Gratis seks verhaal: Geile meid van de supermarkt

Geile meid van de supermarktAgnes werkte achter de kassa bij een supermarkt. Ze was nu 23 jaar oud en had nog maar weinig beleefd in haar in eigen ogen al lange leven. Het was allemaal maar een saaie bedoeling en daardoor werd naar het werk gaan natuurlijk ook steeds minder plezierig. Tot afgelopen Maandag. Agnes moest om een of andere reden vroeg op het werk zijn, echt een paar uur voor openingstijd. Ze had al weinig zin om te gaan werken, zoals altijd na het weekend, dus ze had een slecht humeur wat helemaal om haar heen hing. Ze kwam de supermarkt binnen en zag dat ze niet alleen met de manager was. Er liepen nog twee van die manager types rond, allebei net zo lekker als haar eigen manager. Althans, zo vond Agnes. “Goedemorgen Agnes, wat fijn dat je hier zo vroeg kon zijn. Dit zijn Erik en Herman. Ik heb ze al veel over je verteld. Omdat jij best wel veel ervaring hebt in de winkel, zou ik het erg op prijs stellen als jij ze een rondleiding wilt geven. Ik heb er zelf echt geen tijd voor vandaag. Ja? Mooi. Succes. Tot vanmiddag jongens.” Met een verraderlijke knipoog nam haar baas afscheid en voordat Agnes commentaar kon geven, was hij vertrokken.
Geile meid van de supermarkt“Dus jij bent Agnes. We hebben veel over je gehoord en dat was zeker niet overdreven.” Zei degene die zichzelf Erik noemde. Hij was een grote, brede man van een jaar of 28. Hij had een gladgeschoren gezicht en een krullende haardos. De ander, Herman, leek wel identiek aan Erik. ‘Zijn jullie soms broers?’ ontglipte het Agnes. “Goed geraden. Kun je ook raden wat wij hier komen doen?” Agnes begon nu langzaam door te krijgen dat de mannen hier voor andere zaken waren dan een rondleiding. ‘War willen jullie van mij?’ Vroeg ze met een ondeugende blik in haar reebruine ogen. Herman deed een stapje naar voren en pakte zonder pardon Agnes bij haar strakke billen. “Jouw baas vertelde ons dat jij wel een ontzettend geil dingetje was en dat je maar wat graag een beetje meer plezier in je leventje wilde. En laat dat nou precies dat zijn, wat wij jou kunnen bieden.” Hij pakte haar hand en legde hem op de harde staaf die inmiddels in zijn broek stond, klaar om uit te breken.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Geile meid van de supermarkt Geile meid van de supermarkt Geile meid van de supermarkt Geile meid van de supermarkt
Geile meid van de supermarktAgnes kreeg een kleur van opwinding en keek naar Eriks’ broek en zag een minstens even zo grote bobbel. Als hij niet groter was, althans. ‘Laat maar zien wat jullie voor mij hebben dan.’ De beide heren lieten er geen gras over groeien. Erik haalde zijn harde paal tevoorschijn en kort daarna stond ze eraan te trekken, terwijl Herman haar uit haar broek hielp. “Spreid je bene, meid”, zei Herman en zodra haar benen wijd waren gleed hij ertussen en schoof hij haar slipje opzij. Eerst langzaam, maar daarna vrij snel begon hij haar als geoefend beffer haar kutje te bevredigen. Nu ging hij achter haar staan en gebood haar voorover te bukken, haar mondje nu op perfecte pijphoogte voor Erik. Deze drukte zijn warme lul tot ver achter in haar keel, hetgeen haar deed kokhalzen. Erik duwde zijn lul iets minder ver in haar strotje, zodat ze nu plezierig pijpen kon. Ze was zo ongelooflijk nat geworden dat Herman zijn lul nu met groot gemak in haar neukgrotje gleed. Hij begon haar in een bijna onhoudbaar tempo te neuken en al gauw moest hij wat langzamer neuken, of hij had haar al helemaal volgespoten. Ondertussen likte Agnes heerlijk aan de paarse eikel van Erik en deze begon hard te kreunen, toen ze er zachtjes in beet. “Kom bovenop mij zitten”zei Erik. Hij trok zijn van spuug kletsnat geworden lul terug en ging op de grond liggen.
Geile meid van de supermarktDe tegels waren koud, maar dat deerde hem niets op dit moment. Agnes liet zich langzaam over zijn harde lul zakken en ze slaakte een geile zucht van opwinding en genot. Ze begon als een wilde te rijden en ondertussen bood Herman zijn op springen staande lul aan. Die begon ze ervaren af te rukken en al gauw moest ze hem in haar mondje nemen. “Aaaargghh, ik kom klaaarrr!”schreeuwde hij haast uit. Ze zoog hard aan zijn paal en trok er ondertussen ook aan. Ze voelde de warme klodders op haar tong terecht komen, terwijl ze langs zijn eikel likte. Door dit hele gebeuren begon Erik nu ook zijn hoogtepunt te bereiken. Agnes steeg van zijn lul af en ging op haar knieeen zitten. Erik spoot haar truitje helemaal onder en ook kwamen er klodders zaad op haar gezicht… Tegen het einde van de ochtend kwam Agnes haar baas terug. “En, hoe ging de…Rondleiding?” grapte hij. ‘Ach, het verliep aardig vlot. Ik denk dat ik mij dit weekend weer erg ga vervelen.’zei ze en ze zwaaide met een papiertje met telefoonnummers erop.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
droomtrio.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
35613 x gelezen.
76 x gestemd.
Rating van: 2.97
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting