Gratis seks verhaal: Begin van een nieuw studiejaar

Begin van een nieuw studiejaarHet was een vrij benauwde dag in Amerika, waar ik een sportstudie deed. We moesten meteen het eerste uur gymmen. De aankomende lessen zouden we moeten worstelen, wat inhield dat je je partner in allemaal grepen moest houden om punten te verdienen. Nadat er groepjes van twee waren gevormd moest elk groepje op haar mat gaan zitten en naar de verdere u itleg luisteren. Gelukkig duurde deze niet zolang en konden ik en Robbert gelijk beginnen. Robbert is een jongen van 1,85 met bruin haar en een vriendelijk gezicht. Hij had een mooi lichaam want hij zat bij de nationale waterpoloploeg. Aangezien onze leraar van die faculteit even weg was gingen we even lopen praten kwam ik erachter dat Robbert het net had uitgemaakt met zijn vriend. Ik schrok een beetje want ik wist niet dat hij gay was. Ik vond het nogal onprettig want het leek me ongemakkelijk om met een homo te stoeien. Na een tijdje verder te praten viel er een stilte. Ik stelde toch maar voor om te beginnen. Robbert en ik grepen elkaar vast en we probeerden elkaar op allerlei manieren tegen de mat te werken. Robbert was sterker dan ik had verwacht. Hij wierp me al vrij snel op mijn rug en hij rolde me daarna over naar mijn buik. Hij ging met zijn knieën op mijn kont zitten en pakte mijn armen zodat ik me niet meer kon veroeren. "1-0" fluisterde hij in mijn oor. Hij liet zijn knieën van mijn kont afglijden en bleef nog even op mijn zitten. Ik voelde dat ik warm werd. "Niks aan de hand" Dacht ik. Nu probeerde ik Robbert op zijn rug te werpen. Dit lukte alleen greep hij zich zo aan mij vast dat ik op hem viel. Mijn lul viel tussen zijn benen. Ik voelde zijn warme paal tegen mijn paal. Ik kreeg het nog warmer, ik kreeg een stijve. Snel stond ik op zodat hij er niet van zou voelen. Gelukkig ging de bel. Ik voelde me opgelucht maar vreemd.
Begin van een nieuw studiejaarIk kon me de rest van de dag niet goed concentreren, gelukkig waren we vroeg uit. Omdat Robbert nieuw in de faculteit was, zat hij vaak naast me. We spraken af na onze colleges en Robbert zou bij mij komen om te zwemmen. Toen we thuiskwamen deden we eerst twee pizza's in de oven en aten we die snel daarna op. Toen ik handdoeken handdoeken had gehaald en Robbert bij het zwembad zag staan schrok ik, hij had helemaal geen zwembroek aan. Ik bleef even stokstijf staan en vroeg of hij geen zwembroek wou lenen. "Nee hoor, we zijn toch alleen thuis" was hierop zijn antwoordt. Daar had hij gelijk in. Toch vond ik het wel een beetje eng want hij was tenslotte homo. We sprongen tegelijk het zwembad in en gooiden even over met een strandbal. Robbert gooide de bal opeens een heel eind achter mij, dus ging ik hem halen. Ik zwom rustig naar de bal toe en toen ik bijna was voelde ik iets bij mijn billen. Robbert trok in een keer mijn zwembroek naar beneden en terwijl ik geschrokken omkeek greep hij mijn lul vast. "Vind je dit ook niet ongelovelijk geil?" vroeg hij, en hij dook onderwater en trok me mee. Ik probeerde naar boven te zwemmen maar ik begreep al snel dat Robbert mij eenvoudig in bedwang kon houden. Omdat ik al snel stopte met spartelen zwom hij naar de rand terwijl hij me aan mij arm trok. Hij klom snel naar boven en hij zei: "kom, of wil je daar blijven zwemmen" Ik knikte van ja. En hij dook het zwembad weer in. Hij vroeg nu of ik er liever uitwilde en ik zei opnieuw ja. Ik kroop er snel uit maar robbert greep me vast aan beide benen. Ik zat nu op de rand van het zwembad en Robbert hield me stevig vast. Hij trok me meer naar het zwembad maar nog wel zo dat ik net op de rand bleef zitten. Hij liet los en zijn handen gleden naar mijn bovenbeven, steeds verder naar mijn zwembroek, die ik inmiddels als had opgetrokken. Ik schrok opnieuw, want ook nu verscheen er een bobbel in mijn broek.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Begin van een nieuw studiejaar Begin van een nieuw studiejaar Begin van een nieuw studiejaar Begin van een nieuw studiejaar
Begin van een nieuw studiejaarRobbert duwde me weer van de rand af en klom uit het zwembad naar de plek tussen mijn benen toe, en hij begon mijn pik in mijn zwembroek te omvatten. Stiekem vond ik het lekker. Hij gaf me een snel kusje op mijn mond en streelde nog even over de bobbel in mijn broek heen, toen sleurde hij mij door aan mijn armen te trekken het gras op, en deed langzaam mijn zwembroek uit. Mijn kale pik was inmiddels al keihard en er kwam al aardig wat voorvocht uit hij keek tevreden enzei: "Sprijd je benen eens" En ik deed verward mijn knieën iets uit mekaar. Hij trok mijn bovenbenen iets verder uit mekaar. Hij streelde over mijn lul heen en ik wou dat hij er aan zou zuigen dus ik pakte zijn gezicht en bewoog die naar mijn eikel toe. Echter ging hij verder door en begon onder mijn balzak te likken. Hij pakte een kussentje van een tuinstoel en schoof die onder mijn onderrug. Hij trok me langzaam af en trok mijn bellen uit mekaar. Hij haalde zijn natte vinger lang mijn eikel en zijn vinger werd glad door het voorvocht. Hij daalde nog verder af met zijn hoofd, het werd ineens heel gevoelig. Hij sabbelde aan mijn kale sterretje, wat ontzettend geil! Hij pakte mijn lul over met zijn andere hand en zijn hand met de natte middel- en wijsvinger daalde af richting mijn sterretje. Hij draaide wat kringetjes rond mijn rondje met zijn tong, en gleed daarna langzaam met zijn middelvinger mijn aars binnen. Ik kreunde. Oef, wat was dat vreemd. De vinger gleed verder en stopte. Nu ging hij op en neer. Ondertussen ging hij door met aftrekken en liet nu ook zijn tong langs mijn eikel glijden. "Dit is goddelijk" dacht ik. Nu voelde ik zijn wijsvinger ook binnengeleiden. Ik spartelde van genot, hij ging steeds dieper en ineens werd het nog lekkerder. Robbert zei: Ik zit nu tegen je prostaat aan. Hij stopte met pijpen maar liet er nu nog een vinger bijglijden. Ik rilde. Nu stopte hij. Hij ging nu op een kussen liggen en ik pakte nu zijn mooie grote lul vast.
Begin van een nieuw studiejaarIk probeerde hem lekker te pijpen maar ik was toch vrij onzeker omdat ik dit nog nooit had gedaan. Ik pakte nu mijn vingers en maakte ze nat door ze langs zijn vocht te halen. Ik bleef hem aftrekken met mijn linkerhand en daalde nu af naar zijn anus. Ik likte er even aan en spuugde erop. Nu deed ik hetzelfde bij hem. Hij schreeuwde het al bijna uit dus ik stopte met rukken. Ik pakte een condoom uit mijn schooltas en ik deed die om mijn paal. Ik zei dat hij moest blijven liggen. Ik mikte mijn paal in zijn gaatje en begon hem hard te neuken, ik kreunde in zijn nek terwijl hij me op mijn billen bleef slaan. ik vond het heerlijk om zijn paal tegen mijn buik te voelen en hem te verwennen. Hij kreunde echter nog veel harder en hij begon te komen. Zijn daad viel op mijn buik, maar ik ging nog even door. Ik kwam ook bijna, maar ik wou nog niet. Ik haalde mijn piemel uit zijn aarsje en zei dat hij me moest neuken. Hij stopte zijn nog harde paal in mijn ontspannen kontje en gleed toen heerlijk in me, hij stootte heel erg diep, het deed bijna pijn. Ik trok mezelf snel af en mijn natte pik kwam bijna... Ik stopte met trekken maar hij bleef me neuken, oef wat was dit heerlijk geil. Ik zei dat hij moest stoppen en dat hij me weer moest vingeren. Dit deed hij graag. Hij gleed met zijn middelvinger mijn kontje in en likte aan mijn ballen. Toen gleden zijn wijsvinger en ringervinger ook nog in en begon hij weer te pijpen. Zijn vingers daalden steeds dieper af naar mijn prostaat en zijn mond omvatte nu bijna mijn hele geslachtsdeel. Ik smeekte hem door te gaan en hij begon me keihard te vingeren. Zijn lippen gleden steeds sneller langs mijn eikel en... ik kwam. "Aaaaaaah!" kreunde ik en ik voelde zijn vingers nog 1 keer mijn anusje in stoten en daarna verdwenen ze. Hij pijpte me nog even helemaal leeg. Hij lag nu op me en we knuffelde wat na. We zouden de volgende gymlessen nog heel wat stoeien, zijn pik zou nog vaak in mijn kontje zitten en zijn vingers nog diep in me naar binnen glijden. Die avond vingerde ik me nog een paar keer terwijl ik me lekker aftrok. Heerlijk...
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
anaalboys.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9359 x gelezen.
18 x gestemd.
Rating van: 4
Auteur: wel Hetero

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting