Gratis seks verhaal: Avontuur met I en P


Avontuur met I en PDit heb ik nog niet zo lang geleden mee gemaakt, en elke keer als ik eraan denk word ik er weer geil van. Het begon op een normale schooldag die zoals gewoonlijk erg saai was. Na school zou ik naar een voorstelling op school gaan waar een vriendin (i) aan mee zou doen. Ik ging erheen samen met P. Ik had me er erg op verheugd, omdat ik stiekem een oogje op haar had. Met haar Cup C borsten, en haar perfecte lichaam, maakte haar het perfecte meisje
Avontuur met I en PNadat de school afgelopen was, ontmoete ik P voor school en we praatte wat. We wachtten nog steeds op I. I was ook een erg leuke meid. Ze had Cup D, en een smal lichaam. Iets steviger dan P welliswaar, maar nog vond ik haar erg knap. Goed, I was erbij gekomen, en nu moesten we nog 2 uur wachten. Ik was zelf een was erg verlegen jongen, en durfde dus nog geen actie te ondernemen. Nadat de 2 uur voorbij waren, begon het optreden. I kon super goed zingen, en we vonden het erg mooi. In de pauze dronk het publiek een drankje, en gingen P en Ik naar een kleine kelder onder het podium , waar I zich klaarmaakte voor deel 2. De show ging verder en eindigde om ongeveer 21:00. We vonden het super goed en klapte natuurlijk erg hard.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Avontuur met I en P Avontuur met I en P Avontuur met I en P Avontuur met I en P
Avontuur met I en PHet publiek ging na de voorstelling weg, en P en ik gingen nogmaals naar de kelder. "ik moet afsluiten" zei I. "Tenzij jullie hier nog een beetje willen tv kijken natuurlijk". Er stond in de kelder een tv en een soort bed bank, dus wij gingen akkoord. P en I zagen er super uit, ze hadden een strak hemptje aan, waardoor hun borsten goed naar voren kwamen. Verder hadden ze een skinny broek aan van bège stof. Ik vond het bloedgeil, en gelukkig was het donker, anders was mijn stijve lul goed te zien. Toen het plotseling donker was, voelde ik Opeens een hand op mijn schouder. Ook voelde ik zachte lippen langzaam van mijn wang richting mijn mond gaan. Ik was er vrij zeker van dat het P was. Ik zoende haar, en we begonnen met tongen. Dit maakte me zo geil dat al gauw mijn lul ( die overigens niet klein was) helemaal recht overeind. Ik voelde dan ook al snel een hand op mijn borst, deze keer van I, die langzaam naar beneden afdwaalden richting mijn lul. De hand raakte em aan, en er ging een siddering van genot door mijn lijf. Ze begon me langzaam af te trekken. Dit vond ik zo lekker dat ik zacht kreunde. P intussen, zat haar hemptje uit te trekken en masseerde haar heerlijke borsten. Ik kon ze nu allebei zien doordat mijn ogen gewend waren aan de donkere kamer. Ik zag dat ze een bh aanhad, een witte, En was gelijk benieuwd of ze daar een net zo mooi bijpassend slipje bij had. I echter, had zich nu ook ontbloot, en begon zich te vingeren. Ik mocht intussen P's heerlijke borsten masseren, En had nu het lef, steeds verder naar beneden te gaan tot in haar witte string.
Avontuur met I en PIk voelde haar heerlijke lipjes, en voelde een siddering door haar lichaam gaan. Ik begon haar te likken, en vroeg of het lekker was. "ja, echt heerlijk aahh" antwoorde ze. Intussen was I me gaan pijpen. Dit voelde zo immens lekker, dat ik bijna meteen kwam. Ik wilde het nog even bewaren voor de eventuele sex. De film was nu niet belangrijk meer. Ik dacht alleen nog maar aan I en P die boven me hingen. Nu vroeg ik of ze sex wilden, dat wilden ze maar al te graag. Ik legde mijn blote eikel voor het kutje van P. Ik begon haar gewoon te neuken. Dit was zo lekker, dat ik bijna kwam. "ik ga komen" zei ik . "mag het in je?" " ja natuurlijk" antwoorde ze. Ondertussen was ik bezig I te vingeren. Ze kwam bijna. Toen kwamen we met z'n alle tegelijk tot een orgasme en ik gumde P's grotje helemaal vol. Zo lekker was Ik nooit gekomen! Daarna trokken we onze kleren weer aan, en vertrokken van school..
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
t-shirtbabes.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
5630 x gelezen.
11 x gestemd.
Rating van: 2.45
Auteur: Penis2100

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting