Gratis seks verhaal: Het buurmeisje


Het buurmeisjeHet was zomervakantie, en dit is meestal de periode waar ik wat wat geld bijverdien door enkele karweien in de buurt te doen. Ik had al een beetje geld verdient door muurschilderingen en portretten te maken, want ik ben een beetje artistiek aangelegd. Dit ging de ronde op, want op een doodgewone dag zei men pa dat ik werd gevraagd voor een schilderwerk bij de buurvrouw. De volgende dag ging ik met men schildergerei aan de deur bellen. Tot men verbazing deed de buurvrouw niet open maar haar dochter. "hallo jim, je bent voor het portret zeker,kom maar binnen".
Het buurmeisjeIk volgde haar maar ik kon alleen naar haar kontje staren, het was een ongelooflijk knap meisje. Ze had geen grote borsten maar dat werd gecompenseerd door haar knap gezichtje en haar lange benen. "wie of wat moet ik tekenen?" vroeg ik. Ze liet haar zakken in de zetel. "mij". Ik pakte men schrijfplank en een potlood. Ik observeerde haar gezicht om de lijnen te schetsen. Ze glimlachte naar me. In het begin ging het goed, maar hoe langer ik tekende hoe zenuwachtiger ik werd. Ze leek er pret in te hebben. Mn hand begon te bibberen, ik probeerde het tegen te houden maar ze merkte het op en giechelden. "jij bent echt een schatje". Ik werd rood aan de oren, maar ik ging verder. Na een half uur was de tekening klaar. Ze bekeek de tekening zorgvuldig. "het is heel mooi gedaan, maar lijken men borsten echt zo klein?" Ik schrok en kon geen woord uitbrengen. Ze keek teleurgesteld naar haar tieten. Ik had medelijden met haar, dus ik probeerde haar te troosten. "je borsten zijn niet te klein, je bent een van de mooiste meisjes die ik ooit heb gezien". Ze keek mij glimlachend aan."echt waar?, je bent echt lief". En ze gaf me een kus op men mond.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Het buurmeisje Het buurmeisje Het buurmeisje Het buurmeisje
Het buurmeisjeIk kreeg plots een harde. Ze merkte het meteen op. Ze gaf me een duw en ik viel in de zetel. Ze ging naast me zitten en trok haar topje uit.ze had niet eens een bh aan. Mn adem stokte. Ze leunden op de leuning. "vind je men kontje ook leuk"? Ze trok haar broekje naar beneden waar ik vervolgens een volledig zicht had op haar strakke gleufje.ik greep haar billen vast en spreidde ze uiteen. Ik begon haar neukgaatje te likken. Ze leek er volop van te genieten,ze begon pas echt te kreunen toen mn tong rond haar clitje begon te masseren. Ze werd steeds vochtiger en vochtiger. Plots begon ze te schokken en gaf een lange kreun. Ze draaide haar om en legde zich op haar rug. Maar wat ze toen deed verbaasde me. Ze legde haar benen achter haar nek. Ik stond met men mond open. "dan dienen die yoga lessen toch nog voor iets" giechelde ze. Ik legde men handen op haar buik en stak men paal in haar. Met haar benen uit de weg kon ik volop stoten,ik stootte steeds sneller en sneller,het was geweldig.en zij genoot er ook volop van. Ik voelde dat ze weer begon te schokken.
Het buurmeisje"ik ga weer komen!". Gilde ze. Plots ging de voordeur open. Ik legde men hand op haar mond om haar gil te dempen. Ze blies hijgend via haar neus.ze haalde men hand van voor haar mond. "snel we moeten maken dat we weg komen". fluisterde ze. "ga via de achterdeur". Ik raapte men kleren bijeen en snelde via de achterdeur naar huis. Een uur later zat ik verveeld met de situatie aan mijn bureau. Plots klonk de bel. Ik liep de trap af en deed de deur open. en daar stond kim. "ik kom afmaken wat ik begonnen was. Men ouders waren de hele avond weg dus ik kon men gang. We hebben de hele avond liggen neuken. Op allerlei manieren. En vele keren. Het was een geweldige nacht die ik nooit meer zou vergeten. dit verhaal is echt gebeurd!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15911 x gelezen.
40 x gestemd.
Rating van: 3.1
Auteur: jim.l

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting