Gratis seks verhaal: Geile oma speelt met vibrator

Geile oma speelt met vibratorOma was al vroeg wakker die morgen. Ze was al in de keuken een beetje bezig geweest. Ze zette een lekkere kop koffie voor zichzelf en smeerde een paar boterhammen met ham, om zichzelf eens lekker te verwennen zo in de vroege ochtend. Als bonus smeerde ze er ook nog roomboter op. Ze at haar boterhammen lekker op en ging toen in de huiskamer zitten wachten tot de koffie was doorgelopen. Dat duurde helaas nog wel eventjes. Oma zat lekker in haar luie stoel, met haar slaapgoed aan en een rode badjas om. Ze had het nu niet bepaald koud en had een onrustig gevoel in haar lichaam. Of liever gezegd, in haar oude kutje. Ze deed haar badjas los en wreef wat over haar benen en vlak langs haar wat natte kut. Ze werd ineens enorm geil, nog geiler dan ze al was. Ze pakte haar borsten vast en haalde deze uit haar slaapgoed. Ze masseerde haar volle borsten een voor een en likte aan de hard wordende tepels, alsof ze zichzelf nog melk kon geven. Haar man was al een aantal jaren overleden en ze had al een flink wat jaren dus geen man meer gehad. Ze was puur op zichzelf aangewezen. Maar dat was voor deze oma geen enkel probleem. Ze keek om zich heen en zocht een manier om zichzelf nog meer genot te kunnen geven, zonder perse meteen haar kut te verwennen. Ze zag een flesje massageolie staan. Ze boog opzij om het flesje van de plank te pakken. Ze smeerde haar borst ermee in en genoot van het zachte, glibberige gevoel dat ze kreeg door het masseren van die oude borsten, die er nog erg lekker uitzagen, voor iemand van in de 70 jaar. Oma genoot zo enorm van haar eigen lichaam, een jonge meid zou er nog jaloers op kunnen worden. Oma ging nu een stapje verder en ontdeed zich van al haar slaapgerei.
Geile oma speelt met vibratorOma ging wijdbeens zitten en wreef met haar handen over haar vuurrode onderbroek. Ze hield van de kleur rood. Die kleur zorgde ervoor dat oma altijd passie in haar leven zou behouden. Ze was al geil bij het gevoel van de kleur rood als ze eraan dacht, dus je kunt je wel voorstellen wat het dragen van iets in die kleur met haar zou doen. Oma ontdeed zich van onderbroek en wreef over haar dikke billen. Ze keek wederom om zich heen om een ander speeltje te vinden voor haar rijpe gerimpelde lijf en op dezelfde plank als waar de olie had gestaan, stond ook een mooie vibrator. Oma pakte het uiteraard rode ding en begon er aan te zuigen, alsof het de lul was van een jongere kerel die zijn handen niet van oma af kon houden en haar alleen maar wilde bevredigen met zijn keiharde paal. Ze wreef met het ding over haar tepels en dit stimuleerde op een gekke manier haar kut heel erg. Oma ging liggen en deed één been in de lucht waarna ze het mooie rode apparaat naar haar kut begeleide.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Geile oma speelt met vibrator Geile oma speelt met vibrator Geile oma speelt met vibrator Geile oma speelt met vibrator
Geile oma speelt met vibratorOma zette het ding aan en liet het zachtjes in haar rijpe kut verdwijnen. Ze vulde zichzelf lekker op met die rode dildo. De koffie was inmiddels al doorgelopen, maar dat kon haar geen ene reet schelen nu. Het was nu verwen tijd voor oma en dat zou ze zichzelf laten merken ook! De vibrator gleed zachtjes in haar drijfnat geworden kut. Maar ze was nog niet klaar. Ze keek naar het plankje, waar ook een klein rood dingetje stond, wat gemaakt was voor anale seks. Ze pakte deze met haar verbazingwekkende lenigheid erbij en schoof die in haar poepgaatje. Haar basachtige stem produceerde geile kreunende geluiden, terwijl oma kut en kont lekker diep opvulde met haar seksspeeltjes. Anaal moest oma even aan wennen, dit deed ze niet vaak, maar al gauw had ze de smaak meer dan te pakken. Ze liet de anaal dildo lekker in haar kont zitten en begon met de vibrator wat sneller te bewegen. Nu stimuleerde met haar andere hand haar geile klit en voelde ze dat ze klaar ging komen.
Geile oma speelt met vibratorNadat ze heerlijk klaargekomen was, nam ze de vibrator tussen haar borsten en likte ze aan de “eikel”. Ze proefde haar eigen kutsappen, het geil wat ze had aangemaakt door zichzelf zo te verwennen. Nog één keer stimuleerde ze zichzelf tot een heerlijk orgasme. Ze speelde met de anaal dildo en ook met haar kutje. Oma was haast niet te stoppen, zo geil was ze vandaag. En dat op de vroege morgen! Ze ging op haar knietjes op de bank zitten en weer verdween de vibrator in haar oude kut, terwijl ze anaal nog opgevuld werd. Zo kwam ze tot wederom een spetterend orgasme wat zijn weerga niet kende.Nog even nagenietend zat ze op de bank. Ze kleedde zich weer aan en liep naar de keuken, schonk zichzelf een kop hete koffie in en las de krant van gisteren nog eventjes goed door, voordat haar favoriete televisieprogramma zou beginnen. Oma had het maar goed, zo alleen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
ouwetaart.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
16146 x gelezen.
22 x gestemd.
Rating van: 3.95
Auteur: arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting