Gratis seks verhaal: Bisexueel dankzij mijn oom

Bisexueel dankzij mijn oomOp mijn 17e lag ik bij mijn oom en tante in bed omdat ik droomde,mijn oom legde s,morgens zijn harde pik in mijn hand en maakte trekbewegingen,ik trok zelf ook al met mijn vriendjes en wist wel wat het was. Op mijn 18e toen ik weer bij hun sliep heeft hij mij geneukt en ik hem ook,en als beloning mocht ik mijn tante neuken,die ervaring vergat ik nooit weer. Ook toen ik later samenwoonde bleven mijn bi gevoelens,ik had van vroeger nog een, trekvriend en we deden het regelmatig met zijn beide. Zijn vriendin wist het wel die van mij niet,en daar deden we soms ook wel trio. Soms ging ik stiekem naar een mannen sauna en trok altijd met oudere mannen op. Maar mijn vriendin kwam er achter,en zette mij gelijk het huis uit,en ik was net 36. Gelukkig kon ik eerst bij mijn vriend en vriendin terecht,en we neukten heel wat af natuurlijk,we lagen ook met zijn 3en in bed. Gelukkig vond ik snel een woning,het was een kleine flat,die ik met behulp van mijn vriend inrichtte. Tegenover mijn deur woonde en ouder echtpaar van eind 60,ze was een schriel tenger vrouwtje die altijd dezelfde jurk droeg,en was wat jonger dan hij,hij was kalend en vrij fors gebouwd,het kwam nooit verder dan goedemorgen of middag. Toen ik alles op plek had nodigde ik mijn vriend en vriendin uit,het werd natuurlijk ook weer een neukpartij op mijn nieuwe bed,waar ik zijn vriendin neukte en hij mij. Het was alweer een poosje geleden dat ik in de mannensauna was,en ging er op een middag weer heen.
Bisexueel dankzij mijn oomHet was er druk en gelukkig veel oudere mannen,het duurde niet lang of mijn lul was ook al stijf,en keek naar de andere stijve lullen onder het rondlopen. Een klein mannetje viel mij op,hij had toch een lange dunne lul en ik had hem nog nooit eerder gezien,ik maakte oogcontact,en maakte een gebaar. Mijn forse lul stond recht omhoog hij likte met zijn tong over zijn lippen. We stonden gelijk op en zochten een bed wat vrij was,we kropen tegen elkaar aan en speelden met elkaars lul,wat een lengte had hij. Hij pakte een condoom en begon mij te neuken,wat voelde ik hem prikken in mijn darmen,en wat spoot hij. Ik moest mijn dikke lul er voorzichtig induwen,hij kreunde het uit toen hij er goed inzat,en begon hem rustig te neuken,wat een lekker gevoel dat ik weer in een mannenkontje klaarkwam. We trokken de condoom er af en gooiden dat in een bakje,onze lullen glommen het uit. We liepen naar de bar,ik keek opzij naar een andere kamer,en daar zag ik mijn buurman,hij pijpte een jonge man,ik bleef staan kijken en toen hij ging staan zag ik zijn stijve ook,niet zo groot maar wel dik,en de jonge man begon hem nu af te zuigen,het duurde niet lang of hij kwam klaar. Toen hij naast mij aan de bar zat zag hij pas dat ik het was zijn buurman in de flat,hij schrok geweldig. Jij ook hier zei hij,ja ik kom hier wel vaker zei ik,hij vertelde dat hij af en toe hier kwam,niet iedere week.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Bisexueel dankzij mijn oom Bisexueel dankzij mijn oom Bisexueel dankzij mijn oom Bisexueel dankzij mijn oom
Bisexueel dankzij mijn oomEr komen veel bi mannen,en hun vrouwen weten van niets he zei hij,ja vertel mij wat zei ik mijn vriendin kwam er achter en zette mij gelijk buiten de deur. Mijn vrouw weet het wel had er wel eerst moeite mee maar nu niet meer geloof ik zei hij. We stonden gelijk onder de douche,je lul ziet er goed uit zei hij,maak je veel blij mee,ik mijzelf ook hoor ze ik. In mijn flat kon ik altijd heerlijk bloot lopen,wat ik ook deed. Toen de bel ging keek ik door het oogje en zag mijn buurman staan,ik deed gewoon bloot open hij had mij toch al bloot gezien ook al was dat op een andere plek. Hij keek gelijk naar mijn lul,wou vragen dat je koffie wou komen drinken vroeg hij,vanavond kan ik niet zei ik mijn vriend en vriendin komen,en die verwelkom je zo,ja hoor we liggen toch zo in bed met zij 3en. Dan veel plezier zei hij daarmee en tikte even tegen mijn lul aan. Nog geen 5 min later waren ze er ook al,het had een reden ze moesten vroeg weer weg,en zij was ongesteld geworden. Maar hij wou toch graag even neuken,en toen hij dat deed pijpte ze mij,we kwamen heerlijk klaar,en dronken nog wat en gingen weg,was nog geen uur later. Vond het jammer dat het zo kort duurde was nog best wel geil,dacht bel aan bij de buren dat ik toch wel wil komen,hij deed gelijk open,ze hadden niet veel tijd zei ik,dus kan wel wat drinken. Gaf zijn vrouw Gea een hand,en stelde me voor,je ziet er anders uit als zonet zei hij,toen was hij bloot zei hij tegen zijn vrouw.
Bisexueel dankzij mijn oomZo,n jonge man bloot zal er best goed uitzien zei ze,zoiets mis ik nu altijd,moet jij de volgende x maar aanbellen zei hij dan zie je hem wel. Het was een gezellige avond maar er gebeurde eerst niets,ondanks allerlei toespelingen ook over mij,en over het bloot lopen thuis. Stap weer op zei ik,kunnen mijn kleren weer uit,kijk maar uit zei hij ze beld straks nog bij je aan,o dat mag gerust hoor,ik laat haar wel binnen. Ik had het niet verwacht maar gebeurde toch,had de v nog even aangedaan en was weer bloot natuurlijk toen de bel ging. Het was wel Gea de buurvrouw die er stond,mijn lul was al niet slap meer toen ik zag dat zij het was. Kom verder zei ik dan kan je mij bewonderen,liep voor haar aan naar de kamer,en draaide mij voor haar om welke kant vindt jij het mooist vroeg ik haar. Je hebt een heel mooi strak kontje maar wat er staat is het mooist,en ze wees naar mijn lul. En hoe zie ik eruit vroeg ze en ze liet haar jurk zakken,ze droeg er niets onder,mmmm heerlijk zei ik en vooral dat ik wees naar haar kuthaar. Als ik van jou lichaam mag genieten zei ze,mag je ook van de mijne genieten,en dat gebeurde ook. Jan
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
bisexuelestellen.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13284 x gelezen.
23 x gestemd.
Rating van: 3.43
Auteur: Jan

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting