Gratis seks verhaal: Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamper


Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamperSven was en man van achterin de dertig en hij had een heerlijke appetijt wat seks betrof. Hij was schrijver van gratis seks verhalen welke hij voor zichzelf schreef. Hij had allerlei wilde ideeën over neuken en kon ze niet allemaal uitvoeren, maar als hij ze op papier zette, was het net of hij het zelf beleefde. Hij was lekker op dreef met een verhaal over heerlijke jonge meiden. Hij bedacht dat het twee blonde meiden zouden zijn, met de namen Daisy & Tamara. Hij is zelf de man in het verhaal en ze spelen heerlijk met zijn lul. Daisy & Tamara laten hun kutjes lekker hard en diep neuken door een lekkere lange pik. Samen neuken ze als wilde hoeren die lange zaadstaaf klaar.
Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamperzijn zaad proeven, en hebben sex als beesten! Die lekkerelul die ze verwennen is de lul van Sven uiteraard en Sven kreeg er meteen een stijve van. Voor hij het verhaal op papier ging zetten, zou hij hem nu eerst in zijn hoofd laten afspelen en zou hij zich er heerlijk op gaan aftrekken. Hij ging op de bank die achter de eetkamertafel stond liggen en trok zich heerlijk af terwijl hij zijn ogen sloot. Hij zag hoe Daisy en Tamara heerlijk naast zijn lul zaten en ze heerlijk aan zijn harde lul likte. Aan iedere kant zat een meid en ze likten zijn eikel heerlijk nat. Deze meiden waren duidelijk lul verslaafd en ze zouden zijn pik lekker uit gaan wonen. Hij zou rauw aanvoelen als ze met hem klaar waren.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamper Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamper Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamper Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamper
Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamperOm de beurt zogen zowel Daisy als Tamara aan zijn lul, de één nog lekkerder dan de ander. Heerlijk waren ze zijn pik aan het verwennen met hun jonge en gulzige mondjes en het was een genot om te voelen zo vond Sven. Maar hij was daar niet alleen in, ook de meiden Daisy en Tamara vonden het heerlijk. Ze zogen hun wangen hol en lieten zijn lul diep in hun keeltjes glijden. Nu ging Daisy op haar rug liggen en spreidde ze haar benen. Ze legde haar onderlijf tegen de bank aan en zo stak haar kutje in de lucht. Sven klom met zijn gespierde lijf op de bank en wist zo zijn lul in haar kaalgeschoren en ontzettend strakke kutje te drukken. Haar strakke schaamlippen waren helemaal om zijn lul heen gesloten en dat lekkere kutje brandde van verlangen naar zijn zaad. Sven begon lekker langzaam in haar kutje te beuken en begon al snel zijn tempo op te voeren, waardoor hij ook harder neukte. Hij liet haar hele lijf schudden door al dat neukgeweld. Tamara zat naakt naast hen op de bank en keek nieuwsgierig toe terwijl ze met haar kutje en tietjes speelde. Niet veel later klom Sven van haar af en ging hij op de bank zitten. Daisy klom bovenop hem en terwijl Tamara de lul van Sven aftrok, eventjes heerlijk met haar geile mond afzoog en hem daarna in Daisy haar kutje drukte, gilde Daisy van genot toen die pik er één maal lekker in zat.
Blonde tienersletjes Daisy en Tamara verwennen een lekkere lange stamperSven liet haar lekker op en neer rijden en maakte dankbaar gebruik van het feit dat Daisy zo licht was, zodat hij haar lekker op en neer kon laten bewegen met zijn handen. Hij tilde haar lichtjes op bij haar heupen en liet haar harder en harder rijden tot hij aangaf dat hij klaar ging komen. Daisy klom van zijn lul af en ging op de grond zitten, Tamara nam plaats naast haar. Beide meiden sloten hun ogen en openden hun mondjes en terwijl Sven zich heerlijk aan het afrukken was, spoot hij kreunend zijn warme sperma in die jonge mondjes. Sven kwam tijdens het rukken ook klaar. Dit was een lekkere fantasie. Beter dan het fantaseren over een gay verhaal, hoewel hij dat ook wel erg geil vond om te doen. In ieder geval spoot hij nu zijn zaad in del ucht en klodders zaad kwamen op de bank terecht. Hij onthield zijn fantasie en voegde er nog veel meer standjes aan toe terwijl hij het aan het opschrijven was. Het was een heerlijk geil verhaal geworden, al zei hij het zelf. Sven maakte daarna de bank weer schoon en deed een klein tukje op de bank en fantaseerde alvast wat over zijn volgende verhaal, misschien wel weer met die lekkere Daisy en Tamara, die hij met zijn lange stamper zou gaan verwennen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulverslaafd.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
12353 x gelezen.
17 x gestemd.
Rating van: 2.82
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting