Gratis seks verhaal: Bevredigend sexleven


Bevredigend sexlevenHij stootte. Het bed kraakte, de vloer bewoog mee. Ze voelde een kriebel in haar onderbuik. Het was alsof zijn lid in haar kwam. Precies groot genoeg om haar te bekoren. Het was bevredigend. Ze wist het zeker; hij deed dit, voor haar. Hij wist, dat zij zijn stoot zou ontvangen. Wat kon hij anders doen? In haar ruimte komen was niet mogelijk. Er stond een muur tussen. Zijn vriendin wist toch van niks. Zijn vriendin en hij, het was een moetje. Een verplichtte relatie. Di mama had het zo gewild en hij had 'ja' gezegd. Geen zin om verder te zoeken naar een geschikte partner. Geen andere tegen gekomen en dan mag je tevreden zijn met wekelijkse seks, want dat was wat hij nodig had. Maar hij, hij had haar bekoord. En ze had een ruimte naast die van hem en zijn vriendin. Het enige wat er tussen hen in stond, was een dunne wand. Door die dunne wand konden zij elkaar liefhebben.
Bevredigend sexlevenZoals die ene keer, toen hij en zijn vriendin seks met elkaar hadden. Hij kwam, de vloer trilde. De vreemdelinge voelde iedere beweging onder haar rug. Ze mocht gratis meedoen, ongewild. Er was spanning, tussen hem en haar. Al sinds het moment dat ze bij elkaar in een zelfde ruimte zaten, voelde ze spanning. Haar intuitie vertelde haar, dat er deze vakantie iets ging gebeuren met de liefde. Ze zou de ware tegenkomen. Haar voorgevoel klopte, deels. Het verlangen was er, de gedachte aan een relatie, werkte als zo'n ouderwetse kaarsen dover. Ze wilden wel, met elkaar. Maar het kon niet, want zij was er steeds bij. Hield hem ieder ogenblik in de gaten. En als hij ook maar iets deed, dat gevaar op kon leveren voor hun seksleven, vertelde ze het di mama en die kwam er tussen. Er was geen enkele uitwijkmogelijkheid.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Bevredigend sexleven Bevredigend sexleven Bevredigend sexleven Bevredigend sexleven
Bevredigend sexlevenBehalve.. ze hoorde zijn stem door de muur. Hij murmelde wat en deed een vrouw na die klaar kwam. Ze begreep niets van zijn taal, maar voelde de energie van zijn woorden en ze begreep wat hij van haar vroeg. Daar was ze wel even stil van, geschokt. Het leek alsof haar lijf bevroor. Het werd nu toch wel een beetje eng? Zou ze? Ze was toch geen del? Met haar hart in haar keel, bracht ze haar vingers onder haar dekens. Ze streek over haar vagina heen en weer, vooral over de bovenkant. Vlugger. Ze wilde hem heel graag deelgenoot maken van het moment. Tegelijkertijd geneerde ze zich rot. Ze kwam. Hij lachtte hoorbaar.
Bevredigend sexlevenHoe moest ze zich de volgende dag gedragen? Zouden meer mensen weet hebben van haar gedrag die nacht? Doodmoe; ze had geen oog dicht gedaan, stond ze die ochtend naakt voor de spiegel. Ze bekeek zichzelf. Ze hoopte en vreesde, dat hij haar zo zou zien. Dat kon natuurlijk niet. De vakantie liep bijna ten einde. Hij had een poging gedaan haar mee te vragen, maar zij had andere dingen te doen. Ze wist ook; dat het weinig nut had. Het kon toch niks worden. Op een nacht; hij wist een techniek, dat kon niet anders, waar hij zijn vriendin optimaal mee kon bevredigen. Want zij schreeuwde een paar keer hoorbaar, lichte klappen tegen haar huid, bij iedere beweging hijgde ze, krijste. De dag erna, voelde de vreemdeling, dat het nu weer goed zat tussen zijn vriendin en hij. Goede sex is het beste recept voor een slechte relatie, dacht ze fnuikend. En als het allemaal zo plat en simpel was, dan wist ze zeker, dat ze niet kon winnen. Zijn vriendin bekeek de vreemdelinge dit keer met een glimlach. Alsof ze wilde zeggen; 'bedankt dat je ons sex leven gered hebt.' De laatste nacht; de volgende dag zou de vreemdelinge naar huis gaan. Hij zei tegen zijn vriendin; we doen het nu maar zachtjes. Want hij hield van die vreemdelinge. Hij wilde haar geen pijn doen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
amateurseksfilms.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7639 x gelezen.
14 x gestemd.
Rating van: 1.5
Auteur: Viespeuk

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting