Gratis seks verhaal: De leraar na de gymles

De leraar na de gymlesIk ben een meisje van 18 jaar, en goed lichaam met blonde krullende haren en blauwe ogen. Zoals elke week hadden we deze week ook weer 2 uur gym van Meneer van Ballengooien, een ontzettend mooie kerel met blonde styl haar lekker nonchalant. Die gymles zag ik hem de heletijd naar mijn borsten staren en ik staarde brutaal terug.
De leraar na de gymlesExpres ging ik na de gymles traag omkleden zodat mijn vriendinnen op een gegeven moment maar weg zijn gegaan omdat ze anders te laat waren voor de volgende les. Ik was net bezig mijn shirt aan te doen toen meneer van Ballengooien oppeens binnen kwam. Snel trek ik mijn shirt nog over m'n hoofd heen. Hij heeft een dominante blik in zijn ogen en pakt me bij mijn middel vast en drukt me tegen de muur aan, ik kan geen kant op. 'Wat ben je toch ook een lekker ding', fluisterd hij geil in mijn oor, en ik voel me al nat worden van onder.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

De leraar na de gymles De leraar na de gymles De leraar na de gymles De leraar na de gymles
De leraar na de gymlesOmdat hij zo dichtbij mij stond voelde ik al iets door zijn broek tegen mijn kruis aandrukken en daar werd ik ontzettend geil van. Hij zoende me wild en heel intens en trok mijn shirt over mijn hoofd heen. Ik greep naar zijn kruis en begon daar wat te masseren. 'oehh', kreunde hij en trok mijn beha uit. ik stond daar nog in alleen een broek met een string eronder en al gauw voelde ik dat hij mijn knoop begon los te maken. De aanraking van zijn handen onder mij mijn buik maakte me gek en ik begon hem nog heftiger te zoenen, Inmiddels had hij mijn broek uitgetrokken, tilde me op en legde me op de grond neer. hij greep mijn handen beet en hielde die boven mijn hoofd op de grond terwijl hij aan mijn tepels begon te zuigen.
De leraar na de gymles'ooooh ga door', zuchte ik. Hij ging verder naar onder en trok mijn string uit. Hij voelde met zijn handen langs mijn lipjes en stak twee vingers in mijn kut. Er ging een schok door mijn lichaam, wat een genot. Hij bewoog zijn vinger in me en stopte de derde erbij in. Na een tijdje haalde hij ze eruit en begon m'n clitores te likken. Ik hield het niet meer en schreeuwde het uit toen ik klaar kwam. 'Nu is het jouw beurt', fluisterde meneer van Ballengooien in mijn oor. Hij ging van me af en lag naast me op de grond. Ik kroop boven op hem en trok zijn shirt over zijn hoofd en zijn broek en boxer naar beneden. Een grote paal kwam recht overeind te staan waaraan ik voorzichtig begon te likken. Ik hoorde hem kreunen, steeds harder. En ik ook ging steeds harder zuigen. Ik voelde me weer nat worden. 'Ik kom, ik kom', riep hij, maar dat liet ik niet gebeuren. Ik stopte, en wreef met mijn onderlichaam tegen zijn grote paal aan. ondertussen begon ik hem uitgebreid te zoenen over zijn buik en zijn tepels. Ik ging bovenop hem zitten en liet zijn stijve lul in mijn kut glijden en zachtjes bewoog ik heen en weer. We rolden om en hij lag nu bovenop mij en begon in me te stoten, steeds harder en ik kreunde het uit. ik voelde hoe zijn pik diep in me zat en telkens ging hij er bijna weer uit, maar net niet helemaal. zijn vingers begonnen mijn clitoris te bewerken in al snel kwamen we samen klaar. Dit heb ik nooit aan iemand verteld, en hij komt wel eens bij mij thuis.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
17857 x gelezen.
44 x gestemd.
Rating van: 3.07
Auteur: Rooss

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting