Gratis seks verhaal: Boer Theo naar de hoeren


Boer Theo naar de hoerenTheo was een eenzame boerenzoon die in het leven nog niet veel had meegemaakt als het op seks aankwam. Hij had nog bijna geen vriendinnetjes gehad en als hij er eentje had dan was het haast altijd uit voordat hij haar had mogen neuken. Hij besloot naar de grote stad te gaan voor een weekend en daar zijn geluk te beproeven. Hij had genoeg charme, daar lag het absoluut niet aan. Het was meer de pech die hij had. Hij was gewoon zó aardig, dat de meeste meisjes dachten dat hij een homo was. Andere keren waren het meisjes die zogenaamd geen seks voor het huwelijk wilden hebben. Maar dat bleek dan allemaal onzin te zijn omdat hij ze dan vaak met een ander zag flikflooien en dat vrat best wel aan hem. Hij wilde gewoon een meisje dat helemaal voor hem was en niet met de eerste de beste klootzak uit het dorp aan het vreemdgaan was. Dus, de grote stad in en op zoek naar seksueel geluk. Hij hoefde absoluut niet lang te zoeken want hij kwam bij de hoeren terecht. Hij zag een erg mooi meisje achter het raam staan en wilde meteen naar binnen. Zijn doelstelling was veranderd. Hij wilde eigenlijk gewoon alleen maar neuken. Het was immers zo lang geleden dat hij een kutje had mogen opvullen met zijn dikke vette pik. Hij wilde gewoon helemaal los gaan op zo’n vrouw van lichte zeden en wilde alle gaten in haar lichaam oprekken.
Boer Theo naar de hoerenHij trok de stoute schoenen aan en vervolgde zijn weg. De meid zag dat hij binnenkwam en trok haar gordijnen dicht. Hij zag de vrouw staan en trok meteen zijn broeken uit! Daar stond hij met zijn hard geworden pik recht vooruit. ‘Zo, jij windt er geen doekjes om hé? Ik zie wel wat jij doen wilt. Kom maar hier, dan zal ik je eens lekker verwennen.’ Theo schudde zijn hoofd. ‘Ik ga jou verwennen. Ga maar gewoon naakt liggen en laat mij m’n gang maar lekker gaan. Dan komt het helemaal goed schatje.’ De vrouw moest hard lachen. ‘Ik ben geen amateurhoer hoor. Ik ben door de wol wel geverfd inmiddels. Ik ga mij niet laten misbruiken, begrijp je?’Theo keek haat strak aan. ‘Ik ga je zeker niet misbruiken en daarbij, ik ga je grof betalen. Ik betaal je drie keer zoveel als anders.’ Ze keek hem terug strak aan en ging uiteindelijk akkoord. Ze ging verleidelijk liggen en liet de boerenzoon zijn gang gaan. Hij klom op haar en drukte zijn dikke pik tussen haar goedgevormde borsten en begon haar zachtjes tussen haar tieten te neuken, terwijl zijn eikel tegen haar mondje aanstootte. Ze opende haar mond en liet de eikel in en uit haar bevallige mondje glijden. Hij voelde de warme tieten om zijn pik en genoot zo intens van dit heerlijke gevoel, dat hij haast zo wel wilde klaarkomen. Maar hij was nog niet klaar met de hoer.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Boer Theo naar de hoeren Boer Theo naar de hoeren Boer Theo naar de hoeren Boer Theo naar de hoeren
Boer Theo naar de hoerenHij legde haar nu op haar buik en deed haar benen wijd en klom als het ware zo bovenop haar dat hij echt op haar lag. Zijn pik schoof hij aardig behendig tussen haar schaamlippen en hij liet haar haar benen tegen elkaar aan doen, terwijl zijn benen buiten de hare lagen. Zo zat zijn pik er enorm strak in en begon hij haar langzaam te neuken. Iedere stoot leek te voelen alsof hij in een veel te klein gaatje aan het neuken was. Iedere stoot voelde als de meest geweldige en de hoer kreunde van genot. ‘Je kwam hier binnen en je leek wel een beetje op een gay, je uitstraling was.. ah, lekker, verdomme, neuk mij sneller!’ Theo wist wat lekker was en liet de teeef onder hem intens genieten van zijn pik. Hij gooide haar letterlijk om en vouwde haar dubbel. Hij drukte zin pik tegen haar kontgaatje aan en voorzichtig gleed hij diep in haar kont. ‘Godverdomme, wat lekker. Neuk mijn kontje rauw geilde verdomde klote boer! ‘
Boer Theo naar de hoerenTheo neukte haar harder en harder. De hoer begon zich een beetje ongemakkelijk te voelen en Theo had dit door. De meid ging op handen en knieën zitten en liet haar kontje weer opvullen. Harder dan eerst neukte Theo haar. ‘Ik ga klaarkomen,’ schreeuwde hij haast uit. ‘Toe maar schatje, spuit mijn bek maar lekker onder.’ze ging rechtop zitten en nam zijn harde pik in haar mond en terwijl ze zoog en trok spoot Theo zijn warme zaad in haar mond en gezicht. De hoer likte alles heerlijk op en terwijl Theo zijn pik slapper en slapper werd, zoog ze zijn eikel schoon. ‘Volgende keer kom ik terug en ga ik wat verder en langer door. Het was gewoon zó lang geleden.’ De vrouw begon te lachen. ‘zolang jij je vette portemonnee meeneemt, is mij alles goed.’ Voldaan vertrok Theo, op weg naar een kroeg.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
spuitmijnkontjevol.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8577 x gelezen.
9 x gestemd.
Rating van: 3.44
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting