Gratis seks verhaal: Hoer heftig misbruikt uit wraak


Hoer heftig misbruikt uit wraakHoeriger kon het haast niet worden. Lange lederen laarzen, een kort leren rokje, netkousen en een heerlijk geil zwart topje, waar haar borsten bijna uithingen. Haar kutje was gehesen in een slipje zonder kruis, waardoor je makkelijk kon penetreren. En dat is dus juist wat Henk ook deed. Hij kende haar naam niet en dat kon hem ook niet schelen. Hij noemde haar in haar hoofd gewoon Ans, omdat ze erg leek op zijn ex, wat ook de reden was dat hij haar nam die avond. Zijn ex had hem gedumpt voor een enge gast die haar waarschijnlijk erg slecht zou gaan behandelen. Althans, dat laatste hield hij zichzelf voor. Hij had het msn adres van zijn ex nog en hij had haar onder een andere naam uit weten te dagen voor camsex, maar toen zag hij die enge kerel in beeld komen. Vervolgens wilden ze samen voor hem gaan neuken, zolang hij maar aan die lul bleef trekken. Hij kon het simpelweg niet en blokkeerde haar meten op msn. Nu wilde hij via een meid die erg veel op haar leek wraak nemen door haar te neuken, zodat die nieuwe vriend jaloers zou worden. Nu lag hij hier op bed met dit heerlijke hoertje en duwde hij zijn pik in haar lekker natte kutje. Hij had 400 euro neergelegd op het nachtkastje en dat was ruim voldoende om met deze slet te doe en laten wat hij maar wilde.
Hoer heftig misbruikt uit wraakHij neukte haar lekker hard en zijn pik glom al gauw van haar kutvocht. Behendig ontdeed hij haar van bijna al haar kledij. Alleen haar netkousen en laarzen mocht ze aanhouden. Dat zag er lekker kinky uit, zo vond hij. Haar lichaam was erg mooi gevormd. Ze had prachtige heupen en een lekker rond kontje, waar een pik trots op zou zijn als hij daar naar binnen zou mogen. Ze had een heerlijk strak kutje, wat zich perfect om zijn lul sloot. Haar borsten pasten precies in zijn handen. Kortom, ze was perfect in zijn ogen. Hij duwde zijn lul tot aan de stam naar binnen en voelde hoe zijn ballen tegen haar kontje aansloegen. Henk trok het meisje nog wat dichter naar zich toe en zo kon hij extra diep penetreren. Hij draaide haar op haar zij en de lekker meid trok haar benen omhoog. Ze lag in de foetushouding. Henk trok haar billen uit elkaar en likte aan haar anus. Het meisje was verrast door deze aktie en probeerde zich te verzetten op wat komen ging, maar toen herinnerde ze zich het grote bedrag op het nachtkastje en realiseerde ze zich dat ze geen optie had. Ze moest alles accepteren wat hij met haar doen ging. Haar anus was nu lekker vochtig. Henk duwde zonder pardon zijn hele lul in één keer in haar kontje. Het meisje schreeuwde het werkelijk uit van de pijn. De tranen rolden over haar wangen en ze hield het niet meer. Ze smeekte Henk om alsjeblieft op te houden. Als beloning voor haar klagen greep Henk haar bij haar strot en kneep hij deze dicht, zodat ze bijna niet meer ademen kon. ‘Hou je bek Ans, dit is je verdiende loon, godverdomme!’

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Hoer heftig misbruikt uit wraak Hoer heftig misbruikt uit wraak Hoer heftig misbruikt uit wraak Hoer heftig misbruikt uit wraak
Hoer heftig misbruikt uit wraakDe hoer reageerde geschrokken. Ze had dit al eens eerder gezien. Mannen die wraak nemen op hun ex vrouw door middel van een hoer te misbruiken. ‘Alsjeblieft, ik ben ans niet. Mijn naam is..’ Nu sloeg Henk haar in haar gezicht. ‘Bekouden en ontvangen, teef.’ Hij begon haar nu nóg harder in haar aars te neuken. Een klein straaltje bloed droop langs zijn lul uit haar kont. Hij neukte haar helemaal kapot. Henk trok zijn bebloede pik uit haar uitgewoonde darmkanaal en krrop naar haar gezicht toe. De hoer moest zijn pik schoonzuigen en likken. Met haar ogen dichtgeknepen zoog ze zijn pik schoon, met de smaak van stront en bloed aan haar gehemelte plakkend. Ze wist niet wat ze doen moest. In haar hoofd speelde ze een scène af van een gay sexfilm die ze ooit zag, iets wat haar misschien zou afleiden van wat er nu met haar gebeurde. Maar het hielp totaal niet. Nu drukte Henk zijn lul tussen haar tieten en kneep deze samen. Hij neukte hard en kneep haar tieten bijna fijn. Wederom rolden er tranen over haar wangen. Gelukkig voor haar kwam de verlossing.
Hoer heftig misbruikt uit wraakHenk spoot grote stralen warm zaad tussen haar tieten en in haar gezicht. Het zat werkelijk overal. Henk smeerde het zaad uit in haar gezicht met zijn lul en drukte deze weer in haar mond. Hij drukte door en zijn lul zat achterin haar keel. De hoer kon bijna geen adem meer halen. Ze voelde dat hij nog een keer spuiten ging en een laatste lading zaad kwam in haar keel terecht. Hij trok zijn lul terug en begon zich gevoelloos aan te kleden. De hoer ging bijna over haar nek maar wist alles binnen te houden. Toe n ze bij was gekomen gooide Henk haar kleren op haar misbruikte lijf en beval hij haar aan te kleden, waarna hij haar, met haar zuur verdiende geld, op straat zette. Zijn wraak was compleet. Nu kon hij eindelijk zijn ex voorgoed vergeten.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulinjereet.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
24827 x gelezen.
43 x gestemd.
Rating van: 2.65
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting