Gratis seks verhaal: Het nieuwe buurmeisje


Het nieuwe buurmeisjeIk was al een tijdje op zoek naar een lekkere sekspartner. Tot nog toe was dat nog niet gelukt,totdat ik een nieuw buurmeisje in de flat kreeg. Ze heette Marieke en ze zag er niet verkeerd uit. Ik fantaseerde wel eens over haar, maar of het echt iets zou worden betwijfelde ik sterk. Toch leek het me we leuk om een keer met haar te praten. Als nieuw buurmeisje zou ik haar gaan verwelkomen. Een goede reden. Dus ik ging rond een uur of half 2 naar haar toe met een cadeautje. Ik klopte op de deur en even later deed Marieke open. "Hallo, ik ben Petra." en ik gaf haar een hand. Ze ontving me met een lach en ik mocht binnenkomen. Ik gaf haar het cadeau en we raakte aan de praat. We hebben lang zitten kletsen die middag. Ik had gehoopt op meer, maar dat kwam er niet van. Om 6 uur ging ik naar huis.
Het nieuwe buurmeisjeDe week daarna ging ik vaker bij haar op bezoek en zij bij mij. Ik kwam erachter dat ze geen vriend of vriendin had (mooi!) en dat ze biseksueel was (ook mooi!) 3 weken nadat ze hier was komen wonen stond ze ineens om half negen s'avonds voor mijn deur. Ik liet haar erin en ze ging op de bank zitten. We kletsten weer even en toen zei ze dat ze al heel lang niet meer geneukt was. Dat wond me op. Ze stond op en begon de knoopjes van haar blousje los te maken. Daar kwam haar sexy bh onderuit. Ik was ondertussen al aardig nat en mijn ogen waren strak gericht op het lekkere lichaam van Marieke. Ze deed ook haar broekje los en die viel op de grond. "Neuk me," fluisterde ze geil. Ik stond op en trok mijn shirt uit. Ook mijn rokje bleef niet gespaart.. Daar stond ik in mijn lingerie. Ik liep naar Marieke toe en zoende haar. Onze tongen versmolten. Ze maakten mij BH los en ik de hare, ze trok mijn slipje uit en ik de hare. Ze duwde me op de bank en ging zelf voor de bank zitten. Ze duwde mijn benen uit elkaar zodat mijn natte geile kutje helemaal klaarstond voor een lekker befbeurt. Ze likte heerlijk mijn klitje en stopte tegelijkertijd 2 vingers in mijn kutje. Ik kreunde van genot. Ze zoog aan mijn klitje en ging steeds sneller met haar vingers. Ik voelde dat ik snel ging komen. Toen begon ik te schokken en heel hard te kreunen. Ik kwam heftig klaar en het geil spoot uit mijn kutje in Mariekes gezicht. Ze likte mijn geil helemaal op en kwam toen weer omhoog. Ik legde Marieke op de bank en ging nu haar lekker kutje eens een beurt geven. Ze legde haar beentjes klaar en mijn tong likte haar kutje. Ze zei kreunend; "Ga door, ga door!" en dat deed ik zeker. Ook ik stak 2 vingers in haar inmiddels kletsnatte kutje. Het geil droop over mijn kin en aan Marieke's gekreun te horen, duurde het niet lang meer voordat ze ging komen. Na nog meer likken en vingeren kwam Marieke hevig klaar. Nog heviger dan ik kwam en ik likte al haar geil op. Ze trilde en schreeuwde het haast uit van genot. Ik kuste haar kutje en kwam weer omhoog. Ik glimlachten en zoende haar weer. Zo lagen we even zoenend op de bank. "Ik weet nog wel iets," zei ik.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Het nieuwe buurmeisje Het nieuwe buurmeisje Het nieuwe buurmeisje Het nieuwe buurmeisje
Het nieuwe buurmeisjeIk liep naar mijn nachtkastje en pakte mijn paarse vibrator. Eenmaal terug bij de bank ging ik voor Mariek zitten. Haar beentjes werden weer gespreid en ik zetten mijn vibrator aan. Hij begon te trillen en ik drukte hem zachtjes tegen haar klitje aan. Ze gaf een gilletje en begon toen te kreunen. Even later liet ik de vibrator zakken en zette hem tegen haar schaamlipjes aan. Ik duwde hem langzaam naar binnen en ging steeds sneller en sneller. Hoe harder Marieke kreunde, hoe harder ik de vibrator erin stootte. Met mijn andere hand verwende ik haar klitje. Na dit een tijdje te doen kwam ze weer hevig klaar. We draaide de rollen weer om en ik werd nu vermaakt door de vibrator en Marieke's vingers. Ze hoefde dit niet lang te doen want ik was nog botergeil en ik kwam snel klaar.
Het nieuwe buurmeisjeZe legde de vibrator weg en draaide zich om. Zo kwamen we in standje 69 terecht. We befte elkaar en tegelijkertijd kwamen we klaar. Dat was een heerlijk moment. Het geil was overal en we likten het allemaal op. We bleven elkaar beffen want we waren nog niet van plan te stoppen. Na nog een keer lekker klaar te komen besloten we dat dit wel genoeg was. Marieke stond op en gaf me een lekker tongzoen. Toen kleedde ze zich weer aan. "Dit was lekker, volgende keer bij mij?" vroeg ze knipogend. En zo verdween ze in de nacht. Na dit heerlijke avontuurtje hebben we elkaar nog heel vaak lekker verwend. Ik heb mijn sekspartner wel gevonden!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
vrouwenfilms.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9282 x gelezen.
9 x gestemd.
Rating van: 2.78
Auteur: Geilmeisje

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting