Gratis seks verhaal: Heerlijk Genieten

Heerlijk GenietenHallo, mijn naam is Maria en ik ben 19 jaar oud. Onlangs heb ik echt iets heel geils meegemaakt. Zoals elke zaterdagavond was ik lekker aan het stappen met een aantal vriendinnen, maar die hadden al snel geen zin meer en gingen helaas naar huis. Daar had ik natuurlijk geen zin in, want het was lang geleden dat ik een avontuurtje had beleefd. Ik moest dus opzoek naar een lekkere jongen!
Heerlijk GenietenIn de club bestelde ik nog een drankje voor mezelf om daarna nonchalant en elegant door de menigte te manoeuvreren en de aandacht van de jongens te trekken. Dit had effect! Al snel kwam er een oude bekende op mij af die wel geil werd van mijn aanblik. We besloten samen wat te drinken aan de bar. Onderweg naar de bar schoof ik mijn rokje wat omhoog en trok mijn shirtje wat omlaag om hem alvast op te geilen. Ik had namelijk zin in lekkere seks. Bij de bar bestelde hij iets te drinken voor ons. Ondertussen deed ik alsof ik iets uit mijn tas liet vallen om vervolgens langzaam te bukken waardoor hij in mijn shirt kon kijken. Ik zag zijn ogen groter worden, hij had ook zin! Ik trok mezelf op aan zijn been zodat ik mijn hand tijdens het omhoog komen langzaam naar boven kon bewegen. Bij zijn lul liet ik mijn hand rusten. Hij was al hard geworden en dit maakte mij geil. Ik fluisterde in zijn oor: 'Wij gaan straks naar buiten om te genieten'. Hij gaf een verwarde blik; 'Genieten?! Waarvan? Het is rotweer buiten?'. Ik gaf hem een kusje in zijn hals, een knipoog en liep met mijn kont zwiepend weg.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Heerlijk Genieten Heerlijk Genieten Heerlijk Genieten Heerlijk Genieten
Heerlijk GenietenNa even buiten gewacht te hebben, kwam hij dan toch aangelopen. Hij had het dus begrepen! Ik liep alvast vooruit de hoek om en bleef daar staan. Toen hij de hoek omkwam, greep ik hem bij zijn kraag, sloeg een been om hem heen en zoende hem heftig. Hij zoende terug en damn, wat was hij goed! Ik voelde zijn lul groeien en mijn kutje begon nat te worden. Hij legde voorzichtig zijn handen op mijn borsten en streelde deze zachtjes. Mijn tepels priemden door mijn shirtje heen. Hij voelde dit en dit was voor hem een teken om door te zetten. Langzaam zakten zijn handen naar beneden. Langs mijn borsten, over mijn buik, over mijn kutje, langs mijn dijbeen en weer een stukje omhoog. Zachtjes ging hij over mijn al nat geworden string. Ik duwde mijn kutje tegen zijn hand aan en hij zakte weer af. "Shit, hij is een plager", dacht ik. Dit maakte mij nog geiler, ik wilde hem in me! Ik zette mijn nagels in zijn rug, aaide hem over zijn borst en gleed langzaam naar zijn harde lul. Ik zette druk op mijn hand en hij genoot zichtbaar. 'Kom', zei ik, 'ik weet een goeie plek'.
Heerlijk GenietenIets verderop lag een redelijk afgelegen plekje in een soort parkje. Ik ging met mijn benen wijd op het bankje zitten en hij kwam met geile ogen op me afgelopen. Hij legde zijn ene hand op mijn borst en met zijn andere streelde hij mijn kutje. Hij bewoog zijn hand verder onder mijn string en begon me voorzichtig te vingeren. Ik begon ritmisch mee te bewegen en hij gaf mij een plagerig lachje. Zo, hij wist een meisje goed te behandelen! Hij stopte twee vingers in me en zette met het midden van zijn hand druk op mijn klitje. Zijn ene hand lag op mijn borst en met mond likte hij me tepel. Dit was driedubbel genieten! Ik maakte zijn broek los en nam zijn lekkere lul in mijn handen en begon te trekken. Ik zet mijn mond om zijn eikel om deze lekker te likken. Ik ging heftiger likken en nam zijn hele lul in mijn mond om hem een goeie pijpbeurt te geven. Hij ging steeds harder kreunen. Ik stopte en deed mijn rokje en string uit, zei dat hij op het bankje moest liggen en ging met mijn natte kutje bovenop zijn harde paal zitten. Om hem te plagen begon ik langzaam en met zachte bewegingen maakte ik hem geil voor het echte werk. Ik ging sneller en sneller op zijn lid rijden en hij hield het amper. Ik besloot de rollen om te draaien en ging om mijn handen en knieën op het bankje zitten. Hij kroop achter mij en stopte met al het geweld zijn harde lul in me. 'Aaaaaah', schreeuwde ik uit. Hij pakte mijn heupen stevig vast en begon hard te knallen. Ik kreunde en hijgde en ook hij hield het niet meer. Hij spoot mijn kut vol en ik voelde het naar binnen stromen. 'Nu mag jij nog genieten', zei hij en liet me op het bankje zitten. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en begon me te beffen. Zijn tong bewoog heftig over mijn klitje heen en met drie vingers zat hij in me. Hij ging harder en sneller en ik schreeuwde; 'Ik kooooommmmmmmmm'. Hij pompte nog harder met zijn vingers en op dat punt kwam ik heerlijk klaar. Ik trilde nog na en hij gaf me een lekkere tongzoen, een kusje in mijn hals en een knipoog. 'Zullen we volgende week weer iets drinken', zei hij ondeugend. En met een klein kusje op mijn mond nalatend vervolgde hij zijn weg. Mij staat nu nog 1 ding te doen: mijn vriendinnen overhalen om daar volgende week weer te gaan stappen!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
depaparazzi.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15145 x gelezen.
26 x gestemd.
Rating van: 3.27
Auteur: Maria

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting