Gratis seks verhaal: Appels op de fruitschaal

Appels op de fruitschaalDe appels lagen al veel te lang in de fruitschaal en Helmut kon zichzelf wel voor zijn kop slaan. Elke keer als hij fruit ging halen op de markt, dan beloofde hij zichzelf dat hij het ook op ging eten, maar dat deed hij echter nooit. maar eigenlijk vond hij het ook niet zo erg, want dan kon hij weer teruggaan naar de kraam waar zij stond. Zij was degene die fruit verkocht en ze was meer dan een lust voor het oog. Het meisje, slank en ontzettend geil ogend,was altijd vrolijk en ze was ook speciaal vrolijk tegen Helmut. okay, misschien was het in zijn hoofd, misschien was hij niet het doel van haar extra aandacht, maar dat kon hem weinig schelen. Het was nu donderdag en er was markt in de stad. Hij ging dus maar wat vers fruit ophalen en dit keer zou hij het meisje gewoon mee uit vragen. Zo moeilijk kon het toch niet zijn? Helmut besloot om haar niet zomaar uit te vragen, nee, hij was van plan om haar mee naar zijn slaapkamer te vragen. Zo deed hij het altijd in de kroeg. Gewoon recht toe recht aan vragen wat hij wilde van het meisje in kwestie. Negen van de tien keer ging het fout, maar de tiende keer ging het dus helemaal goed. Dan had hij de meest lekkere, geile avond van zijn leven. Tenminste, tot de volgende keer aan toe dan.
Appels op de fruitschaalHij trok zijn jas aan en stapte in de auto op weg naar de markt. Het weer was goed. Een blauwe hemel glimlachte hem tegemoet, terwijl er af en toe een witte wolk, haast fonkelend als een parel, voorbijdreef. Het zomerse gezang van de vogels bracht Helmut niet uit zijn humeur, ook niet toen hij een kwartier moest zoeken naar een parkeerplaats. Eindelijk had hij er dan toch eentje gevonden. Op weg naar de markt liep hij over de overvolle straatjes van de binnenstad, terwijl de warmte op leek te stijgen vanaf de tegels in de verhitte menigte. Helmut liep langs winkels met prularia, langs kledingsboetiekjes met buiten een kraampje waar de verouderde mode voor een prikje te koop werd aangeboden. Er was zelfs een kraam waar condooms werden verkocht. En alsof het een teken was geweest, keek Helmut om en keek hij het meisje van de fruitkraam recht in haar ogen. Het was niet duidelijk of het kwam door de drukkende hitte, maar even sloegen de vlammen tussen hen twee over. Met grote, zelfverzekerde stappen liep Helmut op haar af en groette haar vriendelijk. 'Hoi! Ben jij er ook weer?' klonk haar hese stem. Elke keer als ze sprak, moest hij denken aan Katja Schuurman. Dat vondt hij ook zo'n lekker ding. Ze leek er ook erg veel op. Misschien was dat wel de reden van zijn gevoelens voor haar.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Appels op de fruitschaal Appels op de fruitschaal Appels op de fruitschaal Appels op de fruitschaal
Appels op de fruitschaalHelmut schraapte zijn keel en stak zijn borst een beetje stoer vooruit.'Luister, ik kom hier elke week fruit kopen om het vervolgens weg te laten rotten in de schaal die er eigenlijk helemaal niet voor is bedoelt.. Het enige wat ik je wil vragen is..Wil je met me naar bed?' Het meisje moest eventjes kostelijk lachen en Helmut begon al min of meer af te druipen, door een stapje achterwaarts te doen. 'Ik dacht dat je het mij nooit zou vragen! John..' ze riep haar collega even bij haar. John was een grote, sterk ogende kerel met lange blonde haren in een paardestaart en hij was in het bezit van parelwitte tanden, die prima kleurden bij zijn felblauwe ogen. Hij was ook nog eens precies het tegenovergestelde van Helmut. Helmut was klein, niet al te mager en zeker niet super gespierd. Hij had donkere haren en zwarte ogen. Zijn tanden waren bruin van de sigaretten en de cappuccino. 'John, kun jij het even van mij overnemen? Ik moet eventjes weg. het is dringend.' met een norse knik gaf John zijn goedkeuring(of was het toestemming?) en het meisje kwam achter de kraam vandaan. ze droeg een kort rokje in de kleur rood en toen ze haar blousje uittrok met de naam van haar werkgever, zag Helmut dat dit ook het enige was wat ze verder droeg. 'Ga je met me mee?' vroeg ze aan hem, terwijl ze een steegje inliep, niet al te ver van de enorm drukke marktstraat vandaan. Helmut wist zich eventjes geen raad en hij voelde een mooie sensatie in zijn broek op komen zetten, iets wat het meisje niet aan het oog voorbij was gegaan. Aan het einde liep het steegje met een bocht af naar rechts, zodat er een soort onzichtbare plek ontstond, niet zichtbaar voor het andere publiek. Zonder een woord te zeggen, sprong het meisje bovenop een aantal lege pallets die daar opgestapeld stonden en ze trok haar benen op en spreidde ze ietwat. Helmut zag dat ze geen slipje droeg en als een soort impuls begon hij zijn broek los te maken en binnen no time hing deze op zijn knie?n. Een beetje onbenullig bewegend door die laag hangende broek, liep Helmut op haar af terwijl hij zijn inmiddels gigantisch hard geworden lul af stond te trekken. Hij zag dat het meisje hier enorm door opgewonden was geraakt, want ze was zichzelf aan het bevredigen, en elke keer als haar lange wijsvinger uit haar kutje tevoorschijn kwam, kon hij zien hoe nat ze inmiddels al geworden was.
Appels op de fruitschaalHelmut wilde er geen gras over laten groeien. Hij was enorm geil geworden, nog geiler dan hij al was en hij pakte het meisje bij de heupen en trok haar naar zich toe, terwijl hij zijn dikke, purperen eikel tegen haar klitje aanduwde. het meisje slaakte een gilletje, rustig en haast geluidloos. Helmut wreef heen en weer langs haar klitje en het meisje draaide wat met haar kont over de houten pallets. ze trok zich er ook niets van aan, toen er een splinter in haar rechterbil schoot. ze leek immuun geworden voor de pijn. 'Neem me. Spuit me lekker vol, jongen. Laat mij je dikke zaad in mijn buik voelen. Helmut was gedwee en hij richtte zijn lul iets lager en begon in een snel tempo haar kut vol te pompen. Ze hield het niet meer en ze begon te schreeuwen, maar ze kwam niet boven het lawaai van de markt uit, ook al scheelde dat niet veel. harder en dieper duwde hij zijn lul nu naar binnen en elke keer als hij zijn lul terugtrok zag hij het geil van haar kut op zijn lul glinsteren. Ondertussen was het meisje haar klit aan het stimuleren en begon ze harder en heviger te hijgen. 'Ik kom.. ik kom!' schreeuwde ze uit. Door deze geile woorden borrelde het zaad in Helmut zijn ballen op en binnen enkele seconden spoot hij haar helemaal vol en kon hij zien hoe ze genoot, toen ze tegelijkertijd met hem klaarkwam........ De appels lagen al veel te lang in de fruitschaal en Helmut kon zichzelf wel voor zijn kop slaan.......
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
5726 x gelezen.
11 x gestemd.
Rating van: 2.82
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting