Gratis seks verhaal: Een hoer voor oma


Een hoer voor omaGeld was geen enkel probleem. Dus de hoer ging weg van het raam en stapte bij hem in de auto. De vrouw begon al lekker aan de kut van de hoer te voelen en streelde haar wame lipjes. De hoer had nog nooit met een vrouw gevreeën terwijl je dat toch wel zou verwachten van een vrouw zoals zij was. Ze had al zoveel gedaan. Met twee mannen, groepsseks, SM, poepseks, plasseks, zelfs een keertje iets met een hond en een wit konijn, maar dit was totaal nieuw voor haar. Maar goed, alles moest je een keer geprobeerd hebben vond ze zelf. Ze kwamen aan bij een ongelooflijk grote villa, ergens tussen nog veel mooiere en duurdere villa’s. De hoer begon in te zien dat geld geen enkele rol zou spelen. Eerst had ze inwendig gedacht dat het klinkklare onzin zou zijn, maar nu was al haar twijfel compleet verdwenen. De hoer wilde gewoon lekker gelikt worden nu. En lang hoefde ze niet te wachten. Eenmaal binnen moest ze op de slaapbank gaan liggen en haar benen wijd doen.
Een hoer voor omaHeerlijk leek het haar, een vrouwentong langs haar geile klitje likkend, zalig haar laten genieten. Alleen een vrouw kon een vrouw nóg beter verwennen dan een man dat kon. Maar de vrouw ging weg en haalde een andere vrouw op. Deze liep een beetje krom met een stok en.. Het was een omaatje! Dit was een verrassende wending! De vrouw zag eruit alsof ze ergens in de 70 was en ze was compleet naakt. Ze had hangtieten en een vel als buik. Haar billen waren vormloos en ze had ook geen gebit in haar mond! Ze werd door de andere vrouw op haar knieën geholpen en de hoer moest lachen. Deze vrouw was toch niet in staat om…. Haar oude tong drong zich in haar schede en de hoer kronkelde van intens genot. Jezus wat kon die oude oma beffen!

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Een hoer voor oma Een hoer voor oma Een hoer voor oma Een hoer voor oma
Een hoer voor omaNu trok ze de hoer haar schaamlippen wat uit elkaar en blies ze zachtjes tussen de lipjes, waardoor het gevoel van toch ontstond. De hoer had nog nooit zo lekker genoten van beffen als nu. De trucjes die de oude vrouw uitoefende waren echt ouderwets, want de hoer kende ze niet! Zo had het oud zijn van zo’n vrouw toch nog voordelen… Nu hielp de jongere dame de oma overeind en ging ze wijdbeens liggen, zodat de hoer de gerimpelde kut van oma kon likken. De hoer liet twee vingers in de licht naar urine ruikende kut verdwijnen en likte daarbij langs de licht en grijs behaarde rand van de vrouw haar kut. De oma moest extra lang gelikt worden, anders zou ze niet klaarkomen, zo leek het.
Een hoer voor omaGelukkig had de hoer altijd een dildo in haar tasje en deze pakte ze, waarna ze hem diep in de oude gerimpelde kut liet verdwijnen. De oma kwam krijsend van genot klaar en leek wel haast meteen in slaap te vallen na haar lekkere orgasme. Wat een rare toestand was dit waarin de hoer beland was. De andere vrouw gaf de hoer een ongelooflijk pak met euro’s en bracht haar weer naar haar plek, waar ze achter het raam kroop. “Als je meer geld wilt verdienen, ik stop hier volgende week weer.”De vrouw stapte in de auto en liet de hoer een knipoog achter. De hoer sloot haar “zaak”. Ze had voor vandaag wel weer voldoende verdient.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
ouwetaart.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15504 x gelezen.
37 x gestemd.
Rating van: 3.27
Auteur: arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting