde de jongen zijn lul in het veel te nauwe kontgaatje van dit heerlijke neukende sletje. Hij begon haar hard te neuken en genoot van het aanzicht van haar schuddende lichaam. Het vlees van haar billen bewoog heen en weer bij iedere stoot. De jongen sloeg met open hand op haar billen en liet rode vlekken achter. Bij iedere klap slaakte ze een klein geil gilletje. Nu pakte hij haar bij haar heupen en begon in een enorm hoog tempo te neuken. Het oude buurmeisje gilde van pijn en hield het bijna niet meer vol, maar de jongen kon het geen reet schelen. Hij neukte haar harder en harder, tot hij voelde dat hij bijna klaar gingk omen.
Lees verder...

Geile huisvrouw neukt met buurmeisje en vriend

zaterdag 3 februari 2007 - 47668 x gelezen
Ze moest toegeven, toen ze de jongen eerst zag, dacht Lisa dat hij stiekem homo was, of in ieder geval een biseksuele jongen. Dat zou natuurlijk ook nog kunnen. In ieder geval wist ze dat hij erg op vrouwen viel. Dat kon ze merken toen de jongen hard begon te stoten. Hij leunde over Lisa heen en beet in haar tepels. Het buurmeisje kwam over het hoofd van de brave huisvrouw heen hangen met haar kutje en Lisa boorde haar soepele tong bij het meisje naar binnen. Zulke geile en intense sex had Lisa in lange tijd niet gehad. Ze proefde het meisjesgeil over haar tong glijden en het maakte haar lippen vochtig. Lisa was botergeil en voelde hoe het tienermeisje klaarkwam op haar likkende en draaiende tong. Dit was echt intens! Zo geil als boter werd Lisa omgedraaid.
Lees verder...

Tienersletje hard geneukt op sofa

donderdag 11 januari 2007 - 30511 x gelezen
Hij ging onderuitgezakt op de bank zitten en het jonge meisje kroop bovenop hem. Ze liet Harm zijn harde pik langzaam in haar sappige natte kutje glijden en begon op en neer te rijden. Eigenlijk was Harm te groot voor haar jonge kutje geschapen, maar het meisje hield wel van groot. Hoe groter de pik, hoe meer ze wilde neuken. Harm voelde hoe de schaamlippen naadloos om zijn pik sloten, haast vacuüm gezogen. Het meisje bereed Harm harder en sneller en dit moest niet te lang doorgaan, of Harm zou haar helemaal volspuiten. Het meisje stapte van Harm af en leunde met haar armen op de armleuning. Haar kontje stak ze uitnodigend uit naar achteren. Harm kwam achter haar staan en drukte wederom zijn dikke neukstaaf tegen haar nauwe kutje aan. Met een harde stoot verdween zijn pik in haar strakke kutje.
Lees verder...

Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt

zondag 24 december 2006 - 65535 x gelezen
Ik ging achter haar zitten en drukte mijn enorme pik tegen haar schaamlipjes aan en vervolgde mijn weg naar binnen. Mijn pik kon niet helemaal naar binnen maar toch deed ik een poging. Toen haar kleine lijfje begon te kronkelen van ongemak wist ik precies hoe diep ik kon gaan stoten. Ik drukte mijn pik half naar binnen en trok dan terug. Daarna voelde ik het tempo lekker op. Ik voelde hoe nauw ze was en merkte ook dat ze geen maagd meer was. Ze had dus sowieso al een keertje liggen neuken met een jongen, waarschijnlijk die homo vriend van haar. In ieder geval voerde ik dus mijn tempo op en genoot ik van het jonge vlees op haar billen wat heen en weer aan het schudden was bij iedere stoot. Ook genoot ik van haar ranke kleine lijfje wat helemaal vol overgave genoot van haar broers’harde stotende dikke pik..
Lees verder...

Oma verdient geld met seks

vrijdag 15 december 2006 - 39089 x gelezen
In sommige gevallen trok een jongeman zijn pik snel weer uit haar kut en duwde hij hem in haar uitnodigende kontgaatje, wat hen dat stiekem riep. Die dikke lul van zo’n jongen verdween dan tot aan de ballen in haar overrijpe kontje en oma schreeuwde het dan uit van een beetje pijn, maar vooral van plezier. Ze genoot van anaal en terwijl ze dan met haar tieten speelde, wreef zo’n jonge halfgod met zijn handen over haar gevoelige oude klitje. Oma kwam dan na enkele minuten heerlijk klaar en haar schorre en door leeftijd gebroken stem probeerde dan te gillen, maar vaak kwam het er dan als zijnde hijgen uit. Vervolgens ging oma op haar rug liggen en liet ze zich heerlijk op zijn Russisch tussen haar volle, hangende en gerimpelde borsten neuken. Dan spoten de jongemannen hun zaad over haar lijf en ving ze soms wat straaltjes op met haar tong of in haar open mond. ....
Lees verder...

Mijn vriendin is een geile hoer

donderdag 14 december 2006 - 42468 x gelezen
Mijn vrouw was aangenaam verrast door de stevige bouw van zijn penis en ze pakte zijn lul lekker stevig vast en begon er hard aan te zuigen en te trekken. De man was helemaal in de hemel. Hij begon aan de tepels van mijn vrouw te likken en wreef met zijn grote handen over het kutje van mijn vrouw. Even overviel mij het gevoel dat mijn vrouw aan het vreemdgaan was en dat was voor mij erg opwindend. Ik werd ook erg opgewonden van het lichaam van de man en hoewel ik niet op mannen val en dus duidelijk geen homo ben, was zijn lichaam erg mooi om te bekijken. Ik liet mijzelf gewoon gaan en maakte mijn broek los, ging in de stoel tegenover het bed zitten en begon lekker met mijn pik te spelen. Mijn vrouw lag met haar kontje in de lucht en de man kroop achter haar en neukte haar op zijn hondjes. Ik werd bloedgeil en alsof mijn vrouw het aanvoelde, nodigde ze mij uit om voor haar te komen staan. Ik stak mijn pik in haar mond en ze begon wellustig aan mijn harde glimmende pik te zuigen. Terwijl het lichaam van mijn vrouw aan het schudden was door de pik van de man die hard in haar lichaam aan het pompen was, zoog ze aan mijn pik en voelde ik hoe het zaad lekker uit mijn pik gezogen werd.
Lees verder...

Geile Anna zuigt en trekt zijn pik

woensdag 13 december 2006 - 19533 x gelezen
Haar doel was lekker neuken en dan nog het liefst zonder dat de burgemeester er achter zou komen. Daar kwam bij kijken dat hij hier in het Amerikaanse stadje bekend stond als een “gay major.” Hij ontkende alles maar mocht hij zijn vrouw ooit betrappen, zou ze publiekelijk liegen hierover en zijn carrière ten gronde richten, iets wat hij natuurlijk nooit zou willen. Dus ze was relatief veilig in dat opzicht. Terwijl ze met haar billen over de harde pik van de man bewoog. Voelde ze hoe hij in haar wilde gaan. Vakkundig wist ze zich zo te bewegen, dat hij met geen mogelijkheid in haar hoerige lijf zou kunnen komen met zijn lekkere pik. Haar jonge slanke lichaam wreef over de lul van de man en ze voelde hoe er een druppel voorzaad, of eerder een straaltje, op haar billen kleefde. Ze ging nu van hem af en deed zijn dikke pik tussen haar lekkere, kleine en zachte tieten. Ze liet hem tussen haar tietjes neuken en ondertussen zoog ze af en toe aan zijn gladde, natte eikel.
Lees verder...

Onder dwang

maandag 20 november 2006 - 58866 x gelezen
Het meisje gilde het uit, maar geluid werd afgestompt door de doek. Razendsnel trok Theo de erg korte rok van Gina haar lijf en haar slipje ging naar beneden. Het meisje moest huilen van angst. Ze had Theo niet herkent, want hij had een masker op gedaan. Dat maakte alles nog enger dan het al was. Ze voelde nu hoe een enorm dikke lul met veel geweld diep in haar kutje geduwd werd en dat deed enorm veel zeer. Theo neukte haar helemaal kapot. Hij draaide haar nu op haar buik en begon zijn lul diep in haar kont te boren. Het meisje krijste het uit maar was helemaal lam van angst. Ze kon zich niet bedenken de doek uit haar mond te trekken.
Lees verder...

Pornolink sekscontact

vrijdag 17 november 2006 - 13067 x gelezen
Ze boog onderdanig naar voren en zonder aarzeling stak hij zijn harde pik diep in haar niet droge kut. Ze slaakte een gilletje van pijn, maar al gauw begon ze te wennen aan het gevaarte wat haar kut van binnen overhoop haalde. Het sap droop nu uit haar kut, langs zijn lul en het kietelde zijn ballen. Ze had haar kut geschoren en dus voelde ze op één of andere manier een stuk jonger dan ze was. Ze was 23, dat wist hij van het internet, maar nu leek ze wel 17 of 18 jaar oud. Ze genoot van alle aandacht die de pik haar gaf en streelde zijn ballen om zijn zaad te stimuleren. Hij trok zijn pik echter weer uit haar kut en beval haar te gaan liggen op haar rug. Hij drukte zijn pik tussen haar tieten, terwijl zij ze samenperste. Hij neukte haar tussen die lekkere borsten en ook meteen in haar lieftallige mondje. Hij zei niet dat hij ging klaarkomen en spoot zijn volle lading recht in haar gezicht.
Lees verder...

Geile meid van de supermarkt

dinsdag 14 november 2006 - 35599 x gelezen
Agnes kreeg een kleur van opwinding en keek naar Eriks’ broek en zag een minstens even zo grote bobbel. Als hij niet groter was, althans. ‘Laat maar zien wat jullie voor mij hebben dan.’ De beide heren lieten er geen gras over groeien. Erik haalde zijn harde paal tevoorschijn en kort daarna stond ze eraan te trekken, terwijl Herman haar uit haar broek hielp. “Spreid je bene, meid”, zei Herman en zodra haar benen wijd waren gleed hij ertussen en schoof hij haar slipje opzij. Eerst langzaam, maar daarna vrij snel begon hij haar als geoefend beffer haar kutje te bevredigen. Nu ging hij achter haar staan en gebood haar voorover te bukken, haar mondje nu op perfecte pijphoogte voor Erik. Deze drukte zijn warme lul tot ver achter in haar keel, hetgeen haar deed kokhalzen. Erik duwde zijn lul iets minder ver in haar strotje, zodat ze nu plezierig pijpen kon.
Lees verder...

Seks op de boot

zaterdag 11 november 2006 - 21010 x gelezen
Ze gromde en kreunde. Ik deed automatisch mee. Het wond mij enorm op allemaal. Ik trok mijn lul terug uit haar kutje en liet haar op haar knietjes voor mij zitten ,waarna ik haar weer penetreerde. Heerlijk voelde dit. Nu ging ik harder neuken. Ondertussen stimuleerde ik haar klitje, zodat mijn vrouw alleen maar hoefde te genieten van mijn pik in haar kletsnatte kut. Mijn ballen kletsten tegen haar lichaam en haar billen schokten bij iedere stoot. Ik kneep en masseerde haar billen. Trok ze een beetje van elkaar af, sloeg ze, alles waar ze zo van wist te genieten.
Lees verder...

Topmodel Marjan neukt man in de kroeg

donderdag 9 november 2006 - 15446 x gelezen
Marjan was topmodel en had op vele plekken al seks gehad, maar nog nooit op het herentoilet van een kroeg. De man tilde Marjan nu op en drukte haar tegen de wc deur aan. Zijn harde lul duwde hij behendig tussen haar schaamlippen en haar kutje sloot naadloos aan om zijn lul. Het was haast alsof zijn pik gemaakt was om alleen het kutje van Marjan te neuken. Ze had nog nooit zo’n lekkere pik in haar jonge kutje gehad. Ze was grote pikken gewend. Echt pikken die haar haast uit gingen scheuren, zo groot en dik waren ze. Maar de pik van deze man was gewoonweg geweldig! Hij was perfect op maat en Marjan kon alles voelen. Bij iedere beweging voelde het alsof ze al klaar ging komen, zó intens was het. Marjan sloeg haar lange benen om de middel van haar sekspartner en kon zo meer genieten van de intensiteit van zijn perfecte lul in haar extreem hete kutje.
Lees verder...

Tiener Maartje verkracht door haar zwager

dinsdag 7 november 2006 - 65535 x gelezen
Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin. Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen. De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden. Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. ‘Dit doet even pijn. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt. En je weet dat ik het meen.’ Maartje werd omgedraaid en ze zag hoe haar zwager op zijn hand spuugde en voelde hoe hij dit op haar anus ging uitsmeren. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen.
Lees verder...

super geil trio

donderdag 2 november 2006 - 29067 x gelezen
Zijn harde leuter vulde de negerin helemaal op en zijn ballen sloegen tegen haar kutje, waardoor Alasha gillend klaarkwam. Birgit ging nu op haar knietjes voor Alasha zitten, met haat kut voor Alasha haar mond. Deze begon Birgit tot een gigantisch orgasme te likken. Bob werd erg geil door dit alles en voelde zijn zaad opkomen. Harder begon hij nu de kont voor hem te neuken. Hij voelde dat hij ging klaarkomen en trok zijn lul eruit en de meiden kropen naar Bob toe en trokken en zogen om de beurt aan zijn harde lul, terwijl ze hem met zaadvragende ogen aankeken. Heerlijk kwam Bob klaar, terwijl de meiden bleven likken en zuigen aan zijn bikkelharde staaff. Uitgeput liet Bob zich achterover vallen. De meiden lagen elkaar nog een beetje overal te likken en te zoenen en vingerden elkaar nogmaals tot een hoogtepunt. .
Lees verder...

Meisje van 18 jaar neuken

dinsdag 31 oktober 2006 - 19988 x gelezen
Het meisje werd door hem neergezet in de douche en beiden kleedden ze zich erg snel uit. Gerard deed de kranen open en zorgde dat het water een uiterst aangename temperatuur kreeg. Het meisje was zichzelf ondertussen een beetje aan het verwennen. Ze had haar been op de toiletpot gezet en was zichzelf aan het vingeren. Gerard kon zo bij haar in haar al kletsnatte kut kijken en trok zichzelf ondertussen af, waardoor zijn lul alleen maar harder werd. Dit maakte het meisje ook alleen maar geiler. “Kom, dan stappen we onder de douche” zei Gerard en het meisje volgde hem. Weer begonnen ze elkaar heftig te zoenen. Ze beten elkaar op de lippen en Gerard zijn hand verdween tussen de benen van het meisje. Deze slaakte een klein kreetje van verrassing en als reaktie pakte ze Gerard zijn billen vast en kneep er erg hard in.
Lees verder...

Soms neuk ik mijn homo vriend suf

maandag 30 oktober 2006 - 19632 x gelezen
Mijn homo vriend laat zijn dikke pik even uit mijn kutje glijden en slaat ermee op mijn mooie ronde billen. Mijn kutsappen glinsteren op het vlees en hij tilt mij weer op en laat mijn kut wederom genieten van zijn extreem harde pik, diep in mij penetrerend. Zijn ex mist enorm veel, denk ik bij mijzelf. Wederom tilt hij mij op en nu drukt hij zijn pik tegen mijn anus. Ik laat mij over zijn lul zakken en buig naar voren, zodat hij alles goed kan zien. Toch wil hij even weten hoe het is om een vrouw in haar anus te neuken. Hij wil misschien ook wel even het feit dat hij “gay” is even voor zichzelf duidelijk maken. Hij neukt mijn kont als een wilde idioot en ik voel hoe zijn staaf langs mijn darmen schuurt. Wat een geweldig lekker gevoel geeft mij dit. Ik ben zo geil en opgewonden, het is gewoon niet te geloven.
Lees verder...

Lekker neuken met harige kut

zondag 29 oktober 2006 - 17795 x gelezen
Al gauw waren beiden spiernaakt en Frits kon nu echt genieten van wat voor hem paradijs was. Een prachtige harige kut. En niet zomaar harig, nee, haar onderbuik was ook helemaal begroeid. De meeste mannen zouden haast over hun nek gaan van dit aanzicht maar Frits dook er onmiddellijk in. Daar lagen ze op elkaar. Danielle zoog de keiharde lul van Frits met volle teugen naar binnen en maakte hierbij slurpende geluiden. Ook Frits liet er geen gras over groeien. Hij beet zich vast in het vele schaamhaar wat de kut zo behaard maakte en likte langs de harige schaamlippen, liet zijn soepele tong ertussen glijden en knabbelde op haar klitje. Al gauw was het tweetal toe aan een spetterend hoogtepunt..
Lees verder...

Ik werd geil wakker

zaterdag 28 oktober 2006 - 14461 x gelezen
Die middag ging ik boodschappen doen en zag ik een roodharige schoonheid naar mij lonken. Ik keek eerst een beetje om mij heen en dacht dat ze naar een ander aan het kijken was maar aan het groeien van mijn pik kon ik merken dat ze mij bedoelde. Ze gebaarde mij haar te volgen naar de kassa. Ze betaalde en zo onopvallend mogelijk stond ik achter haar en duwde ik mijn pik speels tegen haar kontje aan. We liepen naar haar auto en ze had getint glas. Je kon naar buiten kijken, maar niet naar binnen. We gingen in de auto zitten en de roodharige slet pijpte mijn pik tot een ontzettend geweldig hoogtepunt. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Wat een geluk op één dag zeg! ..
Lees verder...

Tom en zijn zusje

vrijdag 27 oktober 2006 - 48297 x gelezen
Langzaam sloten de lippen van zijn zusje zich om zijn natte eikel en hij voelde hoe ze langzaam haar hoofd van achter naar voor en weer terug begon te bewegen, met af en toe zuigkracht toepassend. “hmmmm” klonk het uit het geile tienermondje en Tom pakte haar hoofdje vast en begon haar in haar mond te neuken. Hij begon al gewoon klaar te komen! Hij voelde zijn zaad opkomen en hij wilde neuken, dat bleef in zijn hoofd spoken. Hij trok het hoofd van zijn zusje terug en beval haar op te staan. Een beetje verward kwam ze overeind en schrok ze, toen ze zag wat Tom van plan was. Hij gooide haar op de bank en trok haar benen wijd, voelde hoe nat ze was en kort daarop drukte hij zijn keiharde lul diep in haar kutje. ....
Lees verder...

Leraar geilt op leerlinge

woensdag 25 oktober 2006 - 19445 x gelezen
Sabrina masserde zijn billen en zoog hard aan zijn volwassen pik, terwijl Teun het tienerkutje van Sabrina heerlijk verwende. Het meisje kwam schokkend op zijn trillende en borende tong klaar. Ze zoog ondertussen door op de harde pik van haar leraar, maar niet voor al te lang. Hij stond op en moest het meisje echt dwingen om te stoppen met zuigen. Hij tilde haar op en liet haar langzaam over zijn gezwollen pik zakken. Het meisje begon hem te berijden en kon zijn pik maar amper verwerken, zo groot was Teun geschapen. Sabrina leunde achterover en steunde met haar handen op de benen van Teun. Deze trok haar weer naar zich toe op zijn beurt en kneed met zijn grote handen in haar billen, terwijl hij Sabrina begeleidde met het op en neer rijden op zijn lekkere pik die was nat geworden van haar geile kutje...
Lees verder...

Ik neuk met mijn oom en tante

dinsdag 24 oktober 2006 - 49922 x gelezen
Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten. Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak. Dat was natuurlijk het voordeel van zo jong zijn nog. Hij drukte zijn pik helemaal zot aan zijn ballen in mijn kutje en nu ging hij het tempo opvoeren. Mijn tante ging met haar kutje voor mijn mond zitten. Mijn oom zag wat ze van plan was en legde mij na nog een aantal harde en snelle stoten op mijn rug en ging mij in die positie verder neuken. Mijn tante ging nu recht op mijn gezicht zitten en mijn tong likte heerlijk langs haar geile klitje. Ik was in extase. Die heerlijk aanvoelende lul van mijn oom in mijn tienerkutje en dat lekker natte geschoren kutje van mijn tante op mijn gezicht, terwijl mijn tong heerlijk erin ging, zorgde ervoor dat ik heerlijk klaarkwam.
Lees verder...

Meisje en jongen doen aan webcam seks

maandag 23 oktober 2006 - 16656 x gelezen
Toen het meisje haar eigen kutsap had geproefd, stak ze één vinger in haar kut en een andere duwde ze voorzichtig in haar kontgaatje. Ze ging verzitten, zodat de jongen op de webcam het erg goed kon zien. Hij trok weer wat sneller aan zijn bikkelharde pik terwijl zijn ogen waarschijnlijk haast uitpuilden bij het genotvolle aanzicht van het jonge vlees wat heerlijk tekeer ging aan de andere kant van de verbinding. Ze pakte een pen van haar bureau en zoog hieraan, alsof het de lul was van de jongen. Dat schreef ze hem ook, zodat hij het zich helemaal kon inbeelden in zijn geile gedachten. Ze bewoog de pen naar beneden, langs haar harde tepeltjes en deed de pen tussen haar jonge tietjes. Ze masseerde haar borsten en deed net of hij haar heerlijk tussen haar tieten aan het neuken was. Nu ging de pen tergend langzaam via haar buik naar beneden en verdween hij stukje voor stukje in haar strakke natte tienerkutje, terwijl ze haar ogen sloot. ..
Lees verder...

Live cammen met een blond tienermeisje

donderdag 19 oktober 2006 - 15008 x gelezen
‘Trek je topje eens uit,’ typte de leraar. Ilse ging staan en liep iets naar achteren en trok tergend langzaam haar topje uit. Ze droeg geen bh en haar borsten stonden lekker recht vooruit. Ze kneed zachtjes in haar tietjes en maakte kreunende geluidjes, ook al kon de leraar dat natuurlijk niet horen. Ze bekeek zijn cam en zag hoe hij de voorhuid langzaam naar beneden trok, de eikel blootleggend. Was een heerlijke leuter heeft hij, bedacht Ilse zich op dat moment. Er gingen geruchten op school dat hij gay zou zijn, maar Ilse was één van de weinigen die wist dat dát absoluut niet het geval was. ‘Trek je rokje eens uit en ga eens op je knietjes op je stoel zitten.’Ilse deed haar rokje uit en daar zat ze, zonder slipje op haar knieën voor de webcam met haar kontje wiebelend. Ze sloeg zichzelf speels op haar kont en de leraar typte dat ze hem een mooie show moest geven.
Lees verder...

Boer Theo naar de hoeren

maandag 16 oktober 2006 - 9924 x gelezen
Hij legde haar nu op haar buik en deed haar benen wijd en klom als het ware zo bovenop haar dat hij echt op haar lag. Zijn pik schoof hij aardig behendig tussen haar schaamlippen en hij liet haar haar benen tegen elkaar aan doen, terwijl zijn benen buiten de hare lagen. Zo zat zijn pik er enorm strak in en begon hij haar langzaam te neuken. Iedere stoot leek te voelen alsof hij in een veel te klein gaatje aan het neuken was. Iedere stoot voelde als de meest geweldige en de hoer kreunde van genot. ‘Je kwam hier binnen en je leek wel een beetje op een gay, je uitstraling was.. ah, lekker, verdomme, neuk mij sneller!’ Theo wist wat lekker was en liet de teeef onder hem intens genieten van zijn pik. Hij gooide haar letterlijk om en vouwde haar dubbel. Hij drukte zin pik tegen haar kontgaatje aan en voorzichtig gleed hij diep in haar kont.
Lees verder...

Dahlia neukt met haar oudere broer

zaterdag 14 oktober 2006 - 60235 x gelezen
Dahlia lag nu eindelijk met haar broer te neuken. Haar droom was werkelijkheid geworden. ‘Ga eens opstaan.’ Dahlia deed wat haar broer vroeg en ging staan. ‘Kom nu op mijn pik zitten. Laat je langzaam over mijn lul zakken en beweeg je dan op en neer. Dahlia liet zich over zijn pik zakken en voelde dat hij heel diep in haar kutje zat. Het was een sensationeel gevoel. ‘Oh mijn lieve broertje, ik ben zo geil op je. Ik wil je zaad in mij hebben.
Lees verder...

Neuken met haar oom

maandag 9 oktober 2006 - 16117 x gelezen
Heel stil en opgewonden sloop hij naar de badkamer en deed de deur een klein beetje verder open. Hij stond namelijk op een kier. Nu kon hij haar zien douchen, door een sluier van stoom heen. Ze stond met haar ogen dicht heerlijk te genieten van het warme water wat over haar lekkere jonge lichaam stroomde. Hij deed zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn. Langzaam en hitsig begon hij zich af te trekken. Kijkend naar haar kleine tietjes, die net in je handen zouden passen, haar strakke kontje waar iedere man wel zijn lul tussen zou willen drukken. Ze had vast nog nooit anaal sex gehad bedacht haar oom zich. Nu werd hij geil bij de fantasie dat hij bij haar onder de douche stond en ze zijn pik in haar toeliet. “Oompje.
Lees verder...

Vreemdgaan met een collega

vrijdag 6 oktober 2006 - 9640 x gelezen
Ze werd begeleid naar de woonkamer, waar een enorm groot bankstel stond, waar je lekker op kon liggen. Ze ging meteen aan het werk. Ze trok haar jurk uit en stond daar alleen in netkousen voor haar minnaar. Sommige collega’s dachten dat hij homo was, maar hij was alles behalve dat. Zijn gedrag op dit moment was alles behalve gay. Zijn pik bevrijdde hij uit zijn spijkerbroek en hij stond recht vooruit. Hij was niet supergroot maar ook zeker niet klein! Ze ging op de bank liggen en wenkte hem naar haar toe. Hij klom bovenop haar en begon haar erg sensueel te zoenen. Hij kust haar zachte nek, terwijl hij haar lange haren opzij streelde. Langzaam werkte hij haar gehele lijf af.
Lees verder...

Tiener Joanna bruut anaal genomen

dinsdag 3 oktober 2006 - 16833 x gelezen
Ze speelde ondeugend met haar blonde lokken en stak haar vinger kinderlijk tussen haar lippen, terwijl haar groene ogen de man zó strak aankeken dat hij spontaan een stijve lul kreeg. ‘Ik heb wel wat anders in gedachten hoor. Kom maar met mij mee, dan zal ik je eens laten zien wat een echte man is.’ Hij reikte zijn hand uit naar Joanna en deze legde haar hand zonder twijfel in de zijne. De man bracht haar naar zijn huis midden in de stad. Het was blijkbaar een rijke vent, want het hele grachtenpand was van hem, zo leek het. Hij leidde haar naar binnen en de trap op. Aan het einde van de trap stond een deur op een kier. Daar was de slaapkamer. Hij tilde Joanna op en gooide haar op het bed en dook meteen op haar.
Lees verder...

Deense dog neukt blondje

maandag 2 oktober 2006 - 50015 x gelezen
Dolly kreunde het uit van genot en pijn, terwijl de hond wild stotend haar natte kutje opvulde. Jan ging voor haar staan en schoof zijn lul tussen de lippen van Dolly, die gulzig aan zijn natte eikel begon te zuigen. Haar hoofd ging heen en weer terwijl haar lijf schudde door het wilde stoten van de grote Deense dog achter haar. Haar kutje voelde helemaal opgevuld en leek wel uit te scheuren, zo groot was de lul van de Deense dog. Maar dat mocht zeker de pret niet gaan drukken. Dolly bedacht zich ondertussen iets grappigs. Eigenlijk was ze een beetje aan het vreemdgaan met de hond. Maar ja, haar vriend stond erbij, dus in principe was dat niet het geval. Ze had wel eens voor de webcam met andere mannen zitten geilen, maar of dat nou persé vreemdgaan was. Een beetje met de sexcam spelen kon geen kwaad vond ze zelf.
Lees verder...

Kontje neuken tot het bloed

woensdag 27 september 2006 - 10394 x gelezen
De man trok zijn lul uit het pijpgrage mondje van de mooie hoer en liet haar even op het bed liggen. Hij genoot van haar mooie lichaam terwijl hij zich zachtjes aftrok. Hij kroop bovenop haar en neukte haar tussen haar welgevormde tieten. Hij legde zijn dikke pik tussen haar borsten, die nat werden van een mengsel van haar eigen spuug en zijn heerlijke voorzaad wat uit zijn eikel droop. Hij drukte de dikke tieten samen en begon langzame neuk bewegingen te maken. Hij drukte zijn lul ver door, waardoor de hoer elke keer haar tong langs zijn pisgaatje kon laten kietelen, een gevoel wat hem enorm opwond. Haar harde tepels liet hij glijden tussen zijn vingers, terwijl zijn handen zijn lul klem zette tussen haar goedgevormde tieten. Hij kroop langzaam naar beneden en likte langs haar navel naar beneden. Hij spuugde op haar kut en zonder pardon drong zijn pik tussen haar schaamlippen naar binnen. Ze slaakte een kreetje van overweldiging toen ze de harde stoten van de man voelde.
Lees verder...

Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerel

dinsdag 26 september 2006 - 37585 x gelezen
Zijn pik was een beetje nat geworden van het voorzaad wat er stiekem uit was gekropen bij de geur van Melissa haar rijpe kut. Melissa wist precies hoe het nu zou gaan en inderdaad, zo ging het ook. De jonge Gerard wilde gepijpt worden. Melissa deed dat bijna nog liever dan geneukt worden. Ze kon wel uren achter elkaar pijpen als het moest en dat had ze zelfs al eens gedaan. Ze was toen weliswaar 10 jaar jonger, maar de wil en passie waren allebei nog volop aanwezig om het in ieder geval te proberen. Nu was het doel om geneukt te worden. Ze zoog de harde paal van Gerard naar binnen en pijpte hem enkele minuten, totdat hij bijna klaar ging komen. Daarna hield ze op en liet ze het zaad weer afzakken. Dit herhaalde ze een keer of 4, 5 en daarna ging ze op haar rug liggen en spreidde ze haar welgevormde benen, die de tand des tijds ook goed hadden doorstaan.
Lees verder...

Ted neukt mooie blondine als gigolo

zondag 17 september 2006 - 12457 x gelezen
Zijn eerste klant was meteen een goeie. Het was een rijke vrouw die hem lekker buiten wilde verwennen. Ze had hem uitgelegd hoe bij haar te komen en ook hoe laat. Om klokslag 15.00 uur was hij bij haar en daar stond ze hem op te wachten, 400 euro in haar hand, het afgesproken bedrag. Ted keek haar aan en was erg tevreden met wat hij zag. Hij zag geen trouwring, dat luchtte toch wel wat op. De vrouw zelf was blond, droeg een roze bikini en had een fikse bos hout voor de deur. Daar zou hij zijn lekkere pik wel tussen willen leggen. Ze gingen naar de achtertuin, die overladen werd door zon.
Lees verder...

hotelseks met roomservice

zaterdag 16 september 2006 - 8277 x gelezen
Het kamermeisje liep blozend op Ger af en met haar warme linkerhand pakte ze zijn balzak vast. Nu trok ze met haar nog veel warmere rechterhand zijn voorhuid tot achter zijn paarse eikel en weer naar voren. Langzaam knedend trok ze zijn massieve leuter af en masseerde ze zijn ballen. Nu hield ze even op, pakte het broodje en gooide wat er op zat weg. Ze ging door haar knieën en deed Ger zijn harde lul tussen het broodje en begon het broodje op te eten, totdat Ger zijn lul buiten het broodje stak. Nu begon ze op zijn lul te zuigen en eraan te likken. Ze proefde nu hoe een straaltje voorvocht op haar tong stroomde en ze gromde van geilheid. Ger hield het gewoon niet meer. Hij trok haar omhoog en het broodje viel op de grond. “trek alsjeblieft snel je uniformpje uit, lekkere meid van me.
Lees verder...

Met haar hete kut voor de webcam

dinsdag 12 september 2006 - 10457 x gelezen
Sneller en sneller bewoog ze nu bij haar klitje. Ze hield op met haar vinger diep in haar zalige kutje te duwen en masseerde nu haar borsten. Haast brullend voelde ze hoe het geil door haar lichaam schoot en eruit kwam als een spetterend orgasme. Trillend en rillend van genot kwam ze heftig klaar en dat was duidelijk te zien op de webcam. Daan zag het allemaal gebeuren en werd zo enorm geil dat hij ook klaarkwam. Hij spoot zijn onderbuik en rechterhand onder. Met zijn linkerhand voelde hij zijn ballen samenknijpen om het warme zaad met ferme stoten uit zijn lul te doen spuiten. Geweldig kwam hij klaar. Nu zette hij de cam omhoog op zijn gezicht en liet hij Helen toekijken hoe hij zijn eigen zaad van zijn rechterhand likte. Toen zijn hand helemaal schoon was typte hij: “Volgende keer zou ik willen dat jij mijn zaad zou proeven.
Lees verder...

Tessa krijgt straf voor spieken

zaterdag 9 september 2006 - 14892 x gelezen
“Als je me klaar doet komen en alles doorslikt, zal ik eens zien of je cijfer wat omhoog kan.” Tessa zoog als een geboren pijpslet aan de lul van haar leraar en ze kneedde zijn wamre ballen. Af en toe moest ze even op adem komen en als de lul van van Doorn uit haar mondje tevoorschijn kwam, hingen de draden van spuug aan zijn penis en haar mond. Tessa likte aan de geweldige staaf en wreef met haar handen over de onderbuik van haar leraar. Deze kreunde van genot. Plotseling trok hij Tessa aan haar haren overeind en het meisje kon niet eens gillen van schrik. Van Doorn gooide haar met haar buik over de tafel, tilde haar rokje op en schoof haar slipje opzij. Hij voelde aan haar kutje en deze was hartstikke nat van het geil. “Als ik je mag neuken nu, gaat je cijfer van het proefwerk omhoog. Als ik je de rest van het jaar nog meer mag neuken zoals ik dat wil, ga je over.
Lees verder...

lekker kontje bruut verkracht

vrijdag 8 september 2006 - 35842 x gelezen
Wanda hoopte dat hij haar door liet pijpen tot hij zijn zaad in haar mondje had gespoten maar helaas. Hij trok haar hoofd met evenveel geweld van zijn lul af als dat hij het ar naartoe had getrokken. Hij dwong haar om op haar knieën te gaan zitten. Ongemakkelijk manoeuvreerde ze zich op haar knieën op het bankje. Ze had een stringetje aan en dat maakte de man nog veel geiler. “Wat heb jij een heerlijk strak kontje om te zien zeg! En wat een nauw kutje. Ik wil wel eens kijken wat ik lekkerder vind. In je kont of in je kut. Hij maakte zijn vingers nat door zijn hand in de stromende regen te houden en wreef daarmee haar poepgaatje in. Wanda kneep haar ogen stijf dicht toen ze iets naar binnen voelde glijden.
Lees verder...

Sexchat

maandag 4 september 2006 - 10222 x gelezen
‘Ik ben Chantal. Wat wil je gaan doen John? Wil je webcammen of… Wil je bij mij langskomen?’ John nam net een slokje van zijn koffie en stikte er bijna in. “Langskomen” typte hij meteen. Chantal gaf hem niet haar eigen adres, maar een parkeerplaats, ergens langs de snelweg. Als John daar langs zou komen, moest hij op zoek gaan naar een oranje caravan. Daar zat ze. John vond dit allemaal erg bizar, maar hij was zo geil geworden door deze prachtige Chantal, dat hij zichzelf geen enkele keuze liet. Hij ging er heen. ..
Lees verder...

Dirk geneukt in het ziekenhuis

vrijdag 1 september 2006 - 8508 x gelezen
“Ik ben zo dankbaar voor het feit dat je mij hebt willen helpen. Ik had nooit gedacht dat mijn ex terug zou komen met zijn vrienden en dat ze je dan ook nog eens van achteren aan gingen vallen. Het is werkelijk een schande. Hoe kan ik dit ooit goedmaken?” Tranen rolden over haar wangen en wanhopig stortte ze zich op het lijf van Dirk. Bovenop zijn inmiddels al keihard geworden lul. De vrouw volde dit uiteraard en kwam omhoog. Ze keek naar Dirk, maar deze deed net of hij sliep. De vrouw wuifde haar hand langs zijn ogen, maar Dirk bleef stil. Hij reageerde helemaal nergens op. “Oh, God.
Lees verder...

60 plus hoer wordt geneukt door jonge vent

dinsdag 29 augustus 2006 - 20335 x gelezen
De oude hoer voelde de dikke lul van haar jonge huishoudelijke hulp in haar rijpe kut schuiven, terwijl ze lekker aan haar klitje wreef. Ze pakte de ballen van de jongeman vast en kneed ze behendig. Ze had natuurlijk wel wat trucjes in de oude doos zitten, maar echt zo soepel in haar gewrichten was ze momenteel niet echt. Ze sloeg haar benen maar om hem heen en trok hem bij iedere stoot dicht op haar, waardoor zijn ballen tegen haar aan klotsten. De jongeman legde haar op haar zij en vroeg haar om haar knieën op te trekken, terwijl hij diep in haar kut neukte. Ze lag daar in foetushouding en werd op haar hoge leeftijd toch maar even flink te grazen genomen door een heerlijke jongere kerel, die elk moment kon gaan spuiten.....
Lees verder...

Hans neukt vrouw van beste vriend anaal

maandag 28 augustus 2006 - 15740 x gelezen
Hans kon zijn oren niet geloven. Daar zat Jenna op haar knietjes. ‘druk die harde eikel tegen mijn kontgaatje en neuk mijn anus tot het bloeden gaat, geile neuker van me!’ Hans werd enorm opgewonden door haar geile gepraat en hij ging meteen over tot actie. Hij drukte zijn dikke eikel tegen haar anus en drukte hem zonder enige moeite naar binnen, hoewel ze wel erg nauw was daar. Hij zag geen bloed dus dat was een goed teken. Wild begon hij zijn lul in en uit haar lokkende anus te pompen. Nu ging hij uit haar en ging Hans rechtop zitten. Jenna kwam bovenop zijn schoot zitten en liet zijn lul weer in haar kontje verdwijnen. Ze reed op en neer en kneep haar ringspier samen, waardoor het nog vele malen nauwer werd. Haar kont sloot naadloos om zijn pik en bij elke opwaartse beweging leek ze zijn zaad omhoog te trekken.
Lees verder...

Mijn vrouw gaat vreemd

zaterdag 26 augustus 2006 - 45450 x gelezen
De spanning in haar lichaam nam toe terwijl ze zo voor hem stond, haar borsten leken te groeien onder zijn starende blik en toen ontmoette ze zijn ogen die haar aankeken. "Zo goed?" mompelde ze zachtjes en ging zitten. Erik knikte en ging in een opwelling naast haar zitten,voelde een schok door hem heen gaan toen hun blote benen elkaar raakten. Miranda hoorde hoe een gespannen zucht uit zijn keel ontsnapte en ze draaide zich naar hem toe, legde haar arm op de rugleuning van de bank. Erik keek haar aan, ze zag dat zijn ogen weer even omlaag flitsten naar haar borsten en toen weer voor zich uit staarden en plotseling, als in een reflex, legde hij zijn hand weer op haar blote bovenbeen zoals daarstraks in de bar. Ze voelde hoe de warmte van zijn hand door haar bovenbeen trok toen hij hem daar hield en ze duwde hem niet weg, durfde zich nauwelijks te bewegen alsof ze bang was dat hij zou schrikken en hem weg zou halen, denkend aan de sensaties die zijn vingers bij haar teweeg hadden gebracht eerder op de avond. Ze hoorde hoe zijn ademhaling wat vlugger ging toen hij zijn hand langzaam verschoof, stukje voor stukje, heel langzaam in de richting naar boven naar dat wachtende jeukende plekje en ze sloot haar ogen, dacht alleen maar aan die zoekende hand die nu schuchter,haast strelend, haar broekspijpje in schoof op weg naar haar warme broeierige heuveltje. Behalve het geluid van zijn haast hijgende ademhaling was het doodstil in de kamer en ze hoorde hoe haar hart bonkte, zakte wat onderuit en spreidde haar benen een beetje om het die hand wat makkelijker te maken en daar voelde ze hoe zijn vingers haar tintelende heuveltje bereikt hadden en het voorzichtig beroerden, aftasten, streelden. Erik hoorde haar zuchten en durfde weer naar haar te kijken,zag hoe ze daar half onderuit gezakt met gesloten ogen naast hem zat met zijn hand verborgen in haar sportbroekje. Hij draaide zich naar haar toe en gleed van de bank, knielde voor haar terwijl hij zijn hand in haar broekje hield, duwde met zijn andere hand licht tegen haar been die ze gewillig opzij deed en hij pakte voorzichtig haar broekspijpje beet.
Lees verder...

Broer neukt zijn zus en haar vriendin

maandag 21 augustus 2006 - 65535 x gelezen
"Jij hebt daar anders ook een aardig ding". "Je mag hem zien", bood ik aan en maakte mijn broek los. "Zullen we een demonstratie geven, Dora?" vroeg Joke lachend. "Terwijl hij zit te kijken?" "Waarom niet", zei ik. Met wild deinende tieten haalde ze haar schouders op. "Ja waarom niet, je hebt me vaak genoeg bevoeld met je hete handjes". Joke wilde weten of het waar was. "Had ik maar zo'n broer", zei ze. Ze gingen weer verder met likken en letten verder niet meer op mij. Wat waren die meiden heet, maar ik werd zelf nog heter toen Joke haar ene been over de leuning van de bank sloeg en mij haar open kut liet zien.
Lees verder...

Joyce neukt Ricardo aan azuurblauw zwembad

maandag 14 augustus 2006 - 10418 x gelezen
Nu trok Ricardo zijn kleren uit en naast het zwembad dook hij bovenop geile strakke Joyce, die hem echter tegenhield. ‘Ik wil je afzuigen,’ was het enige wat ze zei. Ze nam zijn harde pik in haar mond en zoog onder een felle zon zijn pik nog harder dan hij al was. Ricardo moest haar tegenhouden want anders spoot hij zijn warme zaad al diep in haar keel. Dat zou natuurlijk heerlijk zijn, maar hij wilde ook nog neuken. Hij stond op, trok Joyce omhoog en tilde haar op. Joyce sloeg haar benen om Ricardo heen en deze schoof zijn behoorlijk dikke pik in haar natte kutje, wat als vacuüm gezogen om zijn lul ging zitten. Ze bewoog haar kontje heen en weer, terwijl Ricardo haar op en neer liet gaan. Joyce voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder aantikken wat haar elke keer een diepe tinteling gaf in haar buik. Ze was echt helemaal wild aan het worden.
Lees verder...

Opblaaspop en tienermeisje neuken

maandag 7 augustus 2006 - 17082 x gelezen
Nu ging de duim er ook bij in en ze zat tot aan de knokkels in mijn reet. Ze bewoog rustig in en uit en elke keer dat ze naar binnen drong, ging ze iets dieper. Mijn anus was nu helemaal opgerekt en opeens verdwenen haar knokkels achter mijn kringspier. Ik werd nu gevuistneukt in mijn kont en ik werd bloedgeil. Ik begon de pop sneller te naaien en Greet duwde haar vuist nog iets dieper naar binnen en bewoog in en uit. Ik ramde mijn pik nu snel in en uit de pop en kwam hevig kreunend klaar. Voorzichtig haalde Greet haar vuist uit mijn darm en ik trok mijn pik uit de pop. Greet pakte de pop en zette de kut voor haar mond. Ze likte de kut leeg en slikte al mijn sperma door. Ze was nu ook hartstikke geil en liep naar haar tas.
Lees verder...

Geile oma speelt met vibrator

zaterdag 5 augustus 2006 - 18102 x gelezen
Oma zette het ding aan en liet het zachtjes in haar rijpe kut verdwijnen. Ze vulde zichzelf lekker op met die rode dildo. De koffie was inmiddels al doorgelopen, maar dat kon haar geen ene reet schelen nu. Het was nu verwen tijd voor oma en dat zou ze zichzelf laten merken ook! De vibrator gleed zachtjes in haar drijfnat geworden kut. Maar ze was nog niet klaar. Ze keek naar het plankje, waar ook een klein rood dingetje stond, wat gemaakt was voor anale seks. Ze pakte deze met haar verbazingwekkende lenigheid erbij en schoof die in haar poepgaatje. Haar basachtige stem produceerde geile kreunende geluiden, terwijl oma kut en kont lekker diep opvulde met haar seksspeeltjes. Anaal moest oma even aan wennen, dit deed ze niet vaak, maar al gauw had ze de smaak meer dan te pakken. Ze liet de anaal dildo lekker in haar kont zitten en begon met de vibrator wat sneller te bewegen.
Lees verder...

Geile treinreis naar italie

vrijdag 4 augustus 2006 - 15432 x gelezen
We vroegen of we mee mochten ontbijten. Dat mocht. Toen hebben we gevraagd in welk coupe ze zat en hoe oud ze was. Ze zat in een coupe 3 wagons verder van ons en ze was 15 (mooi zo!). Wij hebben ook verteld hoe oud we waren enz. We spraken voor die avond af. Wij zouden naar haar coupe gaan. En toen gebeurde het...
Lees verder...

Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onder

zondag 30 juli 2006 - 9265 x gelezen
Zijn tong boorde diep in haar natte kut en zijn mond was kletsnat van het kutsap. Nu kwam hij omhoog en gaf hij Wendy een heerlijke tongzoen. Ze proefde haar eigen kutsap en wist nu waarom haar vriend het zo lekker vond om haar te beffen. Wendy stond op en haar vriend ging op de trap liggen. Wendy liet zich over zijn harde paal zakken, terwijl ze zichzelf vasthield aan de leuning van de trap. Ze begeleidde zichzelf tijdens het berijden van zijn harde lul, waardoor ze erg hard op en neer kon gaan. Haar vriend voelde hoe Wendy haar kutspieren straktrok waardoor hij er erg strak in zat. Hij genoot met volle teugen en Wendy ook. Ze voelde iedere centimeter dieper en dieper in haar neukgrotje verdwijnen en iedere hartslag die door de aderen van zijn pik bonkte, voelde ze en nam ze in zich op als geile vibratie. Wendy steeg af van zijn genotsknots en ging nu weer liggen op de trap, haar benen opgetrokken.
Lees verder...

Heerlijke neuk herinneringen aan Barcelona

zaterdag 29 juli 2006 - 11478 x gelezen
Ik kon haar poesje waar ik stond ruiken en ik kon bijna niet wachten om bij haar neer te knielen en mijn tong in haar kleine grotje te werken, daar waar haar vingers nu zaten. Maar zo te zien wilde ze het alleen doen, tenminste, tot zover. Haar ogen bleven op me gericht. Haar andere hand verliet haar borsten en voegde zich bij de andere bij haar poesje. Ze bevochtigde haar vingers met haar sappen, gleed toen langzaam tussen haar bilspleet en stak een vinger in haar anus. Nu begon ze serieus te kronkelen, terwijl ze zich naar een orgasme werkte. Mijn pik was nu zo hard, dat hij bijna uit mijn broek barstte. Uiteindelijk begon ze te hijgen en slaakte gilletjes, terwijl haar lichaam schokte door haar orgasme, haar ogen diep in die van mij. Toen ze bijkwam, lachtte ze en gebaarde me bij haar te komen. Ik liep naar voren en stond voor haar.
Lees verder...

Studente Sita leert veel van seks professor

woensdag 26 juli 2006 - 42816 x gelezen
Babet- tes vingers ontsloten haar broek, ze trok die uit zoals Ton het gewend was en lag tenslotte naakt op het bed. "Je bent een mooi blond meisje," zei Babette. "Wil je mij ook zien?" Sita knikte. Babette ritste haar jurk open en trok die over haar hoofd. Ze onthulde een paar kleine borsten en toonde Sita de met donker haar begroeide venusheuvel. "Zal ik bij je blijven slapen?" stelde Babette voor. Weer knikte Sita en meteen daarop gleed Barbette in haar armen. Sita voelde de zachte naaktheid van Babettes lijf. Babettes hand gleed over haar rug, ze betastte Sita's billen en heupen. Haar vingers speelden over de naakte huid van Sita's buik en streelden door het warrige schaamhaar.
Lees verder...

Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder

dinsdag 25 juli 2006 - 46997 x gelezen
Sjonnie zag zijn schoonmoeder weer knielen en nu liet hij zijn paal in haar mond verdwijnen. Ze zoog zijn pik heerlijk af en Sjonnie gaf haar complimenten op haar getrainde zuigtechnieken. ‘Van wie dank je dat Rianne het geleerd heeft?’ Sjonnie kon niet geloven wat hij zo even had gehoord. Zijn schoonmoeder had dus Rianne, zijn vrouw, leren pijpen? Zijn gedachten wilden afdwalen, maar daar was geen tijd voor, want er zat een schoonmoeder aan zijn pik te zuigen en te trekken. Ze gooide sjonnie nu achterover op het kleed op de vloer. Daar, op de tijgerprint, smeekte ze om zijn harde paal tussen haar mooie benen. Ze lag op haar zij en tilde haar been op. Sjonnie schoof zijn pik zonder enige moeite diep in haar kut. Zijn schoonmoeder zelf was dan met de vut, maar haar kut zeker nog niet! Heerlijk lag Sjonnie haar natte kutje vol te pompen. Nu wisselden ze van standjes en zijn schoonmoeder bleek nog voldoende variatie in huis te hebben om een jonge vent als sjonnie te kunnen verwennen.
Lees verder...

Oosterse meiden neuken

maandag 24 juli 2006 - 9341 x gelezen
Ook Suny's schaamlippen raakten er nu mee besmeurd. Ook Paul sprak onder het naaien: "Hier pak geile meid, ik zal je geile kleffe kut volpompen". "En met meer zaad als er voorheen is in gespoten en ik zal je net zolang naaien tot jij er bij neervalt". "En dan kan Jean meteen weer op je kruipen en opnieuw beginnen". "Jaaa doe dat" gilde Suny. "Ooooh paul ik wil lul....een heleboel lul.
Lees verder...

Aangespoelde man neukt wilde geile vrouw

zaterdag 22 juli 2006 - 15048 x gelezen
De man likte aan haar anus en wisselde het af door af en toe zijn vinger in en uit haar kontje te laten glijden. De wilde vrouw zoog ondertussen zijn pik tot achterin haar keel. De man voelde haar lippen tegen zijn ballen aandrukken en hoorde de vrouw een beetje kokhalzen terwijl ze hem aan het deepthroaten was. De tong van de man boorde diep in het kontje van de vrouw. Nu stapte de vrouw van zijn gezicht en ging ze meet haar rug naar de man zijn gezicht toe, op zijn lul zitten. Ze bereed zijn lul hard en de man zag hoe de dikke maar ferme billen van de wilde vrouw op zijn bekken neerkwamen bij iedere geile beweging die ze van boven naar beneden maakte. Hij pakte haar billen vast en kneed deze lekker stevig. Hij trok ze uit elkaar, zodat hij goed kon zien hoe zijn harde lul in haar natte en warme kutje verdween. De schaamlippen van de vrouw bewogen gracieus mee bij iedere beweging en af en toe kneep ze haar kutspieren aan, zodat de man er extra veel van voelde. Ze wist verdomd goed hoe ze een man verwennen moest.
Lees verder...

Blond zuigsletje Sanne verwent Hans

dinsdag 18 juli 2006 - 7634 x gelezen
Maar Sanne wilde van dit alles helemaal niets weten. Het was gewoon een simpel feit dat ze zó enorm opgewonden was geworden door het zuigen aan zijn pik, dat ze nu eerst zijn zaad over haar heen wilde voelen vloeien. Hij moest haar meisjesachtige gezicht helemaal onderspuiten. Haar kin moest onder het warme zaad zitten en ze wilde haar vingers aflikken. Dus liet ze Hans tussen haar tieten neuken en likte ze aan zijn eikel als hij omhoog kwam. Nu nam ze zijn harde pik in haar mond. Ze zorgde ervoor dat Hans ging liggen op bed en zo zoog ze zijn paal klaar. Ze likte met veel spuug aan zijn eikel en zoog het zaad uit zijn ballen. Terwijl haar hoofdje omhoog en omlaag ging, kwam het warme zaad naar boven en likte ze alles op. Ze slikte en trok, waardoor een gedeelte in haar mond kwam, de rest spoot over haar handen en op haar kin.
Lees verder...

Sex op de WC

maandag 17 juli 2006 - 14628 x gelezen
Zijn handen gleden direct over mijn hele lichaam en hij zoende me heel zacht op mijn mond. Weet je,ik had nog nooit met een zwarte man gezoend maar wat is dat een lekker gevoel man die grote zachte lippen. Ik werd er helemaal nat van. Dat voelde hij ook want hij haalde zijn vingers langs mijn poes ,duwde mijn string opzij en stak zijn vingers diep in mijn kutje. Wauw,ik krulde me tegen hem aan van geil verlangen. Hij liet me even los om zijn jeans open te maken en haalde toen de grootste lul te voorschijn die ik ooit heb gezien.(zoveel zijn dat er ook weer niet maar toch…En ja,hij was wel bruin.) Mike duwde mijn hoofd naar beneden en liet mij aan die grote stijve paal zuigen.Ondertussen hield ik mijn kont nog wel omhoog zodat hij me kon blijven vingeren terwijl ik zijn zwarte superpik gereed maakte voor mijn kut. Het duurde niet lang voordat hij zijn lul uit mijn mond los maakte.
Lees verder...

Geile Babette neukt met drie man

zaterdag 15 juli 2006 - 18548 x gelezen
De andere fan drukte zijn lul tussen haar prachtige dijen en zag zijn lul diep in haar kut verdwijnen. Hij keek naar zijn lul die in en uit haar kut bewoog en daarna naar haar gezicht, waarop hij kon zien dat ze genoot. Het was gewoon werkelijk fantastisch om te zien hoe zijn pik ervoor zorgde dat zijn favoriete zangeres genoot van seks. Dat was iets waar je als fan inderdaad alleen maar van kon dromen. Nu pompte hij zijn harde lul diep in haar kut, tot aan zijn ballen zat hij erin. Ondertussen zoog Babette aan zowel de pik van de andere fan als aan de pik van haar manager. Als ze aan de ene pik zoog, trok ze aan de andere. Nu nam ze zoveel mogelijk van beide pikken tegelijk in haar mond. “Babette, ik wil je lekker neuken.” Babette liet de pik van de andere fan los.
Lees verder...

Michelle en jongere zusje neuken voor geld

donderdag 13 juli 2006 - 28358 x gelezen
Ondertussen neukte Michelle de ene man en had ze twee andere pikken in haar mond. Maar al gauw klom een van de mannen achter op haar en drukte hij op een of andere manier zijn lul bij haar kut erin, terwijl de nat geworden pik van de andere man nog steeds in haar kutje aan het raggen was. Michelle bleef neuken en gilde het van geilheid uit toen de tweede pik in haar kut verdween. Ze werd helemaal wild. Ze zoog als een bezetene op de pik die ze nog in haar mond had en deze man kwam al gauw klaar. Het ging allemaal best snel, maar toch genoten de mannen er intens van. Ook Michelle en haar zusje genoten met volle teugen van het lekkere neuken met deze vier geile mannen. Ze wilden zichzelf helemaal vol laten spuiten door deze fantastische neukers. Terwijl zusje op haar zij ging liggen, duwde de man zijn pik in haar ronde kontje. Ondertussen tilde hij haar been omhoog, zodat hij extra diep in haar mooie kontje kon komen met zijn harde pik.
Lees verder...

Jolanda neukt baas in het bos voor werk

woensdag 12 juli 2006 - 13489 x gelezen
Jolanda viste daar in de buitenlucht haar ex-baas zijn lul uit zijn broek en begon het lekkere ding zachtjes te masseren totdat hij stijf was, terwijl haar mooie groene ogen hem strak en geil aan bleven kijken. Nu trok ze haar broek uit en mocht haar ex-baas met haar kutje gaan spelen. Zijn lange vingers speelden met de schaamlippen en streelden haar gevoelige klitje. Haar kutje werd natter en natter en terwijl zijn vingers tussen haar schaamlippen doorgleden, slaakte Jolanda een gilletje toen een van de vingers in haar kut verdween. Ze trok sneller aan zijn pik, die als maar harder werd en nu zoog ze zijn eikel naar binnen. Zachtjes zoog ze aan de top en likte haar natte tong langs het randje van zijn eikel. Jolanda liet hem los, stond op en liet zich zakken over de harde lul van haar ex-baas. Ze voelde hoe hij haar perfect opvulde en terwijl ze langzaam op en neer begon te rijden, voelde ze hoe ze klaar ging komen. Ze kon er helemaal niets aan doen, ze was gewoon zó enorm geil!..
Lees verder...

Tiener brunette kelly zuigt Hermans pik helemaal leeg

dinsdag 11 juli 2006 - 8988 x gelezen
Ze verwisselde even van handen, omdat het toch wel een intens gebeuren was. Nu hield ze herman zijn pik met rechts vast en zoog ze dus als het ware van links komend. Het was voor herman net zo lekker. Af en toe versnelde ze weer en bij die tempo verhoging kreeg herman het elke keer weer behoorlijk moeilijk. Ze maakte zachte zuigende geluiden, telkens als de eikel van Herman zijn lul een beetje uit haar mondje ontsnapte. Het leek alsof ze een heerlijk ijsje aan het opeten was en niemand anders mocht er een likje van. En om ervoor te zorgen dat het ijsje niet zou smelten, likte ze er aan alle kanten aan, terwijl ze hem stevig vasthield. Herman zelf was al een man in de vijftig en af en toe dacht hij gewoon dat hij aan het dromen was. Even kwam hij dan overeind en voelde hij even aan haar tieten, om te kijken of ze er echt was. Dan voelde hij die harde tepel tegen zijn vingers drukken en wist hij weer zeker dat hier echt een tienersletje zijn pik aan het afzuigen was, zo in zijn eigen slaapkamer, waar in geen jaren een vrouw voet had gezet.
Lees verder...

Ik neuk mijn moeder

zondag 9 juli 2006 - 65535 x gelezen
Ze begon te kreunen, en ze wreef over haar clit terwijl ik eerst heel rustig haar neukte. Ze kwam al heel snel klaar, en haar kut werd alsmaar vochtiger. Ooh, wat was ze geil. Ze duwde me van haar af en duwde mij op de grond. Ik trok mijn tshirt ook uit, terwijl zij haar kleding ook uit trok. Wat had ze toch een lekker lichaam Ze boog voorover en begon aan mijn lul te zuigen. Mmmmm, ma, wat kan je dat lekker. Ze zoog aan mijn harde lul, en ze likt mijn ballen. Ze stopte en ging boven mijn lul hangen, ze zakte naar beneden en gleed zo met haar natte kut over mijn harde lul. Ze begon eerst zachtjes op en neer te rijden, en ging steeds sneller.
Lees verder...

Margot betrapt door vriend met twee honden

woensdag 5 juli 2006 - 34087 x gelezen
Ze haalde de hondenpik al spuitend uit haar mond en liet hem in haar gezicht spuiten. Het dunne zaad sprietse met lange slierten in haar gezicht. Ze pakte Beta's lul en begon hem door het zaad in haar gezicht te smeren terwijl de vlokken sperma in haar gezicht vlogen. Margot stak haar tong naar buiten en liet de stralen sperma in haar mond spuiten dat er via haar mondhoeken weer uit kwam druipen. Op dat moment kwam Rene (haar vriend) binnen die twee uur eerder naar huis was gegaan. Hij stond met open mond toe te kijken.... Beta zag het baasje en trok zijn plakkerige pik uit Margot's volgespoten kut en ging vrolijk kwispelend naar Rene toe.
Lees verder...

Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken

maandag 3 juli 2006 - 15687 x gelezen
Marjolein wilde nu twee pikken in zich voelen. Dus ging ze bovenop de ene pik zitten, met haar gezicht naar de man toe, terwijl de andere zijn dikke pik in haar anus drukte. Ze voelde hoe de pikken langs elkaar schuurden en door dat gevoel alleen al kwam ze fantastisch klaar. Jessica lag erbij en likte aan Marjolein haar natte kut en zoog aan de ballen van beide mannen, waarna ze af en toe de anus van Marjolein bewerkte met haar tong. Terwijl ze zichzelf klaar vingerde trok de man die Marjolein anaal neukte zijn lul uit haar kont en begon nu Jessica te neuken. Hard te neuken. Hij neukte haar zo snel, dat hij bijna klaarkwam. Gelukkig gaf de andere aan dat hij ook klaar ging komen en beide mannen trokken hun pikken terug...
Lees verder...

Hollywood ster Richard neukt bij zwembad

vrijdag 30 juni 2006 - 8541 x gelezen
Nu moest de Chinese slet op haar knietjes gaan zitten. Ze voelde de enorme pik van Richard in haar kutje glijden. Maar dat duurde niet lang. Nu drukte hij zijn pik tegen haar anus aan en drukte hij hem voorzichtig naar binnen. Ze was gewend om anale seks te hebben, want het was ??n van haar favoriete seksuele handelingen. Richard neukte haar harder dan hij ooit een kont geneukt had en hij hield net op tijd op, voordat hij ging spuiten moest ze hem namelijk weer pijpen. Ze proefde haar eigen kut en kont aan zijn pik en dat was een lekkere sensatie. De pik van Richard stond op knappen en met een geweldige kreun spoot hij zijn warme zaad achterin haar lekkere mondje, ver in haar keel. Ze bleef zijn pik nog lekker afzuigen, want hij bleef keihard. De pik van Richard moest nog meer gaan spuiten.
Lees verder...

De geile sekscommune

woensdag 28 juni 2006 - 17602 x gelezen
Nu gingen we naar de kelder. De begane grond sloegen we over, omdat daar ?gewoon? geneukt werd. In de kelder was SM te zien. Ik zag groepjes mensen vastgebonden liggen op grote ronde wielen, terwijl ze bewerkt werden met zwepen, tepelklemmen, lederen riemen en wat al niet meer. Ik vond dit wel interessant. Ik bekeek een man die aan een kruis stond, als ware hij Jezus. Zijn pik was hard en een vrouw met een masker op liet heet kaarsvet op zijn eikel druppelen. Tot mijn verbazing kwam de man hier van klaar. Ik had in mijn hele leven nog nooit zulke dingen gezien en ik was nu toch wel benieuwd waarom deze mensen van pijn hielden, terwijl liefde en geluk er in mijn ogen altijd los van stonden. Ik wilde hier nog langer blijven staan en dat gebeurde ook, want mijn broek werd door mijn bardame losgemaakt en mijn half stijve pik werd eruit gevist.
Lees verder...

Tienermeisje krijgt straf op de boerderij

maandag 26 juni 2006 - 31395 x gelezen
Ze schrok toen hij een met een vinger naar binnenging, maar de schrik ging snel over in genot. Ze voelde hoe hij op springen stond en hoe nat zij zelf geworden was. Bijna smekend keek hij haar aan. Glimlachend ging ze staan en leidde hem zachtjes bij haar naar binnen. Hij begon te stoten. Eerst voorzichtig, dan ruwer, wilder, sneller. Ze hijgden, kreunden en gilden van genot. Oh, wat voelde het goede. Hij draait haar om, ze staat nu met haar gezicht naar de muur. Ze doet een been omhoog en zet die op een hooibaal neer, zodat hij er makkelijker in kan en steunt met haar armen op een grote balk.
Lees verder...

Ik en mijn vrouw neuken jongen in het bos

zaterdag 24 juni 2006 - 43659 x gelezen
Ik knikte met mijn hoofd dat hij dichterbij kon komen wat hij dan ook deed terwijl ik door bleef gaan om mijn vrouwtje te vingeren. Nog steeds niets zeggend trok ook hij zijn broek uit en een ferme jongens lul sprong te voorschijn. "Houdt je ogen dicht dat maakt het spannender" zei ik tegen haar terwijl ik mij terug trok. De knul zat als een bezetene aan zijn lul te trekken maar ik gunde hem wel een pleziertje. Nu heeft mijn vrouwtje in het verleden wel eens meer bewezen dat zij, mits zij de man leuk vindt, niet vies van een andere man is. De knul ging nu op mijn plaats staan zodanig dat zijn lul voor haar mond lag. "Pijp maar weer" zei ik. Ze stak haar hand uit om te voelen waar mijn lul was maar ik zei "nee dat niet alleen je mond ge-bruiken". "O.k.
Lees verder...

Tienermeisje Tessa ontmaagd in de sportschool

donderdag 22 juni 2006 - 14148 x gelezen
Ze zoog aan zijn harde pik terwijl hij zijn ogen sloot. Hij genoot van dat sabbelende en kietelende tongetje wat langs zijn eikel ging en als hij voelde hoe hard ze zoog genoot hij nog meer en werd zijn pik, die glom van haar kwijl, nog harder. Na ook een paar minuten heerlijk hard zuigen en trekken tussendoor, werd het tijd om te neuken. Dennis legde Tessa op haar rug op ??n van de fitnessbanken en spreidde haar benen, terwijl hij zijn pik tegen haar schaamlippen drukte. Stukje voor stukje duwde hij rustig zijn harde pik in haar kutje, totdat hij door het kleine beetje verzet heen drukte. Tessa beet op haar onderlip en verbeet zo de pijn. Dennis begon rustig te stoten en liet Tessa wennen aan het intense gevoel van neuken. Al gauw verdween de pijn en kwam daarvoor in de plaats een gevoel van super genot. Ze pakte Dennis vast en genoot van het stoten in haar kut en genoot ook van die harde spieren die samentrokken bij iedere geile stoot. Het werd tijd voor actie vond Dennis en hij begon Tessa nu ongelooflijk hard te neuken.
Lees verder...

Twee zusjes neuken hun familie

maandag 19 juni 2006 - 65535 x gelezen
Ik trok z'n voorhuid naar achteren en weer naar voren. Ik hoorde dat hij het prettig vond, want hij begon lichtjes te kreunen en te hijgen. Hij stopte met kussen en wreef over m'n poesje. Hij zei dat hij dat mooi vond, en geschoren poesje. Ik vroeg me af vanwaar hij dat allemaal kende, maar waarschijnlijk is dat van foto's op internet en van films die hij met z'n vrienden bekijkt. Hij begon met 2 vingers te vingeren en ik trok hem lekker af. M'n zusje zat nu op het bed haar te vingeren. Hij wou me lekken en wou dat in een 69 doen. Ik vond het wel spannend en besliste het te doen. Hij legde zich op bed en ging ik op hem liggen.
Lees verder...

Geile meisjes aan het liften

vrijdag 16 juni 2006 - 15026 x gelezen
Al spoedig bevredigde dit eenzijdige spel me niet meer en ik duwde de meisjes weg. "Kom, we gaan naar achteren, daar hebben we meer ruimte om te spelen." Ze volgden gehoorzaam en achterin de wagen legde ik een paar zakken op de vloer. "Joke, spijkerbroek uit!" beval ik. "Nee!" "Verdomme, ik zal je niet verkrachten. Kijk nu eens naar mijn jongeheer, is hij niet heerlijk lang en dik?" Ik liet mijn broeken zakken en toonde de volle lengte. "Wat een machtige lul" zei Nelly. Meteen trok ze haar spijkerbroek en slip uit en ging op de zakken zitten. "Je mag me naaien, maar je moet me eerst wat opwarmen." "Hoe wil je het hebben, liefje?" "Likken," zei ze schor, "Heerlijk likken, en ik wil dat fijne ding van jou zuigen.
Lees verder...

Neuken met een dikke negerin

donderdag 15 juni 2006 - 16212 x gelezen
Haar dikke lijf schudde door mijn wilde en passieve neuk instelling en ik pakte haar vette lijf goed beet, zodat ik het schudden wat erger kon maken. Ik hield van al dat vet. Heerlijk warm en vochtig was haar lijf. De negerin had haar ogen gesloten en likte vol passie aan haar lippen, alsof ze uitgedroogd was geraakt door deze uitputtende seksuele tocht. Ik rukte mijn pik uit haar kut terug en legde hem nu tussen haar zweterige tieten. Toen ze deze samenkneep, voelde ik dat de huid op mijn door kut vochtige pik plakte. Ik neukte haar tussen haar tieten en kon gewoon mijn lul niet terugzien, zo groot en zwaar waren haar tieten. Het was een heerlijk gevoel. Voordat ik nu dus klaar ging komen, wilde ik eerst nog even anaal. Ik maakte een wijzend gebaar richting haar kont en daarna naar mijn pik en wild van opwinding knikte ze.
Lees verder...

Neuken op de blinddate

woensdag 14 juni 2006 - 6241 x gelezen
Toen nam ik je aan de hand naar boven toe, deed de slaapkamerdeur open en zei, alsjeblieft. Het begon al aardig donker te worden buiten, de rode lavalamp gaf een rustgevend lichtschijnsel door de kamer, we deden het grote licht expres niet aan om niks de erotische spanning te laten bederven. Langzaam begon ik de laatste knoopjes van je blouse los te knopen terwijl jij de knopen van mijn blouse losmaakte, toen mijn witte T-shirt en jouw BH uit, wat ik toen zag deed me hart weer een sprongetje maken, je borsten zijn echt heerlijk!, mijn spijkerbroek en jouw broekrok trokken we zelf uit totdat we voor elkaar stonden met ik een boxer en jij een string aan, om de spanning nog even te bewaren lieten we dat ook even zo. Toen gingen we allebei op het waterbed onder het dekbed liggen, ik trok je stevig tegen me aan en jij liet je ook niet onbetuigd door een heerlijke tongzoen te geven, wat is dat toch heerlijk, in een warm waterbed ontspannen liggen met je hoofd op een kussen en heerlijk zoenen met degene die je lekker vind. Ik was verrast te horen dat jij net als ik, ook grommende geluidjes door je neus maakte omdat je het zo lekker vond. Toen begon ik te bewegen, met mijn bekken tegen dat van jou, ik voelde tegen mijn borst aan jouw tepels stijf worden, mijn bewegingen werden daardoor nog wat heftiger zodat ik met mijn borst tegen jouw tepels schuurde. Je vond dit alles zo lekker dat je me met een ruk bovenop je trok, maar de avond was nog jong, dus we liepen niet te hard van stapel, de string en de boxer bleven nog heel even aan. Ik maakte een hand onder je vrij en begon heel zachtjes, voorzichtig plagend rondjes om je tepels te draaien, daar werden ze nog stijver van, wat is het dan heerlijk om met mijn mond in je andere borst te happen en lekker stevig aan de tepel te zuigen, totdat de spanning niet meer te verdragen is en de string en de boxer gauw uitgedaan werden. Jouw hand ging snel naar beneden toe, en omvatte het gene wat zich al van zijn beste kant liet zien, je gromde weer goedkeurend wat mij weer een gevoel gaf van dit is goed, dit is heerlijk. Ik liet mezelf ook niet onbetuigd, terwijl jij met mij bezig was, moest ik toch even voelen wat jij voor mij voor iets heerlijks tussen je benen hebt, dat overtrof al me verwachtingen, zo lekker, zo goed gevormd, zo stevig, ik voelde ook jouw knopje die zo langzamerhand ook schreeuwde om aandacht, nou, dat kreeg ie meteen van me, ik bewoog me hand zachtjes daar beneden en ineens voelde ik dat ik je gevoelige plekje gevonden had, want je trok me ineens kreunend keihard tegen je aan, ik had nog maar net plaats om je op je gevoelige plekje te blijven masseren en je naar een keihard hoogtepunt te brengen, toen je klaar was gekomen zakte je slap in elkaar, net of dat de geile spanningen van de afgelopen dagen en de werkdruk van de afgelopen dag van je schouders vielen.
Lees verder...

Lekker jong en oud

dinsdag 13 juni 2006 - 13426 x gelezen
Ze begon me te zoenen en op te geilen en ik wist zelf niet meer wat ik deed. In korte tijd lag mijn broek aan mijn voeten en mijn T-shirt op de grond. Zelf had ik inmiddels haar beha uit gedaan en ook haar blouse, zodat ik heerlijk met haar borsten kon spelen. Na verloop van tijd was ik helemaal naakt en was het mijn beurt om haar slipje naar beneden te trekken, zodat ik al haar lekkers van dichtbij kon zien. Ik spoot bijna al weer van opwinding. Het meest geilde ik nog op haar ronde kont. Ze duwde mij op mijn rug en ging met opgetrokken knie?n en haar achterste naar mijn gezicht gewend aan mijn lul zuigen, zodat ik zelf haar billen en haar kut een likbeurt kon geven. Door het bier dat ik gedronken had duurde alles lekker lang, maar uiteindelijk was het toch al weer zo ver en ik spoot, terwijl zij met haar volle gleuf over mijn tong reed om ook tot een orgasme te komen, mijn zaad in haar mond. Nou, zij kwam gelukkig ook. Ze begon te beven van geilheid en maakte mijn lul weer stijf door hem tussen haar w arme borsten te wrijven.
Lees verder...

zijn vrouw is een extreme hoer

maandag 12 juni 2006 - 14792 x gelezen
Ze gingen in standje 69 liggen, nadat ze de overgebleven kost over haar klitje had uitgesmeerd. Ze zogen en likten elkaar tot een hoogtepunt maar waren nu nog niet tevreden. Nu moesten ze nog even flink pijn gaan lijden. Ze gingen naast elkaar zitten en spiegelden elkaar. Zij kneep heel hard in zijn zak en dreef haar nagels tot diep erin. Hij trok aan haar schaamlippen en ook hij dreef zijn lange nagels in haar lippen. Ze sloegen elkaar recht in het gezicht. Eerst met de platte hand, daarna zelfs met de vuist. Zij had hem een bloedneus geslagen en nam meteen zijn neus in haar mond en zoog al het bloed eruit. Een beetje snot kwam mee uit zijn neus en ze kauwde op de harde stukjes.
Lees verder...

Ik neuk mijn geile schoonzus

zondag 11 juni 2006 - 39781 x gelezen
eerst piste ik over haar kale kutje en daarna in haar mond, ze dronk het op en smakte met haar tong en zei da's lekker zeg, en nou moet je me likken.Ik likte haar kutje terwijl ze nog in de badkuip lag en wreef zo af en toe wat pis over haar kutje en over haar borsten, niet veel later kwam ze gillend klaar. Ze ging op haar knie?n zitten en ik stootte mijn pik in een haal in haar natte kutje.Terwijl ik haar zo neukte wreef ze telkens wat pis over zichzelf heen en wreef ook tussen door mijn gezicht hiermee in.Ik werd bloedje geil en zei dat ik ging komen, ze schoof naar voren en ik moest in haar mond komen zei ze. Ze wilde mijn sperma proeven, na een paar klinke rukken spoot ik vol kracht tot achter in haar keel en ze slikte alles met smaak door.....
Lees verder...

De geneukte babysitter

vrijdag 9 juni 2006 - 15268 x gelezen
Hij bleef maar aandringen dat ik me voor de eerste keer moest masturberen terwijl hij zichzelf stond af te trekken. Zijn eikel kwam gans te voorschijn. Ik besloot voor mezelf er mee door te gaan en zo deed ik mijn jurkje uit. Daar zat ik dan in de zetel met enkel mijn slipje en BH aan. Hij zag dat mijn slipje nat was en wou erover wrijven, maar dat liet ik hem niet toe. Ik wou mezelf bevredigen en hij moest dat ook maar doen. Ik deed mijn BH uit en daar kwamen dan mijn twee borsten te voorschijn. Ze waren mooi, rond gevormd en mijn tepeltjes stonden hard. Ik kneep er zachtjes in. Het gaf een zalig gevoel.
Lees verder...

Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers af

woensdag 7 juni 2006 - 17318 x gelezen
Ik wilde nu eigenlijk gewoon die neger in mijn kutje voelen en ik draaide mijzelf zo, dat ik mijn kont omhoog kon steken, ten hoogte van zijn lul. Behendig schoof ik de string opzij en maakte ik een ?kom hier? beweging met mijn wijsvinger. De neger wist hoe laat het was. Hij drukte zijn pik via de achterkant tegen mijn kutje en liet hem voorzichtig naar binnen verdwijnen. Ik kon hem niet helemaal hebben, hij moest halverwege naar binnen zijn aktie staken, maar het was ver genoeg. Ik was zo enorm opgevuld door die lul, dat ik het gevoel had dat ik zou gaan ontploffen. Ik voelde hoe de neger lekker relaxed in en uit mijn lekkere kutje aan het pompen was. Af en toe versnelde hij zijn tempo even en dan ging hij weer rustig aan. Ik zat op mijn knietjes, twee pikken in mijn mond, eentje in mijn kut en de andere heerlijke pik was ik aan het aftrekken. Deze laatste pik spoot als eerste zijn warme lading over mijn hand en in mijn haren.
Lees verder...

Tieners neuken op vakantie

dinsdag 6 juni 2006 - 21149 x gelezen
dus ze legde mij ineens neer op het luchtbed en deed kuste me..na weer even gezoend te hebben ging ook zij met haar gezicht naar beneden en likte over m'n borst en beet ook bij mij zachtjes in m'n tepels.wat een heerlijk gevoel was dat!Ze zoende verder naar beneden en was al op de hoogte van m'n buik met haar handen begon ze al aan m'n riem te pulken. ze deed hem open en ze maakte de knopen van m'n spijkerbroek open.Ik had de hele nacht al een stijve maar het leek dat hij op dit moment het hardst was. ze trok langzaam m'n broek uit en gooide hem opzij.ze begon m'n penis te masseren over m'n boxershort heen. langzaam trok ze m'n boxershort uit en sloot haar hand om m'n penis.heel langzaam ging ze op en neer en ik dacht dat ik gek werd.
Lees verder...

Getrouwde vrouwen zijn geile sletjes

zondag 4 juni 2006 - 16713 x gelezen
Ik hield even op met zuigen en trekken aan de lekker zoet smakende pik en deed mijn kleren allemaal uit. Hiervoor moest ik wel even de auto uit, maar er was niemand in de buurt die mij zien kon, dus maakte het mij allemaal niet zo heel erg veel uit. Ik had alles uit, gooide de hoop kleren achterin en klom nu weer naar binnen, waarna ik de pik weer in mijn mond nam. ?Ik wil je neuken.? Dat was duidelijke taal van mijn lekkere held. Mijn kutje was nat en klaar voor het moment van de waarheid. Ik klom bij hem op schoot en richtte zijn harde pik tussen mijn benen en mijn schaamlippen gingen een beetje uit elkaar. De enorme eikel drukte met veel kracht tegen mijn kutje aan en ik kneep mijn ogen dicht, haast een beetje bang op wat komen ging. Heel voorzichtig en erg langzaam liet ik mij zakken over de enorme eikel. Met een soort ploppend gevoel schoot de eikel naar binnen.
Lees verder...

Juf geneukt door de vader van een leerling

vrijdag 2 juni 2006 - 12901 x gelezen
Ze lebberde aan de harde pik van Hans. Als een ervaren hoer zoog ze de eikel lekker naar binnen en rolde ze met haar tong langs en over zijn schacht. Haar blonde leraressen hoofd ging op en neer en maakte slurpende geil geluiden. Ze masseerde Hans zijn volle ballen en likte aan de strakke zak waar ze in bungelden. Af en toe keek ze Hans strak aan en zoog ze haar wangen helemaal hol. Hans hield het dan haast niet meer. Hij pakte haar vast bij de haren en dwong haar hoofd verder naar beneden. Zijn pik stak nu achterin haar keel en Hans dacht dat ze wel zou gaan kokhalzen, maar ze was dit blijkbaar gewoon! Hans had genoeg en wilde haar n? neuken. Hij legde haar op de bank nadat hij haar jurk helemaal uit had getrokken. Ze lag op haar zij.
Lees verder...

Tienermeisje geneukt door leraar en directeur

maandag 29 mei 2006 - 21667 x gelezen
Het meisje leek klaar te gaan komen. Ja ze kwam echt klaar want haar gezicht vertrok en haar lichaam schokte een klein beetje. Even verlaagden ze alledrie hun tempo, totdat het meisje aangaf dat ze er weer tegenaan kon gaan. Nu begon het tweetal haar lichaam flink af te beulen. Ze neukten haar zo hard, zo meedogenloos en ongegeneerd. Zo was ze nog nooit genomen. Ze voelde de twee pikken langs elkaar wrijven en weer kwam ze klaar. Dit keer nog heftiger dan de eerste keer. De twee mannen wisten niet wat hen overkwam! Wat een verdomd geil loeder was dit meisje! Ze hadden haar veel eerder moeten straffen. Ze zouden haar in ieder geval nu wel veel v?ker gaan straffen, dus dat was iets waar het meisje zich misschien al op kon gaan verheugen.
Lees verder...

Ben van de Marine

maandag 22 mei 2006 - 8646 x gelezen
Alsof Ben wist wat ze voelde, waar ze naar verlangde, drukte hij nu zijn lul diep in haar kletsnatte kut. Hij ramde hem er werkelijk snoeihard in en hij begon als een wildbras te pompen in haar kutje. Dat kutje, wat al maanden verlangde naar die ene keiharde leuter in haar kutje. Ze had zelfs niet gevingerd, geen dildo gebruikt en alle seksueel aantrekkelijke mannen had ze ontweken. Ze moest en zou puur en alleen verwent worden door haar lekkere stuk van de marine, die nu heerlijk zijn harde lul in en uit haar kutje pompte. Hanna hijgde als een wild paard en ze greep ban zijn rug vast. Ze sloeg haar nagels haast vast in zijn rug en krassen volgden haar nagels naar beneden, naar zijn strakke kontje. Zijn prachtige billen spanden aan bij iedere stoot. Ze voelde hoe de spieren bikkelhard werden als hij naar binnen ging en hoe ze even ontspanden om vervolgens weer hard en gespannen te staan. Ondertussen keek ben naar zijn lul, die was gaan glimmen van het geil wat in en om de kut van zijn geile vrouwtje zat.
Lees verder...

Van school gestuurd worden

zondag 14 mei 2006 - 36784 x gelezen
De steeds geiler wordende conrector trekt aan het witte topje van de pijpende Evelien. ?Zozo, ik kan het zeker goed, want hij wil schijnbaar meer van mij.? Hij trekt het topje omhoog, Evelien stopt met pijpen en doet haar armen omhoog. Terwijl het topje over Evelien haar hoofd omhoog getrokken wordt, komen er twee mooie borsten tevoorschijn springen. De conrector geeft een kreun van opwinding. Met twee handen grijpt die naar de borsten van Evelien en raakt ze eventjes aan. Daarna pakte hij haar hoofd en duwt haar weer naar zijn lul. Evelien begrijpt zijn intentie en begint weer met pijpen. Waar Evelien even dacht dat zij de touwtjes in handen wist te krijgen werd ze weer even op de feiten gedrukt. De conrector moest krijgen wat hij wilde, of anders was het het einde van Evelien haar school carri?re.
Lees verder...

Hond uitlaten

woensdag 10 mei 2006 - 28573 x gelezen
Hij merkt dat er een bobbel begint te ontstaan in zijn sportbroek. Zeker als ze naar hem toe komt met de hond aan de lijn en hij de stevige borsten op en neer ziet wippen in het kleine hemdje. Ellen gaat in het gras zitten en trekt Tommy aan de lijn naar zich toe. Doordat ze haar knie?n optrekt komen haar dijen weer te voorschijn en opnieuw steekt het hondje zijn snuit tussen haar benen en begint te snuffelen, terwijl zijn staartje hard begint te kwispelen. Ook ziet Menno dat de hond een erectie krijgt, het pikkie van het beest heeft een behoorlijke lengte aangenomen. ?Hij schijnt het nogal lekker te vinden?, zegt hij tegen Ellen, terwijl hij naast haar op het gras gaat zitten in kleermakerszit om zijn eigen erectie wat ruimte geven zodat het niet direct zichtbaar is. Het meisje kijkt naar de hond en krijgt weer een hoogrode kleur, maar zegt dat het beestje dat wel vaker doet, maar dat ze nooit iets van een erectie gemerkt had. Zou hij echt klaarkomen, als je er aan komt, zegt Menno plotseling in een overmoedige bui. Ellen kijkt hem verbijsterd aan, maar dan laat ze zich niet kennen en voorzichtig pakt ze de hondenpenis beet en begint die zachtjes te aaien. Het beestje duwt nu zijn kop harder tegen het kruis van Ellen en begint snel te schokken en piepende geluidjes te maken.
Lees verder...

Absoluut niet verder vertellen

woensdag 10 mei 2006 - 15898 x gelezen
Wie had gedacht dat dat zo ging, ik niet! Ik nam de opdracht aan, dit was wel een uitdaging, nog nooit had een man nee tegen mij gezegd als ik hem wilde, zou ik nu de eerste ontmoeten? Ik dacht het niet! Hoe het een en ander moest gaan was al voor mij bedacht, de tactiek uitgestippeld, zoiets als the oldest trick in the book maar daarom is zo?n werkwijze waarschijnlijk zo?n clich? ; als het niet werkte zou het niet zo?n oude truc geworden zijn. Ik zou namelijk als uitzendkracht voor slechts een dag de secretaresse zijn van Meneer X en hem ?s avonds na werktijd wanneer wij nog de enige mensen waren in het kantoor, verleiden. Die dag deed ik keurig mijn werk en meer niet, ik flirtte niet met hem en had mij subtiel gekleed, deze man had al zoveel zogeheten golddiggers achter zich aan dat ik niet op die toer wilde gaan. Totdat de avond viel was er dus niets aan de hand, we aten samen een pizza die ik besteld had en daarna ging ik los. Zoals dat altijd gaat in fantasieen deed ik mijn bril (overigens met gewone glazen dus puur voor het effect van serieuze vrouw die het me gaf ) af, trok de haarklem uit mijn knot en schudde mijn lange blonde haar los over mijn schouders. Ik ging bij de verbijsterde man op schoot zitten en kuste hem vol op zijn mond, mijn tong gleed langs zijn lippen, vond haar weg naar binnen en naar zijn tong, ik voelde zijn lid bewegen in zijn keurige pantalon en even later duwde een flinke erectie tegen mijn slipje aan. We verspilden geen tijd aan praten en ik maakte de knoopjes van mijn blouse zelf open, leidde zijn handen naar mijn borsten die in een mooie kanten beha op hem wachtten en liet ze hem in zijn mond nemen terwijl ik aan de rits van zijn pantalon frummelde om zijn gezwollen pik in mijn mond te kunnen nemen. ...
Lees verder...

Een geile bui

zondag 7 mei 2006 - 6549 x gelezen
Daphne ging nu bovenop de warme pik van jan zitten en liet zich opvullen door zijn staaf. Oh god, wat was dat heerlijk! Ze begon hem langzaam te berijden, iedere geile centimeter in zich opnemend terwijl jan haar heupen vastpakte en haar hielp op en neer te bewegen. Daphne wilde meer. Ze bereed hem gewoon een aantal minuten, waarna ze langzaam afsteeg en op haar handen en voeten ging zitten, haar kontje wiebelend, wachtend op die strakke pik. Jan duwde zijn pik tegen haar kontje aan, maar Daphne wilde daar niets van weten. Anaal was niet haar ding. Een klein beetje teleurgesteld stak Jan nu zijn pik in haar kutje, maar toen hij er ??nmaal in zat, was de teleurstelling voorbij. ...
Lees verder...

Appels op de fruitschaal

maandag 1 mei 2006 - 6816 x gelezen
Helmut schraapte zijn keel en stak zijn borst een beetje stoer vooruit.'Luister, ik kom hier elke week fruit kopen om het vervolgens weg te laten rotten in de schaal die er eigenlijk helemaal niet voor is bedoelt.. Het enige wat ik je wil vragen is..Wil je met me naar bed?' Het meisje moest eventjes kostelijk lachen en Helmut begon al min of meer af te druipen, door een stapje achterwaarts te doen. 'Ik dacht dat je het mij nooit zou vragen! John..' ze riep haar collega even bij haar. John was een grote, sterk ogende kerel met lange blonde haren in een paardestaart en hij was in het bezit van parelwitte tanden, die prima kleurden bij zijn felblauwe ogen.
Lees verder...

Writersblock

maandag 1 mei 2006 - 5155 x gelezen
'Kom binnen Georgia. Ik stond al met spanning op je te wachten.' hij liet haar voorgaan de huiskamer in en Georgia draaide zich om, met een verbaasde uitdrukking op haar gezicht.'Spanning? Waarom dan? Zo erg is het toch niet, dat ik hier ben?' John liep naar de luie stoel vlakbij het raam en liet zich hierin zakken, terwijl hij Georgia aanbood om lekker te gaan zitten op de zachte bank tegen de muur. 'Laat ik ermaar niet omhen draaien..Georgia, ik ben heet op je. gewoon ronduit geil wordt ik alleen al als ik de geur van je zachte haren in mijn gedachten voorbij laat drijven. Ik wil het je al tijden zeggen, maar durfde eerst gewon niet. Maar de spanning loopt nu gewoon zo erg hoog op in mijn lichaam, ik moest nu wel.
Lees verder...

Nieuw doel Felicia

maandag 1 mei 2006 - 7596 x gelezen
Roel kreeg een angstaanjagend gevoel als sensatie door zijn lichaam heen en bedacht zich hoe hij straks met zijn broek op zijn enkels buiten zou kunnen staan. Had hij zijn lul vanochtend wel gewassen? Hij wist het allemaal niet meer en hoopte maar op het beste en sloot zijn ogen. Felicia sloot haar perfect gekleurde lippen om zijn purperen eikel en likte met een fluwelen beweging het voorzaad van het puntje af. Nu gingen haar zachte lippen richting de ballen en terug. Roel opende zijn ogen en keek een beetje twijfelend nar beneden en zag tot zijn opluchting dat Felicia haar ogen gesloten hield en met haar ene hand zijn ballen begon te kneden en met de andere zijn lul aftrok, terwijl ze hem afzoog. Roel voelde hoe zijn lul strakker begon te staan en waarschuwde Felicia, dat ze niet te lang door moest gaan, anders zou hij haar mondje helemaal vol spuiten. 'Heb ik geen problemen mee, hoor!' zei ze zachtjes tussen het zuigen door, terwijl ze de harde lul soepel aftrok.'Maar je hebt gelijk. ik wil je lul in me voelen. Kom.
Lees verder...

Avondje bioscoop

maandag 1 mei 2006 - 9823 x gelezen
Het was 12 uur. Joop besloot om maar te vertrekken, anders kwam hij misschien te laat. Hij kwam 5 minuten voor sluitingstijd aan en iedereen was al weg uit de bioscoop en het licht was uit! ''Shit. Nu ben ik te laat.'' Zei Joop hardop.''Nu kan ik dat geile meisje wel vergeten. Weer geen seks. Had ik me nu maar afgetrokken!'' Hij rammelde nog een keer aan de deur, maar tevergeefs. Plotseling hoorde hij een stem achter zich. 'Nou, dat aftrekken kan ik ook wel voor je doen, hoor.
Lees verder...

Mensendieck therapie

maandag 1 mei 2006 - 7317 x gelezen
Als een soort van veer schoot zijn lul omhoog en keek recht tegen Liesbeth haar mond aan. Alsof ze gedachten kon lezen, opende zij de deur en kon Klaas zijn enorm harde lul zo naar binnen rijden. Hard begon Liesbeth aan zijn eikel te zuigen en ze proefde hoe het voorzaad uit zijn eikel kwam. Met een zacht gekreun slikte ze het door, en het was een teken voor Klaas dat ze zijn lul meer dan waardeerde. Met diepe lange halen zoog ze de 23 cm lange lul af en deze was nat geworden van het spuug. Klaas pakte Liesbeth bij de haren en trok haar omhoog. ze hapte nog naar de blote eikel, maar tevergeefs. " Ik wil je in je kontje neuken." zei hij met hitsigheid in zijn stem..
Lees verder...

Vertegenwoordiger

maandag 1 mei 2006 - 5920 x gelezen
Felix liep door, en zo kon Esther even zijn kontje bekijken. De broek van zijn pak was wat strakker om zijn kont gaan zitten door alle regen die was gevallen en de vorm was nu duidelijk zichtbaar. Felix merkte dat hij bekeken werd,zijn gevoel sprak hem daarop aan. Wie weet, dacht hij, 'Kan ik nog tonen hoe alles werkt bij die Esther.' Hij glimlachte en bemerkte dat Esther het zag."Wat is er zo leuk?" Felix verontschuldigde zich.'Nee, sorry. Een klein binnenpretje wat heel onprofessioneel op kwam zetten,sorry.' Hij schraapte zijn keel even en begon zijn verhaal. 'Goed.
Lees verder...

Ouderavond

maandag 1 mei 2006 - 8335 x gelezen
. "Ik weet wel een manier om Geert zijn cijfers omhoog te brengen, zodat wiskunde als een voldoende op Zijn rapport komt te staan." Opgelucht haalde Joop eventjes diep adem. 'je leek mij ook al een vrouw met veel talent voor dit vak. Vertel maar.' "Vleien is niet nodig Joop. Je krijgt toch wel wat je wilt. De enige manier, waarop je lieve zoon kan slagen, is als ik jou mag." Joop zijn wangen Begonnen spontaan te kleuren en zijn broek was rond het kruisgedeelte strak gaan zitten. Maria kroop over het bureau heen en kwam met lenige bewegingen bij Joop op schoot zitten en haalde haar lange vingers door zijn blonde haren.
Lees verder...

Stiekem gluren

maandag 1 mei 2006 - 23405 x gelezen
?Zo. Dus jij stond mij fijn te begluren? En? Vond je het een mooie show?? Haar stem was helder, meisjesachtig haast. Maar wel degelijk ondervond Sam een strenge noot in haar woorden. ?Nou.. Ehh.. Weet U, het was niet mijn bedoeling om?? De vrouw onderbrak hem. ?Wil je nog meer zien?? En voordat Sam antwoord kon geven, trok de vrouw haar topje uit. Sam bewonderde nu haar mooie volle borsten en kreeg de neiging om ze vast te pakken.
Lees verder...

De verrekijker

maandag 1 mei 2006 - 10694 x gelezen
Nu pas was ze zich ervan bewust hoe geil ze wel niet was geworden. Langzaam verdween de vinger inwaarts en streelde ze haar klitje. Zachtjes begon ze te kreunen en ze beeldde zich nu in dat de man aan de overkant hier in haar slaapkamer stond. Haar hand was nu even de zijne en ze voelde hoe zijn middelvinger haar drijfnatte kut inging. Naar binnen en naar buiten ging de vinger. Er kwam een wijsvinger bij, terwijl zijn duim haar klitje bevredigde. Wat een heerlijk gevoel was dit! Zijn hand verdween opeens, maar Els hield haar ogen dicht. Nu pakte Els haar vibrator en streelde langs borsten, waarna ze het ding in haar hete mond nam. Weer was het een onderdeel van de man geworden. De vibrator verween en een lul verscheen.
Lees verder...

Geile verkoopster

maandag 1 mei 2006 - 10725 x gelezen
Ze ging hem voor en toonde hem een selectie broeken die hij wel mooi vond. Na een half uurtje had hij vier broeken om te passen en liet Esther hem zien waar dat kon. Johan trok het gordijntje van het pashokje dicht en wilde zijn broek losmaken, toen het gordijn weer open ging. "Zal ik je even..helpen?" Haar hese stem wond Johan op. Esther trok het gordijn achter haar haar dicht en greep Johan om zijn middel. Ze begon hem langzaam te zoenen. eerst onzeker en bang om betrapt te worden, opende Johan zijn mond en liet Esthers? tong naar binnen. Ze smaakte naar chocolade.
Lees verder...

De ANWB

maandag 1 mei 2006 - 9343 x gelezen
?Wat is het probleem, mevrouwtje??, vroeg hij haar op vrolijke toon. ?Mijn motor begon raar te tikken en ineens deed hij het niet meer.? Daar had ie natuurlijk niet zo veel aan, dacht ze bij zichzelf. ?Maakt U de motorkap even los? Dan zal ik wel even kijken. Zo gezegd, zo gedaan. De man was zo een tien minuten bezig met kloppen en rammelen maar schoot weinig op. Ondertussen begon het harder te regenen. De man klopte weer op het raam en wilde Charlotte uitleggen wat er mankeerde, maar ze gaf aan dat hij maar even aan de andere kant moest komen, zodat hij in de auto kon zitten in dit rotweer. ?Dank U wel, mevrouw. Dit is de eerste keer dat iemand zo aardig is.
Lees verder...

Verdwaald in het bos

zondag 30 april 2006 - 9183 x gelezen
Ik begon haar kutje meer en meer te kussen. Nu trok ik haar zachte en oh zo vochtige lipjes uit elkaar en liet mijn wijsvinger spelenderwijs de ingang tot haar genotsgrotje vinden. Ik duwde mijn vinger langzaam naar binnen en Evelien liet een zachte kreun aan haar mond ontschieten. Heerlijk en vol passie roerde ik mijn vinger rond in haar openstaande kutje en ik steunde mijn wijsvinger, door af en toe met mijn tong haar gezwollen klitje te likken. Super geil was ze op dit moment, ik kon het proeven. Ik hield op met likken en stond op, mijn vinger nog roerend en draaiend in haar zachte, natte kut. Heerlijk likte ik nu haar hard geworden tepels en zelf bewoog ze haar inmiddels warme handen naar mijn lul, die ze geoefend begon te masseren. ?Oh, Bas, wat maak je me heet. Ik ben toch z? geil nu.?Hijgend liet ze zich zakken, waardoor mijn vinger vanzelf uit haar kutje gleed.
Lees verder...

Dorpscafe

zondag 30 april 2006 - 9400 x gelezen
En helemaal nu niet. Ze keek recht tegen een gespierde God aan. Zijn donkere ogen deden haar hart oplichten en haar kut nog natter worden dan voorheen. ? Ik.. Ik ben op zoek naar een..man.? kwam er enigszins hakkelig uit haar anders zo zelfverzekerde keeltje. ?Ik heb al over je gehoord.
Lees verder...

Gewoon je portemonnee laten liggen

zondag 30 april 2006 - 6144 x gelezen
Als alles ging zoals ze hoopte, had ze die toch niet lang aan gehad. 'Nou, ik zie je mooie lichaam dwars door dat rokje heen haast.. Dus als je nou eens begon met het uittrekken van dat ding.' Jezus, wat ging die vent snel! Ongelooflijk! Maar gewillig en botergeil trok Els haar rokje dan ook maar uit. En daar stond ze dan.Spiernaakt en klaar om die lekkere knul eens flink te neuken. Hij voelde het haast aan want zijn broek maakte hij los en hij trok deze naar beneden, tezamen met zijn onderbroek. Zijn lul veerde omhoog. Els liep naar hem toe en speelde wat met zijn goed gevulde ballen.
Lees verder...

Parlez vous francais

zondag 30 april 2006 - 8377 x gelezen
Helene's woede zakt al wat af en ze stelde Pierre gerust door op het tweetal af te stappen en de vrouw een dikke tongzoen te geven, terwijl ze Pierre zijn natte en keiharde lul af begon te trekken. Pierre liet zich achterover vallen en genoot van het schouwspel boven zijn lul. helene bracht haar mond richting de grote gezwollen eikel en maakte haar lippen nat. Terwijl ze Pierre wellustig aankeek, nam ze zijn dikke lul tussen haar lippen en begon ze keihard te zuigen. Helene schoof iets opzij, zodat Pierre zijn vrouw mee kon doen en samen likte ze aan zijn natte eikel en om de rest van zijn geile pik dat het een lieve lust was. Pierre hield het haast niet meer en kondigde aan dat hij klar ging komen. Sneller begon het tweetal nu te zuigen, likken en trekken en binnen enkele ogenblikken spoot het witte spul recht omhoog op de uitgestoken tongen van de dames, die alles op probeerden te likken en dat wat ze niet met hun mond opvingen, droop over hun handen op Pierre zijn buik en ballen. Zijn vrouw pakte een handdoek en veegde Pierre helemaal schoon. ..
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting