Gratis seks verhaal: Dirk geneukt in het ziekenhuis


Dirk geneukt in het ziekenhuisDirk werd wakker in het ziekenhuis en wist niet meer zo gauw wat er met hem was gebeurd. Het enige wat hij zich nog kon herinneren was dat hij een klap had opgelopen, maar waarom wist hij niet meer. Zijn hoofd deed nog een beetje zeer, dus de klap is wel redelijk hard geweest. Moest ook wel, anders kon hij zich natuurlijk alles nog wel herinneren. In ieder geval was hij nu in het ziekenhuis en lag hij alleen op een kamer. Hij besloot nog maar even zijn ogen dicht te doen, toen hij had opgemerkt dat het buiten aarde donker was. Eerst probeerde hij de waarschijnlijke ruzie nog te achterhalen, maar toen hij erachter kwam dat hem dit niet zo gauw ging lukken, hield hij er mee op en viel hij al gauw in slaap. Toch werd hij wakker toen de deur van zijn kamer open ging. Hij keek door spleetjes en zag een werkelijk bloedmooie vrouw naast zijn bed staan. Het was geen zuster, maar hij had maar wat graag gewild dat deze vrouw wel een zuster was en dat ze hem nu kwam wassen. Wat een heerlijk lijf had dit vrouwtje. Ze droeg een strakke spijkerbroek met daaronder zwarte laarsjes. Verder naar boven kijkend , zag Dirk haar mooie, volle borsten in een perfect strak truitje. Deze meid had minimaal cup DD en Dirk begon onder de lakens al wat te steigeren. Ze had prachtige lange haren, bruin van kleur en zo van een afstand gekeken niet geverfd.
Dirk geneukt in het ziekenhuisMooi zo, als er iets was waar hij op afknapte was het geverfde haren. Dat vond hij echt walgelijk. Hij wist niet waarom dat was, maar het was nou eenmaal zo. In ieder geval zag ze er om te neuken zo lekker uit en Dirk bracht zijn handen naar zijn pik toe, zonder dat de vrouw het kon zien hoopte hij en hij begon heerlijk te trekken aan zijn harder en harder wordende pik. Plots draaide de vrouw zich helemaal naar Dirk toe. Deze schrok en liet zijn pik los, die nu tegen de lakens van het ziekenhuis stond te drukken, op zoek naar vrijheid. “Het spijt mij zo enorm.” Fluisterend hervatte ze haar verhaal.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Dirk geneukt in het ziekenhuis Dirk geneukt in het ziekenhuis Dirk geneukt in het ziekenhuis Dirk geneukt in het ziekenhuis
Dirk geneukt in het ziekenhuis“Ik ben zo dankbaar voor het feit dat je mij hebt willen helpen. Ik had nooit gedacht dat mijn ex terug zou komen met zijn vrienden en dat ze je dan ook nog eens van achteren aan gingen vallen. Het is werkelijk een schande. Hoe kan ik dit ooit goedmaken?” Tranen rolden over haar wangen en wanhopig stortte ze zich op het lijf van Dirk. Bovenop zijn inmiddels al keihard geworden lul. De vrouw volde dit uiteraard en kwam omhoog. Ze keek naar Dirk, maar deze deed net of hij sliep. De vrouw wuifde haar hand langs zijn ogen, maar Dirk bleef stil. Hij reageerde helemaal nergens op. “Oh, God. Je ligt in een soort coma, is het niet? Oh hemel.. Wat nu.” Radeloos stond de vrouw op en liep heen en weer door de kamer. Dirk bekeek haar stiekem vanaf zijn unieke positie en wilde het liefst nu uit bed stappen en haar eens lekker troosten, met zijn pik diep in haar ongetwijfeld mooie kutje. De vrouw kwam terug en ging naast het bed staan. “Ze zeggen dat coma patiënten wel alles kunnen horen, misschien zelfs wel voelen. Het enige wat ik nu nog voor je kan doen, naast hopen dat je beter wordt, is je pijpen.” Dirk zijn pik luisterde mee en begon hoopvol te steigeren. Niet veel later trok de vrouw de lakens van zijn lijf en pakte haar handen, die bezweet leken aan te voelen, zijn harde pik vast en begon ze hem zorgvuldig af te trekken. “Ik zal je laatste keer klaarkomen je lekkerste laten zijn.” Snikkend likte ze aan de rand van zijn inmiddels nat geworden eikel en nu nam ze zijn eikel in haar mond. Zachtjes, terwijl ze door aan het trekken was aan zijn pik, bewoog ze haar mond op en neer en zoog ze zorgvuldig aan zijn pik. Elke keer als ze bij de eikel was, zoog ze iets harder en likte ze om zijn eikel heen met haar fluwelen tong. Nu liet ze zijn pik los met haar mond, bleef trekken aan zijn leuter, die nu kletsnat was van haar geile spuug, en begon ze aan zijn ballen te likken en te zuigen. De avond ervoor had Dirk net zijn zak en al het andere haar op en om zijn lul weggeschoren, dus het voelde zalig, als het ware een goede wasbeurt. Ze waste hem goed, voor iemand die geen zuster was.
Dirk geneukt in het ziekenhuis“Ik hoop dat je geniet, ik hoop het echt” onderbrak ze haar zuigspel. Harder begon ze nu te trekken en stak haar tong uit. Nu sloeg ze met zijn eikel als het ware tegen haar tong aan , terwijl ze hem aftrok. Door de spleetjes van zijn ogen zag Dirk het allemaal gebeuren en hij genoot intens van dit unieke moment. Als hij haar gewoon had aangesproken, was dit allemaal hoogst waarschijnlijk niet gebeurd! In ieder geval lag ze nu heerlijk aan zijn geweldig harde staaf te lebberen en te trekken, omdat ze dacht dat Dirk in coma lag. “Kom maar lekker klaar schatje, spuit mijn mondje maar vol” gromde ze fluisterend tegen Dirk. Ze trok hard aan zijn harde paal en zag zijn lichaam een beetje kronkelen. Dat vond ze best wel vreemd, gezien hoe ze keek, maar ze bleef doorgaan. Nu nam ze zijn pik in haar mondje en begon ze hard te zuigen. Dirk kwam klaar en moest zich nu enorm beheersen, om haar niet te laten merken dat hij niet in coma lag. Dirk hield het niet meer. Hij veerde half overeind en spoot al zijn warme zaad achterin haar keel. De vrouw keek verbaasd, maar bleef doorzuigen en trekken, tot de allerlaatste druppel. Ze bleef zuigen en dirk schokte nog na. De vrouw liet hem los en stond op. “Het is een wonder! I..ik heb je wakker gemaakt!” Dirk durfde helemaal niets te zeggen. De vrouw liep blozend naar hem toe en pakte een kaartje uit haar tas. “Als je bij zinnen bent helemaal, bel me. Of laat iemand mij bellen. Ik wil je graag nog eens ontmoeten. Ik hoop dat je het lekker hebt gevonden.” De vrouw verdween en Dirk keek nog even naar het kaartje. Hij zou haar over een maand wel bellen, dan leek het allemaal nog echt. Dan zou hij haar waarschijnlijk wel kunnen neuken.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
onlinesexfilms.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7270 x gelezen.
15 x gestemd.
Rating van: 2.93
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting