Gratis seks verhaal: drie mannen verkrachten Gerard

drie mannen verkrachten GerardZijn wilde en erg lange haren waren best angstaanjagend. Hij voelde zich enorm bedreigd door deze donkere figuur en voor dat hij er erg in had, besprong hij hem met een enorme kracht. Hij was helemaal overrompeld. Terwijl Gerard zich los probeerde te worstelen, verstevigde de man zijn enorme grip op hem en nu kon Gerard echt geen kant meer op. Hij schreeuwde de longen uit zijn lijf en wilde dat iemand hem ging helpen, maar alles was tevergeefs. Hij zag hoe de man zijn arm ophief en dat was ook het laatste wat hij zag. Alles werd donker en toen Gerard zijn ogen weer open deed, zag hij een viertal muren zonder ramen met alleen een deur erin. Het leek net of hij in een gesticht of iets dergelijks zat opgesloten. Gerard rende naar de deur en probeerde deze in te trappen, maar hij leek steviger dan hij dacht. Hij ging naar de hoek van een kamer, waar een matras lag en ging op zijn rug liggen, terwijl hij zijn ogen sloot om na te denken hoe hij hier nu uit moest komen. Hij voelde zichzelf een beetje wegzakken en juist op dat moment zwaaide de deur open en kwam de man met de lang haren binnen lopen. Hij droeg een masker en voor de rest was hij compleet naakt. Gerard probeerde overeind te komen maar de man pakte hem bij zijn strot en duwde hem terug in het matras. Gerard kon geen adem meer halen en verloor bijna weer zijn bewustzijn. Net toen hij bijna weg zou zakken liet de man los. Gerard zoog alle lucht die hij opzuigen kon op en wilde even tot bezinning komen. Maar de man liet dat niet toe. Hij draaide Gerard op zijn buik en duwde twee vingers diep in zijn anus. Gerard wilde schreeuwen maar de pijn was gewoon te erg.
drie mannen verkrachten GerardNu drukte hij zijn dikke pik tegen zijn kontgat aan en zonder pardon het hele gevaarte diep in zijn darmkanaal. Het was te veel om vol te houden. Nu schreeuwde Gerard heel hard en even dacht hij dat er hulp kwam toen de deur open slingerde en er een aantal mensen naar binnen kwam, terwijl de dikke pik van de man in en uit zijn anus bewoog. Even leek Gerard het lekker te gaan vinden, maar toen de man harder begon te neuken, deed het gewoon weer zeer. Voor hem kwamen nu twee mannen te staan. De ene pakte Gerard bij zijn haren vast en trok zijn hoofd omhoog, waardoor zijn mond openviel. Nu zag de tweede man zijn kans schoon om zijn lul bij hem naar binnen te schuiven. Het apparaat vulde zijn mond helemaal op en Gerard voelde de dikke lul achter in zijn keel. Hij moest er van braken en spuugde over de pik van de man heen. De man werd er gewoon nog gekker van, sloeg Gerard in zijn gezicht en neukte hem nog veel harder in zijn keel, totdat hij suf en als verstomd de pik in zijn keel toeliet. Gerard wilde dit natuurlijk niet en als een klein meisje begon hij hard te huilen. Hij wilde die avond gewoon gezellig met zijn beste vriend gaan stappen, maar er kwam niets van. Nu lag hij in een wildvreemde kamer en werd hij verkracht door een drietal mannen, die hij niet eens kende. Het tweetal wat voor hem stond had geen masker op maar Gerard kende ze niet.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

drie mannen verkrachten Gerard drie mannen verkrachten Gerard drie mannen verkrachten Gerard drie mannen verkrachten Gerard
drie mannen verkrachten GerardNu stapte weg van Gerard zijn mond en voelde hij dat de man zijn lul bij de andere lul in zijn reet wilde drukken. En het lukte hem ook nog. Gerard voelde dat zijn anus een klein beetje uitscheurde maar die pijn was minimaal vergeleken bij die twee pikken die zijn anus in en uit ramden, terwijl ze zachtjes langs elkaar heen schuurden. De man die hem al een tijde aan het neuken was trok zijn pik terug en spoot zijn zaad over de rug van Gerard. Hij voelde het warme, plakkerige zaad op zijn rug zitten en voelde ook hoe alles over zijn rug naar beneden drupte. Gerard huilde wederom en voelde nu de andere man zijn bebloede anus volspuiten. De kerel die voor hem stond spoot zijn zaad diep achter in de keel van Gerard.
drie mannen verkrachten GerardGerard lag nu laveloos en uitgewoon op de vloer en werd een aantal handdoeken toegeworpen. Toen hij zichzelf helemaal had schoongemaakt, terwijl hij zich nog vies en gebruikt voelde, sloeg de gemaskerde man hem weer neer en toen Gerard wakker werd, lag hij aangekleed en wel in een goot, vlakbij de bar waar hij zijn beste vriend zou ontmoetten, in de stromende regen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
17779 x gelezen.
52 x gestemd.
Rating van: 2.96
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting