Gratis seks verhaal: Buurmeisje toch

Buurmeisje toch2001 was het, ik was 6 jaar toen verhuisde naar een mooi huis waar ik een héél nieuw leven begon met mijn moeder en 2 broers. Het was een 2 onder 1 kap huis met grote tuin, garage en een hele leuke straat.. Toen we ons voorstelde aan de buren zag ik eerst onze buurvrouw, een mooie vrouw met style en hele mooie vormen. Toen kwam mijn buurman, een hele aardige vent dat wel van een drankje houdt en toen kwam zij... Het meisje van me dromen, ik was pas 6 jaar dus op dat moment was zij het mooiste meisje dat ik OOIT in me hele leven had gezien. Ik stelde me voor aan haar en zei me naam en hobby's enzv. enzv. HELAAS ze was 11 en ik was 6, ik vond dat toen erg jammer maar wie weet wat de toekomst ons brengt he!
Buurmeisje toch9 jaar later, ik was 15 jaar en ik zat in mijn pubertijd. Voor mijn leeftijd was ik toch al wel erg groot, ik was 15 jaar en was rond de 1,75 tot 1,80m lang.. en jaa alles groeide mee natuulijk, ik kreeg schaamhaar , moest me scheren enzv. Mijn lul groeide ook mee, ik vond hem best groot maar ik wist niet hoe groot andere lullen waren dus ik kon niet zeggen om mijne groot of klein was voor mijn leeftijd, ik ging naar de GGD in Utrecht en ik kreeg een schema mee waarop stond dat mijn lul op 15 jarige leeftijd ongeveer 14,3cm moest zijn.. Nouja ik deed niet moeilijk ik sprong in bad met een liniaal, ik dacht even aan dat prachtige buurmeisje van mij, en begon me lekker aan me lul te trekken, eenmaal stijf en hard zette ik mijn liniaal tegen mijn lul en keek waar het puntje van mijn grote eikel eindigden.. Ik schrok enorm want ik zag dat mijn eikel eindigden op de 18,1cm.. terwijl die eigenlijk pas 14,3cm hoorde te zijn. Eerst geloofde ik mijn ogen niet, maar na 3x goed gekeken te hebben moest ik er maar aan geloven dat ik voor mijn leeftijd een enorm grote lul heb. 3 maanden later, het is zomer in Nederland en ik had me kamer op de bovenste etage van het huis ( de zolder ). Ik werd wakker en keek op mijn digitale klok die op 12:03 stond, ik duwde de gordijnen aan de kant en deed mijn raam open, en toen viel mijn mond open toen ik in de achtertuin keek van mijn buren.. Daar lag ze dan na 9 jaar is ze nu 20 en ze had enorme lekkere dikke tieten, een prachtige bruine tint van de zon en een enorme kont en lekker slank. Ik geloof dat ik in die 3 min dat ik boven uit raam stond te kijken ongeveer 40 liter kwijl ben kwijt geraakt, ik stond serieus op het punt om mijn broek uit te doen en lekker te gaan trekken op haar HEERLIJKE lichaam. Maar ja ik werd al snel gestoord omdat mij moeder me had horen lopen en dus naar boven kwam. Maar ik was niet getreurd want ik wist zeker dat ik haar binnenkort van dichtbij zal zien omdat ze over 3 dagen een barbecue gaf omdat ze geslaagd was voor haar auto rijbewijs.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Buurmeisje toch Buurmeisje toch Buurmeisje toch Buurmeisje toch
Buurmeisje toch3 dagen later, Het was vrijdag en ik wist dat ik vandaag het meisje van mijn dromen van dichtbij zal zien, natuurlijk ging ik op mijn best gekleed, haar tip top en zelfs mijn schaamhaar mooi netjes geschoren ( want je weet maar nooit haha ). Het was 18:00 en we gingen richting de buren, we belde aan en natuurlijk deed dat prachtige meisje open, ik voelde die vlinders in me buik en ik was zooo nerveus dat het leek alsof ik hele boel onder zou gaan kotsen. Ik gaf haar een hand en 3x kussen op de wang, ondanks vertelde ze mij dat ik er ERG goed uit zag!.. En JEZUS wat zag zij er lekker uit! Prachtige bruine geschoren benen, met een kort spijker rokje dat haar lekkere dikke kont helemaal liet zien, een lekker strak wit T-schirt dat haar dikke tieten uit liet springen. Ze vertelde dat ze nog niet klaar was en nog moest douche omdat wij wat aan de vroege kant waren. Ik was altijd erg goed bevriend met haar, ze was enig kind en had niet veel vrienden en was vrijgezel.. ( heel raar voor zo'n prachtig meisje ). We zaten met haar ouders beneden en mijn gezin wat cola en chips te eten, je hoorde dat mijn buurmeisje aan het douche was. Toen we het water hoorde stoppen en een grote bonk hoorde zei de buurvrouw dat ik maar even moest gaan kijken.. Okee goed, ik liep naar boven en klopte op de badkamerdeur en vroeg of alles goed was met haar, ze antwoorde met Ja en dat ze bijna klaar was en dat ik nog even moest wachten.. Ik dacht dat ze bedoelde dat ik gewoon bij de badkamer op haar moest wachten, maar achteraf bedoelde ze dat ik beneden moest gaan wachten. Ik liep vol nieuwsgierigheid haar kamer binnen, ik zag wat posters van Orlando Bloom en Brad Pitt. Toen zag ik in me ooghoek de kast van haar, ik keek in de kast en zag zeker weten wel een stuk of 10 stringen liggen , 3 lingerie's en een zweep en onderop haar bikini's zag ik een enorme grote dildo liggen, en toen besefte ik dat dit meisje HELEMAAL geen braaf meisje was. Ik hoorde de deur van de badkamer open gaan en hoorde haar voetstappen richting haar kamer komen, ik verwachte haar met gewoon kleren aan of iets anders dat haar prachtige lichaam bedekte maar ondanks al mijn stoute gedachtens kwam ze NAAKT de kamer binnen lopen, me mond sloeg open ik voelde me lul een stuk of 6cm groter worden in mijn broek en sloeg uit beleefdheid me handen voor me ogen. Ze gilde niet maar schrok wel enorm erg, ze trok snel wat losse kleding aan en begon op haar bed te huilen.. Ik wist niet dat ze er zoveel moeite mee had en voelde me toch wel enorm kut voor haar. Ik troosten haar en zei dat ik het nooit zal door vertellen aan iemand. Ze bedankte mij en gaf me een knuffel, ik voelde haar dikke tieten tegen mij borst gedrukt en die vlinder in mijn buik konden er niet meer tegen..
Buurmeisje tochMIJN ACTIE. Toen we van elkaar los kwamen na de knuffel keek ik haar strak in de ogen aan en zij ook mij, ik had mijn hand nog op haar rug en streelde haar over haar rug heen, omdat ze maar een strak shirtje aan had zag ik dan mijn streling werkte omdat ik haar tepels hard zag worden door haar shirtje heen, toen kon ik er niet meer tegen, ik vertelde haar dat ik haar al vanaf dag 1 hier leuk vond maar het nooit durfde te vertellen. Ze moest lachen maar werd alweer snel serieus, sorry maar ik kon er niet meer tegen, ze wou antwoorden op mijn verhaal maar daar gaf ik haar geen kans voor want ik zette meteen mijn lippen op die van haar en ondanks dat ik had verwacht dat ze me zou weg duwen sloeg ze inplaats daarvan een arm om me heen en propte haar tong in mijn mond, we werden erg wild en mijn lul werd al snel stijf en dat was ook erg zichtbaar. Ik duwde haar op bed en ging op haar liggen we waren nog steeds aan het tongen. Opeens duwde ze me haar van me af en rende naar de deur, ik dacht dat ze weg renden maar deed de deur op slot. En sprong vol op me, ik legde haar weer neer op bed en trok haar shirt uit en gooide meteen me hoofd tussen die dikke tieten. Ik zoog heerlijk op haar tepels en ze genoot er ook erg van, ze fluisterde in mijn oor stilletjes: snel even een vluggertje. Ik trok me broek uit en ze begon met HEERLIJK te pijpen, ik zag haar lippen lekker om me lul gaan en zag dat ze lekker aan het zuigen was.. Heel snel trok ik haar broekje uit en likte haar kut je gauw af en stopte mijn lul erin. Ik zag meteen kippenvel op haar rug en likte haar mooie strakke bruine rug af, likte haar in haar nek en beet in haar oor.. ze vondt het heerrrlijk zei ze. Het was mijn eerste keer we deden het niet veilig (geen condoom of iets ) toen ik fluisterde dat ik klaar kwam zei ze me dat ik maar gewoon klaar moest komen in haar kut, ik kwam heeeerlijk klaar in haar kut, ik zoog nog even aan haar tieten, zij zoog nog even op mijn lul en toen fluisterde ik haar dat we dit vaker moesten doen, waarop zei knikkend antwoorden. We hadden ons snel aangekleed en liepen naar beneden.. SERIEUS VERHAAL, MISS WAT ONDUIDELIJK MAAR HET IS SERIEUS GEBEURD! EINDE!!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
t-shirtbabes.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
11154 x gelezen.
26 x gestemd.
Rating van: 3.88
Auteur: Jordi

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting