Gratis seks verhaal: Betrapt door schoonmoeder


Betrapt door schoonmoederGisteren was het een gewone dag zoals normaal. Ik ging bij mijn vriendin langs waar ik nu ongeveer 5 jaar over de vloer komt, ze woont nog thuis. Haar vader werkt in de continudienst en had avonddienst en was dus niet thuis. Het was rond de klok van 18:00 toen we gingen eten. Ik zat naast mijn vriendin en mijn schoonmoeder zat tegenover mij. Tijdens het eten hebben wij gezellig wat met elkaar gepraat en een heerlijk rood wijntje erbij wat het net allemaal iets gezelliger maakte. Nadat we ons buikje heerlijk rond hadden gegeten hielp ik nog even met afruimen. Mijn vriendin besloot om nog even langs haar paard te gaan op de manege en ze vroeg of ik zin had om mee te gaan, hier had ik echter geen zin in en bleef bij haar thuis. Ik ging om even naar haar kamer te gaan en wat dingetjes op de computer te doen. Eenmaal een tijdje achter de computer te hebben gezeten voelde ik mij een beetje geil worden.
Betrapt door schoonmoederIk besloot om mijzelf wat te gaan verwennen. Ik deed mijn broek open en me boxer wat omlaag en haalde me half harde lul tevoorschijn. Ik ging er lekker mee spelen, zachtjes eraan trekken en me eikel masseren. Het duurde niet lang of ik had een lekkere harde lul in me hand, en op de laptop zocht ik wat leuke filmpjes om het wat lekkerder te maken. Wat later hoorde ik mijn schoonmoeder de trap op komen, maar die ging gelukkig naar een andere kamer toe waar ze wat kleren ging strijken, hierdoor kon ik gelukkig lekker verder gaan. Ik was een lekker filmpje aan het kijken tot ik plots de deur open hoorde gaan, ik schrok mij kapot want ik zat helemaal in gedachte in de sexfilm. Ik klikte dit weg, maar dit was natuurlijk te laat. Daar stond mijn schoonmoeder dan in de deuropening met wat gestreken kleren van mijn vriendin.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Betrapt door schoonmoeder Betrapt door schoonmoeder Betrapt door schoonmoeder Betrapt door schoonmoeder
Betrapt door schoonmoederWe keken elkaar aan en schaamde me rot, maar we zeiden niets. Ik stopte mijn harde lul snel weer in mijn broek en wilde deze weer dicht doen, tot plots mijn schoonmoeder zei: ,,Laat mij eens kijken wat je daar probeert weg te stoppen." Van verbazing wist ik niet wat ik moest doen, en haalde me harde lul weer tevoorschijn. Ik zat in de bureaustoel en mijn schoonmoeder kwam naar mij toe gelopen, ze ging op haar knieen zitten en pakte mijn harde lul vast en zonder wat te zeggen naam ze mijn harde lul in dr mond. Ik kon niets anders doen dan genieten want wat kon ze heerlijk pijpen, dit zal waarschijnlijk met haar ervaring te maken hebben. Ik werd alsmaar geiler en liet me zelf ook gaan, streelde door haar haren. Ik trok haar omhoog en begon met mijn schoonmoeder te zoenen. Me handen gleden onder haar truitje naar dr heerlijke tieten. Ik begon deze zachtjes te masseren en voelde de harde tepels tegen mijn handpalmen aandrukken. Haar truitje ging uit en maakte de BH los, ik zag 2 heerlijke volle borsten, ik zakte een beetje door mijn knieen en ging langzaam met mijn tong over en rond haar tepels. Ik zoende haar verder naar beneden over haar heerlijke buik, en ging op mijn knieen zitten en keek haar in dr geile ogen. Ik maakte de knoopjes los van haar broek en trok deze naar beneden samen met haar slip. Ze was daar tussen haar benenen heerlijk geschoren. Ik stond weer op pakte mijn schoonmoeder vast en liep naar het bed met haar, en zei: ,, Ga maar op de bedrand zitten. Terwijl ze ging zitten kleedde ik mij helemaal uit, en stond daar geheel naakt voor haar.
Betrapt door schoonmoederIk duwde haar achterover het bed op en kwam boven op haar leggen. Me harde lul drukte al een beetje tegen haar heerlijke kut aan. Ik begon haar weer te zoenen, en daalde zo langzaam aan af naar beneden, ze spreidde haar benenen en had zo een mooi uitzicht op haar kale natte kut en ging met me tong heerlijk langs haar clit, ze begon zachtjes te kreunen van genot. Me vinger ging langzaam in en uit haar kutje terwijl ik nog steeds haar clit verwende met mijn tong. Ze kreunde dat ze mijn harde lul in haar wilde voelen, ik wilde dit zelf ook maar al te graag en besloot niet langer te wachten. Ik pakte mijn harde lul beet en duwde deze tegen naar natte kut aan, en liet me lul zo bij haar naar binnen glijden wat vrij gemakkelijk ging. Ik stootte langzaam in haar en ging steeds sneller, haar heerlijke tieten schudde mee op het ritme waarmee ik in haar stootte. Doordat ik best wel gespannen was doordat ik mijn schoonmoeder neukte duurde het niet lang voordat ik klaarkwam. Na nog een paar ferme diepe stoten in haar heerlijke kut was het voor mij teveel. Ik kwam heerlijk klaar in haar natte kut We besloten om nog even heerlijk na te genieten voordat mijn vriendin dalijk weer terug kwam van de manage. Ze vertelde dat ze mij altijd al wel eens in haar wilde hebben, en ik moest eerlijk toegeven dat ik ook al vaak gefantaseerd had om met haar te neuken. Dit was zeker niet de laatste keer dat wij elkaar geneukt hebben, er zullen vast nog wel geile dingen gebeuren als mijn vriendin en haar man weg zijn van huis.....
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
moedersneukenook.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
19800 x gelezen.
38 x gestemd.
Rating van: 3.5
Auteur: Meistro23

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting