Gratis seks verhaal: Geile Anna zuigt en trekt zijn pik

Geile Anna zuigt en trekt zijn pikDe vrouw van de burgemeester ging erg vaak vreemd. Tijdens dit vreemdgaan had ze altijd een bodyguard bij zich om haar te beschermen. Op een avond dat ze wederom naast de pot wilde gaan pissen, was het zijn beurt om eens lekker van bil te gaan met de erg mooie en jonge vrouw van de burgemeester. De man met wie ze die avond wilde gaan neuken, was niet op komen dagen en teleurgesteld had ze haar bodyguard opgebeld. Hij kwam meteen de kamer binnen en de vrouw van de burgemeester zat haast huilend op de rand van het bed in de hotelkamer waar ze had afgesproken met de man. De bodyguard had zijn arm om haar heen geslagen en haar geknuffeld. Plotseling ging de vrouw van de burgemeester rechtop zitten en kuste ze haar beschermer voor die avond vurig op zijn mannelijke lippen. Zijn pik steeg onmiddellijk en drukte tegen de dunne stof van zijn broek aan. De vrouw van de burgemeester – haar naam was Anna – Wreef met haar hand over zijn broek en duwde de man achterover op het hotelbed. Hij zag hoe ze met haar mond zijn broek openmaakte en was zwaar onder de indruk. Hij bekeek hoe ze zijn broek naar beneden deed en zijn pik met haar tong begon te likken. Zijn zak was nat geworden van haar likkende tong.
Geile Anna zuigt en trekt zijn pikZe hoefde zich geen zorgen te maken om haren in haar mond, want de man was volledig kaalgeschoren daar beneden. Anna sabbelde geduldig aan zijn harde eikel en had zich voorgenomen zijn pik klaar te zuigen. De man had het door en liet haar lekker haar gang gaan. Anna likte aan de harde stam en knabbelde aan zijn pik. Zachtjes beet ze in de pik zelf en daarna, nog iets zachter, beet ze in zijn eikel. De man begon zachtjes te kreunen en dat was een teken voor Anna dat ze alles goed deed. Ze liet zijn pik achterin haar keel verdwijnen en ze zoog hard aan zijn lul, terwijl haar hoofd op en neer bewoog. Nu deed ze haar kleren uit en ging ze op zijn schoot zitten. Ze liet zijn pik tussen haar benen glijden maar liet de man niet penetreren. Ze wilde eerst eens zien hoeveel zaad hij had, voordat ze zich liet volspuiten. Zo deed ze dat met alle mannen waar ze mee vreemdging. Ze was een beetje een amateurhoer op die manier, maar dat kon haar geen fuck interesseren.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Geile Anna zuigt en trekt zijn pik Geile Anna zuigt en trekt zijn pik Geile Anna zuigt en trekt zijn pik Geile Anna zuigt en trekt zijn pik
Geile Anna zuigt en trekt zijn pikHaar doel was lekker neuken en dan nog het liefst zonder dat de burgemeester er achter zou komen. Daar kwam bij kijken dat hij hier in het Amerikaanse stadje bekend stond als een “gay major.” Hij ontkende alles maar mocht hij zijn vrouw ooit betrappen, zou ze publiekelijk liegen hierover en zijn carrière ten gronde richten, iets wat hij natuurlijk nooit zou willen. Dus ze was relatief veilig in dat opzicht. Terwijl ze met haar billen over de harde pik van de man bewoog. Voelde ze hoe hij in haar wilde gaan. Vakkundig wist ze zich zo te bewegen, dat hij met geen mogelijkheid in haar hoerige lijf zou kunnen komen met zijn lekkere pik. Haar jonge slanke lichaam wreef over de lul van de man en ze voelde hoe er een druppel voorzaad, of eerder een straaltje, op haar billen kleefde. Ze ging nu van hem af en deed zijn dikke pik tussen haar lekkere, kleine en zachte tieten. Ze liet hem tussen haar tietjes neuken en ondertussen zoog ze af en toe aan zijn gladde, natte eikel.
Geile Anna zuigt en trekt zijn pikNu trok ze hem af met har tieten en liet ze zijn pik even vrij om er hard aan te zuigen. Haar gladde en snelle tong gleed over zijn eikel en zijn pisgaatje stimuleerde ze optimaal met de punt van haar rappe tong. Ze merkte dat de man nu ieder moment kon gaan spuiten en dus ving ze zijn pik weer tussen haar goedgevormde borsten. De man neukte hard tussen haar borsten en met en soort van oerkreet spoot hij zijn zaad over en tussen haar tieten en ook in haar gezicht. Het was een flinke lading zaad en ze likte en smeerde ermee dat het een lieve en geile lust was. Naderhand kleedde de man zich weer helemaal aan en Anna deed dat ook, zijn zaad als crème ingesmeerd over haar ranke lichaam. De volgende keer, zei ze tegen de bodyguard, neuk ik je helemaal suf. “Ik moet u wat bekennen mevrouw. Dat zou betekenen dat ik zowel met uw man naar bed ga als met u.” Anna moest van verbazing lachen. De geruchten waren dus waar. Dat verklaarde waarom hij nooit met haar neukte. Hij was een regelrechte homo.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
laatjeaftrekken.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
18182 x gelezen.
27 x gestemd.
Rating van: 2.7
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting