Gratis seks verhaal: Gek op onderjurkjes


Gek op onderjurkjesHet was een kille voorjaarsochtend toen ik opstond en onder de douche ging. Het was kwart voor negen en ik moest om half tien klaar zijn want dan kwam Henk op de koffie. Onder de douche voelde ik me kutje die om een orgasme vroeg ,maar ik had daar nu even geen tijd voor. Snel schoot ik in me kleren ,niet meer dan een kort wit nylon onderjurkje met veel kant en een doorknoop jurkje er overheen. Rolde me grijze hold up kousen omhoog en trok ze hoog op en schoot in me pumps. Beneden zette ik de senseo aan en niet veel later ging de bel.Ik deed open en liet Henk binnen. Henk was een slanke beetje pezige vent van 35 jaar. Gebruind door de zon en een kort koppie haar. Heel aantrekkelijk om te zien.
Gek op onderjurkjesHenk liep achter me aan naar de kamer die nog schemerachtig was , ik had geen tijd gehad om de rolluiken omhoog te doen. Henk liet zich in de stoel ploffen en vroeg om koffie. Ik keek hem eens aan en dacht ,die Henk is best lekker in die strakke jeans en het witte t-shirt. Ik voelde het bloed naar me schaamlippen gaan en werd een beetje nat. In de keuken maakte ik de knopen aan de onderkant van me jurk een stuk los, zodat het kant en een deel van me sexy onderjurkje zichtbaar waren. Ik liep zo de kamer weer in en bukte iets wat overdreven om de koffie neer te zetten. Hij keek toen zo me jurk in en zag me borsten lekker hangen, ik had ook geen bh aan. Toen ik tegenover hem zat sloeg ik me benen over ekaar, in de stilte kon je me nylons horen schuren. Hek keek en het onderjurkje viel hem gelijk in het oog. Je bent vriendelijk Annlies ,zei hij. Ik hem hem lachend aan, hoe bedoel je? Nou je vlagt naar me en wees maar het onderjurkje dat over me benen lag, de zijpanten van me jurk lagen naast me. O reageerde ik ,omdat je me onderjurkje ziet, hoe vindt je hem ,vroeg ik en stond op. Ik vind het prachtig zei hij, dat zie je niet veel meer.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Gek op onderjurkjes Gek op onderjurkjes Gek op onderjurkjes Gek op onderjurkjes
Gek op onderjurkjesIk stond nu voor hem en knoopte de rest van me jurk los, dit is hem helemaal voel maar.Zijn handen gleden over de zachte stof, via me heupen naar boven. Mijn borsten lagen nu in zijn handpalmen en hij knede naar het midden toe, me tepels werden hard en schuurde tegen de kanten cubs aan. Hij nam ze met kant en al tussen zijn duim en wijsvinger er rolde er een beetje mee. Ik keek naar beneden en keek naar zijn kruis dat reageerde ,in zijn broek zat een flinke bult. Ik trok hem uit de stoel en ging er zelf in zitten, langzam trok ik de rits van zijn gulp naar benden en maakte ook de knoop los. Ik streelde de schagt van zijn lul en voelde de hardheid ervan. Even later trok ik het elastiek van zijn slip naar beneden en liet zijn lul recht vooruitstaan. Ik maakte me lippen nat en keek hem aan. Ik drukte nu zijn stijve lul tegen zijn buik en begon aan zijn ballen te likken en heel zacht te zuigen. Ik werkte met me tong omhoog, likte langs de schagt naar zijn eikel. Draaide rondjes met met tong langs de rand en over zijn eikel.Dan even nam ik zijn lul in me mond en gleed er zacht zuigend overheen. Heel even maar en dan herhaalde ik het weer van de ballen tot weer omhoog. Ik pijpte hem rustig en lang en toen hij er aan toe was nam ik zijn lul diep in mijn mond en plaatste één hand om de schagt. Me mond en hand bewogen synchroom op en neer en voelde hoe zijn spieren aan spande en kreunend spoot hij zijn zaad in me mond. Ik slikte het door en bleef nog even pijpen. Het duurde dan ook niet lang voor hij weer hard was. Nu liet ik hem weer staan en drukte zijn harde lul weer tegen zijn buik. Ik drukte me onderlichaam er tegenaan en begon tegen hem op te rijden met mijn been strak tussen zijn benen. Ik voelde zo hoe het kant van me onderjurkje tegen me klit en tepels schuren en werd er nog geiler van. Kom Henk lik me hijgde ik in zijn oor. Henk zakte op zijn knieén en stak zijn hoofd onder me onderjurkje en begon aan de klus. Hij likte eerst de buiten kanten van me schaamlippen en werkte zo naar binnen toe. Plagerig langs en over me klit en soms stak hij ze tong een stukje in me openstaande kutje. Het duurde niet lang voor ik klaar kwam en de sappen over me nylons voelde lopen.
Gek op onderjurkjesHenk kwam omhoog en gaf me een tong zoen en ik proefde mijn eigen sappen nog op zijn lippen. Met één hand zakte ik af en begon Henk een beetje af te trekken net zolang tot zijn lul weer spijker hard was.Ik nam Henk mee naar de eettafel en ging er op rug opleggen. Hij stond voor me en ik lag mijn benen tegen zijn schouders aan zijn eikel drukte in de voorkant van me o zo natte kutje Zijn handen drukte op me boven benen en zo trok hij mij over zijn spijkerharde lul.Ik voelde goed hoe hij zo in me schoof ,afwisselend dan weer diep en dan weer alleen in de voorkant.Ik had twee handen vrij, met links masserde ik me tepels en met rechts pakte ik het onderjurkje op de rand van het nylon en het kant en schuurde dit over me klit. Henk begon wilder en harder en dieper in me te stoten, ik deed twee benen tegen één schouder en klemde me kutje om zijn harde lul. Schokkend en kreunend kwamen we klaar ,zijn warme zaad schoot me buik in. Krampachtig stote hij nog even na en haalde zijn half harde lul eruit. Ik bleef op tafel liggen en Henk streelde me nog over mijn hele lichaam ,heerlijk zijn handen over de gladde stof van mijn onderjurkje en nylons.Echt ik laat me graag neuken in een nylon onderjurkje. Ik ben gek op onderjurkjes en nylons.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13574 x gelezen.
90 x gestemd.
Rating van: 4.62
Auteur: Annelies

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting