Gratis seks verhaal: Aangespoelde man neukt wilde geile vrouw

Aangespoelde man neukt wilde geile vrouwOp een vergeten eiland in de Stille Oceaan was een man aangespoeld. Hij was van zijn schip gevallen tijdens een hevige storm en kwam net bij. Zijn ogen deed hij open maar al gauw maakte hij er spleetjes van. De hete zon brandde in zijn gezicht en op zijn netvlies. Hij hoorde het slaan van golven achter zich en zag door zijn spleetjes een oerwoud aan de rand van het witte strand waarop hij aangespoeld lag. Hij stond voorzichtig op en keek zichzelf na. Er mankeerde hem niets en zijn lichaam miste ook niets. Alle lichaamsdelen zaten er nog aan. Hij besloot op onderzoek uit te gaan. Toen hij aankwam bij de rand van het oerwoud, waren zijn ogen gewend aan het felle zonlicht. Hij wilde het oerwoud betreden, toen hij plotseling een vrouwenstem hoorde. Het was niet praten wat er uit het oerwoud klonk, maar een ijzige schreeuw. Maar een schreeuw uit angst was het ook niet. Het klonk meer als een schreeuw naar honger.en het kwam dichterbij. De man besloot toch door te gaan. Hij moest zichzelf toch zien te redden op dit wonderschone eiland. Hij werkte zichzelf door zwaar dichtgegroeide gebieden en werd af en toe geslagen en gestriemd door takken en allerlei andere dingen die daar groeiden. Opeens stond hij temidden van een soort oase. Het was een prachtig stukje open oerwoud waar een waterval stroomde en waar veel fruit groeide. Toen de man beter keek, zag hij dat alles aangelegd was. Het was een soort tuin, met fruit en groente. Achterin stond een klein huisje, gemaakt van takken en bladeren. De man ging erop af en stapte voorzichtig naar binnen, toen hij plotseling naar binnen getrokken werd.
Aangespoelde man neukt wilde geile vrouwHij was verrast door deze actie. De man werd in een hoek gesmeten en meteen besprongen. Zijn ogen moesten even wennen aan het donker, maar nu zag hij dan toch een mooie vrouw bovenop hem zitten en ze was spiernaakt. Ze slaakte een kreet, dezelfde kreet die hij in het oerwoud gehoord had. Hij wist nu, terwijl de vrouw op hem zat, waar ze honger naar had. Ze scheurde zijn broek van zijn lijf en pakte meteen zijn pik vast. Het was een wonder, zo lekker als ze hem vastpakte. Ze trok hem haastig af, masseerde zijn ballen en streelde zijn heupen en buik op een zo intens sensuele manier, dat hij spontaan een harde lul kreeg. De man was dolblij dat het een vrouw was die hem had besprongen en niet een maffe inboorling. De vrouw was waarschijnlijk ook aangespoeld ooit hier. Dat zou hij haar misschien later wel vragen. Ondertussen had de man zijn hand tussen de benen van de vrouw weten te krijgen en gleden zijn vingers tussen haar schaamlippen en verdween zijn middelvinger al gauw in haar geile neukgrotje. Ze gromde van geilheid en nam de pik van de man in haar mond. Ze zoog hard op de eikel en likte langs de rand. Ze zoog een paar minuten heftig aan zijn pik. Ze kwijlde over de harde lul heen en haar hele mond was er nat van geworden. Nu stond ze op en plantte ze haar kont op het gezicht van de man. Hij begon haar kutje te likken maar dat wilde de vrouw niet. Ze wilde dat hij zijn tong in haar anus boorde. Dat begreep hij maar al te goed, doordat ze haar vinger in en uit haar kontje liet gaan.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Aangespoelde man neukt wilde geile vrouw Aangespoelde man neukt wilde geile vrouw Aangespoelde man neukt wilde geile vrouw Aangespoelde man neukt wilde geile vrouw
Aangespoelde man neukt wilde geile vrouwDe man likte aan haar anus en wisselde het af door af en toe zijn vinger in en uit haar kontje te laten glijden. De wilde vrouw zoog ondertussen zijn pik tot achterin haar keel. De man voelde haar lippen tegen zijn ballen aandrukken en hoorde de vrouw een beetje kokhalzen terwijl ze hem aan het deepthroaten was. De tong van de man boorde diep in het kontje van de vrouw. Nu stapte de vrouw van zijn gezicht en ging ze meet haar rug naar de man zijn gezicht toe, op zijn lul zitten. Ze bereed zijn lul hard en de man zag hoe de dikke maar ferme billen van de wilde vrouw op zijn bekken neerkwamen bij iedere geile beweging die ze van boven naar beneden maakte. Hij pakte haar billen vast en kneed deze lekker stevig. Hij trok ze uit elkaar, zodat hij goed kon zien hoe zijn harde lul in haar natte en warme kutje verdween. De schaamlippen van de vrouw bewogen gracieus mee bij iedere beweging en af en toe kneep ze haar kutspieren aan, zodat de man er extra veel van voelde. Ze wist verdomd goed hoe ze een man verwennen moest. Hij wist niet hoe lang ze hier zat, maar dit soort dingen waren duidelijk net als fietsen. Je verleert ze nooit.
Aangespoelde man neukt wilde geile vrouwDe vrouw ging nu liggen en trok haar benen op. Hij ging bovenop haar liggen en neukte haar in een lekker tempo, zichzelf en haar naar een hoogtepunt brengend. De wilde vrouw stimuleerde haar gevoelige klitje en aan haar bewegingen te zien, zou ze gauw klaarkomen. Ze liep een klein beetje rood aan en bewoog haar bezwete hoofd wild van links naar rechts toe. Nu begon ze te hijgen en te gillen. Ze gilde zó hard, dat er een echo door het oerwoud leek te klinken, waardoor de vogels opschrokken en krijsend wegvlogen. Nu schokte haar hele lijf, terwijl de man haar lustig vol bleef pompen. Door het klaarkomen, kneep de vrouw erg hard met haar kutspieren, waardoor de man er superstrak in zat. Hij neukte sneller en sneller en hij voelde hoe hij klaar ging komen. Hij trok zijn lul uit haar kut en spoot de vrouw haar mooie borsten helemaal onder. Hij kuste haar vurig op haar mond en nam haar daarna mee naar het meertje bij de waterval, waar het tweetal elkaar al vrijend schoonmaakte. Gaandeweg leerde de man de vrouw kennen en maakte hij haar weer bewust van de taal van de beschaafde wereld. De vrouw bleek net als hij een Nederlandse te zijn. Wat een geluk ook weer. Samen bouwden ze hun leven daar op. Ze namen wel kinderen, maar dat lukte niet zo vlot, dus moesten ze , tot genoegen van beide partijen , nog vele jaren elkaar suf neuken.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
depaparazzi.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13239 x gelezen.
34 x gestemd.
Rating van: 3.09
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting