Gratis Homo Seksverhalen!

Mag ik je aftrekken ?

zondag 18 maart 2012 - 13660 x gelezen
“Alleen in short” zegt Aiden, en doet z'n T-shirt uit. Nu staat hij daar in z'n short en schoenen. Z'n jong mooi strak mager wit bovenlijf valt des te meer op zo midden in de natuur. Weer ben ik een beetje verrast door wat ik zelf ervaar op dat moment. Ik heb nooit interesse gehad in mannen maar bij Aiden voel ik me op een bizarre manier toch wat opgewonden, zoals bij de eerste keer dat ik een meisje kuste. Terwijl ik dat denk kijk ik naar Aiden die weer met diezelfde blik mij aankijkt. Ik bedenk plots dat hij misschien wel door heeft wat er met mij gebeurt en ik word nu toch wel zenuwachtig. Dan hoor ik Eva : “Bert...
Lees verder...

Lekker vriend aftrekken

dinsdag 6 maart 2012 - 10989 x gelezen
maar toen kwam opeens pieter weer binnen. ik had niet verwacht dat hij zo snel klaar was met omkleden. ik schrok en hij merkte dat ik schrok van zijn binnnekomst en toen zei hij heel gerust: "ga maar gerust verder, ik zie niks vreemds" ik besloot dus om verder te gaan, want het toppunt was er bijna. hij kwam naast me zitten en begon me eigenlijk een beetje te keuren. het was de eerste keer dat ik naakt was voor hem. heel intiem eigenlijk. Op een gegeven toen ik klaar was gekomen, haalde pieter ook zijn stijve uit zijn broek, hij zij dat hij hier zo erg geil van was geworden dat hij ook even aan zijn nukken moest komen. al gauw zag ik 3 dingen: 1) het was nog een groot oerwoud bij hem, niks geschoren ofzo, 2) zijn piemel was echt heel dik,het was een echte pornofilm-lul. en 3) het was een lul die een afwijking had naar links. Hij zag dat ik aan het staren was en zei: wil je ook een keer ofwat? ik aarzelde en voor ik kon antwoorde pakte hij mijn had en legte die op zijn penis, ik begon hem af te trekkne, hij kwam al zeer snel klaar.
Lees verder...

Diep in de keel

donderdag 23 februari 2012 - 6194 x gelezen
Omdat ik weet dat Dave het geil vindt maakt het mij nog alleen maar geiler. Ik wil zijn bitch zijn, en alles doen wat hij me zegt, alles doen om het zoveel mogelijk te laten genieten. Dave bleef maar pompen en zijn lekkere pik ging in en uit in mijn keel. De tranen sprongen mij in de ogen en ik kokhalsde steeds. Ieder keer als ik niet meer kon trok ik mijn hoofd terug, maar voordat ik goed kon ademhalen drukte hij mijn hoofd weer hard tegen zijn pik aan zodat het weer diep in mijn keelgat schoot. Ik kon even niet meer en trok zijn pik uit mijn mond, likte zijn ballen en smeerde het geil van zijn pik over mijn geheel gezicht. Er stond een lange sliert geil dat liep van mijn mond tot zijn pik en ik zoog erop, terwijl ik langs de sliert geil weer richting zijn pik ging en het diep in mijn mond nam. Het gekreun van Dave wond me ontzettend op en in mijn strakke onderbroek voelde ik mijn eigen pik ook steigeren. Maar vandaag was mijn pik niet belangrijk, vandaag ging het helemaal om mijn onderwerping en het totale genot van Dave..
Lees verder...

De ontploffing

woensdag 22 februari 2012 - 6898 x gelezen
Ik bleef even 5 minuten met m'n hand op zijn bovenbeen en toen zag ik door zijn adidasbroekje heen dat hij een stijve had(wat ik zelf al de hele dag had) Ik legde m'n hand op zijn kruis... robert werd helemaal rood maar hij vond het niet erg. Daarna ging ik rustig met m'n hand naar binnen en rukte ik hem zachtjes. Het enige wat hij zei was kom we gaan naar de wc en toen dacht ik Yess hij wil verdergaan. wij liepen rustig naar de wc en toen begon ik weer aan zijn lul te trekken. hij werd steeds harder. Ik had twijfels of robert het wel wou want hij was erg stil en deed niks. maar toen pakte hij m'n kont vast en begon me te zoenen en ondetussen voelde ik wel een vinger m'n anus ingaan.
Lees verder...

Ruw gevecht

woensdag 18 januari 2012 - 12062 x gelezen
Vol afgrijzen keek ik naar die fanatieke kop van hem vlak boven me. Z'n grijsgroene ogen leeg en vermoeid tuurden door en langs me heen. Z'n vuistslagen leken aan kracht in te boeten, misschien was er een kans dat hij me snel met rust zou laten. Ik raakte onzeker met hem tussen m'n benen. M'n knieën trilden voortdurend. De ene keer probeerde ik z'n lichaam niet aan te raken zodat hij mijn trillen niet op zou merken. Dan weer kneep ik m'n benen juist weer strak tegen hem aan, zodat het trillen ophield. Er schoot een vonk energie door m'n buik en hart, toen ik plotseling een gevoel van genegenheid voor die jongen boven me voelde. Z'n ogen en wangen, net nog van de beul die ik het meest van iedereen haatte, veranderden als bij een donderslag in een mooi, zacht gezicht. Ik wilde hem kussen, maar schrok zo van die neiging dat ik hem met alle macht weer probeerde te haten.
Lees verder...

Begin van een nieuw studiejaar

zondag 3 juli 2011 - 10921 x gelezen
Robbert duwde me weer van de rand af en klom uit het zwembad naar de plek tussen mijn benen toe, en hij begon mijn pik in mijn zwembroek te omvatten. Stiekem vond ik het lekker. Hij gaf me een snel kusje op mijn mond en streelde nog even over de bobbel in mijn broek heen, toen sleurde hij mij door aan mijn armen te trekken het gras op, en deed langzaam mijn zwembroek uit. Mijn kale pik was inmiddels al keihard en er kwam al aardig wat voorvocht uit hij keek tevreden enzei: "Sprijd je benen eens" En ik deed verward mijn knieën iets uit mekaar. Hij trok mijn bovenbenen iets verder uit mekaar. Hij streelde over mijn lul heen en ik wou dat hij er aan zou zuigen dus ik pakte zijn gezicht en bewoog die naar mijn eikel toe. Echter ging hij verder door en begon onder mijn balzak te likken. Hij pakte een kussentje van een tuinstoel en schoof die onder mijn onderrug. Hij trok me langzaam af en trok mijn bellen uit mekaar. Hij haalde zijn natte vinger lang mijn eikel en zijn vinger werd glad door het voorvocht.
Lees verder...

Met mn beste vriend

donderdag 2 juni 2011 - 9924 x gelezen
Ik had verwacht dat hij me weg zou duwen, maar dit gebeurde niet. Ik streelde hem zachtjes en ging met mn hand steeds meer naar beneden. Zo geil als ik was pakte ik zn lange dikke penis en begon eraan te trekken. Ik wachtte af of hij een kick gaf en dat was na een paar minuten ook zo. Zn penis begon te groeien en hij begon een beetje te hijgen. Zo geil als we waren pakte hij op zijn beurt ook mijn penis vast en begon er lekker aan te trekken. Ik was alle zorgen al kwijt en wilde alleen maar meer. Ik liet zn penis los en begon met hem te zoenen. Langzaam zakte in naar beneden en zoog nog even aan zn tepels. .
Lees verder...

Weer achter in de tuin maar nu met de Buurman

donderdag 10 februari 2011 - 13358 x gelezen
En ineens laat hij zich ontvallen, ik dacht al zoiets te zien toen straks. Ik sta op loop naar hem toe en trek hem uit zijn stoel omhoog. Als hij staat trek ik zijn broek uit. Hij heeft geen slip aan, dus staat hij spiernaakt voor me. Zijn pik floept vooruit en ik pak hem vast, masseer hem en vraag, heb je net iets gezien hier waardoor je geil geworden bent? Ja zegt hij, jij bent lekker geneukt zeg, dat zou ik ook wel willen. Ik ga op mijn knieen zitten en begin hem te pijpen. Hij pakt mijn hoofd en drukt zijn lul in mijn mond. Ik maak mijn vingers nat en begin zijn sterretje te vingeren. Zijn kontkutje gaat lekker openstaan. Ik blijf hem pijpen.
Lees verder...

Verre vriend

maandag 7 februari 2011 - 10118 x gelezen
Ik opende mijn ogen en staarde de donkere ruimte in, het was 8uur 's ochtends, ricky's slaapkamer. Jane had pianoles, waar haar moeder bij moest zijn, haar vader was gaan werken, we waren dus alleen. Plotseling voel ik een tocht bij mijn hoofd, ik voel met mijn handen en ja, ricky had een hand over zijn bed gegooid, boven de matras waarop ik sliep. Mijn ogen gaan aan het donker wennen, en ik zie hoe beide ochtenderecties fier door de lakens heen priemen. Ricky draait zich om, waardoor zijn hand op mijn borst valt. Ik streel zijn vingers teder met de mijne, en duw hem aan zijn pols verder en verder naar mijn mannelijkheid. Plots begint hij zelf te bewegen, ik trek mijn handjes keurig terug. Ricky's hand kruipt onder mijn boxer door, en streelt mijn balletjes. In de kleedhokjes was mijn zak veel kleiner, net als de rest, en volledig onbehaard. Nu was dat wel anders.
Lees verder...

Toiletten vliegveld Eelde

dinsdag 25 januari 2011 - 8238 x gelezen
"Lekker?" hoor ik vanaf de andere kant fluisteren. Ik weet me even geen raad en uiteindelijk fluister ik terug: "geil man!" Ik vraag me af waar ik aan begin, maar op dat moment heb ik zoiets van 'kan mij het ook verdommen. Nu moet ik er misschien aan geloven".' Ik krijg een enorm geil gevoel over me terwijl de man aan de andere kant vraagt of we elkaar geil zullen pijpen. Ik hijg bijna en fluister dat ik me eerst ook uitkleed. In no-time sta ik naakt in het toilethokje met een keiharde paal. De anonimiteit maakt me nog geiler. Zodra ik me uitgekleed heb, zie ik mijn buurman op z'n knieen gaan en z'n pik onder het schot door steken. Ik heb heel wat pikken gezien op tv, maar in het echt een stijve paal zien maak me nog geiler. Ik ga zelf ook op m'n knieen zitten en buig me voorover.
Lees verder...

Doktertje spelen

donderdag 19 augustus 2010 - 17981 x gelezen
Mijn grootste fantasie was nu echter dat er een mooie blonde jongen kwam. Hij liep naakt en met een enorme stijve pik naar mij toe. Terwijl ik vastgebonden lag, ging hij bovenop mijzitten. Hij duwde zijn enorme pik in mijn mond. Wild sabbelde ik er aan, terwijl de dokter mijn pik bevoelde. Hmmm, het leek allemaal te mooi om waar te zijn, maar de dokter wilde ook weten welke medische fantasie ik had. Ik verzon maar "elektroseks" te willen hebben. Hier had ik ooit eens wat over gelezen. Met een metalen dildo in de anus en daarna met een dillator in het plasgaatje. Hierna de stimulator op maximaal, en je kon klaarkomen zonder ook maar een beweging.
Lees verder...

Seks met een oudere man

zaterdag 14 augustus 2010 - 14250 x gelezen
Al snel was zijn lul ook stijf en hard net als die van mij. Hij kleedde zich verder uit en zei dat we beter naar de slaapkamer konden gaan waar we op zijn bed verder konden gaan met de seks. Eenmaal op zijn bed begonnen we hartstochtelijk te tongzoenen en Johan vroeg me of ik dit eerder had gedaan. Ik zei dat ik alleen maar met jongens van mijn eigen leeftijd had gezoend en gevreeen maar dat dit me niet bevredigde omdat ik altijd vaneen oudere man had gedroomd. Hij beloofde dat ie mijn dromen zou waarmaken en begon mijn lichaam te strelen. Steeds lager ging zijn hand totdat ie weer bij mijn zak was en die begon te masseren. Heel subtiel raakte hij hierbij steeds mijn kontgaatje aan. iets waar ik stiekum op gehoopt had en deed ik mijn benen steeds iets verder uit elkaar en duwde mijn kontje omhoog. Oh wat was ik geil en wat wilde ik dit graag. Ik kreunde ondertussen steeds luider en opeens voelde ik dat hij zijn vinger bij me naar binnen liet glijden.
Lees verder...

Eerste keer met een man

maandag 26 juli 2010 - 9261 x gelezen
Daardoor kwam mijn pik meer in het zicht waar Johan wel raad mee wist. Hij pakte hem beet en begon me zachtjes af te trekken. De combinatie van het nieuwe en het al een tijdje droog staan maakte dat ik vreselijk geil werd. Terwijl hij me aan het afrekken was sloeg hij het dekbed opzij en kwam zijn pik tevoorschijn. Ik heb een aardig grote pik maar dit was helemaal een flinke. Zeker twintig centimeter, mooi dik van vorm en kaalgeschoren. "Godsamme" zei ik, "jij heb ook niet echt achteraan gestaan". We zaten zo samen bloot op bed en langzaam maar zeker ging mijn hand naar zijn pik. Ik moet zeggen dat het heel bijzonder en geil aanvoelde om voor het eerst een vreemde pik in mijn hand te hebben. Na een tijde elkaar gestreeld en afgetrokken te hebben begon hij me te zoenen.
Lees verder...

Zijn grote plaal

woensdag 31 maart 2010 - 9554 x gelezen
Ik dacht van Jezus hij ook op mij? Ruud liep naar mij toe en pakte mijn lul beet. Mijn lul werd groter en sprong ineens omhoog. Nou, die van jou mag er ook wel wezen! Daar was ik blij om om dat compliment. Ruud bukte.. En hij likte verlijdelijk over mijn ballen. O Ruud ik geil zo op jou ik heb al zoveel geile dromen over jou gehad! Hij trok mijn eikel naar achteren en likte heel mijn lul schoon. Oo.. Ruud ga door! Lekker Ruud! Ruud kwam weer omhoog.
Lees verder...

Mijn oudere broer en ik

zaterdag 13 maart 2010 - 15315 x gelezen
Zo lagen we opeens naast elkaar. Ik had wel eens op internet gay-filmpjes gekeken en ik werd er ook opgewonden van, maar nu kwam het wel erg dichtbij. Hij vertelde dat hij zich wel eens aftrok met de gedachte dat ik naast hem lag, en dat kwam voor hem nu ook wel erg dichtbij. Ik neem het initiatief en begon met z'n penis te spelen.. hij genoot ervan en ik ging harder. Hij zei opeens dat het zijn beurt was en hij begon met mijn penis te spelen. Hij trek mn voorhuid naar achter en likte aan mn dikke eikel. Dat moment was zo lekker dat ik een hele rilling over me heen kreeg! Hij ging liggen en streelde mijn ballen, zo lekker? vroeg hij..
Lees verder...

seks met je beste vriend

dinsdag 9 maart 2010 - 10354 x gelezen
Hij ging douche en ik bleef liggen, beetje TV kijken en denken wat er nou allemaal was gebeurt. Zou hij me leuk vinden? Zou hij dingen met me willen doen? Hoe lang is dit al zo? Maar ik kon maar niet op een antwoord komen. Ik lag op mn zij en Renee kwam terug uit de douche, NAAKT! Jezus, zo had ik het nog nooit gezien.. een natte, gespierde en grootgeschapen jongen kwam de kamer binnen lopen. Ik deed net alsof ik het niet zag maar ik kreeg een erectie. Hij kwam naakt achter me liggen en ik voelde zijn penis tussen me billen. ...
Lees verder...

Mijn eerste homo ervaring

woensdag 3 maart 2010 - 9317 x gelezen
Later op de avond vroeg ik aan Ruben of hij nog een lekker luchtje had want we zouden uitgaan. Hij antwoorde ja en hij zei dat het allemaal op z'n kamer stond. Ik mocht naar boven maar moest nog wel even wachten, want hij moest z'n kamer nog opruimen. Hij riep me, "Ryan, kom je? Ik heb een verrassing voor je ! " Ik wist niet wat ik kon verwachten en ging maar gewoon naar boven. Boven aangekomen zag ik Ruben onder de dekens liggen en ik vroeg of hij moe was. "Ja" zei hij. Hij zei dat hij het koud had en ik schoof al mn schaamtes opzij en ging naast hem liggen. Ik kwam er achter dat hij alleen z'n boxer nog aan had. Ik lag tegen zijn gespierde torso aan'. Opeens zoende Ruben me, hij zei; "ik wil je, wil alles met je doen " .
Lees verder...

Toch wel

donderdag 10 december 2009 - 13021 x gelezen
Bart kalmeerde me echt wel, begon uiteindelijk rustig over mn kruis te wrijven... .man wat voelde dat lekker zeg... geleidelijk maakte hij mn broek los en liet hem op de grond zakken,daar stond ik dan...
Lees verder...

Geneukt door Bart

maandag 23 november 2009 - 8167 x gelezen
"Nu eerst douchen." Dus wij onder de douche. Wel erg krap, maar het lukte net. Heb hem ingezeept en hij mij. Het was geil om met twee handen vol douchegel hem helemaal in te zepen. Ik hoorde zijn ademhaling sneller gaan toen ik mijn hand door zijn harige bilspleet liet glijden. Ook zijn ballen en zijn lul heb ik uitgebreid onder handen genomen. Hij kreunde toen ik hem langzaam aftrok. Toen deed hij mij. Ik heb hem helemaal zijn gang laten gaan.
Lees verder...

Mijn eerste Bi ervaring

maandag 19 oktober 2009 - 14167 x gelezen
De jongen vroeg of hij mij mocht neuken in mijn kontkutje. Ik twijfelde, maar zij ja. Oke hij begon mij te tong zoenen en vond het zeer aangenaam. Hij droogde mij af en wilde met mij op een bed gaan liggen, omdat dat makkelijker is, zei hij. Ik was intussen super geil geworden en streelde hem ook over zijn lul die best een grote en mooie omvang had. Op bed liggend vraagt hij mij of ik mijn kontkutje naar voren wil steken.....
Lees verder...

Mijn oom

dinsdag 8 september 2009 - 12303 x gelezen
Hij probeerde zich te scheren maar het leek nergens meer op dus ik kwam langzaam dichterbij en pakte hem bij zijn krui en zei: laat mij de jouwe ook even zien dan. hij werd rood en aarzelde , op een moment dacht ik zelf dat hij mij weg zou duwen maar dat deed hij niet. ik trok zijn lacoste zwembroek uit en zag zijn dunne wat aan de kleine kant penis door zijn rode boxer. ik keek hem aan terwijl ik met mij mond naar beneden ging . langzaam trok ik zijn boxer uit en zag hoe zijn lichtgebruinde lul vlak voor mijn gezicht hing . ik stond op en zei : ik begrijp niet dat je je daarvoor schaamt , hij is lekker zacht en niet te groot . ik fluisterde dat ik hem lekker zou pijpen als hij mijn lul even beet pakte . hij pakte mijn lul aarzelend vast en trok er voorzichtig aan , terwijl hij dat deed zoog ik een beetje in zijn nek dat wond hem op want zijn lulletje werd al wat groter. hij keek mij aan en zijn zwarte wat lange haar hier bij zijn oog en hij zoende me , dat verbaasde me omdat ik dat nooit had verwacht van mijn preutse oom . ik stopte en ging door mijn knieen en begon hem langzaam maar teder te zuigen .
Lees verder...

Ik geraakte er vanzelf in

dinsdag 26 mei 2009 - 9177 x gelezen
Hij kuste mijn lippen, ook de eerste keer dat dit gebeurde, en vroeg me wat ik er had van gevonden. Ik antwoordde dat het, afgezien van die korte pijn, wel meeviel. En ja, dat was ook zo. Terwijl hij me streelde drukte hij zijn lippen op de mijne en ik voelde zijn tong tussen mijn tanden gaan. Dit heb je ook nog nooit gedaan vroeg hij me en ik antwoordde ontkennend. Dus leerde hij me tongzoenen wat we een hele tijd hebben gedaan en dan neukte hij me een tweede keer. Nu langs achter, de lepeltjeshouding, de pijn was nu al veel minder. Het duurde ook langer vooraleer Hugo klaarkwam, niet dat dit me stoorde. Integendeel, ik was feitelijk behoorlijk onder de indruk. Ik, een twaalfjarige en dan een dertiger die in je aan het pompen is, dat maakt echt wel indruk op jou.
Lees verder...

Bisexueel dankzij mijn oom

maandag 11 mei 2009 - 15041 x gelezen
Er komen veel bi mannen,en hun vrouwen weten van niets he zei hij,ja vertel mij wat zei ik mijn vriendin kwam er achter en zette mij gelijk buiten de deur. Mijn vrouw weet het wel had er wel eerst moeite mee maar nu niet meer geloof ik zei hij. We stonden gelijk onder de douche,je lul ziet er goed uit zei hij,maak je veel blij mee,ik mijzelf ook hoor ze ik. In mijn flat kon ik altijd heerlijk bloot lopen,wat ik ook deed. Toen de bel ging keek ik door het oogje en zag mijn buurman staan,ik deed gewoon bloot open hij had mij toch al bloot gezien ook al was dat op een andere plek. Hij keek gelijk naar mijn lul,wou vragen dat je koffie wou komen drinken vroeg hij,vanavond kan ik niet zei ik mijn vriend en vriendin komen,en die verwelkom je zo,ja hoor we liggen toch zo in bed met zij 3en. Dan veel plezier zei hij daarmee en tikte even tegen mijn lul aan. Nog geen 5 min later waren ze er ook al,het had een reden ze moesten vroeg weer weg,en zij was ongesteld geworden. Maar hij wou toch graag even neuken,en toen hij dat deed pijpte ze mij,we kwamen heerlijk klaar,en dronken nog wat en gingen weg,was nog geen uur later. Vond het jammer dat het zo kort duurde was nog best wel geil,dacht bel aan bij de buren dat ik toch wel wil komen,hij deed gelijk open,ze hadden niet veel tijd zei ik,dus kan wel wat drinken.
Lees verder...

Nieuwsgierig

maandag 20 april 2009 - 9563 x gelezen
Hij zij dat ik bij hem en bed moest komen en dat deed ik. Ik vroeg aan hem of hij een stijve had, hij zij: "nou nogal ja". hij beval me de onderbroek uit te doen en dat deed ik. Voordat ik het wist streelde zen vingers men voorhuid op en neer op men eikel. Dat voelde echt heerlijk, heerlijk soepel en precies zoals het hoord. Ik deed men benen wat uitelkaar zodat men ballen en men pik wat meer bewegings vrijheid hebben. Toen hij even lekker bezig was zocht ik met men naar zijn lekkere lul. Die had ik snel gevonden en deed het zelfde bij hem, aan zijn gehijg te horen vond hij het heerlijk. toen we even lekker bezig waren trok ik hem wat sneller en hij kreunde heel erg geil van genot..
Lees verder...

Blonde beer

maandag 23 februari 2009 - 8474 x gelezen
Ik niet echt verbaasd over die vraag meer over het feit dat Hij het vroeg antwoordde niet meteen hij zij toen ik zal het echt niet verder vertellen ik kon hem natuurlijk niets weigeren en ik vertelde dat dit inderdaad het geval was hij reageerde met a vandaar ik hoezo nou je zit de hele tijd naar mij te kijken op school en ik denk dat ik nu wel weet waarom ik werd vreselijk opgewonden van dit gesprek maar was bang dat hij zou gaan slaan als ik vertelde dat ik hem geweldig leuk vond hij was namelijk een grote stevige sterke agressieve jongen die veel vocht dat vond ik juist zo leuk aan hem ik raakte altijd opgewonden als hij boos keek ik vergeleek hem altijd met een Teddybeer groot en sterk maar een echte lieverd als hij je lief vind hij zij toen het maakt niet uit hoor als je me leuk vind ik helemaal verbaasd kon even niets zegen nu het ijs gebroken was en ik zeer opgewonden ging ons gesprek open over homo zijn en na een tijdje vroeg hij heb jij al wel een seks gehad met een jongen ik bekende van niet maar zij erbij dat ik dat wel erg graag wou en dat ik dolgraag eens een Piemel wou zien en graag pijpen Luuk zij plots wil je de mijne zien ik dolgelukkig graag als jij dat wilt hij zij niets maar kroop van zijn cabine naar de mijne ik heb een twee persoons luchtbed en ging voor mij hoofd zitten je weet wel op zijn voeten en onderbenen kruis naar voren hij zij pak hem maar ik streek met trilende vingen over de enorme bobbel in zijn Boxershort en duwde die langzaam naar beneden als Luuk’s reusachtige blote Piemel naar buiten valt moet ik even slikken ik had wel een grote lul verwacht maar zo’n grote Luuk was maar een jaar ouder dan ik maar zijn Lul was veel groter ik schat al zo’n 18 centimeter hij kreunt en zegt je mag hem wel aanraken ik weet niet wat ik hoor en ik pak zijn Piemel vast het lijkt wel of ik ontplof zo lekker voelt dat een andere Lul vasthouden ik begin er langzaam een te voelen en trek zijn voorhuid terug wat een heerlijke Eikel groot paars in een woord PRACHTIG dan zegt Luuk je wou toch zo graag eens Pijpen ik kan nog net ja zegen hij kreunt wil je dat bij mij doen ik denk dat ik flauw val de lekkerste jongen van de wereld vraagt of ik hem wil pijpen zonder wat te zegen ga ik langzaam met mij hoofd nar zijn stijve Piemel die voor mijn gezicht hangt met het puntje van mijn tong lik ik aan zijn eikel en snel zuig ik de hele eikel naar binnen zo lekker Luuk kreunt en zegt ga door ik begin wat te likken te zuigen Luuk wil blijkbaar meer want hij legt zijn hand op mijn hoofd en duwt zonder aan mij te denken mijn hoofd hellemaal over zijn Piemel ik moet bijna kokhalzen wat een gevaarte 18 centimeter in een keer naar binnen maar algauw voelt het heerlijk en met Luuk die mijn hoofd op en neer duwt begin ik hem te pijpen Luuk kreunt Koen je bent het einde dit is hemels ga door oooh aaaah ik wordt alleen maar geiler van dit geraas en ga snel verder met zuigen na een tijdje voel ik Luuk’s Piemel opzwellen Luuk stoot zijn keiharde Lul die in mijn keel en duwt mijn hoofd vast op zijn Lul en met een luid gebrul spuit Luuk al zijn zaad in mijn keel ik slik zoveel mogelijk door maar het is zoveel dat er wat uit mijn mond stroomt op mijn kin Luuk trekt zijn Piemel uit mijn mond en voor ik het weet likt hij zijn sperma van mijn kin en begint mij te zoenen ik vreselijk geil zoen een beetje terug wat kan hij lief zijn mijn geile teddybeer na een lange zoen trekt hij ook mijn boxer uit en begint mij te likken overal van mijn hoofd naar mijn tepels daar zuigt hij even op heerlijk wat doet hij dat goed bij mijn Piemel aangekomen die ondertussen rechtop staat 16 centimeter ja ik schaam me er voor zucht hij wat een heerlijke Lul Koen ik weet niet wat hoor hij vind hem mooi Luuk vraagt mag ik ik kreun jij altijd lieverd Luuk zegt wat klinkt dat lekker Lieverd dan zuigt hij eerst een van mijn ballen naar binnen ik kreun aaaah Luuk ga door gemenerik lik men ballen hij zuigt een voor een mijn ballen naar binnen en ik denk dat ik spontaan klaar kan komen dan gaat hij met zijn tong naar mijn Keiharde Piemel die op zijn mond wacht ik kan niet wachten en duw mijn onderlijf omhoog met mijn Eikel duw ik tegen zijn mond hij opent die en zuigt flink aan mijn Eikel dan slurpt hij in een keer mijn Lul naar binnen ik roep ah oooh Luuk ga door ik Oooooh Luuk begint flink aan mijn Piemel te zuigen en voor ik het weet kom ik klaar ik kreun ooo Luuk ik hou van jeeeee en spuit mijn sperma in drie stralen in zijn mond hij slikt ze door en likt mijn hele Paal schoon kriebelt met zijn tong het randje van mij Eikel en laat zich naast me vallen en hijgt wat was dat lekker dit had ik nooit gedacht Flikkertje normaal word ik boos bij dat woord maar deze keer klinkt het zo lief ik zoen hem op zijn mond en hij rolt zich boven op mijn buik zoals ik wel had verwacht is deze grote jongen best zwaar maar het kan me niets schelen Luuk rolt wat heen en weer en knuffelt me hij wurmt zijn armen onder me door en houd me stevig vast zo van jij bent van Mij!!!..........
Lees verder...

Het Bed

dinsdag 13 januari 2009 - 9276 x gelezen
Ik kon niet echt veel zeggen. Ik was nog steeds redelijk geschokt, maar aan de ene kant vond ik het geil. Het winde me op. Ik wilde weten wat er nog meer voor foto’s waren. Of misschien wel andere van Joris. Bart liep om de tafel heen en ging langs me zitten. Zijn badjas was nog steeds open en zijn penis stond nog steeds fier en krachtig overeind. Plotseling voelde ik een arm om mijn schouder gelegd worden. Ik keek om en zag dat Bart zich naar me toe begaf. Voor ik het wist raakte zijn warme lippen mijn lippen aan en drong zijn tong mijn mond binnen.
Lees verder...

Eerste pijp en trekdate

maandag 5 januari 2009 - 10508 x gelezen
Boven in je appartement aangekomen, liep je voor me uit de woonkamer in, deed wat lichtjes aan, zette een muziekje op en zei 'Ga lekker zitten, zet de TV aan, een ander muziekie op, kijk maar' en je ging nog een paar biertjes halen. De muziek was prima, dus zette ik de TV aan, het geluid gemute. Een beetje zappend kom ik een porno kanaal tegen waar net een goeie pijpscene aan de gang is. Mijn ogen blijven er zo een paar seconden op hangen als jij toevallig net weer binnen met 2 biertjes en het valt me direct op dat je je spijkerbroek voor een trainingsbroek hebt omgewisseld. 'Zo, precies op tijd weer terug' zeg je. Verlegen als ik toch nog steeds ben, krijg ik een kop als een boei. 'Haha, geeft niet hoor. Het kanaal staat niet voor niets op nummer 9', zeg je met een knipoog terwijl je links naast me gaat zitten. Terwijl ik, toch best zenuwachtig nu, voorover buk om m’n biertje van de tafel te pakken, voel ik je hand op mijn bovenbeen. Een lichte trilling gaat door me heen.
Lees verder...

Ontmaagd door 3 mannen

maandag 27 oktober 2008 - 12448 x gelezen
De man wreef over zijn bobbel in zijn broek en ik deed langzaam mijn broek naar beneden. Hij liep naar me toe en ik kreeg een tongzoen van hem. Tegelijkertijd wreef hij met zijn handen over mijn rug en zakte af naar beneden. Er kwamen meer mannen naar ons toe. Het waren er 5 in totaal. De man begon me te pijpen en langzaam ging zijn tong over mijn ballen en eikel. Ik was heet. Heel heet, maar ik wilde een lul in mijn kontje. Een andere man deed al mijn kleren uit en lietme tegen de auto leunen. Ik leunde achterover en voelde een hand over mijn billen gaan.
Lees verder...

Lekker neuken in het Oeverbos

dinsdag 8 juli 2008 - 12492 x gelezen
Wandel weer even naar mijn handdoek in de zon en gaat er even voor liggen trek nog een biertje op en instaleer me op mn rug beetje nasoezend van de dingen die net gebeurt waren, ik drink snel nog een biertje en merk dat er een zwarte man naar me loert uit de bosjes, ik draai mijn kontje zijn kant op hij kwam dichterbij hij stond nog in de opening van de bosrand op 5 meter. Ik duwde mijn kontje omhoog, deze meneer kwam achter me zitten en duwde gelijk die heerlijk zwart knots in mijn gespoelde jongenskut, we lagen langs het fiets pad dus al die andere geile kerels hadden een perfect uitzicht, holy shit wat neukt deze hard en dan is hij klaar de sperma diep in mijn reet staat hij op knopt zijn broek dicht en verdwijnt weer in de bosjes. Heb z'n gezicht nooit gezien. Ik speel nog wat na met mijn sterretje, helemaal glad van zijn zaad. Ik wandel weer de bosjes in naar de plek waar ik net zo door gepijpt ben. Ik zie twee mannen, staan met elkaar te spelen ik loop op ze af laat me op mijn kont zakken en begin ze om beurten te pijpen heerlijk die .....
Lees verder...

Twee 19 jarige boys ontdekken gayseks

woensdag 14 mei 2008 - 15712 x gelezen
Ik deed me mond open, en hij schoof zijn pik in me mond. Was eigenlijk wel wat ik verwacht had, en ook de smaak was best wel lekker. We gingen ondertussen liggen. En ik trok onder het pijpen me benen iets omhoog. Toen vond hij me gaatje, waarin ik zelf wel eens gevingerd had. Hij maakte zijn wijsvinger nat, en drukte heel makkelijk zijn middelvinger in me gaatje. Hij was helemaal op deze seks voorbereid, want haalde uit zijn koffer een tube glijmiddel. Hij deed iets op me gaatje, en op zijn middel en wijsvinger. En zonder moeite konden beide vingers er in. Ik lag helemaal met me benen wijd, en opgetrokken, zodat hij goed bij me gaatje kon.
Lees verder...

Mijn jonge sexervaring met een homo

zondag 20 april 2008 - 14791 x gelezen
“We gaan weer verder Ron, we moeten nog veel doen en ik wil vanmiddag wel klaar zijn.” Lachend laat hij mijn been los en staat op, hij steekt zijn hand uit. Als ik mijn hand geef trekt hij mij met een snelle ruk omhoog. Ik sta heel even heel dicht bij zijn gezicht, ik voel zijn rustige ademhaling langs mijn lippen strelen. De sensatie wordt nog groter in mijn buik. Dick laat mij los en draait zich om. Als we weer aan het bureau zitten wil mijn erectie maar niet verminderen, mijn gedachten zijn ook niet meer bij het werk wat we moeten doen. Ik kijk wel in de boeken maar kan er niet inkomen. “Zijn je gedachten ergens anders?” Ik kijk Dick even aan en kan alleen maar knikken, mijn erectie doet gewoon pijn zo hard is hij geworden. Dick draait zich een klein beetje naar mij toe en legt zijn hand weer op mijn been.
Lees verder...

Tim verkracht een zielige jongen

maandag 4 februari 2008 - 24954 x gelezen
Tim stak zijn lul in de openstaande mond van de jongen en deze zoog hard aan de met bloed besmeurde pik van Tim. Hij likte als het ware het bloed wat uit zijn reet stroomde zelf op en Tim voelde dat hij klaar ging komen. Hij spoot zijn zaad achterin de keel van de gedwongen zuigende jongen. Toen zijn pik leeg was, trok hij hem terug en meteen daarna ging de jongen over zijn nek. Een combinatie van kots, spuug en sperma kwam op de grond terecht en Tim vond het werkelijk walgelijk om te zien, maar kreeg er ook weer een kick van. Eindelijk had die klootzak zijn verdiende loon gekregen. Tim trok zijn broek weer omhoog en sloeg de jongen keihard met zijn vuist in zijn gezicht. ...
Lees verder...

Soms neuk ik mijn homo vriend suf

maandag 30 oktober 2006 - 19632 x gelezen
Mijn homo vriend laat zijn dikke pik even uit mijn kutje glijden en slaat ermee op mijn mooie ronde billen. Mijn kutsappen glinsteren op het vlees en hij tilt mij weer op en laat mijn kut wederom genieten van zijn extreem harde pik, diep in mij penetrerend. Zijn ex mist enorm veel, denk ik bij mijzelf. Wederom tilt hij mij op en nu drukt hij zijn pik tegen mijn anus. Ik laat mij over zijn lul zakken en buig naar voren, zodat hij alles goed kan zien. Toch wil hij even weten hoe het is om een vrouw in haar anus te neuken. Hij wil misschien ook wel even het feit dat hij “gay” is even voor zichzelf duidelijk maken. Hij neukt mijn kont als een wilde idioot en ik voel hoe zijn staaf langs mijn darmen schuurt. Wat een geweldig lekker gevoel geeft mij dit. Ik ben zo geil en opgewonden, het is gewoon niet te geloven.
Lees verder...

vreemdgaan met een geile barman

woensdag 6 september 2006 - 14136 x gelezen
De barman maakte mijn spijkerbroek los en haalde mijn inmiddels natte en keiharde pik tevoorschijn. Hij keek vol bewondering naar mijn lul, die eigenlijk niet super groot was of enorm dik. Maar hij vond hem geweldig en likte zachtjes aan de schacht van mijn hongerige pik. Ik voelde zijn mond langzaam om mijn harde pik heen schuiven en genoot intens van zijn geweldige zuigkracht. Hij zoog mijn pik helemaal naar binnen en maakte soppende geluiden, terwijl mijn pik lekker diep in zijn keel ging en er weer uit kwam, terwijl de barman zijn eigen lul al in zijn hand had. Nu wisselden we om en al gauw zoog ik die dikke eikel tot achterin mijn zo goed als maagdelijke mondje. Ik had nog niet zoveel pikken afgezogen, maar ik had in het verleden al wel gehoord dat ik er erg goed in was. Ik was dus erg druk bezig om de barman ook eens lekker te laten kreunen. Ik speelde met zijn kontgaatje door een vinger zachtjes erin te laten verdwijnen, terwijl ik zachtjes rondjes met die vinger draaide. De barman hield het niet meer en pakte mij vast en zette mij tegen de muur aan.
Lees verder...

Biseksueel bruut verkracht door mannen

woensdag 19 juli 2006 - 43354 x gelezen
Onwillekeurig werd ik toch geil, en mijn lul begon een beetje op te zwellen. Hulpje stond nu vlak voor me, en drukte zijn ontblootte eikel tegen mijn anus. Opvallend zachtjes begon hij de druk op te voeren. Hoewel mijn anus door de oefeningen met de dildo's wel wat gewend was, deed het wel wat pijn. Hulpje begon nog harder te duwen, en plotseling schoof zijn pik enkele centimeters mijn anus in. Ik slaakte een kreet van pijn. Om mijn kontgaatje wat te laten wennen bleef Hulpje enige tijd in deze positie staan. De pijn maakte langzaam plaats voor een gevoel van warme geilheid. Toen begon hij zijn pik zachtjes heen en weer te bewegen. Ondanks de netelige situatie waarin ik me bevond, kon ik een paar kreunen van genot niet binnen houden.
Lees verder...

Ik en mijn vrouw neuken jongen in het bos

zaterdag 24 juni 2006 - 43659 x gelezen
Ik knikte met mijn hoofd dat hij dichterbij kon komen wat hij dan ook deed terwijl ik door bleef gaan om mijn vrouwtje te vingeren. Nog steeds niets zeggend trok ook hij zijn broek uit en een ferme jongens lul sprong te voorschijn. "Houdt je ogen dicht dat maakt het spannender" zei ik tegen haar terwijl ik mij terug trok. De knul zat als een bezetene aan zijn lul te trekken maar ik gunde hem wel een pleziertje. Nu heeft mijn vrouwtje in het verleden wel eens meer bewezen dat zij, mits zij de man leuk vindt, niet vies van een andere man is. De knul ging nu op mijn plaats staan zodanig dat zijn lul voor haar mond lag. "Pijp maar weer" zei ik. Ze stak haar hand uit om te voelen waar mijn lul was maar ik zei "nee dat niet alleen je mond ge-bruiken". "O.k.
Lees verder...

drie mannen verkrachten Gerard

dinsdag 20 juni 2006 - 19280 x gelezen
Nu stapte weg van Gerard zijn mond en voelde hij dat de man zijn lul bij de andere lul in zijn reet wilde drukken. En het lukte hem ook nog. Gerard voelde dat zijn anus een klein beetje uitscheurde maar die pijn was minimaal vergeleken bij die twee pikken die zijn anus in en uit ramden, terwijl ze zachtjes langs elkaar heen schuurden. De man die hem al een tijde aan het neuken was trok zijn pik terug en spoot zijn zaad over de rug van Gerard. Hij voelde het warme, plakkerige zaad op zijn rug zitten en voelde ook hoe alles over zijn rug naar beneden drupte. Gerard huilde wederom en voelde nu de andere man zijn bebloede anus volspuiten. De kerel die voor hem stond spoot zijn zaad diep achter in de keel van Gerard....
Lees verder...

Nee ik ben geen homo

donderdag 8 juni 2006 - 15023 x gelezen
Ik liet hem dus begaan en Jeroen duwde me de kamer in waar hij me op zijn bed neer liet vallen. Hij boog zich over me heen en wreef over mijn kruis, begon aan mijn broekriem te peuteren en moeizaam lukte het hem me uit mijn spijkerbroek te wurmen. Mijn t-shirt ging al makkelijker uit en Jeroen klakte goedkeurend met zijn tong toen hij mijn gespierde lijf helemaal bloot zag. Hij kuste me nog eens op mijn mond en liet zijn tong rondjes draaien om de mijne waarop mijn pik reageerde en hard werd tegen hem aan. Jeroen maakte zich los van mijn lippen en liet zich tussen mijn benen op de grond zakken. Hij nam mijn eikel zachtjes tussen zijn lippen, plagend, draaide nu rondjes om de top van mijn pik en likte het stukje dat mijn voorhuid met mijn pik verbindt. Maar weinig meisjes hebben mij ooit zo goed gepijpt als deze gozer deed ,dat kan ik je wel vertellen. Hij drukte me achterover op het bed en duwde mijn benen omhoog en naar achteren zodat mijn kontgat zich naar hem oprichtte. Nu maakte hij een vinger nat en begon daarmee met mijn anus te spelen. Met zijn andere hand masseerde hij mijn lul die nu echt goed hard werd van een geilheid die ik nog niet kende.
Lees verder...

Lekker neuken met de homo kapper

zaterdag 3 juni 2006 - 14867 x gelezen
Een heerlijk gevoel was dat. Ik die een man pijpte. Joost kronkelde in de stoel en ik kon er niet genoeg van krijgen. Op een gegeven moment stond Joost op het punt klaar te komen, maar dat was te vroeg. Ik stopte en Joost wilde dat ik op mijn knie?n in de stoel ging zitten. Ik moest mijn kontje naar achteren doen en Joost duwde zijn lul zachtjes tegen mijn gaatje aan. Hier had ik alleen nog maar van gedroomd. Joost voerde langzaam de druk op en even later gleed zijn lul naar binnen. Joost neukte mij echt. Hij ging langzaam heen en weer en voerde na verloop van tijd zijn ritme op.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting