Gratis seks verhaal: Een middagje nablijven


Een middagje nablijvenHet was vrijdag middag en ik had net de les Engels erop zitten. Iedereen mocht naar huis, behalve ik. Ik moest nablijven bij de docente waar ik elke les een keiharde paal van in me broek had. Elke les dacht ik aan haar. Aan haar mooie bruine haren, haar volle borsten en een flinke reet. Niet te groot, maar ook weer niet te klein. Ik dacht aan hoe ze mij zou pijpen, hoe ik me lul keihard in haar prachtige, van het vocht glimmende kutje zou stoten. Helaas had ze een vriend en is ze al 28. Die zou een jongen van 18 toch niet zien staan? En al helemaal niet als ze smoor verliefd is op haar vriend.
Een middagje nablijvenToen iedereen weg was, ging ik rustig zitten op de aangewezen plek. Ze ging naast me zitten en vroeg waarom ik niet gewoon mijn presentatie gehouden had. Eerst verzon ik een smoes, maar ze had al door dat ik niet eerlijk was. Ze pakte m’n hand vast en zei: ‘Lieve schat, zo noemde ze leerlingen en vooral mij wel vaker, wees nou eens eerlijk tegen me’. Ik besloot eerlijk te zijn en vertelde dat m’n pik op volle kracht in m’n broek stond en ik niet voor lul wilde staan. Ondertussen was mijn pik alweer flink omhoog gaan staan en dat had ze opgemerkt zonder dat ik het door had. Ze liet m’n hand los en zei: ‘Volgens mij is hij nu weer op volle kracht en wil je mij iets heel anders presenteren dan je presentatie van daarnet’. Ik knikte enigszins verlegen ja en al snel wenkte ze me te gaan staan. Ook zij ging staan en ik zoende haar. Terwijl ik haar zoende graaide ze gretig naar m’n riem om mijn keiharde pik te bevrijden uit zijn omhulsel. M’n broek zakte tot mijn enkels en gelijk trok ze mijn shirt uit.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Een middagje nablijven Een middagje nablijven Een middagje nablijven Een middagje nablijven
Een middagje nablijvenAls reactie daarop trok ik haar shirt uit en zag ik haar volle borsten netjes in een sexy bh zitten. Ze begon over m’n boxer te strelen en fluisterde in me oor dat ze wel van een flinke pik hield. Haar vriend, waar ze enorm veel van hield, stelde hierin een beetje teleur, waardoor ze wel eens toe was aan echte seks. Ik maakte haar broek los en trok deze uit. Eenmaal in haar sexy lingerie zei ze dat ik haar nu mocht presenteren wat ik haar al lange tijd wilde presenteren. Ik trok m’n boxer uit en m’n paal stak zo’n 22 centimeter uit. Ze zoende me en speelde nog eventjes met mijn kloppende pik. Al snel zakte ze naar beneden, trok m’n voorhuid naar achteren en nam m’n eikel tussen haar lippen. De rest van m’n neukstaaf begon ze af te trekken en langzaam aan nam ze hem dieper en dieper in haar mond. Ik begon zachtjes te kreunen van genot en het klonk steeds harder. ‘Ssst zei ze, dalijk horen ze ons hiernaast of op de gang’. Mijn gekreun nam iets af, maar ik kwam steeds dichter bij m’n hoogtepunt. Ze trok verder af en ging met het puntje van haar tong langs mijn flinke zak en likte weer terug naar m’n eikel. Gretig nam ze hem weer diep in haar mond. Ik hield het niet lang meer en ik pakte haar hoofd beet. Ik begon haar te neuken en ze ging netjes klaar zitten voor m’n zaadlozing in haar mond. Braaf slikte ze al mijn sperma door en ging op tafel liggen. ‘Nu jij..’
Een middagje nablijvenIk pakte haar volle borsten beet terwijl ik haar zoende. Ik maakte haar bh los en schoof hem van haar tieten af. Ik kuste naar beneden en terwijl ik de linker borst masseerde, nam ik haar rechter borst flink onder handen met m’n mond. Ik likte, ik zoog en ik beet in haar tepels en ook zij kreunde zachtjes van genot. Nu was haar andere borst aan de beurt en terwijl ik dat deed, gleed mijn hand af naar haar al flink natte string. Ik begon te strelen en langzaam kuste ik weer verder naar beneden. Ik trok haar string uit en zag een glimmend, open staand kutje dat snakte naar mijn tong. Ik likte over haar lipjes met het puntje van m’n tong en langzaam likte ik richting haar clitje. Eenmaal daar aangekomen begon ik te likken alsof m’n leven er vanaf hing. Met twee vinger gleed ik haar strakke poes in en ze begon langzaam te shaken. Ik ging snel en diep in haar kutje met m’n vingers en ik was inmiddels aan haar clit gaan zuigen. Met een enorme geile stoot van genot kwam ze klaar en kuste ze me op m’n mond. Ze bukte voor over en zei dat ik haar maar eens hard moest nemen. Ik trok even aan m’n pik zodat hij weer op volle sterkte was en ik zette hem tegen haar lipjes aan. Keihard stootte ik hem direct diep in haar en met een kreun schrok ze er enigszins van. Ik stootte flink hard en diep in haar nauwe grotje en na flink wat gekreun en genot tilde ik haar op. Ik schoof hem weer in haar en voelde dat ik bijna ging komen. ‘Laat me het afmaken in je geile reet, kreunde ik’. Ik schoof hem er rustig in, want in dertig jaar tijd was ze nog nooit anaal geneukt. Na een kleine pijnscheut, ging het over in genot kreunen. Ik begon snel haar dikke geile reet te neuken en bij beide nam het gekreun toe. Een paar minuten later hield ik het echt niet meer en kwam ik met een enorme schok diep in haar reet klaar. ‘Volgende week weer, schatje?’ vroeg ze en ik knikte ja. ‘Zaterdag ben ik alleen thuis lieve Kim. Heb je dan zin om langs te komen?’ Glunderend knikte ze ja. ‘Als je me dan maar minstens even lekker verwend als net, want het was geweldig. Hier kan mijn vriend nog wat van leren’. Voor de laatste keer vandaag pijpte ze me nog even en toen kleedden we ons aan. Ik gaf haar een kus en verliet het lokaal. ‘Tot zaterdag’ riep ik en met een big smile op m’n gezicht liep ik de school uit richting de auto.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
11656 x gelezen.
30 x gestemd.
Rating van: 3.4
Auteur: FR1908

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting