Gratis Verkrachting Seksverhalen!

Mijn lekkere zus

woensdag 25 april 2012 - 11933 x gelezen
Daarna bond ik der vast en stopte een grote vibrator in der kut. Ik was daarna ff wat boodschappen gaan doen en kwam terug, zag dat ze een aantal keer al was klaargekomen. Was voor nog een neukpartij gegaan. Zo neukte ik der de hele nacht door. Toen ik der losliet stond ze met heel veel moeite op. Het eerste dat ik kreeg was een harde klap in mijn gezicht. Ik was verschrikkelijk bang.Want ze zou mijn ouders kunnen vertellen...
Lees verder...

Geile fantasie

zondag 1 januari 2012 - 11186 x gelezen
Hmmm.... mijn fantasie begint iets te veel bij me los te laten, heb nu een klets natte kut. Nu wil ik achterlangs geneukt worden. Op mijn handen leun ik op het bed terwijl je me bij mijn heupen pakt. Je steekt je pik in me en begint me te berijden. Je pakt mijn haar vast en trekt mijn hoofd achteruit. Ik leun zover achterover dat je bijna je pik in mijn kunt stoppen *tis fantasie he*.
Lees verder...

Vernedert door opa

zaterdag 20 augustus 2011 - 20225 x gelezen
ik hield het bijna niet meer van de pijn en moest gillen toen zei hij kuthoer ik wil je niet horen gillen hij haalden zijn hand uit me kut en toen zei die hier lik je eigen kut sap maar op hoertje en duwde zijn hand in mijn mond likke sletje lik het op. als straf ga je nu mijn voeten likken vuil wijf en ik begon te likken hij duwden hem half in mijn mond, de stank was vrezelijk, hij zei dat ruikt lekker he slaafje met een lach stem. toen pakte hij mij haar vast en trok er aan hij dwong mij me mond opent te doen hij sloeg hard met zijn lul op mijn tong en gezicht. lik aan mijn ballen dwong hij daarna ik begon te likken en voelde vieze haren in mijn mond en zijn lul had een vieze stank op van te kotsen. daarna deed hij zijn lul ruw in mijn mond en ging hard te keer zuigen slet zuigen riep die. ik kreeg kotsneigingen en de tranen liepen over mij wangen. hij kreunde en riep dat ik een vies sletje was die aangepakt moest worden. ik voelden dat hij bijna ging komen hij zei; kijk me aan sletje als je me pijpt ik wil zien hoe je het vind als ik in je bek klaar kom, nog een paar stoten en hij spoot het sperma over mijn gezicht en in me mond. hij ging zitten en dwong mij het allemaal door te slikken. .
Lees verder...

Verkrachting

maandag 15 augustus 2011 - 16863 x gelezen
ik word aan mijn haren getrokken en mijn mond gaat open en de mannen duwen een voor een hun pik in mijn mond. plotseling haalt de man die tussen mijn gespreide benen staat zijn pik uit mijn kut en duwt die tegen mijn sterretje. het zal toch niet,dacht ik,maar ik krijg geen tijd om te denken. met een ferme kracht duwt hij tegen mijn sterretje en het lijkt wel of ik het gevoel heb dat ik open gescheurd word. een vlammende steek schiet door mijn lichaam maar de man heeft geen medelijden met mij en duwt door en ik voel hem langzaam mijn kont inglijden. medogeloos begint hij in mij te rijden en ik kerm het uit van de pijn. de mannen naast mij trekken mijn blouse open en trekken de cups van mijn bh over mijn borsten . ze knijpen in mijn tepels terwijl hun pikken mijn gezicht nat maken van hun voorvocht. de man voor mij begint steeds harder te stoten en opeens met een lange diepe haal spuit hij zijn sperma in mijn darmen. hij stoot diverse malen in mij voordat hij zich terugtrekt.
Lees verder...

Verkracht en vernederd door mijn vriendin

woensdag 27 juli 2011 - 12957 x gelezen
Zo hoertje van me, nu wil ik dat je me even lekker gaat beffen, ze doet haar poesje in mijn gezicht en begin haar lekker te likken, ik voel haar kutsappen al lekker in mijn mond en soms gaat ze even heen en weer zodat mijn mond helemaal onder zit. Plots gaat ze van me af en schuift ze het slipje opzij en komt ze bovenop me zitten. Ze begint me zo hard te neuken, terwijl de dildo nog in mijn kontje zit, ik voel dat ik het niet meer hou en kom luid klaar en begin haar vol te spuiten. He slet maar dat was niet de bedoeling dat je nu al kwam!, ze gaat van me af en komt in de houding standje 69 boven me zitten, Schoonlikken zaadslet van me! Ik voel mijn eigen sperma op mijn mond druppen en vegin gehoorzaam haar natte kutje vol met mijn eigen sperma op te likken, af en toe pijpt ze me nog even, o ja en voor strak wil ik ook dat je mijn sterretje likt, maar ze zit zo goed dat ik ook weinig keuze heb, en lik haar sterretje en hoor haar lichtjes kreunen. Mijn gezicht zit al helemaal onder van haar kutsappen en mijn eigen sperma, ze klimt van me af en zegt zo dacht je dat ik al klaar was of dat jij klaar was!. Je moet minimaal nog twee keer komen van me slet en krijg weer een klap in mijn gezicht! De zwarte voorbind dildo begint pijn te doen maar hij zit nog steeds in mijn kontje, nu gaat ze met haar mondje weer naar mijn pik die klein is geworden en neemt hem helemaal in haar mond, langzaam begint hij weer stijf te worden, opeens pakt ze weer de grootste voorbinddildo die ik had gepijpt, omdraaien zegt ze tegen me. Ze trekt zonder medelijden de zwarte dildo in 1 keer eruit! Weer doet ze olie op mijn kontje en voel nu een grote dildo hard in mijn kontje glijden, nu voel ik me echt verkracht, het doet pijn en duurt even voor het wegtrekt. ...
Lees verder...

In een ruk diep in mijn achterwerk

vrijdag 10 juni 2011 - 21056 x gelezen
na deze beurt kwam ik moeizaam van de stepladder en kreeg van hen nog elk een kus op mijn penis en een mep op mijn achter werk met de woorden good boy,zij verdwenen en daar stond ik met half slappe penis opgezwollen door de snoer die er nog rond was ik probeerde om die snoer te ontknopen om mijn penis vrijheid te geven en het kon niet waar zijn maar de moeder kwam de reserve binnen en ik stond daar voor haar ogen open en blood wat was ik geschrokken,zo zo jongeman heeft u problemen met uw jonge heer ik was versteend van vershot,zij kwam dichter bij en zij blijkbaar heeft u reeds uw zaad geschoten kan die van u nog eens hard worden zij knielde spontaan en begon langzaam te rukken en te zuigen,ja spoedig stond mijn heer weer rechtop en stijf gelijk een paal,zij ging gebukt voor mij staan en zij duw die propper maar kompleet in mijn kont en stoot maar goed door,ik ramde haar hard en diep ja 17 cm kreeg ze in haar acterwerk geperst en met harde stoten neukte ik haar goed door,zij spartelde niet tegen zij duwde zelfs naar achter om zeker de ganse penis erin te krijgen en dit zonder enige gekreun ..........
Lees verder...

Verkracht door mijn opa

maandag 18 oktober 2010 - 23627 x gelezen
"Lekker groot he?" zei hij terwijl hij zich begon af te trekken. "Opa, misschien moet ik maar eens gaan." zei ik terwijl ik opstond. Opa pakte mijn arm vast en trekte me terug op de bank. "Jij gaat nergens heen, meis!" "Opa, wat gaat u doen?" vroeg ik ongerust toen hij mijn jasje openmaakte en uittrok. "Wat ik ga doen? Het hoogtepunt met jou bereiken!" "Nee!" gilde ik bang, maar hij had handboeien in zijn hand en bond mijn handen vast. Hij scheurde mijn truitje kapot en gooide het door de kamer. Daarna scheurde hij mijn bh kapot en begon met mijn tepels te spelen, die een beetje hard werden. "Opa, nee!" gilde ik bang. Opeens vroeg ik me af waar oma was.
Lees verder...

Rape fantasie deel 2

woensdag 17 maart 2010 - 19581 x gelezen
Een brandend gevoel doet me bijkomen. Nog voor ik me kan beseffen wat het is, beginnen Stefan en Mitchel te praten. ,,Ivan! Ze is schoon hoor! Er waren wel twee klysma’s voor nodig, maar ze is nu brandschoon”! Ik wil niet weten wat ze van plan zijn. Ik zit wijdbeens vastgebonden met mijn knieën op de grond en mijn handen zitten vast aan twee kettingen aan het plafond. “Alsjeblieft! Doe het niet! Ik smeek het jullie”! Ivan slaat me vol in het gezicht. ,,Je hebt je bek te houden Joyce! Je mag hooguit kreunen zo meteen”! Nog geen minuut later ligt Ivan onder me. Hij spuugt op zijn hand en smeert het tussen mijn schaamlippen en over zijn eikel. Nu dringt hij weer binnen en begint meteen hard te stoten. Stefan komt voor me staan en dwingt me hem te pijpen. Hij duwt ‘m diep in mijn keel terwijl Mitchel met zijn vinger over mijn anus gaat.
Lees verder...

gay rape deel 1

maandag 15 maart 2010 - 10859 x gelezen
Richard werd boos, hij gaf Jonas een volle mep op zijn gezicht. Jonas lag op de grond met een net geslagen blauwe oog. Jonas bleef op de grond liggen. Richard zette een stap naar hem toe en bukte om jonas op zijn knieën voorover gebuigt te zetten. Nu stook de strakke kont Jonas recht omhoog, om alleen maar hard genomen te worden door Richard. Jonas voelde de spuug van Richard tussen zijn anus gleiden. Hij voelde de vinger van hem in zijn anus gaan om alles zo eens lekker glad te maken en voordat hij het wist kreeg hij een penis van 24CM in zijn anus geduwd. Er kwamen een paar tranen uit jonas zijn ogen. Niet wetend wat hij moet doen of wat er nu eigenlijk gebeurt. Hij snapte het niet.
Lees verder...

Rape fantasie

donderdag 4 maart 2010 - 15493 x gelezen
Na een aantal minuten, die uren lijken te duren, stopt de auto. Ik hoor weer een schuifdeur open gaan en verschillende voetstappen. Als ik merk dat er mensen heel dichtbij me staan, kruip ik in elkaar. Mijn hoofd naar beneden en benen opgetrokken, maar het heeft geen zin. Ik wordt aan beide kanten onder de armen gepakt en naar buiten gedragen. ,,Breng haar naar binnen’’. Het is die man met die zware stem. Op dat moment begin ik met al mijn kracht te bewegen. ,,Zo, wild varkentje hoor’’! Bij het horen van die opmerking stop ik met bewegen en begin zachtjes te huilen. ,,Ahww, ze is verdrietig, je hebt ter pijn gedaan met die opmerking’’.
Lees verder...

Hard genomen in een steegje

dinsdag 19 januari 2010 - 20532 x gelezen
'' heb je geen zin om met mij mee te gaan ? '' Het gedaante pakt haar opeens stevig vast aan haar arm. '' nee bedankt , wil je me nu los laten ? '' Sophie weet dat ze faalt omdat haar stem begint te trillen. '' ik laat jou helemaal niet los , en ik laat je al helemaal niet door die deur heengaan. '' Ze voelt zijn handen over haar rug glijden totdat hij uitkomt bij haar stevige kont.Hij knijpt ruw in haar billen en rukt daarna haar rokje van haar lijf. '' zo schatje , ik ga je hard nemen , en als ik je ook maar één keer hoor gillen snijd ik dat mooie keeltje van je door. Het enige wat je mag gillen is mijn naam als ik je kletsnat klaar laat komen, mijn naam is trouwens danny. '' Danny draait sophie ruig om zodat ze met haar rug tegen de deur aanstaat. Haar Naveltruitje word ruw van haar lijf gescheurd. '' wat heb je een mooie reet, kan niet wachten tot ik die hard kan beuken.
Lees verder...

Verkracht door haar opa

maandag 7 december 2009 - 29484 x gelezen
"Je ziet er zo geil uit!"Kreunde hij. "Nee!"Huilde ze. Hij bond haar armen vast aan de bank en schoof haar rokje omhoog tot haar middel. Ze schopte met haar benen. hij spreidde ze en bond ze ook vast. Hij scheurde het slipje kapot. Hij deed haar topje uit. "Lekkere tieten!"Zei hij. Hij deed een zakdoek in haar mond zodat ze niet kon gillen. Wel snikte ze.
Lees verder...

Salima bruut verkracht door huisgenoten

zaterdag 22 augustus 2009 - 18889 x gelezen
De volgende avond zaten Jeroen, Marc, Lucas en Diederik-Jan bij elkaar. Jeroen vertelt hoe hij door Salima uitgedaagd werd die morgen. Alle vier waren ze het er roerend over eens dat ze die meid wel eens flink zouden willen neuken. Jeroen zei stoer dat het hem wel zou lukken om haar te versieren. Marjolein en Vanessa mengden zich in het gesprek. “Dat lukt je nooit” zei Marjolein tegen Jeroen. “Die meid heeft nog nooit geneukt en voelt zich verheven boven ons” zei het jaloerse blonde hockey-trutje. Vanessa deed er nog een schepje bovenop: “Jullie kunnen je natuurlijk ook gewoon aan haar vergrijpen jongens. Dan leert ze eindelijk eens wat het is om geneukt te worden. Wij zullen jullie niet tegenhouden, of wel Marjolein ?”.
Lees verder...

Marokkaanse slet uitgebuit door zus

maandag 17 augustus 2009 - 18164 x gelezen
Naima was nu anderhalf jaar getrouwd, maar echt spannend was haar sexleven nog niet geweest. Ze had het gevoel alsof Achmed in bed nooit echt in haar geïnteresseerd was, hij deed zijn ding en dacht vooral aan zijn eigen genot. Bij Naima kwamen af en toe wel geile fantasieën op, waar ze echter nooit over durfde te beginnen. Terwijl ze aan het bijkletsen waren, bekeek Naima vol jaloezie het prachtige figuur van haar jongere zusje. Toen kwam Achmed thuis en ze gingen aan tafel. Tijdens het eten merkte Majda dat ze voortdurend bekeken werd door de man van haar zus. Ze voelde zijn ogen naar haar borsten staren. Zou hij soms opgewonden van mij raken? Vroeg ze zichzelf af. Vast niet, dacht ze, hij is toch met mijn zus getrouwd. Toen ze na het eten opstond, merkte ze dat hij weer naar haar billen keek.
Lees verder...

Extreem lekker

zondag 15 maart 2009 - 23970 x gelezen
Ik werd wakker met een vreselijke smaak in mijn mond en een barstende koppijn. Ik had moeite om me te foccussen en zakte steeds weer weg. Ik werd wakker toen ik mijn naam hoorde...Ik voelde dat ik vastgebonden lag, mijn ogen en mijn mond waren dichtgeplakt. Ik probeerde geluid te maken, te gillen te schreeuwen, maar er kwam geen geluid uit. Ik hoorde lachen, hoe wilder ik tekeer ging hoe harder het lachen werd. Ik was doodsbang voor wat er ging komen. Ik hoorde een deur open en dicht gaan en voelde en hoorde toen een hele poos niets.
Lees verder...

Julia en Rachid

vrijdag 3 oktober 2008 - 20341 x gelezen
Ze opende het en vond een DVD. Trillend van angst voor wat ze nu zou zien, voor de onbekende inhoud van de DVD, drukte ze op ‘play’. Ze keek recht in het gezicht van de door haar zo gehate Rachid. Hij likt met zijn tong over zijn lippen. “Hallo Julia, als je kijkt. Ik houd het kort, want ik kan me nauwelijks inhouden. Ik geef toe, dat ik je verschrikkelijk aantrekkelijk vind. Ik vind je ontzettend geil. Ik hoop dat je met een goed gevoel naar deze DVD gaat kijken. Ik ga de komende uren zeker genieten, want ik ga je neuken.
Lees verder...

Blondje in verkeerde bed

dinsdag 24 juni 2008 - 17911 x gelezen
Ik was nieuwsgierig naar haar lijf en wilde haar niet alleen bekijken maar ook bevoelen. Mijn handen gleden over haar borsten heen en ik nam haar tepels tussen mijn vingers. Ze sliep door! Ik voelde voorzichtig tussen haar benen en kwam tot de conclusie dat haar kutje lekker nat was, net zoals mijn beddengoed. Waarschijnlijk had ze zichzelf nog even lekker klaar gevingerd voor ze was gaan slapen. Om deze hypothese te onderzoeken rook ik even aan haar rechter middelvinger. Deze rook naar vagina, dus het was waar.....
Lees verder...

Tim verkracht een zielige jongen

maandag 4 februari 2008 - 24954 x gelezen
Tim stak zijn lul in de openstaande mond van de jongen en deze zoog hard aan de met bloed besmeurde pik van Tim. Hij likte als het ware het bloed wat uit zijn reet stroomde zelf op en Tim voelde dat hij klaar ging komen. Hij spoot zijn zaad achterin de keel van de gedwongen zuigende jongen. Toen zijn pik leeg was, trok hij hem terug en meteen daarna ging de jongen over zijn nek. Een combinatie van kots, spuug en sperma kwam op de grond terecht en Tim vond het werkelijk walgelijk om te zien, maar kreeg er ook weer een kick van. Eindelijk had die klootzak zijn verdiende loon gekregen. Tim trok zijn broek weer omhoog en sloeg de jongen keihard met zijn vuist in zijn gezicht. ...
Lees verder...

Hoer heftig misbruikt uit wraak

maandag 22 oktober 2007 - 24818 x gelezen
De hoer reageerde geschrokken. Ze had dit al eens eerder gezien. Mannen die wraak nemen op hun ex vrouw door middel van een hoer te misbruiken. ‘Alsjeblieft, ik ben ans niet. Mijn naam is..’ Nu sloeg Henk haar in haar gezicht. ‘Bekouden en ontvangen, teef.’ Hij begon haar nu nóg harder in haar aars te neuken. Een klein straaltje bloed droop langs zijn lul uit haar kont.
Lees verder...

Tiener Maartje verkracht door haar zwager

dinsdag 7 november 2006 - 65535 x gelezen
Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin. Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen. De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden. Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. ‘Dit doet even pijn. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt. En je weet dat ik het meen.’ Maartje werd omgedraaid en ze zag hoe haar zwager op zijn hand spuugde en voelde hoe hij dit op haar anus ging uitsmeren. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen.
Lees verder...

lekker kontje bruut verkracht

vrijdag 8 september 2006 - 35842 x gelezen
Wanda hoopte dat hij haar door liet pijpen tot hij zijn zaad in haar mondje had gespoten maar helaas. Hij trok haar hoofd met evenveel geweld van zijn lul af als dat hij het ar naartoe had getrokken. Hij dwong haar om op haar knieën te gaan zitten. Ongemakkelijk manoeuvreerde ze zich op haar knieën op het bankje. Ze had een stringetje aan en dat maakte de man nog veel geiler. “Wat heb jij een heerlijk strak kontje om te zien zeg! En wat een nauw kutje. Ik wil wel eens kijken wat ik lekkerder vind. In je kont of in je kut. Hij maakte zijn vingers nat door zijn hand in de stromende regen te houden en wreef daarmee haar poepgaatje in. Wanda kneep haar ogen stijf dicht toen ze iets naar binnen voelde glijden.
Lees verder...

Biseksueel bruut verkracht door mannen

woensdag 19 juli 2006 - 43354 x gelezen
Onwillekeurig werd ik toch geil, en mijn lul begon een beetje op te zwellen. Hulpje stond nu vlak voor me, en drukte zijn ontblootte eikel tegen mijn anus. Opvallend zachtjes begon hij de druk op te voeren. Hoewel mijn anus door de oefeningen met de dildo's wel wat gewend was, deed het wel wat pijn. Hulpje begon nog harder te duwen, en plotseling schoof zijn pik enkele centimeters mijn anus in. Ik slaakte een kreet van pijn. Om mijn kontgaatje wat te laten wennen bleef Hulpje enige tijd in deze positie staan. De pijn maakte langzaam plaats voor een gevoel van warme geilheid. Toen begon hij zijn pik zachtjes heen en weer te bewegen. Ondanks de netelige situatie waarin ik me bevond, kon ik een paar kreunen van genot niet binnen houden.
Lees verder...

Tienermeisje vastgebonden

dinsdag 27 juni 2006 - 43990 x gelezen
Daar lag ik dan, vastgebonden en wel. Ik hoorde Frank de trap aflopen en toen de voordeur dichtslaan. Ik luisterde naar de andere geluiden in het huis, er woonden daar namelijk nog meer jongens, had Frank zijn eigen deur afgesloten, volgens mij niet. Die keer kwam hij na een minuut of dertig weer thuis en hij bevrijdde mij uit mijn gevangenschap, hij zoende me en daarna moest ik naar huis want mijn moeder wachtte met het eten op mij. De tweede keer dat het gebeurde duurde het heel lang voor Frank terugkwam en ik was in slaap gevallen. Toen ik nog slaapdronken mijn ogen opende zag ik Frank naast het bed staan, hij had zijn geval uit zijn broek hangen en hij bevredigde zichzelf terwijl hij naar mij stond te kijken. Toen hij zag dat ik wakker was en naar hem keek draaide hij me om op mijn buik, schoof mijn rok omhoog tot over mijn billen en kwam klaar op mij. Met een papieren doekje veegde hij mijn blote benen schoon en maakte me los. Nu lig ik hier weer, in Frank zijn bed, mijn mond heeft hij ook dichtgeplakt. Ah, ik hoor hem de trap weer opkomen.
Lees verder...

drie mannen verkrachten Gerard

dinsdag 20 juni 2006 - 19280 x gelezen
Nu stapte weg van Gerard zijn mond en voelde hij dat de man zijn lul bij de andere lul in zijn reet wilde drukken. En het lukte hem ook nog. Gerard voelde dat zijn anus een klein beetje uitscheurde maar die pijn was minimaal vergeleken bij die twee pikken die zijn anus in en uit ramden, terwijl ze zachtjes langs elkaar heen schuurden. De man die hem al een tijde aan het neuken was trok zijn pik terug en spoot zijn zaad over de rug van Gerard. Hij voelde het warme, plakkerige zaad op zijn rug zitten en voelde ook hoe alles over zijn rug naar beneden drupte. Gerard huilde wederom en voelde nu de andere man zijn bebloede anus volspuiten. De kerel die voor hem stond spoot zijn zaad diep achter in de keel van Gerard....
Lees verder...

Tienermeisje door veel mannen geneukt en verkracht

vrijdag 26 mei 2006 - 55956 x gelezen
Al vechtende werd ze op het bed gegooid en twee mannen hielden haar handen vast. De uiterst zwaar geschapen kerel trok met veel geweld haar benen uit elkaar en ramde zijn enorme lul diep in haar tienerkutje. Het arme meisje gilde het uit van de pijn en ze had het gevoel dat ze aan het uitscheuren was. De tranen liepen over haar wangen en ze wilde zich losrukken, maar de grip van de andere mannen was gewoon te sterk. Hij begon haar nu keihard te neuken. Harder en harder, terwijl het meisje alleen maar pijn voelde van binnen. Maakte hij nu alles kapot van binnen bij haar? Wat moest ze doen? Ze probeerde nog harder te gillen, maar wat had het voor zin? Iedereen in die zaal was het eens met de verkrachting. Mannen van het productieteam hadden zelfs hun leuters uit de broek gehaald om zichzelf heerlijk te bevredigen. Het meisje had geen medestanders hier. Nu werd ze met veel geweld omgedraaid en trok de spierbundel zijn harde lul uit haar kut en ramde hij hem zonder schroom keihard in haar nauwe poepgaatje.
Lees verder...

Canarische Eilanden

zondag 21 mei 2006 - 22265 x gelezen
?Dat komt wel in orde meneer.? Zei mijn vriend,?Gaat u maar,wij regelen dat wel.? De man nam nog de sleutels van het meisje af en overhandigde die aan ons. Toen hij weg was legde mijn vriend,die Hens heet,zijn arm om het meisje die nu in tranen was. ?Rustig maar hoor,zei hij? Jij mag hier gerust nog wel blijven tot morgen,maak je maar niet zo druk.? Hij voerde haar mee naar de bank en gebaarde mij om iets te drinken te halen voor het arme kind. Zij dronk een beetje en werd al wat kalmer. Hens had haar nog steeds dicht tegen zich aan gedrukt en ze wilde zich uit zijn armen losmaken maar hij fluisterde ?Sst,? in haar oor. ?Je gaat nu toch niet moeilijk doen tegen ons nu wij jou zo helpen? Je kunt alsnog vertrekken hoor als je dat wilt.? Hij zette het glas van het meisje op tafel en liet zijn hand toen op de binnenkant van haar been rusten.
Lees verder...

Verkracht in het bos

woensdag 17 mei 2006 - 26228 x gelezen
Hij had een stijve pik gekregen en die moest vrij gelaten worden. Zijn harde pik moest glimmen in de zon door het vocht uit haar dampende kut. Onmiddellijk trok hij zijn broek uit en daar stond zijn wapen, zijn harde pik. Hij glom nog niet, dus drukte hij hem zonder pardon in het een beetje natte kutje van het meisje. Nou ja,. Meisje, ze was zeker 21, 22 jaar oud. Maar hijzelf was 35, dus technisch gezien vond hij dat hij haar een meisje noemen mocht. Zijn harde leuter ramde diep in haar nauwe kutje en het gevoel was overheerlijk. Hij zag nu dat het meisje helemaal klaarwakker was geworden en ook zag hij, hoe ze met grote ogen naar hem lag te kijken, te bang om te schreeuwen. Hij genoot hier erg van.
Lees verder...

Joop verkracht de babysitter

maandag 15 mei 2006 - 45402 x gelezen
Het meisje voelde de harde pik achterin haar keel glijden en ze kon niets anders dan zuigen en slikken, anders was ze aan het stikken. Joop deed behendig een schoen en een sok uit en toen hij zijn lul uit het meisje haar mond liet verdwijnen, drukte hij de sok in haar mond en deed de riem om haar hoofd heen. Het meisje was helemaal van de kaart, toen haar rokje van haar kont werd gerukt en haar slipje in drie stukken gescheurd een hoek in verdween. Joop drukte twee vingers in de kut van het meisje die al gauw nat werd, zonder dat ze daar daadwerkelijk de behoefte toe had. Joop wist genoeg en drukte zijn lul diep en hard in de kut van het meisje. De oppas gilde, maar door de sok heen kon niemand wat horen. Joop grijnsde. Hij zat lekker strak in dat jonge kutje. Als hij geweten had dat een jong kutje z? goed zou voelen, dan had hij haar veel eerder geneukt. .
Lees verder...

Van school gestuurd worden

zondag 14 mei 2006 - 36784 x gelezen
De steeds geiler wordende conrector trekt aan het witte topje van de pijpende Evelien. ?Zozo, ik kan het zeker goed, want hij wil schijnbaar meer van mij.? Hij trekt het topje omhoog, Evelien stopt met pijpen en doet haar armen omhoog. Terwijl het topje over Evelien haar hoofd omhoog getrokken wordt, komen er twee mooie borsten tevoorschijn springen. De conrector geeft een kreun van opwinding. Met twee handen grijpt die naar de borsten van Evelien en raakt ze eventjes aan. Daarna pakte hij haar hoofd en duwt haar weer naar zijn lul. Evelien begrijpt zijn intentie en begint weer met pijpen. Waar Evelien even dacht dat zij de touwtjes in handen wist te krijgen werd ze weer even op de feiten gedrukt. De conrector moest krijgen wat hij wilde, of anders was het het einde van Evelien haar school carri?re.
Lees verder...

De speciale fokkerij van boer Willems

woensdag 10 mei 2006 - 31166 x gelezen
Een meisje met een forse kont en super grote tieten werd bevrijd uit haar ketenen om plaats te nemen in een soort standaard waar ze met riemen vastgezet werd waarna haar kut door twee van de jonge mannen royaal met vaseline werd ingesmeerd. Intussen was de boer bezig om de hengst op te warmen door aan de enorme lul van het dier te trekken. Toen hij de tijd rijp achtte werd het dier half achter en half boven het jonge teefje gemanouvreerd waarna de boer de paardenlul in positie bracht. Beetje bij beetje schoof hij het naar binnen in de kut van het meisje die hard gilde. Meteen kwamen vier van de jongens in actie en omd e beurt schoven zij hun ook geen kleine lullen in de mond van het meisje om haar te beletten te schreeuwen. .....
Lees verder...

Absoluut niet verder vertellen

woensdag 10 mei 2006 - 15898 x gelezen
Wie had gedacht dat dat zo ging, ik niet! Ik nam de opdracht aan, dit was wel een uitdaging, nog nooit had een man nee tegen mij gezegd als ik hem wilde, zou ik nu de eerste ontmoeten? Ik dacht het niet! Hoe het een en ander moest gaan was al voor mij bedacht, de tactiek uitgestippeld, zoiets als the oldest trick in the book maar daarom is zo?n werkwijze waarschijnlijk zo?n clich? ; als het niet werkte zou het niet zo?n oude truc geworden zijn. Ik zou namelijk als uitzendkracht voor slechts een dag de secretaresse zijn van Meneer X en hem ?s avonds na werktijd wanneer wij nog de enige mensen waren in het kantoor, verleiden. Die dag deed ik keurig mijn werk en meer niet, ik flirtte niet met hem en had mij subtiel gekleed, deze man had al zoveel zogeheten golddiggers achter zich aan dat ik niet op die toer wilde gaan. Totdat de avond viel was er dus niets aan de hand, we aten samen een pizza die ik besteld had en daarna ging ik los. Zoals dat altijd gaat in fantasieen deed ik mijn bril (overigens met gewone glazen dus puur voor het effect van serieuze vrouw die het me gaf ) af, trok de haarklem uit mijn knot en schudde mijn lange blonde haar los over mijn schouders. Ik ging bij de verbijsterde man op schoot zitten en kuste hem vol op zijn mond, mijn tong gleed langs zijn lippen, vond haar weg naar binnen en naar zijn tong, ik voelde zijn lid bewegen in zijn keurige pantalon en even later duwde een flinke erectie tegen mijn slipje aan. We verspilden geen tijd aan praten en ik maakte de knoopjes van mijn blouse zelf open, leidde zijn handen naar mijn borsten die in een mooie kanten beha op hem wachtten en liet ze hem in zijn mond nemen terwijl ik aan de rits van zijn pantalon frummelde om zijn gezwollen pik in mijn mond te kunnen nemen. ...
Lees verder...

Inbrekers in de nacht

woensdag 10 mei 2006 - 25598 x gelezen
?Stil sijn vrouwtje, mondje dicht dan doe ik je geen pijn? sist een stem in mijn oor. De gestalte bij het raam komt dichterbij, ik kan zijn gezicht niet onderscheiden maar hij kan mij prima zien want hij zegt:;Kijk er s wat we hier hebben, wat een lekker geil mokkeltje seg. Kijk s naar die grote ballen in dat hempie, sjonge jonge laat mij s voelen.? De man die mij vasthoudt duwt me naar voren, mn tieten hangen naar de man toe die er vol in grijpt. ?Au?,kreun ik . ?Laat mij ook es even?, zegt de man achter me. Hij trekt de riem uit zijn broek en lust die om mijn nek , hij heeft nu zijn handen vrij terwijl ik niet weg kan lopen en aan hen overgeleverd ben. Ze scheuren mijn babydoll kapot, grijpen me in mijn kruis, trekken aan mijn tepels en halen hun pikken tevoorschijn uit hun broek, dwingen mij op de grond. De riem knelt om mijn hals, ik word er licht van in mijn hoofd, ik zal alles doen ,als ik maar niet stik. Ondanks mezelf word ik toch geil van de hele situatie, die pikken zien er ook wel lekker uit, harde stevige pikken zijn het en ze hebben er zin in! Om de beurt pijp ik hen en ze kreunen van genot.
Lees verder...
Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcam sex en Gratis Porno
Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting