Gratis seks verhaal: Annemarie 18 jaar

Annemarie 18 jaarHallo ik ben een meisje van begin achtienjaar. Zit nog op school en woon nog thuis bij mijn ouders. Ik was op een avondje biologie aan het leren. We zitten In het hoofdstuk waar het gaat over zelf bevrediging enzo voort. Het kijken in de boeken en het lezen maakt mij opgewonden. Ik schrok ervan en stopte gelijk met leren. Ik heb een tijdje bij mijn ouders op de bank gezeten met een natte doos best erg eigenlijk. Mijn vader had nacht dienst dus die vertrok naar zijn werk. Mijn moeder was gewoon thuis.
Annemarie 18 jaar. Zei vroeg of ze me moest overhoren en dat deed ze dan ook. Na het overhoren ging zij douche zij ze. Dus ze ging naar boven toe en ik hoorde de douch aan gaan. Ik was televisie aan het kijken. Ik keek op de klok en zag dat het al laat was dus ging naar boven toe. Maar door alle geil heid pakte ik een banaan. Maar boven aan gekomen klonken er vreemde geluiden uit de badkamer. Ik keek stiekem. Wat ik daar zag maakt mij nog vele malé geiler. Ik zag mijn moeder bezig met een vribrator ze was heerlijk met zich zelf bezig dus heb ik haar gelaten en niks gezegd. Ik riep van af mijn kamer dat ik ging slapen en kreeg antwoord dat het goed was.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Annemarie 18 jaar Annemarie 18 jaar Annemarie 18 jaar Annemarie 18 jaar
Annemarie 18 jaarIk dacht aan die vribrator en dat ik die ook in me kutje wilde hebben. Toen bedachte ik opeens die banaan die ik mee had. Ik deed hem eerst zo geil mogelijk in me mond en deed op ik pijpte zo geil als toen ben ik nog nooit geweest. Ik haalde de banaan uit zijn vel en liet hem voor zuchtig in mijn kutje glijden die is nog er nauw want dit was de eerst keer dat ik het met me zelf had gedaan. Ik was heerlijk bezig stond op het punt van klaarkomen toen er een kreun uit mijn mond ontsnapte. Mijn moeder kwam naar me toe en vroeg wat er was ik zei dat ik dat niet was. Mijn kwam evengoed naar me toe en ging naast me liggen.
Annemarie 18 jaarZe vond de banaan die nog ik mijn bed lag ze zei wat is dit ik zei een banaan. Hoezo een banaan ik had honger zei ik dan maar. Ze geloofde me niet en zei neem een hapje van de banaan dan ik zeg nee bah. Ha zij me moeder nu val je door de mand je was aan het mastruberen hè geilerd. Nou ik heb wat veel mooiers voor je zei ze en ze gaf me een in gepakt dildo voor als ik er klaar was zei me moeder. Toen heb ik ook maar gelijk gezegd dat ze weg moest en ik heb me uren vermaakt metdie lekker lange dildo ik ging zo hard dat me kutvocht eruit spoot zo geil was ik. Daarna ben ik gestopt en heb nog even bij me moeder gezegd dat hij het goed deed en ben gaan slapen ik heb die dildo nog vaak gebruikt.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
dildoinmijnkut.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
6037 x gelezen.
17 x gestemd.
Rating van: 3.29
Auteur: Annemarie

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting