Gratis seks verhaal: Collecteren bij geil klasgenootje


Voor de sportclub waar ik bij zit moet er ieder jaar een collecte gehouden worden om geld op te halen. Aangezien ik een kleine wijk had moest ik alleen op pad. Het was op een dinsdag avond, rond half 9 en binnen een half uur had ik al 3/4 van de wijk gedaan. Ik sta weer voor een huis en bel aan... het duurt even, maar uiteindelijk zie ik beweging en de deur gaat open.. 'Hee, ik ben van sportvereniging BlvC en we doen onze collecte...', verder kom ik niet, want ik herken het meisje dat open doet! Het is Maartje! Maartje heeft heel lang bij mij in de klas gezeten, maar toen ik 17 was ben ik blijven zitten en zij is uitendelijk een jaar eerder geslaagd dan ik!
Na een leuke ontmoeting vraagt ze of ik binnen wil komen. Ik was al bijna klaar met m'n ronde dus dat kon wel zei ik! Ze ging me voor de gang door, en ik kon haar eens goed bekijken. Ze had een mooie strakke broek aan waarin je haar kontje goed kon zien. Haar tieten waren al even mooi! een strak shirt met streepjes liet goed zien was ze had! ik had even moeite om er niet naar te blijven kijken! We begonnen een gesprek en uiteindelijk kwamen we op het onderwerp vriendje/vriendinnetje uit. Ik als vrijgezel vroeg haar of ze een vriendje had. 'ja' antwoordde ze! 'Al 8 maanden'. Zonder na te denken zei ik meteen, 'ooh dan hebben jullie ook al geneukt ofniet?'. Ik schrok er zelf van, en Maartje duidelijk ook! ik verontschuldigde me, en ze zei dat het niet uitmaakte! ik zag wel dat ze er een kleurtje van had gekregen. Hopenlijk zag ze niet dat m'n lul sterk aan t groeien was in m'n broek! Ze zag er ook zo goed uit! Uitendelijk werd het al laat, en we moesten allebei nog wat dingen doen! maar we hadden afgesproken om morgen weer terug te komen, en dan zouden we gaan zwemmen (ze had een zwembad in de tuin...).
De dag erna sta ik weer voor de deur, en ze doet open! 'kom binnen, ik moet nog even snel omkleden! kom zo maar naar boven!' Ze laat de deur open en loopt de trap op, ik kom binnen en hang mn jas op en ga in de kamer zitten. Nu kon ik wel naar boven gaan, dacht ik! Ze zal wel klaar zijn. Ik loop de trap op en meteen zie ik een deur open staan.. toch wel benieuwd wat ze nu doet loop ik er stiekem op af en kijk door de opening. Daar staat ze, naakt, met haar rug naar me toe! Je ziet haar kontje uitpriemen en mn lul begint meteen te groeien! Op dat moment draait ze zich om! 'Heyy, wat sta je daar nou te kijken!!!'. ik weet even niet meer wat te zeggen en stamel allemaal rare woorden uit! Op dat moment komt ze naar me toe en zegt; 'relax maar schatje, wij gaan t heel leuk hebben vanavond' en geeft me een zoen op de mond. Nog voordat ik weet wat er gebeurd heeft ze haar bikini uit en laat ze me haar tieten zien! Zulke prachtige, volle tieten had ze! Maartje had er zin in, want alweer ging ze door! Ze knoopte mn broek los en begon aan mn lul te zuigen! aah dit was zo geil! na een paar minuten hield ik het haast niet meer! 'stoppen Maartje, stop!' zei ik, en ze keek me gek aan!
ik tilde haar op en legde haar op bed. Na haar broek uitgedaan te hebben lag ze met haar kutje gesperd klaar op bed! ik begon haar te beffen en ze had duidelijk een gevoelig kutje want na een minuut begon ze al harder te hijgen! 'Ga door, niet stoppen aaaahh'. haar kutje werd al flink nat en binnen de kortste tijd kwam ze klaar! ik wilde haar al klaarleggen om te gaan neuken, maar toen hield ze mij tegen! Ze had een speciale vraag, want daar had ze al vaak van gedroomd maar haar vriendje kon het niet! Ze wilde squirten! Haar vriend kreeg het niet voor elkaar, en ze wilde dat ik het ging proberen! Hier kon ik natuurlijk niet nee op zeggen, en ze ging alweer klaarliggen! Met mn vingers in haar nog nauwe kutje begon ik te bewegen! Er kwam al steeds meer vocht uit totdat ze plotseling begon te schreeuwen! 'aaah jaa, dit is het! ik ga komennnnn!' en meteen daarna een schreeuw gevolgd door een straal aan kutvocht! aaaaaaaah yeahh, schreeuwde ze! en gaf me hijgend een tongzoen! dankjewel schatje! toen ging haar telefoon!het was haar vriend zei ze! ze nam op en probeerde heel normaal te klinken. Ondertussen likte ik haar kutje, dus af en toe kwam er een kreun uit haar mond vandaan. Maar volgens mij had haar vriend niets door! Ze hing op en keek me aan; 'we moeten dit snel afmaken schatje, want mn vriend komt er zo aan'. Dit liet ik me geen 2e x zeggen en ik stopte mijn lul in haar kutje. Niets langzaam aan beginnen, meteen vol erop! Ze slaakte een schreeuw van pijn, maar daarna steeds vaker van genot! ik voelde ondertussen een orgasme aankomen en vroeg wat ze wilde; in haar kutje of over haar lichaam! 'spuit het in mn kutje' zei ze! 'dan doe ik daarna mn string aan en dan heb ik de hele avond jou sperma in mn kutje & broekje! Dit wondt me zo erg op, dat ik meteen begon te pompen! En binnen no-time had ik haar kutje volgespoten! we zoenden nog een keer, en toen moest ik toch echt gaan, zei ze! Ik kreeg haar telefoonnummer en 'we zouden sms'en''! ondertussen is het uit met haar vriendje, en ik kom geregeld langs om te 'collecteren'


Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13439 x gelezen.
41 x gestemd.
Rating van: 3.22
Auteur: Geert13579

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting