Gratis seks verhaal: Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt

Door mijn kleine zusje betrapt en geneuktMijn zusje dacht dat ze alleen thuis was en liep daarom in haar veel te klein lijkende slipje rond in het huis. Ze had de muziek aanstaan en draaide een sexy liedje, waarop ze sensueel aan het dansen was. Haar kleine tietjes dansten op en neer bij elke sprong en haar mooie billen bewogen mee op haar geile en erg sensuele bewegingen. Ik had mij verstopt achter de half open deur van de keuken en voelde mijn lul hard worden in mijn broek. Het werd hoog tijd om hem eruit te vissen en mijzelf heerlijk af te gaan trekken op mijn jongere zusje van 18 jaar oud. Zelf was ik 21 jaar oud op dat moment en ik kan je vertellen dat ik een behoorlijke lul in mijn broek heb. Ik begon met mijn hand lekker over mijn harde staaf te wrijven en trok de voorhuid naar achteren. Ik voelde de eikel ontbloot raken en ik keek er eventjes naar. Het mooie ding glom van geilheid en ik voelde dat hij al lekker nat was geworden. Langzaam en met veel gevoel trok ik mijzelf af terwijl ik naar het geile lichaam van mijn kleine zusje stond te kijken. Opeens gebeurde er iets waar ik totaal niet op had gerekend. Ineens stormde ze op de keukendeur af en wilde deze opengooien, waardoor ik mijn balans verloor en met een harde klap op mijn kont terecht kwam, bovenop het enigszins koude laminaat wat daar lag. Mijn zusje schrok en zag mij daar liggen, mijn pik recht overeind en mijn broek gezakt tot op mijn enkels. Ze lachte niet, maar keek vol verwondering ( later bleek het bewondering te zijn) naar mijn grote lul en ze stapte op mij af om mij rechtop te helpen. “Wat doe jij hier nou? Sta je jezelf hier lekker af te trekken terwijl je mij staat te begluren?” Beschaamd knikte ik ja. Mijn zusje glimlachte naar mij. “Nou, wil je niet wat meer doen dan je alleen maar een beetje leeg lopen te rukken? Kom maar lekker met mij mee naar mijn kamer en ik zal je eens laten zien hoe geil en lekker ik écht ben, broertje lief.”
Door mijn kleine zusje betrapt en geneuktZe pakte mijn hand en bracht mij naar haar slaapkamer. Daar legde ze mij op haar bedje neer en terwijl ik omringd werd door posters van Robbie Williams en Editors, dook ze op mij en nam ze mijn pik in haar warme kleine handjes en begon ze in een heerlijk tempo met twee handen mijn pik af te trekken. Het ding kon ze zelfs met twee handen niet omsluiten, zo dik was hij. Ik was daar dan ook behoorlijk trots op. Nu spuugde mijn kleine zusje op mijn eikel en maakte ze al trekkend mijn pik nat. Nu spuugde ze nog eens erop en liet ze mijn grote pik in haar kleine lieve mondje verdwijnen. Ik was uiteraard al meerdere malen afgezogen, maar als je zusje van 18 jaar, die er ook nog eens heerlijk uitziet, je pik in haar mond neemt, is het hemels, dat verzeker ik je. Mijn zusje maakte sabbelende en zuigende geluidjes met haar mond terwijl ze af en toe naar mij opkeek. Ik verdronk in haar reebruine ogen, die erg veel op de mijne leken. Mijn pik begon al aardig gevoeliger te worden, waardoor ik wist dat ik het zo niet al te lang meer vol zou gaan houden. “Zusje, doe rustig aan, anders spuit ik mijn zaad al achter in je keel.” Even hield ze op met zuigen en al trekkend aan mijn pik vroeg ze: “en dat is erg? Ik Ben best benieuwd hoe het zaad van mijn broer smaakt hoor.” Maar ik wilde dat niet en vroeg haar op haar knietjes te gaan zitten. Dat deed ze en ik keek recht in haar perfecte tienerkutje wat mijn harde pik leek te roepen om naar binnen te gaan. Ik had een vriendin en toch voelde het voor mij niet als vreemdgaan. Mijn zusje was single en had wel een vriendje gehad, maar die bleek homo te zijn geweest.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt
Door mijn kleine zusje betrapt en geneuktIk ging achter haar zitten en drukte mijn enorme pik tegen haar schaamlipjes aan en vervolgde mijn weg naar binnen. Mijn pik kon niet helemaal naar binnen maar toch deed ik een poging. Toen haar kleine lijfje begon te kronkelen van ongemak wist ik precies hoe diep ik kon gaan stoten. Ik drukte mijn pik half naar binnen en trok dan terug. Daarna voelde ik het tempo lekker op. Ik voelde hoe nauw ze was en merkte ook dat ze geen maagd meer was. Ze had dus sowieso al een keertje liggen neuken met een jongen, waarschijnlijk die homo vriend van haar. In ieder geval voerde ik dus mijn tempo op en genoot ik van het jonge vlees op haar billen wat heen en weer aan het schudden was bij iedere stoot. Ook genoot ik van haar ranke kleine lijfje wat helemaal vol overgave genoot van haar broers’harde stotende dikke pik.
Door mijn kleine zusje betrapt en geneuktMijn zusje kwam gillend klaar op mijn pompende pik en ook ik hield het niet lang meer vol. Ik trok mijn lul terug, draaide mijn zusje om en liet mij klaarpijpen door haar geweldige mondje. Haar soepele lippen sloten naadloos om mijn lul heen en ik voelde hoe haar tong mijn eikel sensueel likte. “Oh godverdomme, ik spuit je geile mondje helemaal vol.” Nadat ik dit haast geschreeuwd had door mijn kreunen en hijgen heen, spoot mijn zaad in het mondje en op het gezicht van mijn lieftallige kleine en oh zo geile zusje. Ze likte naderhand nog even aan mijn pik en zoog hem heerlijk schoon. Daarna hebben we nog even heerlijk liggen knuffelen en vanaf dat moment, iedere keer als onze ouders weg zijn, neuken we het dak eraf.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
mijnzusje.nl

Copyrights © 2018 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
65535 x gelezen.
352 x gestemd.
Rating van: 3.42
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting