Gratis seks verhaal: hotelseks met roomservice

hotelseks met roomserviceMenig hotel had Ger al bezocht, maar nog niet één was zo ranzig en goor als dit hotel. Hij had besloten om zichzelf maar eens te gaan opfrissen en dan de roomservice maar eens uit te proberen, ook al had hij niet echt veel vertrouwen in het geheel. Maar goed, je weet natuurlijk nooit wat er allemaal voor verrassingen in zo’n hotel kunnen zijn. Verhalen over hoeren, of amateur hoeren die er werken gaan vaak rond. Hij ging de badkamer in en deze was schoon. Tenminste nog iets schoon, hoorde hij zichzelf denken en hij kleedde zich uit en liet het bad vollopen. De schoonheid van de badkamer had hem doen besluiten zichzelf helemaal te verwennen in plaats van een beetje opfrissen. Ger besloot in de tussentijd om alvast de roomservice te bellen. Een hele sexy stem nam op. “Roomservice, waarmee kan ik U van dienst zijn?” Er liep even een klein schokje door Ger zijn lul, zo aangenaam klonk de stem aan de andere kant van de lijn.
hotelseks met roomserviceHij bestelde een broodje ham met ei. “Is goed, meneer, ik kom het straks zelf wel eventjes brengen. Tot straks, dag, meneer.” Nou, dat beloofde heel wat. Het bad was inmiddels volgelopen en er was voldoende schuim bij gekomen om je heerlijk in te kunnen verstoppen. Dat deed Ger dan ook en hij had niet door, dat enkele minuten later het kamermeisje binnenkwam. Het was een donkerharig meisje, met lange benen, mooie, rechtopstaande borsten en een geweldig lekker kontje. In haar gezicht leek ze op een mix tussen jeniffer aniston en angelina jolie. Een geile combi. In ieder geval zag Ger haar pas, toen ze op de badkamerdeur klopte. “Meneer, uw broodje.” De stem was botergeil maar toch schrok Ger en hij veerde overeind. Nu had hij de vervelende gewoonte om een stijve te krijgen als hij in een warm bad lag. Het kamermeisje moest een beetje blozen maar draaide niet weg, zette het broodje op de grond neer, waarvoor ze bukken moest. Ger kon zo bij haar borsten naar binnen kijken en daardoor werd zijn pik nog harder. Ondeugend kwam het meisje omhoog. Ze keek op een verschrikkelijk geile, maar ook onschuldige manier naar Ger. “Kan ik u nog …ergens anders mee van dienst zijn?” Ger bekeek haar nog eens goed en zei; “verzin maar wat.”

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

hotelseks met roomservice hotelseks met roomservice hotelseks met roomservice hotelseks met roomservice
hotelseks met roomserviceHet kamermeisje liep blozend op Ger af en met haar warme linkerhand pakte ze zijn balzak vast. Nu trok ze met haar nog veel warmere rechterhand zijn voorhuid tot achter zijn paarse eikel en weer naar voren. Langzaam knedend trok ze zijn massieve leuter af en masseerde ze zijn ballen. Nu hield ze even op, pakte het broodje en gooide wat er op zat weg. Ze ging door haar knieën en deed Ger zijn harde lul tussen het broodje en begon het broodje op te eten, totdat Ger zijn lul buiten het broodje stak. Nu begon ze op zijn lul te zuigen en eraan te likken. Ze proefde nu hoe een straaltje voorvocht op haar tong stroomde en ze gromde van geilheid. Ger hield het gewoon niet meer. Hij trok haar omhoog en het broodje viel op de grond. “trek alsjeblieft snel je uniformpje uit, lekkere meid van me.” Het kamermeisje was binnen een mum van tijd compleet naakt en Ger trok haar het bad in. Hij wreef met zijn natte handen over haar goed bijgeknipte- en geschoren poesje en liet een vinger in haar gaatje verdwijnen. Het meisje slaakte een klein gilletje maar genoot wel van Ger zijn geoefende vinger techniek en trok zijn lul wellustig af. Ger genoot intens van dit samenzijn en wilde het meisje neuken, maar ze durfde niet zonder condoom. En dat was nu juist waar ze geen van beiden aan hadden gedacht. Ger baalde enorm maar het kamermeisje stelde hem Gerust. “Ik pijp u klaar meneer, dan kunnen we een andere keer wel gaan neuken.” Ze ging door haar knieën en nam zijn harde , stevige haast op knappen staande lul in haar warme mondje. Ze bewerkte zijn eikel en likt met haar tong langs het randje van zijn eikel. Ze zoog en bewoog haar mooie hoofdje op en neer. Nu maakte ze ook een soort draaiende beweging met haar hoofd, waardoor een soort wervelwind om Ger zijn lul ontstond, die al het zaad naar binnen wilde zuigen met haar kracht. Ze bewoog nu wat heftiger met haar hoofd op en neer en liet af en toe los met een ploppend geluid. Dan zoog ze en tijdens het zuigen trok ze zijn lul terug en begon ze te trekken.
hotelseks met roomserviceNu spuugde ze af en toe eens op zijn eikel en begon ze weer te trekken en te zuigen. Ger was vlakbij zijn hoogtepunt en kreunde en steunde van genot. ‘Ahhh, ik ga komn.. Jaaaahhhhh!” Ger zijn zaad spoot in de mond van de mooie kamermeid. Ze bleef aan zijn lul trekken, waardoor Ger zijn gehele lichaam nog naschokte. Het meisje droogde zichzelf af en Ger liet zich weer wegzakken in het warme bad met nu heel wat minder schuim, om nog even bij te komen en na te genieten. Het meisje trok haar kleren weer aan en fatsoeneerde haar haren ietwat. “Ik zal even een nieuw broodje voor U ophalen meneer.” En weg was ze. Ger droomde nog even na over de geweldige pijpbeurt van zo even, tot er op de deur werd geklopt. Daar was ze weer. “Uw broodje meneer” , sprak ze en toen ze het broodje opende, lag er een handvol aan condooms in. Ze zouden nog lang van elkaar genieten en Ger vond dit het beste hotel ooit.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
enormepikken.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7112 x gelezen.
14 x gestemd.
Rating van: 3.64
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting