Gratis seks verhaal: Hooien

HooienZo 1 keer per jaar moeten we hooi voor de paarden halen zo`n 300 pakken. Het was dan weer zo ver. Het was mooi weer zo`n 32 Graden. We gingen met zijn vieren ik Ronald 35 jaar Kim 16 Jaar,Maartje 16 jaar Anne 17 jaar hooi halen bij de boer. De 3 meiden verzorgen onze paarden. We laden 150 pakken hooi,ik deed daarbij mijn t shirt uit, waarop Anne zei zo leuk gespierd lichaam heb je. Waarop ik zei ja ik doe 3 keer per week aan body pump en werk dus hard aan mijn lichaam. Een maal thuis gekomen moest het hooi gelost worden ik deed mijn t shirt uit waarbij de meiden dat ook deden .Ik zag toen van alle 3 der leuke bikini. Mijn pik begon te groeien. De meiden zagen dat door mijn zwembroek en begonnen te giechelen maar na een tijdje deden ze ook allemaal der bikini uit. Waarop ik 3 heerlijk volle jongen borsten zag.Tijdens het lossen raakte ik dan ook stiekem de tietjes van de meiden. Na het lossen gingen de meiden douchen. Toen ze klaar waren ging ik douchen, ik liet daarbij expres de deur een beetje open staan, zodat de meisjes mijn goed konden zien. Ik had nog steeds een kalle stijve pik. Na het douchen gingen we de ander 150 pakken hooi halen. Anne zat naast me en begon me een beetje te strelen bij mijn benen waarop mijn pik weer begon te groeien de andere 2 meiden vonden dat geil en begonnen met der eigen te spelen. We kwamen bij de boer aan en ik trok mijn t shirt weer uit en begonnen te laden. We hadden de helft van de pakken, zodat we naar een weiland verder moesten gaan. Toen we daar kwamen zagen Anne en ik daar naakten mensen liggen. Het weiland grenst aan een plas water. Waarop we steeds hoger stonden.Toen we klaar waren met ons 150 pakken hooi kwamen de ander 2 meiden ook op de hooi wagen. En keken der ogen uit naar het naaktstrand. Waarop Maartje zei kijk daar liggen leuke jongens lekker naakt. Waarop Kim zei jij , ik dus, mag er ook zijn hoor je hebt een geweldig lichaam, met een lekker dikke lange kaale pik. Waarop ik zei hoe weet jij dat nu? Waarop Kim zei dat hebben we net met zijn drie-een gezien. Toen we naar huis reden merkt ik dat de meiden nog geiler geworden waren Anne zat weer naast mijn en begon over mijn zwembroek te strelen, waarop ik weer een lekkere stijve pik kreeg.
HooienDe ander 2 begonnen met elkaar een beetje te spelen. Toen we thuis kwamen gingen we weer lossen. Waarop ik mijn T shirt uitdeed. De meiden deden in een keer alles uit. Ik zag daar 3 van de lekkere kalle gleufdiertjes met lekkere roden lipjes. Waarop Anne zei het is ook zo warm. En Anne trok mijn zwembroek uit. Waarop we gingen lossen. Ik kon mijn ogen niet van de meiden houden. Dit mocht voor mijn eeuwen duren. Tijdens het lossen rook ik het lekker zweet van de meiden. Zo af en toe liepen ze lekker met der kontje tegen mijn kalle pik. Maar ook liepen ze lekker met dat hooi langs mijn stijve pik. Toen we klaar waren gingen we met zijn alle boven op de hooi berg. En lagen we daar hoog en droog maar ook heerlijk naakt. Toen pakte Maartje mijn pik vast en begon me lekker te pijpen. Kim en Anne gingen bij elkaar liggen en begonnen elkaar te beffen. Ik hoorde ze kreunen. Maartje stopte met pijpen want ze moest pissen. Waarop ik zei ga maar lekker zitten en pis maar over mijn heen , wat ze deed. Ik rook der heerlijke pis en zweet Toen ze klaar was met pissen begonnen der lipjes heerlijk te knipperen waarop ik ze begon te beffen, en likte der gleufje heerlijk droog. Waarbij Kim en Anne de pis van Maartje die op mijn lichaam lag af begonnen te likken. Nadat de meiden mijn hadden afgelikt begon Anne me heerlijk te pijpen. Waarop ik na een tijdje ze ik ga spuiten waarop Kim zei ik wil je zaad proeven. Daar had ik geen probleem mee ze pakte mijn eikel en begon me heerlijk verder te pijpen, waarbij ze lekker twee vingers in mijn anus stak. ik begon te kreunen en het duurde dan ook niet lang of ik spoot heerlijk in haar mondje.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Hooien Hooien Hooien Hooien
HooienIk spoot zoveel sperma dat ze begon te hoesten. De ander meiden begonnen te lachen. Dit was heerlijk zei ik. Waarop Kim zei ik heb nog nooit zo`n lekker drankje gehad. Waarop ik zei ik heb nog een leuke verrassing voor jullie. ik zette de 3 meiden allemaal op zijn hondjes en begon ze heerlijk der tietjes te strelen en te likken, waarna ik ze alle drie heerlijk begon te beffen. Waarop de ene nog harder kreunde dan de andere. Ik ben even weg maar kom zo terug. Ik ging wat glijmiddel halen condooms en een dildo, ik wist dat mijn moeder er een heeft. Die ik ook wel eens gebruikte. Een maal terug op de hooiberg zag ik de oogjes van de meiden glinsteren. Ik pakte die dildo. Waarop Kim zei lekker. Waarop ik zei dat ik die ook wel eens gebruikte. Waarop kim het glijmiddel pakte en mijn sterretje begon in te smeren, waarop ze lekker der 2 vingertjes in mijn kontje duwde. Waarna ze heerlijk die dildo zachtjes in mijn kont boorde. Mijn pik begon weer te groeien. Stop nu ga ik jullie verwennen ik plaatste alle 3 de meiden weer lekker op een rij op zijn hondjes. Waarop ik eerst de jongste kim pakte en duwde eerst mijn vingers naar binnen in haar natte gleufje, ze rook nog heerlijk naar zweet. Daarna begon ik heerlijk mijn pik in haar te duwen. En te plaggen door mijn pik er weer uit halen. Begon toen met Maartje, die ook al lekker naar zweetlucht rook, ik deed daarbij hetzelfde maar ik merkte dat dat gleufje wat ruimer was en ik stopte daar 4 vingers in, waarop ze zei stop er heel je hand in, wat ik deed, de ander 2 meiden konden der ogen niet geloven , wat is dit geil zeiden ze. Ik pakte toen de oudste Anne waarbij ik ook mijn vingers 2 stuks heerlijk in der kontje boorde, terwijl ik mijn kale pik in dat gleufje wilde stopte begon ze een beetje te beven, waarop ik merkte dat ze nog zeer maar dan ook zeer strak was. Besloot toen om heel zachtjes naar binnen te gaan, waarop ze gilde maar ook kreunde. Ik neukte haar een paar keer. Toen ik mijn pik uit haar heerlijke natte gleufje trok zag ik wat bloed, en merkte dat ik ze ontmaagd had. Begon toen weer bij de jongste, en pakte mijn dildo erbij. Ik stopte die dildo heerlijk in der natte gleufje,waarna ik wild te keer ging. Pakte toen mijn kalle pik en boorde die in der kontje, terwijl de dildo nog heerlijk in der gleufje zat. Ik merkte dat ze heerlijk klaar kwam het natte sap liep lekker naast der dildo.
HooienZe haalde der dildo uit. En gaf deze aan Maartje die de dildo heerlijk af begon te likken. Ik draaide Kim om en begon heerlijk der natte kutje te likken. Waarbij Maartje in een keer die heerlijke dildo zachtjes in mijn kontje begon te boren. Ik pakte toe Maartje en deed daarbij hetzelfde. Maar Maartje had niet genoeg aan die dildo, ze wilden lekker een hele vuist in der natte kut. Waarna ze heerlijk klaar kwam ik likte heerlijk het kutte sap van mijn hand, draaide der om en begon mijn pik in dat lekkere kontje te ramen,waarbij Maartje opnieuw klaar kwam. Ik smeerde wat glijmiddel op mijn hand en begon zachtjes mijn vuist in der geile lekker reetje te doen, ze kreunde van genot. Waarna ik als laatste Anne pakte . Deed daar heel voorzichtig mee. Ze rook wel het lekkerste ook naar zweet Ik stopte daar als eerst der dildo weer in der gleufje , ze was deze keer zo geil dat ik niet eens glijmiddel nodig had. Ik besloot ook maar zonder glijmiddel in der kontje te gaan met mijn heerlijke kalle pik. Waarop ik het niet meer had en al mijn lekkere sperma in darmen leeg spoot. We gingen heerlijk naast elkaar liggen in dat hooi. We spanden nog een groot zeil over het hooi, zodat dat niet nat werd. Daarna heer lijk gedocht met zijn allen. Het was een middag om nooit meer te vergeten. De jongste Kim zie ik nog regelmatig. Ze is nu pas volwassen geworden, maar we hebben zo af en toe nog wel een leuke geilen avond. Het was een middag om nooit meer te vergeten.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
droomtrio

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9091 x gelezen.
26 x gestemd.
Rating van: 3.69
Auteur: ronald

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting