Gratis seks verhaal: De verrekijker

De verrekijkerEls kwam net uit bad. Ze had zich lekker afgedroogd en gooide de handdoek in de wasmand naast de slaapkamerdeur. Buiten was het al donker geworden en Els had totaal geen zin om haar gordijnen dicht te doen. Zonder kleren aan stond ze voor het raam. Ze rekte zich lekker uit en wilde van de stilte genieten, totdat ze iets zag. Ze had een vrijstaand huis, maar iets verderop stond nog een huis. Er woonde een man in, zo wist ze. Regelmatig zag ze hem weggaan als ze nar haar werk reed. Dan keek hij haar altijd na en dat maakte haar altijd een beetje opgewonden, ook al wist ze niet echt waarom. En nu kon ze de man voor zijn raam zien staan met een verrekijker, zo leek het althans. Dit vond Els wel erg geil. Er schoot even een opgewonden gevoel door haar buik. Zonder echt na te denken begon ze verleidelijke poses aan te nemen. Ze haalde haar handen door het haar en gooide het los op haar schouders.
De verrekijkerNu maakte haar wijsvinger tergend langzaam nat en bewoog deze langzaam via haar nek naar haar borsten. Ze begon met haar tepels te spelen en deze werden onmiddellijk keihard. Els zag dat de man nog steeds stond te kijken en dat hij met zijn ene vrije hand de ochtendjas die hij droeg losmaakte om zo zijn keihard geworden lul tevoorschijn te halen. Els zag hoe hij zich voorzichtig begon af te trekken en dit makte haar alleen maar geiler. Naast het raam stond een hoge stoel, waarin Els normaal gesproken altijd een boek las, maar nu niet. Snel liep ze naar het nachtkastje en pakte haar vibrator. Nu nam ze plaats in haar stoel en spreidde haar slanke benen. Met haar middelvinger streelde ze langs haar schaamlippen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

De verrekijker De verrekijker De verrekijker De verrekijker
De verrekijkerNu pas was ze zich ervan bewust hoe geil ze wel niet was geworden. Langzaam verdween de vinger inwaarts en streelde ze haar klitje. Zachtjes begon ze te kreunen en ze beeldde zich nu in dat de man aan de overkant hier in haar slaapkamer stond. Haar hand was nu even de zijne en ze voelde hoe zijn middelvinger haar drijfnatte kut inging. Naar binnen en naar buiten ging de vinger. Er kwam een wijsvinger bij, terwijl zijn duim haar klitje bevredigde. Wat een heerlijk gevoel was dit! Zijn hand verdween opeens, maar Els hield haar ogen dicht. Nu pakte Els haar vibrator en streelde langs borsten, waarna ze het ding in haar hete mond nam. Weer was het een onderdeel van de man geworden. De vibrator verween en een lul verscheen. Zachtjes zoog Els aan de paarse eikel en in haar gedachten zuchtte de man van extase. Met diepe, lange halen zoog ze aan het harde ding en de lul begon een beetje te schokken. Els hield op met pijpen en duwde zijn lul naar beneden, tussen haar gespreide benen.
De verrekijkerMet heel veel respect duwde hij de kop tussen haar zachte schaamlippen en begon langzaam te stoten. Steeds verder en dieper ging hij bij haar naar binnen en Els voelde dat ze klaar ging komen. Met een harde kreun liet ze zich helemaal gaan. De rillingen gingen door haar hele lichaam en de tranen sprongen in haar ogen. Els beeldde zich in dat de man aan de overkant ook klaar ging komen. Ze opende haar ogen en keek naar de overkant. Els zag, hoe de man hard aan zijn pik stond te trekken. Had ze zelf ook niet een verrekijker? Snel liep Els naar de kast en trok de eerste de beste la open. Alsof ze het wist! Daar lag de verrekijker. Snel hield ze hem voor en nog net op tijd zag ze hoe het zaad uit de man zijn schokkende lul spoot, druipend op de grond. De volgende morgen reed Els naar haar werk en ze zag de man het huis uitkomen. hij keek haar aan. Els werd er opgewonden van en nu wist ze WEL waarom.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
vrouwenfilms.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9538 x gelezen.
35 x gestemd.
Rating van: 3.74
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting