Gratis seks verhaal: Hun vertrouwen geschonden of niet?

Hun vertrouwen geschonden of niet?Zoals elk jaar ga ik op vakantie. Elk jaar weer naar mijn plekje, mijn eigen plekje in het buitenland; mijn villa in Spanje, al was het gelegen op de Canarische Eilanden, dat natuurlijk hoorde bij het Spanje. Dit jaar was het de eerste keer dat ik wat vroeger vertrok dan mijn familie, normaal gingen we allemaal tegelijk, maar wegens ziektes en allemaal andere toestanden, konden ze pas tien dagen later vertrekken dan ik. Iedereen vertrouwden mij natuurlijk omdat ik toch al een jongen van achttien ben die heus wel eens alleen kan overleven in zijn leven, ook in het buitenland. Op één juli nam ik het vliegtuig naar de Canarische Eilanden, zoals altijd vier uur vliegen, maar dat maakte mij nooit veel uit. Ik genoot van het uitzicht, de stewardessen, de films en de spelletjes die ik in mijn rugzak had meegenomen. Na vier uur vliegen kwam ik eindelijk aan het luchthaven van de Canarische Eilanden. Zo snel als ik kon haastte ik mij naar de bagageafdeling, immers werden er door werknemers van het luchthaven de bagages over banden naar de hal gegleden, zodat iedereen zijn bagage kon opwachten om op te halen. Omdat ik altijd meestal ongeluk had met dat soort dingen, was ik één van de eerste die de bagage stond op te wachten. En ja hoor, alsof het lot eindelijk eens meeviel; mijn twee rode bagagekoffers kwamen als eerste.
Hun vertrouwen geschonden of niet?Na anderhalf uurtje rijden met de bus en dan nog tien minuten lopen vanuit een hotel, kwam ik bij ons villaatje aan. Het huis was enorm groot, zo’n 1,2 hectare, twee zwembaden en een bubbelbad. Geniaal! Maar wat krijg je dan met zo’n rijke erfenis van een overgrootmoeder die een klein beetje ‘blauw’ bloed in zich had. Mijn verhaal begint vanaf hier, nou ja, enkele dagen later. Ik werd goed gehumeurd, dat ik tevens altijd ben als ik hier was, wakker gemaakt door mijn radiowekker en begaf mij naar mijn douches. Ik trok mijn grijze boxershort uit en kon het niet even laten om naar mijn Jantje te kijken. Hij was groot geschapen en bevatte geen schaamhaar, daar hield ik niet zo van als het op mannen aankwam, maja –iedereen zijn mening, niet?!- Ik zette de douche aan en ging eronder staan. Ik voelde de koelte over mijn lichaam glijden en gleed met mijn handen vol shampoo door mijn haren. Na een halfuurtje alles doen, lees; wassen, scheren, nieuwe kleren zoeken en nog veel meer, kwam ik uit de badkamer. Een simpel wit t-shirt met een zwarte streep omhulde mijn bovenlichaam. Mijn onderlichaam was bedekt enkel en alleen met een nieuwe boxershort, immers had ik niet zo’n heel veel zin in mijn zwemshort aan te doen, dus koos ik voor wat simpelers. En bovendien kon ik hiermee ook wat bruiner worden, ook al was ik al goed gebruind door de zon.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Hun vertrouwen geschonden of niet? Hun vertrouwen geschonden of niet? Hun vertrouwen geschonden of niet? Hun vertrouwen geschonden of niet?
Hun vertrouwen geschonden of niet?Ik begaf mij naar de tuin, waar de zon en de zwembaden mij al opwachtte, alleen ik niet op hem, buiten de zon. Ik zocht naar een witte strandstoel, duwde hem in lig positie, ging erop liggen en sloot mijn ogen. Ik voelde de hevige zonnestralen op mijn lichaam, en vooral mijn gezicht, schijnen. In plaats van wat zwart zag ik wat lichtere vlekken tussendoor in mijn gesloten ogen, dat was altijd een goed teken voor mij, want dat betekende dat de zon nog altijd aan het schijnen was. Alleen… een halfuurtje (of meer) zag ik meer zwart, voelde geen zonnestralen meer, voelde… schaduw. Schaduw? Schuddend met mijn hoofd dat schaduw absoluut niet kon, opende ik mijn ogen. Er stond wel degelijk schaduw voor mij, alleen door een persoon. En wat voor één! Mijn ogen werden groter. Een naakte, jonge vrouw –ik schatte haar rond de twintig- keek mij ondeugend aan. Voordat ik kon vragen hoe ze hier kwam, ging ze op mijn schoot zitten en streek over de plaats waar mijn kruis zich bevond. Ik kon het niet laten; ik glimlachte. Mijn blik gleed naar haar borstjes die rechtnaar voren stonden, de tepels die er heerlijk uitzagen en haar geschoren poes. Mijn tong gleed heel eventjes over mijn lippen en ze wist wat ik dacht, meende, voelde, alles. Ze omhelsde mij en begon mij hevig te zoenen, tongspel… alles kwam erin voor. Mijn handen gleden over haar lichaam, van haar rug tot aan haar kontje en zo de weg weer terug. “Oh, yes…” zei ze met een Engels accent, terwijl ze mijn lul tussen onze lichamen voelde komen. Mijn Jantje kwam fier overeind te staan. Ze trok mijn boxershort uit en keek hem aan. Zonder iets te vragen nam ze mijn zeldzaamheid in de mond. Heen en weer, haar tong kwam er van de pas, haar handen aaide en streelde mijn ballen; alles wat zij deed, zo had ik het nog nooit ervaren. Ze was een geweldige pijpster. Mijn handen pakten haar jonge borsten vast en knepen er zachtjes in. Ik hoorde haar kreunen, zachtjes, maar toch; het was al een goed begin. Langzaam stond ze op, vast omdat ze het gevoel van mijn lichaam had gekregen dat ik bijna kwam, en wees met een gebaar dat ik moest komen. Ik volgde haar. Vlakbij de rand van het zwembad stopte ze en ze gebaarde dat ik haar mocht aanraken. Meteen, als een soort wild beest, besprong ik haar met mijn handen. Mijn handen gleden overal en nergens; haar borsten, haar lippen, haar natgeschoren kut. Hoe meer ik naar onder ging, hoe meer ik voelde dat ze genoot. Ze knikte met haar hoofd naar het zwembad en ik knikte dat ik ermee akkoord ging. Beiden sprongen we erin en ik duwde haar tegen de rand, haar borstjes tegen mijn lichaam en mijn lul tegen haar lichaam.
Hun vertrouwen geschonden of niet?“Mister, oh, yes…” beaamde ze, toen ik haar op de rand neerzette en haar benen wat uit elkaar trok. Mijn hoofd ging door haar benen en kwam zo bij haar lipjes terecht. Opnieuw als een wild beest ging mijn tong tekeer, steeds dieper en ik hoorde haar kreunen en ik proefde de kutsmaken op mijn tong belanden. Ik trok haar terug in het water, opnieuw tegen de rand en duwde mijn lul in haar kut. Steeds op een sneller tempo, steeds meer neukeriger, steeds harder en krachtiger. “Oooh… O…. Ooooo… Yeessss..” Ik hoorde haar roepen, haar schreeuwen, haar geile blikken en voerde het tempo nog sneller op. Mijn handen pakten haar billen vast en kneep hard in ze, terwijl ik door bleef met haar te neuken in haar geile grotje. Ik voelde mijn zaad stijgen, steeds meer en opeens… in haar lichaam terecht komen. “You’re super, mister…?” vroeg ze vragend. “Mister Macho for you, my darling.” zei ik half voor de grap, maar het bleek dat ze dacht dat ik het meende. Ik besteedde er geen aandacht verder aan en draaide haar in een tel om. Haar handen gleden naar de zwembadrand om zich alvast schrap te zetten. Ik duwde haar billen van elkaar en in een keer duwde ik mijn lul in haar gaatje. Ik hoorde opnieuw een gil, tegelijk van pijn en genot. Ik stootte steeds meer en opnieuw stijgde mijn zaad naar mijn eikel. En toen… een laatste kreet van ons beiden verlosten ons van onze erecties. We zwommen nog wat uurtjes en genoten van elkaar in mijn armen, liggend op de witte strandstoel waar ik haar tegenkwam toen ik daar nog lag en… toen ik wakker werd (ik was immers in slaap gevallen), was ze weg. Was het een droom of niet, bedacht ik mij meteen, maar toen ik naar mijn Jantje keek, zag ik meteen dat het geen droom was, want mijn boxershort had ik niet om en lag dicht bij de rand van het zwembad. Lexie_p lichelle_niesje@hotmail.com
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
depaparazzi.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7628 x gelezen.
27 x gestemd.
Rating van: 3.59
Auteur: Lexie_p

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting