Gratis seks verhaal: Beste vriend

Beste vriendIk ben 30 jaar en heb al sinds een aantal jaar een beste vriend van 33. Hij is vrijgezel na de scheiding van zijn vrouw, ik ben daarentegen gelukkig getrouwd. Naarmate wij hechter bevriend raakten werd het contact op alle vlakken steeds intiemer. Op een avond bleef ik logeren bij hem omdat ik in een andere plaats woon en wij met een groep vrienden gingen stappen in zijn woonplaats. Redelijk aangeschoten stappen wij vanuit de kroeg de taxi in. We zijn heerlijk uit geweest en hebben tot in de late uurtjes staan praten en dansen. Tijdens de taxirit voel ik plotseling zijn hand over mijn knie wrijven. Ik denk al dat ik het me inbeeld want het volgende moment ligt zijn hand weer keurig op zijn eigen knie. Desondanks raak ik opgewonden bij de gedachte dat deze aanraking expres heeft plaatsgevonden. Ik heb namelijk sinds enige tijd seksuele fantasieën over mijn vriend en mij, en vind hem steeds aantrekkelijker worden. Hij is erg sportief en heeft een leuke kop. Bovendien gaan we na het sporten vaak de sauna in, en ook zijn pik ziet er dan heerlijk uit. Maar tot nu toe had ik nooit het gevoel gehad dat die seksuele aantrekkingskracht wederzijds zou kunnen zijn. Bovendien had ik nog nooit het bed met een man gedeeld, al wist ik al lang dat ik die gevoelens voor mannen ook kan hebben. Thuisgekomen bij mijn vriend stelt hij voor een afzakkertje te nemen. Met een twee biertjes in zijn handen ploft hij naast mij op de bank en schopt zijn schoenen uit. We proosten waarbij hij me niet aankijkt. ``7 jaar slechte seks`` zeg ik tegen hem.
Beste vriend``liever slechte seks als geen seks`` is zijn antwoord daarop terug. Hij heeft al een tijdje geen seks gehad. ``Misschien kan je geluk nog keren`` suggereer ik, waarbij ik kort langs zijn knie streel en hem vluchtig aankijk. ``Je had het dus wel door`` zegt hij dan terug, terwijl hij me opeens strak aankijkt. ``Ja, ik had het door, maar wat bedoelde je ermee?`` .``Ik ben benieuwd naar je`` zegt hij opeens. Ik voel het bloed naar mijn kaken stromen, maar niet alleen daar naartoe. Ik zie zijn blik naar mijn kruis afzakken, en hij ziet dat ik dat zie. ``Mag ik je kussen?`` vraagt hij opeens. Ik knik zacht. Dan opeens zijn we aan het zoenen, het voelt normaler aan dan ik had verwacht. Zijn warme tong komt mijn mond binnen. Ik voel mijn geilheid toenemen. Het zoenen begint langzaam maar wordt steeds heftiger. We liggen nu al op elkaar, en door zijn spijkerbroek heen voel ik zijn erectie. ``Kom mee naar boven`` zegt hij plotseling. En dan pakt hij mijn hand en trekt me omhoog van de bank. ``Wat gaan we doen?`` vraag ik. ``Eerst even lekker douchen`` zegt hij met een glimlach. We lopen omhoog de donkere overloop op. Voor de eerste keer in mijn leven trek ik een andere man zijn riem los, en maak knoopje voor knoopje zijn spijkerbroek open. Met een zacht plofje valt deze rond zijn mooie gespierde benen op de vloer, en hij stapt eruit. Ondertussen is hij bezig met mijn broek.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Beste vriend Beste vriend Beste vriend Beste vriend
Beste vriendHij heeft een witte strakke boxer aan, met een bobbel die niets aan de verbeelding over laat. Ondertussen knoop ik zijn overhemd los. Als die uit is begin ik hem weer te zoenen. ``Wat heb je een lekker lijf`` zeg ik. Langzaam wrijf ik met mijn handen over zijn onderrug tot ik onder zijn strakke boxer kom en zijn billen omvat. ``Wat een lekker strak kontje heb je`` kreun ik. Mijn vriend kan niet wachten en begint mijn boxer al naar beneden te trekken. Mijn erectie springt tevoorschijn. Plotseling zoenen wij niet meer maar is zijn mond mijn borst aan het zoenen. Met kleine likjes gaat hij langzaam naar mijn buik terwijl hij mijn billen vastpakt. Dan opeens zit hij op zijn knieën en heeft hij mijn pik in zijn warme mond. Met lange halen zuigt hij alsof hij nog nooit iets anders heeft gedaan, en het is héérlijk! Ik begin wat te kreunen, wat hem aanspoort harder te zuigen. Dan stopt hij en loopt naar de badkamer, daar trek ik zijn boxer uit. Wat een prachtige keiharde pik komt er tevoorschijn. In het schemer van het maanlicht kan ik het net allemaal zien. Dronken van drank en geilheid begin ik er langzaam aan te trekken.
Beste vriendWe laten het licht uit en stappen dan de grote douchecabine in waar de douche inmiddels al voor veel stoom heeft gezorgd. Daar begint onze vrijpartij pas echt. Onze natte lichamen omstrengelen elkaar terwijl we hevig zoenen. Ik sta met mijn pik tegen de zijne aan en ik voel zijn ballen tegen die van mij. Mijn handen glijden over zijn hele lichaam,en de zijnen over mijn lichaam. Ik zoen hem op zijn mond, in zijn nek en achter zijn oor. Langzaam kussend zak ík nu af, en terwijl ik hem langzaam aftrek neem ik zijn prachtige pik langzaam tussen mijn lippen. Jezus wat voelt dit goed, ik begin hem langzaam te pijpen steeds dieper tot bijna aan zijn harde gespierde buik. ``Ik wil nog niet komen`` zegt hij dan. Ik richt me weer op, en we zoenen verder, elkaar inzepend met het doucheschuim dat hij heeft gepakt. Na een kwartier verlaten we de douche en drogen elkaar af. Zoenend bereiken we zijn slaapkamer, waar we op zijn bed neervallen. Ik besluit hem weer te pijpen, en als hij tijdens het likken van zijn ballen plotseling zijn benen iet optrekt, lig ik hem opeens tussen zijn strakke billen te likken. Mijn God wat is dit lekker. Hij ligt te sidderen van genot, maar wil mij ook in zijn mond hebben. In een standje 69 gaan we verder. Dit is echt hemels. Dan draait hij míj op mijn buik en begint mijn kontje te likken. Ik word zo geil dat ik hem vraag een vinger naar binnen te stoppen. Terwijl hij mij blijft pijpen, lig ik te kronkelen van genot. Ik houd het niet langer uit en zeg dat ik kom. ``Kom maar`` zegt hij terwijl hij met een geile blik opkijkt en mijn pik weer in zijn mond neemt en heerlijk doorzuigt. Dan kom ik luid kreunend en spuit zijn hele mond vol, het sperma loopt langs zijn mondhoeken naar buiten, terwijl hij ook kreunt van genot. Dan likt hij mijn pik helemaal schoon terwijl het sperma over zijn kin begint te druipen. Ik besluit hetzelfde voor hem te gaan doen en neem zijn geile pik in mijn mond. Wat lékker, ik voel zijn zilte voorvocht al komen. Dat spoort mij alleen maar aan om harder door te zuigen waarbij ik mijn tong snel langs zijn eikel laat gaan. Dan voel ik zijn billen aanspannen, en zijn toch al harde buik wordt nog strakker. ``Ik kom!`` kreunt hij, en ik zuig nog harder. Het warme sperma spuit mijn mond en keel in, en ik slik het weg. Inmiddels zijn ballen zachtjes masserend. Ik kruip omhoog en zoen hem zachtjes. ``Je geluk is gekeerd`` fluister ik zachtjes in zijn oor, en we elkaar omstrengelend in slaap. Matt
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
anaalboys.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
10147 x gelezen.
17 x gestemd.
Rating van: 3.88
Auteur: Matt

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting