Gratis seks verhaal: Een regenachtige dag

Een regenachtige dagIk had een dagje verlof genomen om thuis een beetje te klussen. Maar daar kwam weinig van in huis. Tegen de middag werd ik pas wakker en buiten regende het pijpenstelen. Buiten kon ik dus niets doen en voor binnen te zitten had ik helemaal geen zin. Opeens ging de telefoon, het was een vriendin die ik nog niet zo lang leerde kennen via vrienden. Het was liefde op het eerste gezicht, en dit langs beide kanten.
Een regenachtige dagAlleen zij was getrouwd. En ze vroeg of ik niet tot bij haar wou komen want ze verveelde zich. Ik had er eigenlijk niet echt veel zin in om tot bij haar te rijden door de regen en ook nog eens zo ver. Ze bleef maar aandringen met haar geile stem. Ik ben dan maar in de auto gestapt en naar haar toe gereden. Onderweg kreeg ik nog enkele berichtjes om te vragen waar ik al was. Eenmaal aangekomen belde ik aan, ze opende de deur en d;aar stond ze dan. Volledig opgetipt van kop tot teen in een mini rokje met zwarte netkousen en een blouse waar haar borsten bijna uitvielen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Een regenachtige dag Een regenachtige dag Een regenachtige dag Een regenachtige dag
Een regenachtige dagKom binnen zei ze met een zwoele geile stem. Dit heb ik speciaal voor jou aangedaan. Op dat momnt wist ik niets meer te zeggen. We gingen in de zetel zitten naast elkaar. Ik heb nog geen kus gekregen zei ze, dus wou ik haar een kus geven op haar wang. Op dat moment draaide ze haar hoofd en ik kuste haar op de mond. Ze stak haar tong uit en draaide ze in mijn mond. Met haar handen begon ze over men lichaam te strelen waarbij men jonge heer al snel wakker werd. Ze nam mijn hand en legde het op haar borst. Ik begon haar borsten te masseren en te strelen. Haar tepels werden hard terwijl ik ze streelde. Ondertussen had ze men jonge heer al volledig ontbloot en begon ze zachtjes te zuigen. Ik trok haar blouse en BH uit en streelde ze door haar haar. Ze trok mijn broek uit terwijl ik met men andere hand op zoek ging naar haar grotje. dat was ondertussen al zo nat geworden dat haar string doorweekt was. Ik trok haar rok omhoog en de string opzij en begon haar te beffen terwijl ze mij aant pijpen is.
Een regenachtige dagAl snel kwam ze kreunend klaar, doe verder hijgde ze terwijl ze nog aant pijpen was. Ik nam haar schaamlippen in men mond en zuigde hier lichtjes aan. Het duurde niet lang of ze kwam voor de 2 de keer klaar. Toen stopte ik enkele vingers in haar nog nattere kut en begon heftig te vingeren, waarop ze hijgend roept dieper harder. Ik zat er al bijna met men hele hand in toen ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ja spuit in men mond ik wil je zaad proeven. Ik spoot haar hele mond onder de sperma. Tot de laatste druppel heeft ze opgelikt en geslikt. Ze stond recht en kwam op mij zitten. Neuk me riep ze. Na verschillende standjes hebben gedaan kwam ik opnieuw klar in haar kutje. Ze zoog mijn jonge heer nogmaals af. Toen kreeg ze het uur in de gaten. snel ging ze andere kleren aantrekken en ik moest naar buiten. Haar man zou elk ogenblik gaan thuis komen. Ik ging om de hoek op de uitkijk staan voor als haar man thuis kwam. Na een kwartiertje belde ik terug aan. Haar man kwam open doen, liet mij binnen en we hebben er een gezellige avond van gemaakt. Haar man heeft hier nooit iets van geweten, we gingen het zeker nog eens over doen maar tot op heden is het enkel maar bij praten gebleven.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulverslaafd.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
11890 x gelezen.
26 x gestemd.
Rating van: 3.04
Auteur: dertiger

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting