Gratis seks verhaal: Geile treinreis naar italie


Geile treinreis naar italieWat waren we zenuwachtig zeg! Voor het eerst met de trein op vakantie naar Italië. We zouden in Utrecht opstappen en in Milaan weer uitstappen. Dan met de bus naar Florence en dan het hotel in. Maar nu even de treinreis. In Utrecht konden we opstappen zonder al te veel problemen. Geen vertraging alleen bijna te laat. Mijn vriend kon geen kaartje krijgen. Hij wist niet hoe de machine werkte. Toen we eenmaal vertrokken waren ging het snel. We waren binnen een halfuur in Arnhem waar er een meisje instapte. Blond haar en groene ogen en een mooi figuur. "Is hier nog een plaats vrij", vroeg ze ons. "Ja natuurlijk", zeiden we bijna tegelijk. Het meisje moest lachen. Ze ging zitten en mijn vriend werd ongelooflijk zenuwachtig. "Hoe, hoe he eet heet je", vroeg hij stotterend. "Yvonne", zei ze. "Mooie naam", zei ik. Ik voelde me redelijk op m'n gemak. "Waar ga je heen" vroeg ik" "Naar Munchen en jullie" "Wij naar Milaan en dan met de bus naar Florence" "Jeetje wat ver" Toen was het een hele tijd stil.
Geile treinreis naar italieMijn vriend en ik bestelden cola en zij een sisi. Op een gegeven moment zag ik dat Yvonne zich niet helemaal op haar gemak voelde. Ik vroeg haar of er iets was. Maar er was niks zei ze. Ze houd van liegen dacht ik nog, maar dat zei ik maar niet. Toen gingen mijn vriend en ik naar onze coupe en vroegen of ze mee ging wat drinken in onze coupe. Ze had een beetje zoiets van ik ken jullie nog niet zo goed enz. Maar uiteindelijk ging ze wel mee. Toen we in onze coupe waren gebeurde er nog niks. We dronken wat tot 23.00 uur en toen ging ze naar haar eigen coupe. Toen zei mijn vriend:" We zijn stom geweest we hebben niet gevraagd waar ze zat en hoe oud ze was". "Ja, verdomd, zei ik, "je hebt gelijk, nou dat moeten we morgen maar vragen". Toen hebben we volgens mij allebei over haar gedroomd, maar van mijn vriend weet ik dat niet zeker. Dat moet ik navragen. De volgende ochtend kwamen we haar tegen bij het ontbijt.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Geile treinreis naar italie Geile treinreis naar italie Geile treinreis naar italie Geile treinreis naar italie
Geile treinreis naar italieWe vroegen of we mee mochten ontbijten. Dat mocht. Toen hebben we gevraagd in welk coupe ze zat en hoe oud ze was. Ze zat in een coupe 3 wagons verder van ons en ze was 15 (mooi zo!). Wij hebben ook verteld hoe oud we waren enz. We spraken voor die avond af. Wij zouden naar haar coupe gaan. En toen gebeurde het....... We kwamen daar aan en ze had al iets stouts aangetrokken. We dronken wat en toen begon ze haar kleren uit te trekken. Mijn vriend werd meteen geil en begon zijn kleren ook uit te trekken. Ik volgde. Ik begon haar kutje te likken en mijn vriend pakte haar van achteren en ze kreunde van genot. "Je moet me van voren pakken", zei ze tegen me. Dus deed ik dat. Nou was het geschreeuw niet om aan te horen dus stopte we. Ze begon mijn vriend te pijpen en ik befte haar. Al snel bereikte ze haar hoogtepunt en bij mijn vriend duurde het ook niet lang.
Geile treinreis naar italieToen begon ze mij te pijpen en ik bereikte ook al snel mijn hoogtepunt. We lagen uit te hijgen, maar ze had nog niet genoeg en ze wou geneukt worden. Ik stond op en begon haar te neuken. Nou ik geloof dat niemand in de trein echt in slaap kon komen. Zo hard schreeuwde ze, maar het was heerlijk. Toen was mijn vriend aan de beurt en dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij begon als een bezetene tekeer te gaan. En Yvonne schreeuwde nog harder. "Ga door, ga door", schreeuwde ze. Ik begon haar van achteren te pakken en we kwamen allebei in haar klaar. We lagen alledrie uit te hijgen en we hebben daar de nacht maar doorgebracht. De volgende dag stapte ze uit. En we kregen allebei een hele lange tongzoen als afscheid. Haar laatste woorden waren:"Misschien zien we elkaar nog wel een keer....." De vakantie verliep rustig vergeleken met de treinreis. We hebben hele dagen op het strand gelegen en getennist. We hebben haar sindsdien niet meer gezien.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
droomtrio.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13946 x gelezen.
31 x gestemd.
Rating van: 2.48
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting