Gratis seks verhaal: Dorpscafe

DorpscafeHet zachte waaien van de koele wind bracht een verrukking tot stand op haar zo verhitte huid. Met kalme passen liep ze richting het dorpscaf? , waar altijd wel iets te versieren viel. Het was dan wel niet zo veel, maar het was tenminste wat. Ze kwam nooit in het dorp enkele kilometers verderop, dus laat staan dat ze al naar de grote stad toeging. Was haar allemaal veel te eng. Nee, liet haar maar lekker in het simpele gat waar ze was opgegroeid, dan was ze op haar gemak en viel er tenminste zeker wat te neuken, want iedere geile man daar, wist wie ze was.. en ho? ze was. Ze herinnerde het zich nog goed, de week ervoor. Ze had Karel van de slagerij weer eens lekker voor haar karretje weten te spannen. Het was haar echt enorm heet geworden tussen de benen en dan mo?st ze neuken. Wild en hard. Ze had al eens geprobeerd om het tegen te gaan, maar als het eenmaal begonnen was, kon ze haast of geen tegenstand meer bieden. ?Liesbeth. Wat doe jij hier? Ik dacht dat je op ziekenbezoek was bij je tante?? had Karel gezegd, toen ze binnen was gekomen. Maar hij had ook meteen door dat het overbodig was om dit te zeggen, want toen hij haar sensuele blik opving en haar vochtige lippen van een afstand haast proeven kon, wist hij dat ze geil was. ?Ga je met me mee??? Haar stem was zoet. De geur van honing en wilde zomerbloemen werd door haar woorden meegedragen. Karel kon haar stem al niet weerstaan, dus haar goddelijke lichaam , wat verrukking en erotiek tot een ware kunst verhief, al helemaal niet. Hij had haar als een trouwe hond - of meer een puppie - gevolgd en zo kwamen ze bij haar thuis. Ze woonde in een werkelijk prachtige boerderij, haar nagelaten door haar lieve vader, helaas te vroeg overleden. Haar huis, de inrichting ervan, kon Karel geen moer schelen. Het bed wat boven tond was lekker zacht, dat wist hij wel. Hij had een enorme stijve lul in zijn broek en als hij alleen al naar Liesbeth keek, kon hij al een orgasme krijgen. Zo erg was het. ? Ga je maar vast uitkleden en ga maar liggen, dan kom ik er zo aan?, had het uit haar zachte mond geklonken. Karel wist altijd wat er dan ging gebeuren. Ze ging zich dan wassen en trok iets spannends aan. De ene keer een lingerie setje, de andere keer iets anders. En als ze dan terugkwam, begon ze de harde lul van Karel zachtjes af te trekken.
DorpscafeZe onblootte zijn eikel rustig en met heel erg veel gevoel en nam zijn paarse helm dan tussen haar zachte, rode lippen. Dit deed ze altijd heel langzaam , met veel gevoel en meestal hield Karel dit niet lang vol. Zo ook de keer in Liesbeth haar herinnering. Het was een nadeel bij Karel, maar goed, het zaad was voor Liesbeth heel belangrijk. Of het nu in haar mond gespoten werd of in haar buikje, dat kon haar niet schelen. Toen ze langzaam op en neer bewoog met haar hoofd en de harde staaf van karel als een lollie naar binnen zoog, terwijl ze met haar tongetje zo nu en dan langs de rand van zijn eikel likte, was het zover. Zonder enige waarschuwing - behalve dan die harde genotskreet - spoot hij zijn zaad diep achterin haar keel. Gelukkig was ze dit zo onderhand van hem gewend en begon ze gulzig te slikken. ? Nou Kareltje.. Jammer. Volgende keer zal het wel neuken worden. Ga nu maar weer.? Verbaasd trok Karel dan zijn kleren weer aan en liep dan versufd naar het caf? terug, om zich vol te gieten en sterke verhalen te vertellen. De herinnering deed Liesbeth eraan herinneren dat ze dit keer GEEN Karel mee wilde nemen. Ze zou wel zien wie er dit keer in het caf? zou zitten. Pieter? Of John? Of Ferdinand? Ach, ze hadden allemaal een lekkere neukstaaf, dus het maakte niets uit. Alleen de gedachte van een harde, geaderde lul diep in haar drijfnatte kutje, of in haar strakke kontgaatje , maakte haar al helemaal week. Maar tot haar verbazing zat er helemaal niemand in het caf?! Het was helemaal leeg. ? Ah, mijn eerste klant. ? klonk een onbekende stem aan de andere kant van de bar. Dat was waar ook! Het cafeetje had een nieuwe eigenaar gekregen en iedereen in het dorp was alles behalve happig om in een kroeg te gaan zitten, waar een westerling aan de baas was. Maar Liesbeth niet.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Dorpscafe Dorpscafe Dorpscafe Dorpscafe
DorpscafeEn helemaal nu niet. Ze keek recht tegen een gespierde God aan. Zijn donkere ogen deden haar hart oplichten en haar kut nog natter worden dan voorheen. ? Ik.. Ik ben op zoek naar een..man.? kwam er enigszins hakkelig uit haar anders zo zelfverzekerde keeltje. ?Ik heb al over je gehoord. Ben jij niet de dorpsslet?? Liesbeth keek beledigd en voelde haar geilheid wegzakken. De man achter de bar moest lachen en vertelde haar dat hij wel happig was om lekker te neuken met zo een strak , jong lichaam. Hij nodigde haar uit bij de bar en liep naar de andere kant toe om haar op te tillen en op de bar zelf neer te ploffen. Deze liet er duidelijk geen gras over groeien! Hij trok haar rokje met een harde ruk van haar onderlichaam en smeet het tot vot getrokken stuk stof in een hoek. Daar zat ze dan, alleen in haar kleine, erg kleine slipje. Voorzichtig schoof hij het iets opzij en begon met zijn wijsvinger langs haar klitje te strelen. Oh, Liesbeth hield het haast niet meer. Zo een enorm opgewonden emotie schoot uit haar schoot door naar haar borsten en hoofd. ?Alsjeblieft. Lik me. Ik wil je tong voelen? Schreeuwde ze uit. Waar dat nou vandaan kwam? De rollen waren helemaal omgedraaid! Ze was nu als was in de handen van een vreemde westerling. Maar dat kon haar nu helemaal niets schelen. Als ze straks zijn harde leuter maar diep in haar kut, tegen haar baarmoedermond mocht voelen. Zijn tong drong - nadat hij haar klitje en lipjes heerlijk had verwend - als een speer haar kut binnen en hij ging als een gek te keer.
DorpscafeLiesbeth hield het niet meer! Na enkele minuten dwong ze zijn hoofd bij haar kutje weg. ? Neuk me. Nu!? de man schrok er niet van maar had zijn broek al los gemaakt, zonder dat Liesbeth er erg in had. Toen hij haar had gebeft, had hij zijn lul uit zijn broek gehaald en had hij lekker zitten trekken, maar had even op gehouden, omdat hij anders al zijn zaad op de vloer had moeten spuiten en dat was zonde geweest. Hij tilde Liesbeth van de bar af en smeet haar haast met brute kracht op een tafeltje. Hij trok haar lange benen uit elkaar en duwde zijn 20 cm diep in haar kut, helemaal tot aan de wortel. Hij begon langzaam in en uit haar natte kutje te neuken, maar kon dit simpelweg niet volhouden en begon haar harder te neuken. Hij ramde zijn lul hard en diep tussen haar gezwollen lipjes en bij iedere stoot bromde hij zacht en kreunde Liesbeth opgewonden en hard. Ze voelde hoe zijn lul een klein beetje harder werd en ze wilde nog even doorgaan met deze enorme neukbeurt, maar ze kon de barkeeper niet meer tegenhouden.. Door zijn brommen en grommen werd ze zo enorm geil dat het bij haar ineens ook op kwam zetten en zodra ze zijn stem hoorde zeggen dat hij bijna klaar ging komen, kwam ze vlak voor hem klaar. Liesbeth schreeuwde het uit van genot en het kon niet anders of mensen buiten hoorden het. ?Ik wil dat je in mijn mondje spuit? hijgde ze zachtjes. ?Hij trok zijn lul uit haar schede en liep snel naar haar gezicht, zodat Liesbeth het apparaat in haar mond kon nemen. Ze zoog eraan alsof haar leven ervan afhing en slurpte en slikte al zijn kostbare, witte zaad gulzig naar binnen...... De barkeeper bood Liesbeth een kopje koffie aan. ?Wil je er melk bij??? Ze schoten allebei in de lach......
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
depaparazzi.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8089 x gelezen.
22 x gestemd.
Rating van: 3.82
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting