Gratis seks verhaal: Doktertje spelen


Doktertje spelenHet is al weer een aantal jaren geleden dat ik een beetje zat te surfen op het internet, toen ik een merkwaardige site tegenkwam. "Man zoekt jongens voor medische seks". Ik was verbaasd, want wat moest ik mij nu voorstellen van "medische seks"? Mijn nieuwsgierigheid nam de overhand en ik mailde de man wat ik me moest voorstellen bij dit begrip. De reactie kwam al snel en de man schreef ik de mail dat medische seks eigenlijk gewoon doktertje spelen was....
Doktertje spelenMaar wel met echte instrumenten. Hij mailde verder: -het geheel vindt uiterst discreet plaats en alleen wat je echt wilt, kunnen we daadwerkelijk ondernemen. Het spel is ontstaan uit BDSM en is een variant op extreme seks. Het is echter ook heel plezierig om je onderdanig op te stellen en je over te geven aan de lusten van de dokter.- Ik was nu nog nieuwsgieriger geworden en ging nog wat verder. Wat moest je doen en hoe moest je jezelf opstellen? Hierop mailde de adverteerder weer: -Stel jezelf open op, wees discreet en onderdanig, presenteer je erotisch, dus in een leuke broek en bijzondere slip, bijvoorbeeld met "swellfunctie".- Ik was homo, 25 jaar en hield wel van extreme dingen. Maar doktertje spelen bij een vreemde man, had ik nog nooit gedaan. Maar de nieuwsgierigheid won. Ik meldde mij aan en direct hierop kwam de uitnodiging. Of ik op 30 maart op het omschreven adres kon komen. Ik zou worden gehaald door een taxi. Wel moest ik nog omschrijven op het formulier welke fantasieen ik had en waarvoor ik zou willen worden geholpen. Ik schreef ze maar op. Dat ik moest gaan liggen op een behandeltafel en dat de dokter mijn benen spreidde. Ondertussen werd er een lamp op mijn piemel gericht en terwijl de dokter mijn benen in spreidstand vastlegde, voelde ik mij machteloos. Hierna werden ook mijn handen vastgebonden en ging de dokter met zijn krukje tussen mijn benen zitten. Zijn warme hand bevoelden mijn ballen en hij liet ze een voor een tussen zijn warme vingers glijden.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Doktertje spelen Doktertje spelen Doktertje spelen Doktertje spelen
Doktertje spelenMijn grootste fantasie was nu echter dat er een mooie blonde jongen kwam. Hij liep naakt en met een enorme stijve pik naar mij toe. Terwijl ik vastgebonden lag, ging hij bovenop mijzitten. Hij duwde zijn enorme pik in mijn mond. Wild sabbelde ik er aan, terwijl de dokter mijn pik bevoelde. Hmmm, het leek allemaal te mooi om waar te zijn, maar de dokter wilde ook weten welke medische fantasie ik had. Ik verzon maar "elektroseks" te willen hebben. Hier had ik ooit eens wat over gelezen. Met een metalen dildo in de anus en daarna met een dillator in het plasgaatje. Hierna de stimulator op maximaal, en je kon klaarkomen zonder ook maar een beweging. Kort hierop kreeg ik een bevestigde mail, en de definitieve uitnodiging met daarop de mededeling dat de wensen zoveel mogelijk zouden worden verwezenlijkt. Op de dag zelf, was de taxi ruim op tijd aanwezig. Ik had, behalve mijzelf even goed gewassen, ook een leuke slip aangetrokken. Zo een waar je pik goed in uit kwam. Hieroverheen een wielrennersbroek en nu kon ik mijzelf presenteren. De taxichauffeur wist precies wat voor vlees hij in de kuip had, en reed mij op tijd naar het huis van de dokter. Hier belde ik aan en een leuke secretaresse deed open. Ik mocht in de "wachtkamer" gaan zitten. Overal zag je foto's van blote jongens. Het was erg opwindend. Hierna kwam de secretaresse weer en liep mij naar binnen. De dokter was een leuke, wat oudere man in een witte jas, die mij geruststelde. Hij stelde wat algemene vraagjes en deed uiterst vriendelijk.
Doktertje spelenHierna moest ik opstaan en voor hem gaan staan. "Nou, doe je broek maar eens uit", gebood hij. Ik trok hem uit en even later stond ik mijn slip voor hem. Gelukkig was ik erg opgewonden, zodat de pik lekker stijf stond. Zijn hand gleed over de slip en hierna trok hij hem naar beneden. Mijn pik floepte eruit en stond loeistijf naar hem gericht. Met mijn handen op mijn rug, stond ik zo. Zijn hand gleed over de pik en trok hem wijd open. "Hmm, mooie dikke pik, ga maar even op de behandelbank liggen. Ik moest nu gaan liggen en terwijl de dokter het glijmddel pakte, moest ik mijn benen omhoog doen. Hij pakte een klein pipetje met glijmiddel en drukte dat tegen de anus. Het ging er gemakkelijk in. Hierna drukte de dokter het goedje in de anus. "Zo, nu doen we de metalen dildo erin", zei de dokter. Ik wachtte rustig tot de man de dildo had. Het was best wel een grote en terwijl ik lachtend zei dat die er wel in kon, drukte de dokter deze voorzichtig tegen de sluitspier. "Even ontspannen", zei de dokter, terwijl hij hem harder tegen de kringspier duwde. Ik ontspande en voelde hierna de dildo in de anus glijden. Hierna moest ik mij omdraaien om de dillator in mijn plasgaatje te ontvangen. Ook hier weer eerst het pipetje met glijmiddel. Ik moest de stijve openhouden waarna de dokter het middel verder in het gaatje drukte. Het ging allemaal snel. Hierna drukte de dokter het spul nog via de schacht naar onder. Het moest er wel helamaal in zitten. Hierna pakte de dokter de dillator. Hij drukte deze in het plasgat diep naar onder tot er alleen nog een draadje in zat. Het was een raar gevoel. Iets in je kont en in je plasgat met daaruit twee draadjes. Hierna sloot de dokter het aan op het elektro-apparaat.Hij startte de stimulator. Een zacht tintelent gevoel overviel mijn prostaat. De dokter zette hem nu hoger en het tintelen werd heftiger. De dokter zette hem steeds hoger. Hierop kreeg ik een enorm orgasme. Ik had nog nooit zo'n zaadlozing mogen ontvangen. Het ging maar door en door. Mijn ballen deden er pijn van. Het was heerlijk en nog eens heerlijk. Ik was nat van het zaad. Dit wilde ik weer. De afspraak was al snel gemaakt.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15559 x gelezen.
35 x gestemd.
Rating van: 3.03
Auteur: Roberto

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting