Gratis seks verhaal: De eerste keer


De eerste keerEen hand gleed over haar lichaam. Haar adem stokte, ze durfde haar vriend niet in de ogen te kijken. Langzaam gleed de hand weer terug naar haar navel. Dit vond ze niet erg, ze ontspande zich een beetje. Haar vriend keek haar liefdevol aan en gaf haar een kusje in haar nek. En nog een, en nog een. Zou hij dan toch? Vroeg ze zich af. Zijn handen gleden naar achter en streelden haar rug. Zie je wel, niets aan de hand, sprak ze zichzelf toe. Zijn handen gleden langs haar bh-randje. Voorzichtig opende hij de sluiting. Hij voelde hoe warm haar huid was. Langzaam stuurde hij zijn vingers naar voren, onder haar bh door.
De eerste keerHij legde zijn handen op haar borsten. Zelfverzekerd keek hij zijn vriendin aan, in haar ogen zag hij angst, twijfel en toestemming. Ze knikte, hij trok haar shirt en bh uit. Zachtjes wreef hij over haar tepels, ze voelde tintelingen door haar lichaam, er ontstond een glimlach op haar gezicht. De twijfel en angst was verdwenen, het voelde goed. Zijn zachte lippen voelde ze rond haar borsten. Allemaal kleine kusjes, in de richting vaan haar tepel. Met zijn tong streelde hij haar tepel, ze voelde haar tepel harder worden. Langzaam kuste hij ook haar navel, zijn handen gleden langs de rand van haar broek, waar haar rode string hoog uitstak. Wilde ze zover gaan? Er was een beetje twijfel terug gekomen. In een bijna felle reactie draaide ze zich om. Ze trok zijn shirt uit, en streelde zijn tepels. Ze voelde zijn lichaamswarmte, zag zijn bruine huid en wist dat ze meer wilde. Langzaam bereikte zijn handen haar string. Hij gleed onder haar spijkerbroek en streelde haar billen, warm en zacht. Ze keek hem liefdevol aan ze zoende hem hartstochtelijk. Ja ik wil, dacht ze. Langzaam knoopte ze zijn gulp open, een witte boxershort verscheen. Ze begon hem te strelen, langs zijn boxershort, een beetje plagen. Hij kon het niet meer aan en trok haar broek uit. Hij voelde dat haar lichaam even stokte, keek haar nog een keer aan, en gleed met zijn hand onder haar string. Ze lag er mooi en geil bij, langzaam trok hij haar string uit. Hij zag de angst in haar ogen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

De eerste keer De eerste keer De eerste keer De eerste keer
De eerste keerZe keek terug, in zijn ogen, terwijl hij haar string uit trok. Zijn rustige uitstraling kalmeerde haar. Het is goed, vormde de woorden in zijn mond. Zijn vinger gleed soepel in haar vagina, het warme, zachte vlees voelde natuurlijk. Langzaam begaf hij zijn mond naar beneden, en begon haar haar te likken. Hij sabbelde op haar clitje, terwijl ze lichtjes begon the hijgen en te kreunen. Ze werd steeds wilder.
De eerste keerWild trok ze zijn boxer uit, zijn stijve lul kwam te voorschijn. Ze speelde met zijn ballen, terwijl ze op zijn lul begon te sabbelen. Haar vriend ontspande zich en begon zachtjes te kreunen. Nu, dacht hij. Hij grabbelde een condoom uit zijn broekzak, deed hem om en ging bovenop haar liggen. Langzaam duwde hij zijn lul naar binnen. Haar lippen voelden als een tweede huid. Hij bewoog zich sneller en sneller. Zij werkte mee, zo goed als ze kon. De sfeer was niet te beschrijven, zo mooi. Haar ademhaling stokte , ze stroomde helemaal vol. Langzaam trok hij zich uit haar. Hij deed de gebruikte condoom af en kuste haar hartstochtelijk, terwijl hij nog zachtjes over haar tepels wreef. Ze glimlachte en pakte zijn hand. Zo vielen ze in slaap, na hun eerste keer. Het was onbeschrijvelijk.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15800 x gelezen.
54 x gestemd.
Rating van: 3.17
Auteur: URjewel

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting