Gratis seks verhaal: Canarische Eilanden


Canarische EilandenMet Nederland had ik het even helemaal gehad,ik was het hier zat en besloot op de bonnefooi naar een van de Canarische Eilanden te gaan. Ik kon daar aan de slag als verkoper van vakantiehuisjes. Na een paar weken bleek dat mijn verkoperstalent niet toereikend was en ik solliciteerde elders. Toen dan toe had ik een appartement bewoond van de verkooporganisatie maar nu moest ik zelf iets gaan huren. Samen met een jongen die ik had leren kennen en die ook woonruimte zocht ging ik op zoek. Dat viel nog niet mee; hadden we iets moois gevonden,bleek het op het laatste moment weer niet door te gaan. Uiteindelijk sloten we een deal met een huiseigenaar om een driekamerappartement te huren.
Canarische EilandenAan het begin van de avond hadden wij afgesproken hem te treffen in een caf?. Tegen elf uur kwam hij daar aan. Na een paar drankjes gingen we dan toch op ons nieuwe huis aan,hoera! Groot was echter onze verbazing toen de man de deur voor ons opendeed. In het huis woonde nog een meisje! Haar werd door de huisbaas te verstaan gegeven dat ze direct moest vertrekken. Spullen pakken en wegwezen. Het arme grietje schrok zich wild en begon haar spullen bij elkaar te zoeken. Ze sprak tegen de man maar in heel rap Spaans wat ik niet kon verstaan. ?Zij wil niet an zo laat op de avond,? vertaalde de man voor ons ?Maar trek je daar niets van aan,zij moet weg.?

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Canarische Eilanden Canarische Eilanden Canarische Eilanden Canarische Eilanden
Canarische Eilanden?Dat komt wel in orde meneer.? Zei mijn vriend,?Gaat u maar,wij regelen dat wel.? De man nam nog de sleutels van het meisje af en overhandigde die aan ons. Toen hij weg was legde mijn vriend,die Hens heet,zijn arm om het meisje die nu in tranen was. ?Rustig maar hoor,zei hij? Jij mag hier gerust nog wel blijven tot morgen,maak je maar niet zo druk.? Hij voerde haar mee naar de bank en gebaarde mij om iets te drinken te halen voor het arme kind. Zij dronk een beetje en werd al wat kalmer. Hens had haar nog steeds dicht tegen zich aan gedrukt en ze wilde zich uit zijn armen losmaken maar hij fluisterde ?Sst,? in haar oor. ?Je gaat nu toch niet moeilijk doen tegen ons nu wij jou zo helpen? Je kunt alsnog vertrekken hoor als je dat wilt.? Hij zette het glas van het meisje op tafel en liet zijn hand toen op de binnenkant van haar been rusten. Het meisje schrok en keek hem aan;meende hij het echt? Als in antwoord op haar vraag gleed zijn hand naar boven en verdween onder haar korte rokje. Haar adem stokte toen hij zijn vingers in haar kut stak maar ze bood geen weerstand meer en liet hem begaan. Hens wenkte me en zei: ?Doe toch mee ouwe jongen,vandaag is het gratis.? Ik knoopte direct het topje los van het grietje en daar kwamen een paar hele lekkere ronde geile neukballen tevoorschijn! Haar tepels sprongen op toen ik ze gretig betastte en eraan zoog. Kreetjes ontsnapten aan de lippen van het meisje,Hens was ondertussen bezig om te proberen hoeveel vingers hij in haar kutje kon stoppen en dat deed hij niet echt zachtzinnig zo te zien. Ik drukte mijn lippen op haar mond en duwde mijn tong ruw naar binnen terwijl ik haar gezicht vastgreep toen ze zich van me af probeerde te wenden. Het zien van de ruwe acties van Hens had me geil gemaakt en ik had echt zin om me goed uit te leven op het grietje zonder rekening met haar te houden. Ik pakte haar bij haar polsen en hield die boven haar hoofd.Ik sloeg op haar tieten. Ze keek me bang aan en dat wond me nog meer op. Hens knield tussen haar dijen en likte haar kut,ondertussen wurmde hij bijna zijn hele hand bij haar naar binnen. Met een hand hield ik haar armen vast en met de andere maakte ik mijn broek los.?Pijpen kreng?,zei ik in het Nederlands maar ze begreep me prima toen ik haar in haar nek vastpakte en mijn pik in haar mond duwde.
Canarische EilandenAah zo geil,ze deed het prima,dat moet ik die kleine slet nageven,met die hand in haar kut en haar mondje vol. Ze begon zelfs te krampen,kwam ze nou klaar die hoer? Ja, ze kwam klaar hoor en ik ook,door de schokkerige manier van afzuigen terwijl ze klaarkwam. Ik spoot het gewoon in haar bek en dwong haar mijn zaad door te slikken,kneep daarna in haar neus zodat ze haar mond open moest doen.Ik spuugde een klodder in haar hoerenbekkie. ?Lekker ding,?zei ik. Inenen was ik moe ook en ik zei:?Zeg,ik ga naar bed hoor,? zei ik tegen Hens,?Vermaak je nog maar even.? Ik viel direct in een diepe slaap en merkte tegen de ochtend pas dat het meisje bij mij in bed was gekropen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
buitenlandsemeiden.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
22277 x gelezen.
62 x gestemd.
Rating van: 2.71
Auteur: Marijke

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting