Gratis seks verhaal: Buurvrouw


BuurvrouwHet was op een mooie zomerdag. O sorry, ik stel me eerst voor ik heet Bart en ik ben 18 jaar. Ik vertel nu verder. Het was op een mooie zomerdag en mijn ouders riepen tegen mij: Bart!! Wij gaan uit eten met je zus en je zusje weet je zeker dat je niet mee wilt!? Ja!!: Riep ik boos terug : Dat heb je al 100 x gevraagd ! Mijn moeder antwoorden daar op met: Oke, rustig maar ik wou alleen zeker weten! Doei: Riepen ze met zijn vieren in koor. En ik zei aardig laat op een saaie toon: Doei.
BuurvrouwIk dacht bij me zelf: Hèhè, nu heb ik het huis helemaal voor me zelf. Ik dacht bij me zelf ik verdien wel een douche! En ik kleedde me uit in me kamer en ik gooide de kleding op de grond . Waarvan mijn moeder ook 100 x zei dat ik het moet opruimen maar wat verwacht je van een jongen dus ik negeer haar commando’s. Ik liep naar de badkamer, toen ik de buurvrouw zag lopen. Het was een mooie lange slanke vrouw met rood haar, en ik denk dubbel D borsten. Ze liep met de fietst aan de hand achter de achtertuinen langs, Ze zag mij waarschijnlijk kijken want zij zwaaide naar mij en ik zwaaide bescheiden terug op hoop dat ze niet zag dat ik naakt was. Ik kroop lekker onder de douche en ik genoot net van de douche. Ik genoot van het warme water dat langs mijn lichaam liep langs mijn benen naar beneden dus ik dacht: ik ben toch alleen laat ik mezelf toch verwennen! Ik begon aan mijn penis te masseren en tegelijk denktent aan de mooie buurvrouw, ik dacht bij mezelf: Het zou wat zijn als zij nu doods de badkamer deur zou komen lopen met haar mooie gevormd naakt lichaam en de taak van me overnam waar ik nu bezig mee ben. Op het moment dat ik klaar ging komen hoorde ik de deurbel. Ik schrok er wel een beetje van omdat ik dacht dat mijn ouders en mijn zus en zusje eerder thuis kwamen. Dus ik wikkelde mij snel in een handdoek proberend de stijve penis te verbergen mochten hun het zijn. Ik rende naar beneden, en struikelde nog over een kledingstuk van mij en ik dacht : geen wonder dat me moeder zo zeurt.Ik kan zowat mijn nek breken!

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Buurvrouw Buurvrouw Buurvrouw Buurvrouw
BuurvrouwIk liep na een soort sprintje zo rustig mogelijk naar de voordeur. Ik deed de deur dicht van de gang en ik zag vol verbazing dat het de buurrouw was. Ik deed de deur open en ik zag haar met een leeg pak staan en ze vroeg zo beleefd mogelijk: Mag ik wat melk van jullie lenen? Want ik heb het echt nodig maar ik ben het vergeten te halen bij de C1000, dom van mij hè! Ik zei: Ja kom binnen en ze kwam binnen en ik zei tegen haar: Je had net aangebeld toen ik onder de douche stond. Dat zie ik zei ze, bijtend op haar onderlip, ik zei: daar is de keuken ik loop wel even met jou mee. Dat zou fijn zijn zei ze. Ik reikte voor de melk die voor mij doen aardig hoog stond, ik voelde op het moment dat ik de melkpak bijna had adat mijn handdoek afgleed en voor mijn gevoel had de buurvrouw het ook door. Ik probeerde nog steeds de melk te pakken en de buurvrouw zei opeens: Hier ik hou je handdoek vast. Ik zie verbaasd: Oké?. Maar op het moment dat ze het vastpakte nam ze de handdoek af in plaats van vast te houden! Ik zei een beetje geschrokken : Wat doe je nou?! De buurvrouw antwoorden daar op door mij om te draaien. En dat zij op de knielen viel en ze begon me aftetrekken en tijdens dat zei ze: Ik heb hier over gefantaseerd , over jou penis in mijn vagina. Ik keek verbaasd naar haar alsof ze een andere taal sprak. Zij begon mijn penis te pijpen en ik zei: Je moet echt ophouden. Ze antwoorden daar op met een stijve penis in haar handen: Je lichaam liegt niet jongen. En ze pijpte me verder en ik probeerde haar hoofd weg van mijn penis te duwen, maar mijn weerstand werd ook minder omdat zij het echt goed deed. En op het moment dat ik er echt van genoot begon ik in haar keel te stoten zodat zijn Deep throat ging ik hoorde haar gorgelen omdat mijn penis echt niet verder kon. Ze haalde de stijve penis uit haar mond en zei tegen mij: Zie je wel zo erg is dat toch ook weer niet? Ik antwoorden daarop: Echt niet! Ik vroeg aan haar: Zou ik jou mijn bed laten zien en voelen? Zij antwoorden daar op: Graag dat wil ik graag.
BuurvrouwWe liepen naar boven zij voor mij zodat ik goed uitzicht had over haar goed en lekker gevormd kontje. Toen we mijn kamer binnen kwam wou ik net haar het bed wijzen, en ik draaide me om en ze stond al naakt! Ik had het echt anders verwacht: zei ik tegen me zelf. Dit overtreft mij verwachting! En we gingen op bed liggen en we begonnen elkaar te zoenen en al snel kwamen de tongen ook bij het zoenen te pas. We lagen lekker te zoenen, toen zij al kussen naar mijn kruis ging dus richting mijn penis. Ik hield haar tegen en zei: Nee, nu is het mijn beurt. En zei antwoorden daar lachend op. Zij strekte zich uit en ik begon bij haar mooie grote borsten en ik begon er aan te zuigen en te likken en ze genoot er gewoon van want ik hoorde haar gewoon erg hard kreunen. Ik ging door naar haar vagina en ik zag een mooi bosje om een mooi grotje. Ik begon er op te zoenen om voor te proeven en ze smaakte verschrikkelijk goed! Ik begon met mijn tong haar schaam lippen te likken en ze daarna begon ik haar clitoris te likken en ze vond dat helemaal lekker na een paar minuten begon ze mee te wiegen dus ik wist dat het tijd was. Op dat moment greep ze me bij mij billen en duwde mijn penis zo richting haar grotje die open stond voor ontvangst voor mijn penis , ze zei: Ik wil jou in mij voelen . Ik antwoorden daar op door mijn penis in haar vagina te schuiven. En was eerst een raar gevoel maar dat verdween een seconde na dat mijn penis er in zat. In deed mijn penis er nog verder in en ik zat er bijna met mijn ballen er in. Ik begon te stoten en zei zat hard te kreunen, op dat moment kwam zij klaar en ik wou hem weghalen en zij zei: Wat doe je nou? Ga lekker verder ik geniet er echt van! Ik deed mijn penis er weer terug in en ik stootte langzaam en ze zei : Je mag wel harder en sneller stoten! En ik deed dat en zij begon weer hard te kreunen en ik voelde ook de samen trekking van mijn penis en dat betekent dat ik ook een orgasme ga krijgen ik zei tegen haar: Ik haal hem eruit want ik ga klaar komen! De buurvrouw antwoorden daar op snel: Doe maar niet ik wil jou echt binnen in mij voelen! En zij was ook onderweg naar een orgasme en zij kwam eerst klaar en ik riep: Ik koooommm! En ik schoot een langdurige lading in haar vagina zo veel dat haar vagina het niet aan kon en het eruit drupte. We gingen aangekleed en zoenen naar beneden en ik vroeg: Had je echt melk nodig? Zij antwoorden daar op: Nee, want ik heb het al gekregen! En ze zei voordat we afscheid namen . Misschien kom ik volgende keer weer wat halen of jij wat bij mij! Ik zij: Oke! En we namen met een zoen afscheid.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
alleenbabes.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
16122 x gelezen.
42 x gestemd.
Rating van: 3.26
Auteur: Remco

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting