Gratis seks verhaal: Betrapt


BetraptHallo, ik ben een meisje van 18. Ik ben blond en ben vrij slank. Dit verhaal gaat over mijzelf, dit verhaal is echt gebeurd. Het was een bewolkte dag eind juni. Ik had net een aantal proefwerken gehad en die waren goed gegaan dus daar was ik blij om. Ik was thuis samen met mijn broertje en de oppas. Ik had net een lekker zoet verhaal gelezen over 2 lesbische vriendinnen.
BetraptToen ik toch wel erg nat was geworden ben ik in mijn moeders kasten gaan neuzen opzoek naar een speeltje. Geen resultaat helaas. Ik heb toen toch maar de elektrische tandenborstel gepakt. Heb hem aangezet en ben mijn klitje gaan masseren. Dat was heerlijk maar opeens stond ze daar: DE OPPAS! Ik had haar niet aan horen komen dus was erg geschrokken. Ik keek haar aan en zij bleef maar terug kijken. ‘Zo’, zei ze ‘Dat is de mooiste poes die ik ooit heb gezien!’ Ik glimlachte. Toen liep ze weer weg. Even later kwam ze terug met een grote glimmende dildo. Zal ik je helpen? Vroeg ze.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Betrapt Betrapt Betrapt Betrapt
BetraptIk knikte. Ze kwam naar me toe lopen en zette de dildo zachtjes tegen mijn natte kutje aan. Ze begon zacht te stoten. Al vrij snel kwam ik klaar. Ik was nog even aan het nagenieten toen ik haar tong lang mijn klitje voelde. Ik kreunde. En niet veel later kwam ik schokkend voor de 2e keer klaar. Goed, zei ik, nu is het jou beurt. De oppas ging liggen en ik masseerde haar kutje met de dildo. Ook de tandenborstel ging tegen haar klitje. Aan haar gekreun te horen had ze het prima naar haar zin. Ze kwam trillend klaar. Ze glimlachte naar mij.
BetraptToen gingen we in een standje 69 liggen en begonnen elkaar te beffen. We kwamen allebei tegelijk klaar en ik likte zorgvuldig haar kutsap op. Het was echt heerlijk. We kleedde ons snel weer aan voordat mijn broertje binnen zou komen of eventueel mijn moeder thuis zou komen. De oppas ging weer strijken en ik ging aan mijn proefwerken leren. Nu denk ik soms nog eens terug aan die dag, en ik zal jullie vertellen, het is zeker niet bij 1 keer gebleven.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
vrouwenfilms.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15207 x gelezen.
41 x gestemd.
Rating van: 2.27
Auteur: zexyzexy

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting