Gratis seks verhaal: Het nachtelijk duister

Het nachtelijk duisterIk draaide me om en zag plots Kees in mijn kantoor staan. “Wat doe jij hier?”, vroeg ik hem, “de vergadering is …”. Zonder iets te zeggen pakte hij me stevig beet en drukte me tegen het bureau. Voordat ik iets kon doen, schoven zijn handen over mijn panty’s tot ver onder het rokje van mijn mantelpak. Tegenstribbelend gaf ik hem een tik op zijn schouder. Tot nu was Frank altijd een leuke, spannende collega. Speciaal voor hem kleedde ik me vaak uitdagend. Zou dat geleid hebben tot deze overval? Stevig had hij me in zijn greep. Zijn hand drukte tegen mijn kruis, terwijl hij mijn panty wild naar beneden trok. Hij ritste mijn rok open, trok zijn broek naar beneden en drukte zijn paal tegen mijn kutje. Toen hij me met kracht op het bureau zette, duwde hij zijn harde lul bij me naar binnen. Als een helikopterview zag ik hoe zijn lichaam tussen mijn gespreide benen lag. Krachtig bewoog hij ritmisch heen en weer. Mijn hart klopte heftig, mijn lichaam trilde en zweette.
Het nachtelijk duisterToen ik een hand over mijn lichaam voelde glijden, keek ik wazig voor me uit. Daar komt die hand weer, dacht ik. Wat gebeurde er. Wegzakkend, zag ik de gespierde bovenbenen van Kees heftig tegen mijn lichaam stoten. Hijgend van opwinding nam ik zijn lul in mijn mond. Ondertussen hadden twee handen bezit genomen van mijn lichaam. Eén lag er op mijn rug, de ander gleed over mijn buik en borsten. Intussen had Frank me omgedraaid, en schoof zijn pik van achteren bij me naar binnen. Wild beukte hij tegen mijn verende billen. Ik kreunde. Inmiddels voelde ik vingers zalig langs mijn natte spleet glijden en een vlakke hand vol tegen mijn kutje duwen. “Is er iets schat?”. Langzaam begon ik het door te krijgen. Ik droomde, terwijl de handen van mijn man mijn lichaam betastte. Hij moet mijn kreunen opgemerkt hebben. Bewust zei ik niets en liet hem lekker zijn gang gaan. Onderhand probeerde ik de droom te koesteren. Als een cameraman probeerde ik een opname te maken van een neukende Kees, die zalig zijn harde pik bij me naar binnen bracht. Ik keek naar zijn gezicht en pakte zijn lekkere stevige billen met beide handen beet. Toen ik een natte vinger langs mijn klit voelde gaan, kermde ik zachtjes. Mijn billen ontspande zich. Ik wipte ze iets op om de hand vol over mijn kut te laten gaan. Mijn man kende me goed en voelde dat het vannacht weer menens was.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Het nachtelijk duister Het nachtelijk duister Het nachtelijk duister Het nachtelijk duister
Het nachtelijk duisterWe zijn een stel die vaak met elkaar neuken, soms met een ander erbij, maar meestal met z’n tweeën en in het volle licht. Nu had ik de geile zin om de droom te koesteren en de duisternis te laten voor wat het was. Zo probeerde ik Kees weer voor mijn geest te halen. ‘Geil varken’, zei ik en sabbelde opgewonden over zijn kaalgeschoren ballen. Van achteren voelde ik onderwijl de handen van mijn man op mijn billen rusten en zijn hoofd diep tegen mijn kont drukken. Licht stak ik mijn kont omhoog. Ontzettend geil likte hij mijn hele doos schoon. Ik kreunde, terwijl zijn neus bijna in mijn kontgat verdween. Ondertussen droomde ik dat Kees me wijdbeens befte. Ik kriebelde door zijn leuke haar en keek in zijn ogen. ‘Kom maar’ en pakte nam zijn stijve lul in mijn handen. Tegelijkertijd veranderde mijn gesloten kutje in een open, vochtig festijn. De gloeistaaf van mijn man bouwde een waar feest in mijn krappe tunnel. Warm schoof hij zijn dikke paal naar binnen, om al snel op stoom te komen. Nog steeds probeerde ik het beeld van Kees vast te houden. Ik zag hoe ik op hem zat en zijn pik bereed. Het werd echter steeds moeilijker. De ballen achter me kletste te lekker tegen mijn onderlichaam en het genot werd te groot. Ik ging op mijn knieën zitten en liet mijn man zijn gang gaan. Hij pakte mijn borsten beet en ragde als een echte paardrijder over mijn kont. Normaal gesproken laat ik zijn pik in alle standjes over me heen rijden. Nu voelde ik er niets voor. Toen het warme zaad diep bij me naar binnen ging, vleide ik me neer en deed of ik verder sliep. Warm tegen me aan liggend hoorde ik m’n man wegzakken. Ondertussen probeerde ik verder te dromen. Toen ik hem weer voor me zag, masseerde ik zacht met mijn handen over mijn klit. Met zijn hoofd voor me, kwam ik heerlijk klaar. De volgende morgen moest m’n man lachen om mijn aparte gedrag van vannacht. “Ach”, zei ik, “als je maar genoten hebt”. Hij antwoordde dat hij het wel opwindend vond. Daarna gingen we allebei naar ons werk. Tot mijn verbazing brandde er licht in mijn kantoor. Ik opende de deur en schrok. Het leek wel of ik de droom herbeleefde. “Wat doe jij hier zo vroeg”, zei ik tegen hem. “Ik zoek je agenda, de vergadering is uitgesteld”. Met de warmte van vannacht nog in mijn kutje, sloot ik de deur en ging dicht bij hem staan.
Het nachtelijk duister“O ja”, zei ik en plaatste mijn linker been op een stoel. Mijn rok schoof omhoog en mijn dijbeen werd zichtbaar. Geil keek ik hem in de ogen. Er zat nog iets van de droom in me. Resoluut nam ik het initiatief. Ik pakte hem bij zijn overhemd en trok zijn hoofd naar de mijne. Een innige kus was het gevolg. Onmiddellijk daaropvolgend, voelde ik zijn hand over mijn been glijden. De vochtigheid van mijn kutje nam al weer ernstige vormen aan. Zijn hand gleed ver onder mijn rok, tot over mijn stevige billen. Terwijl ik met mijn linkerhand op het bureaublad steunde, sloot ik met mijn linker de gordijnen en knoopte zijn broek los. Geheel overrompeld haalde ik de rijzende slurf uit zijn broek, vouwde mijn lippen er over totdat hij fier omhoog stond. Daarna zette ook ik mij op het bureaublad, schoof mijn rok omhoog, deed mijn slipje opzij en liet me over zijn paal zakken. Als boter geilde het sap mijn kutje uit. Steunend met mijn armen op het bureau schoof ik op en neer over zijn stijve lid. Toen ik over zijn ballen draaide, kreunde hij van genot. Ik gooide mijn lange haar naar achteren en voelde zijn handen over mijn borsten gaan. Mijn bloes deed ik uit, terwijl hij diep geklemd in mijn kutje, een zittende houding aannam. Nadat zijn hoofd warm tussen mijn borsten had gelegen, keken we elkaar diep in de ogen en voelden onze lippen warm tegen elkaar drukken. Met onze lichamen dicht tegen elkaar, genoot ik van het leuke hoofd en de verrukkelijke pik in mij. Langzaam veranderde de positie. Hij boog zich voorover en legde me op mijn rug op het bureaublad. Opwindend streelde hij mijn benen en kuste ze intens. Wijdbeens lag ik daar. Toen pakte hij mijn enkels, duwde mijn benen iets naar mijn hoofd toe en begon wild in mij te stoten. Heerlijk voelde ik zijn lichaam tegen het mijne beuken. Ik vond het enorm opwindend hem voor mij te zien en diep in mij te voelen. Hard en diep stootte zijn lul in mijn grot. Mijn onderlichaam draaide ik heen en weer om hem beter te voelen. Doordat zijn ritme hoger werd, werd mijn geilheid groter. Langzaam voelde ik mijn speeldoos tot een melodie komen. Door de heftige stoten van zijn eikel tegen mijn spleetwand, leek het of ik het zaad door zijn pik voelde vloeien. Met nog een paar ferme laatste stoten, stroomde het zaad als een warme vloed de slufter in. Zijn pik gaf het echter nog niet op. Rustig stootte hij in een opzwepend ritme door, totdat ik de juiste melodie gevonden had. Heftig kermde hij, toen een laatste lading krachtig mijn kut inspoot. Nog een tijd hield hij me stevig vast en wilde iets zeggen. Ik bracht de wijsvinger op mijn mond. “Later. Komt wel”. Zo had ik mijn droom dan toch nog goed afgesloten.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
5809 x gelezen.
18 x gestemd.
Rating van: 4.22
Auteur: Anita

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting