Gratis seks verhaal: de buurvouw onderspuiten deel 1


de buurvouw onderspuiten deel 1 Ik zit op men computer zoals ik elke middag een uurtje deed,men ouders zijn de deur uit en dat vind ik fijn want dan kan ik men muziek luid zetten. Het was een zonnige dag en ik keek uit het raam en zag de buurvrouw in haar tuin zonnebaden.men buurvrouw, ik moet toegeven dat ik al jaren fantasieën had over haar. ze was een knappe vrouw van in de 40 met een aardige borst omvang. Ik zag dat ze net ging liggen en sliep tijdens het zonnebaden, ze moet vast aan het slapen want ze word niet wakker van men muziek die door de buurt walmt.
de buurvouw onderspuiten deel 1 Ik ging in de tuin en keek door een gat in de haag. Ik zag naast haar een driekwart lege fles wijn staan. Die word al het eerste half uur niet meer wakker. Ik dacht in men eigen, "het is nu of nooit". Ik fantaseerde al vele zomers om naast haar te masturberen. Ik sloop door haar tuin en keek in het raam van haar garage, de mercedes van haar man stond er niet. Dus ze was alleen thuis dus ik kon ongestoord men gang gaan. Ik stond vlak naast haar en checkte of ze wel aan the slapen was. Ze was helemaal weg. Ik haalde men lul uit men broek, die werd meteen stijf bij het zicht van haar kleine bikini. Ik trok langzaam maar het tempo versnelde al snel, ik was nog nooit zo geil geweest. Nog voor ik er besef in had spoot ik per ongeluk een grote straal zaad over haar borsten en haar kin. Direct schrok men buurvrouw wakker van het vocht dat op haar pletste. Ik was geschrokken, zo hard had ik nog nooit gekomen. De buurvrouw keek me verbaasd aan. Ik stond daar men men lul in men hand waarvan de laatste druppels vanaf droop. Ik wist niet wat te zeggen, ik kreeg geen zinnig woord over men lippen zo beschaamd was ik. "jij kleine viespeuk" riep ze. Wanhopig vroeg ik om niets aan men ouders te vertellen. Dat ik het nooit meer zou doen. "ik zal het niet aan je ouders of mijn man vertellen...op een voorwaarde". "alles wat u wilt"stotterde ik." Haar ogen keken naar men lul. "als je nog eens op mij kunt komen". Ik was in shock. Maar in men diepste gedachten leek dit een op een droom van mij. "doe je broek uit" beveelde ze. ik deed men broek uit en ging over haar staan zoal ze aanwees. Ik sjacherde zo hard ik kon maar ik was zo zenuwachtig dat het niet lukte. "als je niet kunt vertel ik het aan je ouders". Zei ze op een gemene toon. Ik trok zo snel ik kon. "lukt het niet jongen?, wacht ik zal je helpen". Ze trok haar bikini af en speelde met haar grote tieten. "vind je dit geil?" vroeg ze.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

de buurvouw onderspuiten deel 1 de buurvouw onderspuiten deel 1 de buurvouw onderspuiten deel 1 de buurvouw onderspuiten deel 1
de buurvouw onderspuiten deel 1 Ze trok haar slip naar beneden en begon langzaam met haar vinger er in te gaan. Ik begon er nu in te komen en ik voelde dat het langzaam begon te komen "kom je nog niet?". vroeg ze. "en nu?" ze masseerde haar kut tot het vochtig was en met dr andere hand speelde ze met haar linkerborst. "ik ga komen!" schreeuwde ik." "Ik ook". kreunde ze. Toen ze met een schreeuw klaar kwam was kon ik het niet langer ophouden. Men knieën begonnen zwak te worden en plots spoot ik een enorme kwak zaad over haar lippen. Men knieën werden week en begonnen te knikken maar het was nog niet gedaan. Pompend spoot er een tweede lading met mindere kracht over haar tieten en de laatste druppels dropen over haar doos. "dat is een flinke jongen" zei ze voldaan. "ik zal niet niemand vertellen" zei ze geruststellend. Ze stond recht en liep heupzwaaiend naar de veranda. "kom je niet mee naar binnen om te bekomen?" vroeg ze. Ik volgde haar naar binnen. Ik ging met haar aan de keukentafel zitten, ze bood me een blikje fris aan. Ze was nog altijd naakt en ik ook."weet je? men man komt pas over half uur thuis dus we hebben nog genoeg tijd voor nog een keer". Ik keek verbaasd. "wat is je grootste fantasie dat je ooit over mij gehad hebt"? Ik stotterde dat ik eerder nog nooit... maar voor ik nog iets kon zeggen onderbrak ze me. "ik heb je altijd wel zien gluren door je slaapkamer naar me, kom zeg op". Ik aarzelde, maar ik schepte men moed bij elkaar en zei: "ik..ik heb altijd je eens in je sterretje willen pakken". Ze gebaarde me haar naar het salon te volgen en zette zich op haar knieën in de zetel. Ze spreidde haar billen uiteen en schudde ermee. "waar wacht je nog op"?
de buurvouw onderspuiten deel 1 Ik kon men ogen niet geloven, men lul schoot recht. Ik ging achter haar staan en en probeerde men eikel in haar sterretje te duwen. Na een paar pogingen lukte het en ik schoot er plots in. Ze gaf een gil. Ik greep haar billen en bewoog van voor naar achter. Ze gaf telkens een lange kreun. Ik bewoog steeds sneller en dieper. Het was geweldig, de buurvrouw over wie ik la zo lang fantaseerde neukte ik nu in haar aars, ik kon het niet geloven. Men ballen kletste tegen haar natte kut. Ze kreunde opnieuw en opnieuw,ze genoot ervan. Ik voelde men lul trillen en een orgasme kon niet veraf meer zijn. "ik ga komen" kreunde ik. "pomp me vol jongen!!!" gilde ze. Ik kon met niet meer inhouden en loste men lading. Ik voelde al men zaad erin pompen. Ik haalde men lul eruit gevolgd door een het geluid van sperma die op de zetel druppelde uit haar aars. Ik plofte me in de zetel en slaakte een zucht van vermoeiing. "dat was heerlijk" zei ze "dat moeten we nog eens doen "ik ga me douchen". Ze veegde de druppels van de zetel en stapte naar de trap. "o ja, mijn man komt net de oprit opgereden,ik zou maar maken dat je weggeraakt". Ik schrok op en liep zo snel ik kan naar de tuin om mijn kleren te halen. Ik hoorde de poort open gaan. Ik was in paniek. Ik keek wanhopig rond. Het gat waar ik door gluurde. dat was men redding ik sprong in een snelle beweging naakt door het gat in de haag. Ik ging op de grond liggen en hield men adem in. Ik hoorde de voetstappen van de buurman langs lopen. Als ik de deur hoorde dicht gaan slaakte ik een zucht van geluk. Ik strompelde men kamer binnen en liet me op het bed vallen. Ik dacht na over wat er gebeurt was. Ik voelde me geweldig, levend. Ik dacht bij mezelf dat ik nog heel wat pret en spanning ga beleven met de buurvrouw van hiernaast.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulinjereet.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7763 x gelezen.
27 x gestemd.
Rating van: 3.52
Auteur: jim.l

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting